homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O dorinta mare-3

#39 2010-03-25 11:29:06

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: O dorinta mare

Anna, sper sa fie intr-un ceas bun cand va veti hotari sa o faceti si sa iasa totul bine.
Esti binevenita printre noi daca vei mai dori sa mai stai.
Toate cele bune! puss

#40 2010-03-25 12:45:11

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

kathrynn a scris:

Gandeste-te ca un copil e o chestie pe viata, nu poti sa-i dai UNDO, sa-l anulezi. O casatorie, la urma urmei, se poate desface daca nu merge. Dar copilul e al tau pt totdeauna.

Foarte adevarat ce ai zis smile Ideea e ca intr-adevar .. Nu e ca si cum ti-ai lua o masina pe care, daca nu iti place, o vinzi. Chiar TREBUIE gandita bine situatia. Bafta !

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#41 2010-03-25 13:18:36

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Jessica_M a scris:

[Mai bine ar căuta să se bucure de copilul ei.

Anna, de ce să ne părăseşti?

mai ea a avut cateva relatii si tipi respectivi nu mai fusesera casatoriti deci nu voiau un copil pe cap..si o lasau

#42 2010-03-25 13:45:23

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

offtopic
Melany, tu aveai o prietena care suferise un accident..Cum se mai simte? Si-a revenit?

Scuzati offtopicul...

#43 2010-03-25 13:47:25

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Si eu am o gramada de prietene/colege de varsta mea ( 22 ani)  care sunt casatorite sau chiar sunt gravide/au copii. Si eu vad acum, mai ales ca a venit caldura, o gramada de mamici cu carucioare si bebei peste tot. Si eu imi doresc , insa peste cativa ani. Trebuie sa mai ma maturizez , sa mai trec prin niste pasi pana ajung la stadiul de mamica. Nu e vorba ca nu sunt responsabila, dar mai am o gramada de lucruri de infaptuit si de realizat ca sa pot avea o familie fericita. Fiecare isi considera singura momentul

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Publicitate

loading...

#44 2010-03-25 13:50:53

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Si eu o vad pe prietena mea cea mai buna ca isi doreste un copil... nu mi-a spus dar mi-am dat seama ...singurul meu sfat a fost sa se casatoreasca inainte de a avea un copil smile

#45 2010-03-25 16:13:16

Melany1
Banat

be_happy a scris:

offtopic
Melany, tu aveai o prietena care suferise un accident..Cum se mai simte? Si-a revenit?

Scuzati offtopicul...

se simte bine trebuie sa faca reconstructie de trahee si reconstr craniana.e aceaisi pers care are copilu
e simplu sa dati sfaturi cand nu sunteti in locul ei.....

#46 2010-03-25 16:17:24

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

yikes suna destul de dur ce spui tu acolo de reconstructiile alea
Insanatosire grabnica puss

#47 2010-03-25 16:30:20

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

anna, daca vrei bebele fa`l. dar sa te gandesti fff bine inainte. mai lasa putin timp sa treaca (cum ai zis si tu, ca doar nu te apuci maine de facut bebele) ca sa nu iti dai seama mai tarziu ca doar a fost un capriciu.
si noi ne dorim bebe, dar nu avem de gand momentan pentru ca.... criza din ziua de azi neutral lasa de dorit. si eu am note bune, am 10 pe linie aproape, dar mi`am dat seama ca in ziua de azi poti sa fii cat de bun si sa ai ce facultate vrei, de viitor... dar daca nu ai pile, degeaba. nu vreau sa te descurajez, dar situatia din Romania nu e tocmai roz.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#48 2010-03-25 17:05:21

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

annalee a spus destul de clar ca are deja o situatie materiala buna si ca si-ar permite sa creasca un copil, cu mici sacrificii.  Eu zic: felicitari pentru decizie big_smile Poate revii pe forum peste 1 an sa ne dai vestea cea mare big_smile

#49 2010-03-25 17:07:07

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

eu cred ca nu te-ai gandit in profunzime la dorinta ta, probabil e ceva de moment. mie mi se pare devreme sa ai un copil la varsta asta. plus ca o data ce aduci un copil pe lume, prioritatea nr 1 e el, trebuie ca ambii parteneri sa fie pregatiti din punct de vedere psihic mai ales. nu-ti mai permiti cat e mic sa te mai duci prin vacante, sa mai iesi ca altadata...mi se pare totusi o maturizare cam brusca la varsta ta. acum depinde f mult si ce-ti doresti tu, daca chiar simti ca asta trebuie sa faci si ai incredere in iubitul tau, e ok...gandesc ca e f bine ca in viata sa faci ce simti tu.
oricum toate la timpul lor...eu de ex nu as face un copil pana nu as fi casatorita.

#50 2010-03-25 17:14:09

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Alex2 a scris:

annalee a spus destul de clar ca are deja o situatie materiala buna si ca si-ar permite sa creasca un copil, cu mici sacrificii.  Eu zic: felicitari pentru decizie big_smile Poate revii pe forum peste 1 an sa ne dai vestea cea mare big_smile

da, stiu. dar eu vorbeam de cariera in general. nu ma refeream la banii necesari pentru a intretine un copil. e foarte bine ca are o situatie financiara buna. big_smile

Ultima oara a fost editat de Khristall (2010-03-25 17:21:22)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#51 2010-03-25 17:36:31

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

eu am tot citit si am incercat sa ma abtin ,dar nu pot..eu sunt o mama tanara,l-am facut pe fimiu la 20 de ani,mi l-am dorit,il am
insa mai fetelor...nu mai vorbiti despre un copil ca despre un obiect,il vreau il am...
cateva au spus ce implica asta. implica mult.da,te poti distra,daca are cine sa te sprijine,insa tu trebuie sa schimbi total modul de viata care l-ai dus.
pentru cele care au zis ca il pot creste si singure..
eu nu zic decat atat....cand o mai creste si intreaba de ex..unde e tata..sau de ce eu nu am tata...ce ii ve-ti raspunde ? ca ,decat eu te-am vrut? nu mai ganditi egoist,un copil are nevoie de amandoi parintii si oricata dragoste ati darui..nu este de ajuns.

anna,daca esti pregatita pentru asa ceva,ii poti oferi in primul rand siguranta si apoi tot timpul tau...iti urez bafta si...sa stii ca e un sentiment minunat sa fii parinte tanar.

Ultima oara a fost editat de wild_wind (2010-03-25 17:38:04)

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#52 2010-03-25 19:05:29

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Wild, cine a vorbit ca si cum ar fi un obiect? Eu nu am observat la nimeni.

Anna, mi se pare foarte potrivita decizia pe care ai luat-o smile, sau mai bine zis pe care ati luat-o impreuna

#53 2010-03-25 19:18:30

Melany1
Banat

andrulina a scris:

oricum toate la timpul lor...eu de ex nu as face un copil pana nu as fi casatorita.

asa ziceam si eu.....da in fine ,fiecare face ce-l taie capu..
eu nu stiu unde a scris ca au luat decizia de a face un bebe amandoi...eu am citit ca doar ea isi doreste

#54 2010-03-25 20:13:06

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Nu am felicitat-o pentru ca au decis sa faca un bebe amandoi, ci pentru ca au decis impreuna sa astepte. Asta a scris ea in ultimul post.

#55 2010-03-25 21:17:26

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

free a scris:

Trebuie sa se bucure de copilul sau, sa si-l creasca,nu sa regrete ca-l are.

Melany1 a scris:

e simplu sa dati sfaturi cand nu sunteti in locul ei.....

Asa e Melany

Free, crezi ca-i asa usor? Crez ca-i simplu sa fii si mama si tata? Crezi ca-i usor sa intretii singura un copil? Crezi ca-i frumos sa n-ai langa cine sa te bucuri de tot ceea ce inseamna copilul ala? De primii pasi, de primul cuvant? E usor sa dati sfaturi: oo vai! ar trebui sa fii fericita ca uite ce copil frumos ai! Sau: "hai nu mai fii suparata, ca-ti gasesti tu pe altcineva, sigur o sa gasesti un barbat care o sa te merite!". No really?!? Chiar credeti ca pentru un barbat e usor sa accepte copilul altuia?
Eu sunt perfect constienta ca pentru mine this is it, s-a dus dracu tot, tot ce-mi ramane este sa-l cresc pe el, singura si vai de mama mea. Oricat de mult ti-ai iubi copilul, e imposibil sa n-ai in suflet o farama de regret. Eu am ceva mai mult decat o farama... Sunt lesinata dupa fiul meu, dar sa-mi bag picioru daca n-as da orice sa pot da timpul inapoi, si sa nu raman gravida! Stiu ca suna nasol, dar asta e...

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#56 2010-03-25 21:31:10

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Sunt sigura ca Alexa nu este singura care simte asta si o simte pt ca nu este egoista pt ca vrea ceva mai mult pt copilul ei... pt ca ar face orice ca acel copil sa fie fericit.

#57 2010-03-25 21:32:58

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Imi este tare mila de un copil care are nesansa sa auda, chiar si din greseala, asemenea cuvine de la mama lui.
Eu imi doresc f mult un copil.Sunt casatorita in acest moment insa nu-mi garanteaza nimeni ca o sa fiu cu sotul meu pana la adanci batraneti dar asta nu ma face sa-mi doresc mai putin acest copil.

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.