|
Nu esti logat.
O dorinta mare-2#20 2010-03-25 00:04:06
Re: O dorinta mareCa vrei sa ai un copil de tanara, inteleg. Ca nu mai poti astepta macar sa termini facultatea ... asta nu mai inteleg. Din cate imi dau eu seama, mai ai poate 1-2 ani pana termini si atunci tot tanara vei fi. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #21 2010-03-25 00:05:44
Re: O dorinta maretu vrei copil cu el ...ok,dar uite ca asa a vrut si colega mea neaparat un copil cu el ...si acum la 28 de ani e singura cu un copil si sufera fff mult ca el se va casatori cu alta... Offline #22 2010-03-25 00:05:53
Re: O dorinta mareatunci f bine ca te-ai hotarat sa vorbesti cu el cat mai repede! succes, sa iasa cum vrei tu! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #23 2010-03-25 00:09:01
Re: O dorinta marece poate sa ii spun el .. o sa ii spun da .. normal ..doar nu cred ca e el o sa spun NU NU .. nu imi plac copiii , nu il vreau, nu vreau copii acum... peste 5-6 ani, bla bla bla. De facut e usor dar ce te faci cu restul ? Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2010-03-25 00:14:04) Offline #24 2010-03-25 00:09:39
Re: O dorinta mareAm scris mai sus ca nu l-as face poate se razgandeste. Offline Publicitateloading...
#25 2010-03-25 00:12:10
Re: O dorinta mare
Ma scuzi, dar am inteles ca prietena ta i-a spus cand era deja in luna a 5-a, nu e corect fata de el sa faca asa ceva. Offline #26 2010-03-25 00:12:29
Re: O dorinta mareasta e ceva care trebuie sa vina din partea amandurora...nu sa te duci sa-i zici tu ca vrei bebe etc...ptr ca de dragul tau poate ceda dar de fapt sa nu fie pregatit Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-03-25 00:13:59) Offline #27 2010-03-25 00:15:35
Re: O dorinta maremai nu stiu dar daca stam sa ne gandim tot timpul la drobul de sare de deasupra capului, nu mai facem nimic! .....asa tot timpul apar fel si fel de probleme... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #28 2010-03-25 00:17:18
Re: O dorinta mareAm zis ca situatia noastra materiala e ok, nu o sa intru in detalii ca nu are sens. Cat despre venit din partea amandurora, tot trebuie cineva sa faca primul pas sa intrebe. Nu am de gand sa il conving sa faca nimic. O sa il intreb. Chiar nu sunt un copil razgaiat care vrea ceva si bate din picior sa aiba. Offline #29 2010-03-25 00:18:57
Re: O dorinta mareconteaza ff mult daca munciti amandoi...ptr ca una e sa va ajute si parinntii si alta e sa fiti independenti Offline #30 2010-03-25 00:19:19
Re: O dorinta mareAm trecut si eu printr-o faza din-asta cand aveam vreo 20 de ani si putin. Gasisem in pivnita un sac cu haine de bebelusi - unele chiar de cand am fost eu bebelus, altele cu care ma jucasem eu la papusi si le-am scos si ma tot uitam la ele. Si am gasit inclusiv un bebelus-papusa pe care l-am imbracat cu ceva dragut de acolo si l-am pus la mine in camera sa-l vad. Cred ca un pic o luasem pe aratura Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #31 2010-03-25 00:21:18
Re: O dorinta mareaaa da si eu fac faze de genu asta Katrinn ba chiar intram in magazine cu haine de bebe.... Offline #32 2010-03-25 00:26:15
Re: O dorinta mareMama mea mi-a spus ca oricand un nepotel e bine-venit. Asta intr-o discutie de acum ceva timp. Nu cred ca si-a schimbat parerea. Sora lui la varsta mea avea deja un copil si acum desi e in proces de divort e cu facultatea terminata, cu o slujba buna , deci nu si-a nenorocit viitorul pentru copil. Offline #33 2010-03-25 00:53:02Re: O dorinta mareEu zic ca daca nu va sta nimic in cale, sub nicio forma, de la dorinta si iubire pana la situatie financiara si disponibilitate fizica si mentala, atunci sa o faceti, daca amandoi vreti si va doriti in prezent. Si nu cred ca tre sa stea in calea dorintei voastre o casnicie (sau, in cazul de fata, lipsa ei ) pentru ca pana la urma stabilitatea intr-un camin o dau persoanele care-l constituie si nu un act de la primarie! Cu sau fara el lucrurile pot sa mearga bine sau rau, dar asta depinde doar de voi Offline #34 2010-03-25 00:54:01
Re: O dorinta mareAnnalee, sa nu te superi ca iti spun asa mai direct, dar eu cred ca la 20 de ani ar trebui sa ai alte preocupari, de genul "viata de student", ceva planuri pentru un serviciu (nu neaparat sa ajungi mare manager la o multinationala unde sa scoata si untul din tine). Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #35 2010-03-25 01:04:51
Re: O dorinta marekathrynn, sincer, nu inseamna ca daca vreau un copil acum nu vreau un job bun. De viata de studenta, crede-ma am trait-o din plin inainte sa il intalnesc pe el, si lunile pe care le-am avut mi-au ajuns. Ultima oara a fost editat de annalee (2010-03-25 01:06:27) Offline #36 2010-03-25 01:26:25
Re: O dorinta mareana, cred ca majoritatea dintre noi, femeile, ne dorim un copil..unele mai devreme altele mai tarziu.e dupa cum simti..te apreciez pt curajul de care dai dovada, mai ales ca eu sunt de aceeasi varsta ca si tine..si mie imi place copiii, dar a altora În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #37 2010-03-25 01:52:53
Re: O dorinta mareOk, tin sa va anunt ca am discutat cu el, liber, direct si am ajuns la concluzia ca mai asteptam cam un an. NU pentru ca el nu vrea, dar mi-a spus ca eu sunt genul de persoana care ia decizii pripite (cea ce e foarte adevarat) si ca daca dupa un an inca ne simtim amandoi pregatiti sa facem asta de tineri atunci ne punem pe treaba. Offline #38 2010-03-25 09:27:31
Re: O dorinta mare
Prefer sa citesc pareri decat sa imi dau cu parerea SI nu prea am mult timp la dispozitie. Dar va apreciez pe toate foarte mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|