homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O dorinta mare-4

#58 2010-03-25 21:48:00

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Re: O dorinta mare

Sub nici o forma nu regret ca el este in viata mea! Regret doar ca l-am facut cu cine l-am facut, si acum saracu o sa traiasca fara tata. Fara un model masculin in viata. Cum o sa pot eu sa-i raspund la toate intrebarile? Cum o sa-i explic eu ca taica-su nu ne-a mai iubit, si ne-a parasit? Cum credeti ca reactionez eu cand mai vine tacsu in vizita si asta mic e topit dupa el, si plange dupa el, si il striga prin casa?? Cum credeti ca ma simt eu cand el iese pe usa si asta mic plange cu lacrimi si sta langa usa si bate cu palma pe usa sa se intoarca tacsu?? Ca-mi sta un nod in gat...
Dar da, este usor sa judeci.
Am incercat sa-l las sa stea cu taicasu si bunica-sa + stabunica-sa, timp in care am si renovat putin prin casa. Si dupa ceva vreme imi urla domnul in urechi ca sa-i iau copilul de pe cap ca plange din cauza ca ii dadea o masea. Ceva de genul a sunat: "Nu pot sa ma odihnesc domne ca mi l-ai adus pe ASTA pe cap!". Cum sa nu regreti ca ai facut un copil cu un astfel de om?

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#59 2010-03-25 21:52:01

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Imi pare rau sa aud asta alexa. oricum, copilul o sa mai creasca si o sa simta ca nu este iubit de tatal lui, nu o sa mai planga dupa el, si o sa te aprecieze pe tine pentru ca ii esti alaturi si il iubesti. Eu una daca as fi sa ma despart de sot si as avea copil as prefera sa nu vrea sa il vada, sau sa aiba legatura cu copilul. Am cunostinte care au ambii custodie si saracul copil e tarat de la o casa la alta. Asa mi se pare si mai rau.

#60 2010-03-25 21:54:55

_alexa_
Hero member

mirik a scris:

Imi este tare mila de un copil care are nesansa sa auda, chiar si din greseala, asemenea cuvine de la mama lui.
Eu imi doresc f mult un copil.Sunt casatorita in acest moment insa nu-mi garanteaza nimeni ca o sa fiu cu sotul meu pana la adanci batraneti dar asta nu ma face sa-mi doresc mai putin acest copil.

maica-mea a divortat de tatal meu din cauza ca: prima bataie si-a luat-o insarcinata fiind cu fratele meu mai mare decat mine cu 3 ani. A nascut, si bataile au continuat. Educatia vremei respective a indemnat-o sa indure. Intr-o seara dupa o betie taica-meu a venit acasa si i-a rupt cateva coaste plus spart un timpan (si acum e surda de-o ureche), a decis sa divorteze. Pana la finalizarea divortului au mai durat aproape 2 ani, timp in care am aparut si eu, ca urmare a unui viol.
Normal ca acum nu mai regreta ca m-a facut, dar la vremea respectiva sunt convinsa ca a gandit altfel. Dar ne-a crescut in asa fel incat sa nu simtit lipsa tatalui, si asta sper sa reusesc si eu.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#61 2010-03-25 21:56:46

Monica999
Hero member
Site

alexa o sa reusesti kram oricum cel care pierde e el, pentru ca nu o sa fie alaturi de fiul lui. Si sincer, daca e sa fie o sa gasesti si un barbat adevarat care sa te iubesca pe tine, si sa il indrageasca si pe ala mic.

#62 2010-03-25 21:57:55

_alexa_
Hero member

PillBlast a scris:

Imi pare rau sa aud asta alexa. oricum, copilul o sa mai creasca si o sa simta ca nu este iubit de tatal lui, nu o sa mai planga dupa el, si o sa te aprecieze pe tine pentru ca ii esti alaturi si il iubesti. Eu una daca as fi sa ma despart de sot si as avea copil as prefera sa nu vrea sa il vada, sau sa aiba legatura cu copilul. Am cunostinte care au ambii custodie si saracul copil e tarat de la o casa la alta. Asa mi se pare si mai rau.

Eu il las sa-l vada in speranta ca-si baga mintile in cap. Stiu, sunt naiva, dar speranta moare ultima. Si eu de multe ori m-am gandit la asta, sa nu-l mai las sa-l vada ca sa-l uite si sa nu mai sufere. Dar totusi mi-ar parea rau sa creasca fara sa stie cine e tatal lui.

Publicitate

loading...

#63 2010-03-25 23:39:39

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

_alexa_ a scris:

Sub nici o forma nu regret ca el este in viata mea! Regret doar ca l-am facut cu cine l-am facut, si acum saracu o sa traiasca fara tata.

exact despre asta e vorba...nici prietena mea nu i-ar  spune niciodata fetitei ei ca regreta....dar are 28 de ani si uite ca e singura...si una este sa divortezi dar tatal sa mai tina legatura cu copilul si sa mentii o relatie frumoasa doar ptr copil si alta e sa-l faci ,fara sa fii casatorita ..si el sa-si puna palma-n fund si sa plece...
pana la urma tu ca femeie ,mai ales tanara,ai nevoie sa fii iubita sa ai un sprijin.....sau credeti  ca tine loc copilu de barbat,de iubire

#64 2010-03-26 09:16:49

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

_alexa_ a scris:

mirik a scris:

Imi este tare mila de un copil care are nesansa sa auda, chiar si din greseala, asemenea cuvine de la mama lui.
Eu imi doresc f mult un copil.Sunt casatorita in acest moment insa nu-mi garanteaza nimeni ca o sa fiu cu sotul meu pana la adanci batraneti dar asta nu ma face sa-mi doresc mai putin acest copil.

maica-mea a divortat de tatal meu din cauza ca: prima bataie si-a luat-o insarcinata fiind cu fratele meu mai mare decat mine cu 3 ani. A nascut, si bataile au continuat. Educatia vremei respective a indemnat-o sa indure. Intr-o seara dupa o betie taica-meu a venit acasa si i-a rupt cateva coaste plus spart un timpan (si acum e surda de-o ureche), a decis sa divorteze. Pana la finalizarea divortului au mai durat aproape 2 ani, timp in care am aparut si eu, ca urmare a unui viol.
Normal ca acum nu mai regreta ca m-a facut, dar la vremea respectiva sunt convinsa ca a gandit altfel. Dar ne-a crescut in asa fel incat sa nu simtit lipsa tatalui, si asta sper sa reusesc si eu.

O sa reusesti!!!
Din ce imi explici tu reiese ca defapt regreti ca este el tatal copilului iar asta schimba problema. Este o mare diferenta intre ce ai dat de inteles prima data si ce spui acum.Te sfatuiesc (poti sa faci ce vrei cu sfatul meu) sa folosesti mai mult "regret ca este el tatal copilului meu" decat "regret ca am ramas gravida" pentru ca din greseala poate auzii si copilul tau sau intr-un moment in care esti foarte nervoasa sa ajungi sa-i spui chiar tu asta si nu i-ar face deloc bine.

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#65 2010-03-26 12:03:25

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

_alexa_ a scris:

mirik a scris:

mi`au dat lacrimile alexa sad o sa reusesti ceea ce ti`ai propus... nimic nu e intamplator... ai facut copilul cu acel om pentru ca probabil asa a fost scris.  par

si eu am o prietena care a facut un bebe la 19 ani, si`a luat un sut asa frumusel, nu a vrut sa faca avort (nici eu sa nu aud de asta) dar acum are momente in care regreta ca a ramas insacinata desi isi iubeste enorm copilul. a zis si ea ca w f greu sa il cresti singura, sa ii tii loc si de mama si de tata, sa ii raspunzi la toate intrebarile si inca un lucru dureros: toti barbatii ii dau cu sutul cand aud ca are un copil, unul dintre ei i`a zis" esti frumoasa, desteapta, bani ai, imi place de tine, vroiam sa imi intemeiez o familie cu tine, dar eu nu am de gand sa cresc copilul altuia". si asta e placa pe care o aude mereu sad cand aud ca are un copil, parca au treaba, parca  nu mai tin la ea si tot asa sad si o vad ca sufera mult.

Ultima oara a fost editat de Khristall (2010-03-26 12:09:06)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#66 2010-03-26 12:12:26

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

alexa..sper din toata inima sa iti fie bine smile

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#67 2010-03-26 12:28:07

Melany1
Banat

mirik fii sigura ca alexa nu ii va spune niciodata copilului ei ca regreta ca l-a avut ptr ca il iubeste...
da e simplu sa dam sfaturi cand noi avem o viata buna,si zicem ca daca as fi o mama singura n-ar fi o problema ..
ba ar fi,nu-ti poti dedica viata ta copilului....el va ajunge la 20 si ceva de ani si pleaca...oare nu si-ar dori si mamele singure sa aibe pe cineva alaturi?
dar pana atunci oare nu vor sa fie iubite?sau cumva iubirea copilului e de ajuns??
nu e de ajuns...ptr ca e alt gen de iubire

#68 2010-03-26 13:06:19

_alexa_
Hero member

Melany1 a scris:

dar pana atunci oare nu vor sa fie iubite?sau cumva iubirea copilului e de ajuns??

Da, asta e si problema mea. Si sa fiu sincera, nici nu as iesi in oras cu un barbat decat daca stie ca am copil, si e ok cu asta.
Maica-mea a putut sa-si refaca viata alaturi de un barbat, pentru ca pe noi ne-a plantat la bunica-mea si ea si-a cumparat un apartament in alta parte.

#69 2010-03-26 13:35:19

Monica999
Hero member
Site

Alexa, serios, cunosc persoane care au copil si si-au refacut viata cu alt barbat. Nu toti sunt atat de ingusti la minte.

#70 2010-03-26 14:32:40

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

eu sunt de parere ca un copil care apare la o varsta frageda e bine-venit,cel putin asa vad eu lucrurile,eu am 23 de ani si tare as fii vrut sa am cel putin 3 copii pana la varsta asta,mi-ar fii placut sa fiu o mama tanara cu conditia sa am cu ce sa ii cresc,sa nu duca lipsa de nimic,deocamdata eu si prietenul meu stam la ma-sa in apartament si cea mai mare dorinta a mea in momentul de fata este sa am casa mea,sa am numai eu cheia ,nu sa stau cu soacra-mea si eventual cand se cearta cumnata-mea cu prietenul sa vina si ea sa stea cu noi,daca peste noapte as fii bogata as face pe banda rulanta copii ,cele care aveti deja copilasi va urez multa sanatate si sa fiti mandrii de ei ca de asta traim pe lumea asta ca sa avem urmasi

#71 2010-03-26 15:26:18

_alexa_
Hero member

PillBlast a scris:

Alexa, serios, cunosc persoane care au copil si si-au refacut viata cu alt barbat. Nu toti sunt atat de ingusti la minte.

Respectivul mai are frati?? rotfl
Da asa este, nu toti gandesc la fel, dar nah... slabe sanse sa-mi iasa mie in cale.

#72 2010-03-26 16:37:11

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

Si eu cred ca poti sa iti refaci viata daca ai copil. Sunt si barbati care au copii si sunt divortati. De exemplu, mama unei prietene s-a recasatorit cu un barbat care, la randul lui, are un baiat. Acum sunt ele 2 (prietena mai are o sora) si fratele lor vitreg.Si se inteleg foarte bine big_smile
Sau, alt caz: un prieten a avut o prietena care a ramas gravida si l-a anuntat dupa 4 luni dupa ce s-au despartit. Tipul are o prietena de 2 ani de zile(copilul are 2 ani si sta cu mama lui, dar el il vede foarte des si ii sprijina moral/material), prietena lui nu are nicio problema cu chestia asta, ba chiar il adora pe copilas, iar ea a inceput sa iasa acum cu un tip care, la fel, nu are nicio problema cu faptul ca ea are un copil mic.
Si nu sunt singurele cazuri pe care le cunosc smile

#73 2010-03-26 16:41:10

Melany1
Banat

PillBlast a scris:

da pill sunt ,dar extrem de putini si spun asta ca prietena mea a incercat cu mai multi dar degeaba....au o relatie cu ea,dar pana a se muta cu ea si cu copilu...
mai ales ca tipi respectivi nu fusesera niciodata casatoriti...si multi se gandesc de ce sa-mi iau o durere de cap degeaba,e copilu altuia etc
doar eventual sa gasesti unu divortat macar sau poate care are si el un copil...
dar din pacate nu toate au noroc...de recomandat e sa nu fii in situatia asta

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-03-26 16:42:19)

#74 2010-03-26 18:32:21

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Melany1 a scris:

mirik fii sigura ca alexa nu ii va spune niciodata copilului ei ca regreta ca l-a avut ptr ca il iubeste...
da e simplu sa dam sfaturi cand noi avem o viata buna,si zicem ca daca as fi o mama singura n-ar fi o problema ..
ba ar fi,nu-ti poti dedica viata ta copilului....el va ajunge la 20 si ceva de ani si pleaca...oare nu si-ar dori si mamele singure sa aibe pe cineva alaturi?

exact la asta m-am referit atunci cand am intervenit in aceasta discutie.
si alexa...spera...normal ca speranta moare ultima...poate tu ai mai mult noroc ca mine,ptr ca de obicei,noi mamele cu un copil sau ,,divortate,, suntem bune decat sa ne-o traga fara interese si complicatii...asta ca sa fiu cat de cat directa.
in romania,din pacate,mamele singure ,cu copil sau copii..cam ,,poarta,, un stigmat in frunte,poate sa fie ea cat de frumoasa,sincera,cuminte,iubitoare...totul pana la copil.
iar cei care se implica in astfel de relatii sunt f f rari si da...ii putem numi BARBATI

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#75 2010-03-26 18:50:17

Monica999
Hero member
Site

in romania si femeile le judeca pe cele divortate, asa ca ma abtin. adevarul e ca nici eu nu as vrea de exemplu la varsta mea sa fiu cu un barbat care sa aiba un copil, dar asta pentru ca sunt prea tanara, dar daca as avea 25, 26 de ani nu m-ar deranja. un copil e un copil, ce conteaza al cui e?

#76 2010-03-26 19:15:13

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

pill,usor usor se va schimba si la noi mentalitatea asta idioata,insa mai trebuie timp...
copii nu au nici o vina,insa nu este asa usor sa iti refaci viata,crede-ma pe cuvant

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.