homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine plateste?-5

#77 2010-03-27 10:22:31

Soldier
Banat
Inregistrat: 2010-03-16

Re: Cine plateste?

Fara reguli suna mult mai ok.

Inofensiv ca un fluturas

#78 2010-03-27 11:31:35

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Chick a scris:

Hai ca-mi dau si eu cu parerea.
De unde pana unde dorinta de a fi egali in orice context? Daca vrea sa plateasca, poate, ii face placere, sa plateasca. Nu vad unde e problema.
Nu ma simt mai putin femeie daca imi este platita cina , cafeaua sau o bluza frumoasa cand nu-mi permit sa mi-o cumpar singura. Sau cand vrea el sa ma simt apreciata si alintata. Sau oricand poate si vrea.
In schimb, tampoane, sapun, deodorant, anticonceptionale, fixativ si epilatul (etc) tin sa mi le platesc singura.

de acord cu tine. cand am afirmat la inceput ca plateste el totul si mi se pare normal,asa este.
soldier,nu m-am simtit jignita si chiar deloc...am o relatie cu cineva, de multi ani,tipul este de alta natie,are multi bani..de la inceput a fost atent si nu a vrut ca eu sa platesc ceva in oras,ptr ca la ei este cam anormal asta(bine,la el..ptr ca intre timp am observat ca in alte cupluri,tipele isi platesc bautura de ex..)..deci am fost rasfatata de la inceput,cu absolut totul...
in casa,cumpar si eu de mancare,nu mereu dar o fac,lucrurile mele personale si intime mi le cumpar singura...
insa daca el tot timpul m-a scos in oras,m-a plimbat in alte tari si mi-a facut cadouri..de ce sa nu ma simt bine?
si..da...aici ii pot raspunde jessicai..daca asa se percepe in rom,ca sunt o profitoare...da,sunt o profitoare...mie nu mi se pare o problema,fac si eu destule ptr el si neconditionat...
daca am fi casatoriti,atunci banii s-ar pune la comun..clar,fara nici o problema.
m-am oferit de multe ori sa platesc  ceva sau sa il ajut cand a avut o pasa proasta,dar am fost categoric refuzata de cocosul din el...deci...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#79 2010-03-27 11:34:00

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

wild_wind a scris:

Chick a scris:

Hai ca-mi dau si eu cu parerea.
De unde pana unde dorinta de a fi egali in orice context? Daca vrea sa plateasca, poate, ii face placere, sa plateasca. Nu vad unde e problema.
Nu ma simt mai putin femeie daca imi este platita cina , cafeaua sau o bluza frumoasa cand nu-mi permit sa mi-o cumpar singura. Sau cand vrea el sa ma simt apreciata si alintata. Sau oricand poate si vrea.
In schimb, tampoane, sapun, deodorant, anticonceptionale, fixativ si epilatul (etc) tin sa mi le platesc singura.

de acord cu tine. cand am afirmat la inceput ca plateste el totul si mi se pare normal,asa este.
soldier,nu m-am simtit jignita si chiar deloc...am o relatie cu cineva, de multi ani,tipul este de alta natie,are multi bani..de la inceput a fost atent si nu a vrut ca eu sa platesc ceva in oras,ptr ca la ei este cam anormal asta(bine,la el..ptr ca intre timp am observat ca in alte cupluri,tipele isi platesc bautura de ex..)..deci am fost rasfatata de la inceput,cu absolut totul...
in casa,cumpar si eu de mancare,nu mereu dar o fac,lucrurile mele personale si intime mi le cumpar singura...
insa daca el tot timpul m-a scos in oras,m-a plimbat in alte tari si mi-a facut cadouri..de ce sa nu ma simt bine?
si..da...aici ii pot raspunde jessicai..daca asa se percepe in rom,ca sunt o profitoare...da,sunt o profitoare...mie nu mi se pare o problema,fac si eu destule ptr el si neconditionat...
daca am fi casatoriti,atunci banii s-ar pune la comun..clar,fara nici o problema.
m-am oferit de multe ori sa platesc  ceva sau sa il ajut cand a avut o pasa proasta,dar am fost categoric refuzata de cocosul din el...deci...

Nu era vorba de tine Wild. Tu eşti o femeie ?n toată firea. Nu stau să intru ?n detalii, dar nici nu m-am g?ndit la tine

#80 2010-03-27 11:35:35

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

Mi se pare aiurea pentru o adolescenta sa isi cumpere si sucul ala amarat cand iese cu un baiat. Ar trebui baiatul sa faca un efort pentru ca e pentru fata aceea iesire ...unii dintre baietii se multumesc cu o punga de cipsuri niste cola si un film  la calculator...Nu cred ca da nimeni faliment ..doar daca nu au cate 3 prietene sa le scoata in fiecare zi in oras

#81 2010-03-27 11:53:23

Soldier
Banat

Nu toti. big_smile

Inofensiv ca un fluturas

Publicitate

loading...

#82 2010-03-27 11:56:49

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

jessica,nu a fost cu ,,bataie,, comentariul meu...pur si simplu..eu am avut si am curajul sa spun ca profit din plin,de un mascul care nu mai merita...
nici nu m-am gandit ca te-ai fi referit la mine...pur si simplu

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#83 2010-03-27 11:59:39

Sonia_Simona
Insomniac member

Dacă nu mai merită big_smile profită!
?mi pare rău Wild puss Nu pari prea fericită smile

#84 2010-03-27 12:38:20

free
Banat
Inregistrat: 2007-09-12

@camysh: te rog foarte frumos sa nu incerci sa faci pe psihologul caci nu te prinde. Oricare ar fi problemele tale personale asta nu-ti da dreptul sa instigi la banarea mea ori la faptul ca eu as instiga in vreun fel la irascibilitatea lui Jessica_M. Ca vrei tu sa legi cu aţă alba si sa dea ca tine, asta-i alta treaba, nu prea inteligenta pentru un moderator care ar trebui sa modereze discutia, nu s-o distortioneze. Forumul este plin de offtopic si persoane care scriu alandala.

Soldier a scris:

Daca esti prost, da, ii dai de inteles asta. Insa ideea e ca atunci cand poti, frumos e sa-i faci celui drag fel de fel de surprize, cadouri... si nu fortat, la ocazii, ci atunci cand simti. E mult mai `de efect`, ca si florile primite fara vreo ocazie (nu dupa certuri big_smile).

O floare de camp se smulge si gratis si se inmaneaza persoanei iubite, pe cand niste bancnote transformate in uleiuri vegetale, petale scumpe si excremente viitoare sunt doar niste mofturi.

@SoareleMeu: asa cum baietii aia pot sa-i cumpere fetei la prima intalnire o sticla de suc si o floare, asa poate si fata sa faca pe dracu-n patru sa faca acelasi lucru.

#85 2010-03-27 12:50:16

Soldier
Banat

free a scris:

@camysh: te rog foarte frumos sa nu incerci sa faci pe psihologul caci nu te prinde. Oricare ar fi problemele tale personale asta nu-ti da dreptul sa instigi la banarea mea ori la faptul ca eu as instiga in vreun fel la irascibilitatea lui Jessica_M. Ca vrei tu sa legi cu aţă alba si sa dea ca tine, asta-i alta treaba, nu prea inteligenta pentru un moderator care ar trebui sa modereze discutia, nu s-o distortioneze. Forumul este plin de offtopic si persoane care scriu alandala.

Soldier a scris:

Daca esti prost, da, ii dai de inteles asta. Insa ideea e ca atunci cand poti, frumos e sa-i faci celui drag fel de fel de surprize, cadouri... si nu fortat, la ocazii, ci atunci cand simti. E mult mai `de efect`, ca si florile primite fara vreo ocazie (nu dupa certuri big_smile).

O floare de camp se smulge si gratis si se inmaneaza persoanei iubite, pe cand niste bancnote transformate in uleiuri vegetale, petale scumpe si excremente viitoare sunt doar niste mofturi.

@SoareleMeu: asa cum baietii aia pot sa-i cumpere fetei la prima intalnire o sticla de suc si o floare, asa poate si fata sa faca pe dracu-n patru sa faca acelasi lucru.

Pai unde am zis ca doar banul poate fi folosit pentru asta? In plus, da, si mie imi place sa ofer flori furate de prin gradini. Mai ales daca ea stie ca sunt de acolo si nu cumparate. smile

Inofensiv ca un fluturas

#86 2010-03-27 12:57:14

free
Banat

Si cum anume o duci pe domnisoara in Bermude daca ea n-are banuti? Ca tot vorbeai mai sus de calatorii, bla bla-urii..

#87 2010-03-27 12:58:56

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

free a scris:

Adica sa ii cumpar si eu o sticla de suc si o floare? rotfl2

#88 2010-03-27 13:06:09

free
Banat

E logic. Fata bea suc. Baiatul bea suc. Doua sticle de suc la jumatate. O floare lui. O floare ei.

#89 2010-03-27 13:08:13

Sonia_Simona
Insomniac member

chicot

#90 2010-03-27 13:27:05

Soldier
Banat

free a scris:

Si cum anume o duci pe domnisoara in Bermude daca ea n-are banuti? Ca tot vorbeai mai sus de calatorii, bla bla-urii..

Pai am zis ca ma ocup eu mereu de asta. Nu strica sa aiba si ea, dar nu ma las niciodata pe baza lor.

Inofensiv ca un fluturas

#91 2010-03-27 13:28:32

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Jessica_M a scris:

2. Chiar nu poţi să taci sau vreţi să vă spun unora dintre voi că sunteţi profitoare. Să vedem care se simte  huh

offtopic ce remarca foarte proasta...pana la urma ce iti pasa tie cine e sau nu intretinut..bravo lor,pana la urma care-i problema?
si camish cam are dreptate,de cand free a fost banat postezi unele chestii nepotrivite.Mi se pare ca se ajunge la altceva
mai bine te abtii decat sa mai dai replici de genul asta

#92 2010-03-27 13:29:51

free
Banat

@Soldier:Eu daca as fi tipa si ai vrea sa ma plimbi prin toate colturile lumii pe banii tai mi-as da seama ca esti un mare egoist smile

@Melany1: starea ei de spirit nu are nici o legatura cu banarea mea. M-am saturat sa tot instigati cu "banarea lui free". Gata. Ajunge.

Mie mi se pare absurd sa se faca discriminare intre sexe si baiatul sa trebuiasca sa plateasca sucul si alte prostioare ca sa iasa cu fata in oras. Suntem egali pana la urma urmei. Daca ea a acceptat sa iasa cu el in oras, atunci o face pentru ca vrea (si) ea, nu numai el.

In cazul absurd in care femeia sta pe banii barbatului trag concluzia ca-i profitoare, si-n loc sa se ocupe de cariera si viata ei profesionala si sa castige bani, ea prefera sa profite de (bunatatea) naivitatea/mandria masculului de langa ea. Atunci spune-mi si mie Melany, ce te-ai atacat atat? Fiecare avem dreptul sa ne exprimam propiile noastre pareri, atat timp cat nu trecem calul.

Ultima oara a fost editat de free (2010-03-27 13:34:09)

#93 2010-03-27 13:32:53

Sonia_Simona
Insomniac member

Melany1 a scris:

Jessica_M a scris:

2. Chiar nu poţi să taci sau vreţi să vă spun unora dintre voi că sunteţi profitoare. Să vedem care se simte  huh

offtopic ce remarca foarte proasta...pana la urma ce iti pasa tie cine e sau nu intretinut..bravo lor,pana la urma care-i problema?
si camish cam are dreptate,de cand free a fost banat postezi unele chestii nepotrivite.Mi se pare ca se ajunge la altceva
mai bine te abtii decat sa mai dai replici de genul asta

Melany, al fel ai fi putut să faci şi tu. Trebuie să cauţi ceartă mereu? Eu am ?ncheiat discuţia, voi de ce nu o faceţi?
La ce se ajunge?

#94 2010-03-27 13:35:42

Soldier
Banat

free, da, egoist ca ma gandesc doar la mine, punand-o pe ea pe primul loc. Cel mai de pret lucru pentru mine e fericirea celor apropiati. Restul vin pe urma. Dar na... unii calculeaza totul, pana la ultimul ban.

Iar daca INVITI fata in oras, PLATESTI. Daca te invita ea, PLATESTE. Daca decideti de comun acord sa iesiti, PLATESTI tot tu.

Ultima oara a fost editat de Soldier (2010-03-27 13:37:03)

Inofensiv ca un fluturas

#95 2010-03-27 13:38:01

free
Banat

Te inteleg. Totusi raman la ideea cu egoism si mandrie fada atunci cand torni bancnote in funduletul unei tipe doar de dragul de a lua-o dupa tine peste tot. Oi fi eu de moda veche..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.