|
Nu esti logat.
Cine plateste?-3#39 2010-03-26 21:56:57
Re: Cine plateste?Hmm,acum m-ati facut sa ma gandesc mult la asta. Eu nu tin mortis sa platesc/iau chestii doar asa,din orgoliu sau cine stie ce principiu... Uneori pur si simplu imi place sa stiu ca il scot eu undeva si ca e iesirea organizata de mine si ca e un fel de cadou pentru el. De asemenea,ma simt bine cand ii iau de mancare si ii duc la scoala si e fericit ca i-am citit in mod misterios gandurile (sau,in cazul asta,senzatia de foame). Si el se simte bine cand face lucrurile astea. Cred ca de asta alternam. Eu nu m-as simti ok sa stiu ca doar el organizeaza chestii,si doar el se ocupa de detalii,inclusiv de nota de plata,and so on. Uneori e placerea mea sa fac din iesirea respectiva un mic cadou,pentru ca stiu ca persoanei de langa mine i se pare dragut si atent din partea mea. Si el gandeste la fel. Offline #40 2010-03-26 21:57:06
Re: Cine plateste?
V., soarele si luna Offline #41 2010-03-26 21:57:32
Re: Cine plateste?La mine in relatie, prietenul meu are mult mai putini bani ca mine. Asta e, sunt alte cauze. Offline #42 2010-03-26 21:59:07
Eu? Femeie, dar rar găseşti femeie ca mine Offline #43 2010-03-26 22:00:13
Era o... gluma! Ultima oara a fost editat de addicted (2010-03-26 22:00:29) 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline Publicitateloading...
#44 2010-03-26 22:00:58
V., soarele si luna Offline #45 2010-03-26 22:02:15
Mă g?ndeam c?t de profitoare sunt ele. Măcăr dacă erau la fel de perverse Offline #46 2010-03-26 22:03:07
Re: Cine plateste?Soldier, deci sa-nteleg ca daca-mi ajut prietenul cu cheltuielile ( intretinere, chirie etc.) si nu-i pun in carca si destulele mele placeri si daca ne ajutam reciproc si facem astfel incat sa ne fie usor.. nu tinem unul la altul!? 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #47 2010-03-26 22:05:05
Votat! Ati facut din jocul asta o moda. 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #48 2010-03-26 22:06:51Re: Cine plateste?Aici unde sunt eu sunt scumpe (sau asa mi se par mie) asa ca nu am contribuit, mai ales ca el tot timpul le-a avut. Ma rog, am luat si eu de cateva ori cand a uitat el si m-a sunat sa imi spuna, sau cand stiam ca vine direct de la lucru si nu o sa ia pentru ca e uituc Si pentru asta nu m-am simtit prost . Eu luam lumanarele asa ca nah, fiecare dupa buget Offline #49 2010-03-26 22:09:16
Re: Cine plateste?Exact. Daca nu are unul da celalalt si invers, nu mereu si`n toate doar EL! 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #50 2010-03-26 22:12:40
Daca tot postezi, fa-o ONTOPIC Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #51 2010-03-26 22:14:53
Re: Cine plateste?Fetelor, el gandeste asa pentru ca isi permite s-o faca. Si eu il inteleg, si il apreciez. Mai rar intalnesti un barbat care intr-adevar se bucura cand are ocazia sa-si ocroteasca iubita din toate punctele de vedere. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #52 2010-03-26 22:16:45
1. Addicted a fost offtopic. Ai vreo problemă cu mine? Offline #53 2010-03-26 22:21:36
Pai eu ce am zis!? Daca isi permite sa o intretina bravo lui, bravo lor, lucky her. Dar trebuie sa inteleaga si el ca nu toti isi permit si daca ajuti si imparti nu inseamna ca nu iubesti! 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #54 2010-03-26 22:28:43
Re: Cine plateste?@Jess: Daca nu esti in stare sa faci diferenta dintre o gluma si ceva spus in serios, retrage-te din discutie. Te faci de ras, si pe deasupra strici si atmosfera. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #55 2010-03-26 22:31:08
Re: Cine plateste?la noi sta treba in felul urmator:intotdeauna platesc eu,de fapt daca suntem intr-un restaurant el plateste dar banii sunt la mine,de ce?pentru ca el nu poarta portofel tot timpul ma cert cu el sa aiba si el un portofel ca oamenii,si eu am ocazia sa imi etalez portofelul roz cu fundita noi suntem de 6 ani imreuna,nu se pune problema sunt banii mei,ba nu ai mei...daca el are nevoie isi i-a din portofel,dar acum fiecare face cum crede mai bine,de exemplu bunicii lui sunt separati cu banii de 50 de ani,fiecare cu pensia lui ,mi-e mi se pare lipsa de incredere mai ales daa esti casatorit si convietuiesti 50 de ani cu o persoana Offline #56 2010-03-26 22:38:29
Re: Cine plateste?Eu nu pot sa accept sa plateasca el consumatia, in cazul primelor intalniri. Evident ca dupa 1 an de relatie nu conteaza cine cum plateste o cina la restaurant sau o folie de anticonceptionale. Dar la primele intalniri eu una ma simt extrem de prost sa il las pe el sa achite tot, asa ca obisnuiesc sa dau jumatate. Offline #57 2010-03-26 22:43:30
Exact. Se-ntampla ca azi sa plateasca el totul iar maine sa-l astepti cu ceva bun, frumos... sa-i iei un pachetel, sa-i cumperi ceva ce stii ca-i place etc. Fiecare cum apuca si cand apuca, not always them! Ultima oara a fost editat de addicted (2010-03-26 22:44:43) 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|