homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine plateste?-4

#58 2010-03-26 22:45:11

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

Re: Cine plateste?

Nu ştiu cine şi-a dat seama că ai glumit tu acolo smile
Nu mă interesează dacă ai c?ştigat mai mult sau mai puţin dec?t partenerii tăi. Dacă spui chestia asta ?nseamnă că nu ai acceptat niciodată bani de la ei.
Detalii neimportante...
Nu ştiu cine se face de r?s

#59 2010-03-26 22:58:38

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Tu. Pentru ca te-ai bagat ca ob-ul in discutie fara ca macar sa spui un cuvant ontopic, si-ai facut-o doar pentru a face un comentariu stupid, luand de drept o gluma (buna).
Last reply on you.

@addicted: eu tind sa ma simt jignita cand sunt cocolosita de un barbat. In sensul ca as considera ca-mi subestimeaza puterile financiare. Iar pentru mine acest aspect mereu a fost un motiv de mandrie.
On the other hand, altele intra in extaz.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#60 2010-03-26 23:02:38

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu momentan sunt studenta, deci na, nu o duc bine cu finantele, dar sincer imi place cand imi face gogu cinste, ma simt rasfatata lol Nu il las sa faca des ca ma simt prost. Ce e ciudat e ca daca ar face cinste peste cativa ani cand sper ca o sa castig si eu bine, atunci nu m-ar deranja pentru ca stiu ca o face pentru ca vrea, nu pentru ca nu imi ?ermit. Ma rog, stiu si acum ca o face ca vrea, dar nah, am si eu o buba pe creier.

#61 2010-03-26 23:26:11

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Alex2 a scris:

Eu nu pot sa accept sa plateasca el consumatia, in cazul primelor intalniri. Evident ca dupa 1 an de relatie nu conteaza cine cum plateste o cina la restaurant sau o folie de anticonceptionale. Dar la primele intalniri eu una ma simt extrem de prost sa il las pe el sa achite tot, asa ca obisnuiesc sa dau jumatate.

tummenupp asa sunt si eu.
inainte sa ajunga sotul meu, in perioada cand eram studenti si nu stateam impreuna plateam jumi juma sau o data cumpara el ceva, o data eu. cand am hotarat sa ne mutam impreuna am vb si de bani..bani ce veneau de la parinti smile ii puneam la comun undeva si luam de acolo care cum aveam nevoie.
      cand s-a angajat el si a inceput sa castige mai mult (eu avand doar bani de la parinti, inca studenta..) am inceput sa ma simt putin ciudat, dar prin discutie m-a facut sa inteleg ca intr-un cuplu sunt momente cand unul are si unul nu si trebuie ca banii proveniti din oricare parte sa fie ai amandurora.
    la momentul de fata sotul castiga cam cat mine, insa banii mei ii strangem si ai lui raman de cheltuiala.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#62 2010-03-26 23:40:34

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

in relatia mea, el plateste mai tot timpul...cand vine vorba de iesit in oras, plateste el, platesc eu doar cand el nu are bani suficienti atunci sau e in criza...eu am intentia sa platesc , insa daca el spune nu, nu am sa stau sa ma cert acolo cu el...noi ne compensam cheltuielile...el cumpara cv, eu iau altcv si tot asa..ne utilizam banii sa ne fie la ambii bine si sa nu ne lipseasca nimic...

la inceput ma ofer sa imi platesc cheltuielile mele ca nu stiu c persoana e si nu vreau sa ma trezesc cu vorbe "frumoase" dupa, insa dupa un timp  mi se pare firesc  ca el sa fie mai atent (vb din pct meu de vedere)...acuma fiecare relatie cu situatia ei, cu regulile ei....

in ceea ce priveste coabitarea cu partenerul mi se pare normal ca ambii parteneri sa contribuie financiar la cheltuieli, acum daca barbatul castiga mai mult si vrea sa contribuie cu mai mult la cheltuieli e ok....totul e ca partenerilor sa le fie bine, sa nu duca lipsa de ceva, sa nu sa simta fraieriti sau ca se profita de ei...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

Publicitate

loading...

#63 2010-03-27 00:29:41

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nu stiu eu de fiecare data cand m-am despartit de un tip si el a inceput sa comenteze ca vai nu stiu cati bani a cheltuit cu mine, parca mi se confirma ca e spre binele meu ca am scapat de el.....frate sunt banii tai, faci ce vrei cu ei, daca vrei sa ti-i cheltuiesti cu mine, eu n-o sa refuz (ca nu-i frumos visslar ), dar sa nu-mi vii pe urma sa-mi scoti ochii cu asta, ca nu te-am pus eu sa cheltuiesti cu mine skitarg (da, m-am enervat putin rodnar , am patit de cateva ori chestia asta roll )

zicea cineva mai sus ceva de bunici lol ....ai mei sunt casatoriti de mai mult de 50 de ani si sunt cu bani separati, se imprumuta unul pe altul si isi scot ochii daca nu-si platesc datoriile la timp rotfl sunt de belea la faza asta, bine ca in rest se inteleg bine...smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#64 2010-03-27 00:30:59

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

PillBlast a scris:

Si mai am o intrebare... Daca locuiesti cu cineva, vi se pare normal sa aveti banii impreuna sau nu? Dar daca sunteti casatoriti?

La mine mi se pare normal dupa casatorie... inainte cred ca tine de fiecare cuplu in parte.

e normal să pui banii ?mpreună oricum ai fi, căsătorit sau nu. ideea de cuplu tocmai asta reprezintă, ?mpărțirea la doi și nu numai a responsabilităților. am locuit cu soțul meu 2 ani jumate ?nainte de căsătorie și nu s-a pus problema de bani separați, deși eu am avut perioade extrem de lungi ?n care am c?știgat mai mult ca el sau el n-a avut job pentru că era ?ncă student fără experiență și nu-l angaja nimeni
am ?nsă și prieteni căsătoriți care țin banii separat, dar spre deosebire de noi, care chiar ?mpărțim totul, nu numai banii, se vede diferența, pentru că ei n-au fost și nu vor fi niciodată la fel de uniți și de altruiști unul față de celălalt.
pentru că eu așa văd problema. ?n momentul ?n care banii tăi sunt și ai lui, problemele lui sunt și ale tale, iar partea materială a trecut clar pe locul doi, lăs?nd loc iubirii dezinteresate

#65 2010-03-27 00:46:42

free
Banat
Inregistrat: 2007-09-12

_alexa_ a scris:

Tu. Pentru ca te-ai bagat ca ob-ul in discutie fara ca macar sa spui un cuvant ontopic, si-ai facut-o doar pentru a face un comentariu stupid, luand de drept o gluma (buna).
Last reply on you.

Cineva ar putea spune ca-i etichetezi actiunea [ comentariul ] ca fiind stupid, caz in care instigi la gradul ei de inteligenta si coeziunea acestuia cu actiunile ei offtopic din acest topic. In cazul in care topicul ar fi fost de interes general si ar fi avut ca scop clar sa ajute un membru al forumului sau niste oameni din afara sa gaseasca informatii, atunci as fi zis sa apara conceptul de offtopic. Daca vorbim despre pretul cepei si cineva vine sa discute despre pretul cartofilor, inteleg. Dar atunci cand discutam despre femei si barbati si Jessica_M vine cu un comentariu aferent unui post, ma tem ca nu-i offtopic, ci doar o remarca personala.

Exprimarea ta ca se baga ca ob-ul in discutie si chestii de clasa I-tai, mi se pare degradanta si dovedeste ca te deranjeaza intr-un fel sau altul prezenta ei, ori te-a atacat la un punct sensibil, caz mai probabil dupa cum iti repetam si intr-un topic legat de sex si frustrari sexuala, aka Freud things.

Dupa parerea mea mi se pare nasol ca tipul sau tipa sa plateasca de unul sau de una singura. Nu de alta, dar daca chiar nu sunt bani se poate si o cana de apa si o imbratisare. Se poate iesi in oras si gratis smile

Anyway, dupa parerea mea nu mi se pare ca o ocrotesti pe o femeie intretinand-o si dandu-i bani. Ii arati probabil ca esti putintel naiv, o transformi probabil intr-o mica profitoare si ii dai viata peste cap pentru ca ea nu va fi capabila in acel timp sa ajunga la un statut financiar pentru ca e "intretinuta".

#66 2010-03-27 00:56:25

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

#67 2010-03-27 01:09:23

free
Banat
Inregistrat: 2007-09-12

What?

#68 2010-03-27 08:15:36

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Hai ca-mi dau si eu cu parerea.
De unde pana unde dorinta de a fi egali in orice context? Daca vrea sa plateasca, poate, ii face placere, sa plateasca. Nu vad unde e problema.
Nu ma simt mai putin femeie daca imi este platita cina , cafeaua sau o bluza frumoasa cand nu-mi permit sa mi-o cumpar singura. Sau cand vrea el sa ma simt apreciata si alintata. Sau oricand poate si vrea.
In schimb, tampoane, sapun, deodorant, anticonceptionale, fixativ si epilatul (etc) tin sa mi le platesc singura.

#69 2010-03-27 08:19:31

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

JessicaM si alexa va rog sa va potoliti

#70 2010-03-27 09:09:57

Soldier
Banat
Inregistrat: 2010-03-16

_alexa_ a scris:

Anyway, dupa parerea mea nu mi se pare ca o ocrotesti pe o femeie intretinand-o si dandu-i bani. Ii arati probabil ca esti putintel naiv, o transformi probabil intr-o mica profitoare si ii dai viata peste cap pentru ca ea nu va fi capabila in acel timp sa ajunga la un statut financiar pentru ca e "intretinuta".

Daca esti prost, da, ii dai de inteles asta. Insa ideea e ca atunci cand poti, frumos e sa-i faci celui drag fel de fel de surprize, cadouri... si nu fortat, la ocazii, ci atunci cand simti. E mult mai `de efect`, ca si florile primite fara vreo ocazie (nu dupa certuri big_smile).

Inofensiv ca un fluturas

#71 2010-03-27 09:25:31

Sonia_Simona
Insomniac member

camysh a scris:

JessicaM si alexa va rog sa va potoliti

Aha. Doar at?t pentru Alexa, da? Ok. Atunci ?mi permit să ?i mai adresez c?teva cuvinte.

:Te rog frumos să ?nveţi să vorbeşti mai frumos şi să nu mai foloseşti asemenea expresii. G?ndeşte-te că trebuie să dai un exemplu cuiva + ai 20 şi ceva de ani nu 15.

#72 2010-03-27 09:32:26

Soldier
Banat

Ma' da' voi chiar nu stiti sa incetati, cand trebuie?

Inofensiv ca un fluturas

#73 2010-03-27 09:34:44

Sonia_Simona
Insomniac member

Nu ?nţeleg de ce nu ai tăcut smile Puteai să nu mai zici nici tu nimic şi gata.

#74 2010-03-27 09:41:13

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Jessica, e f ciudat ca devii foarte irascibila si pusa pe cearta doar cand free nu e banat... 1 luna cat el nu a putut intra pe forum toata lumea s-a putut intelege cu tine. acum cauti cearta peste tot.

te rog sa te potolesti.
acesta a fost ultimul offtopic.

la urmatorul offtopic din partea oricarui user o sa inchid topicul

#75 2010-03-27 09:43:34

Soldier
Banat

Subiectul e unul interesant si util unora, nu ar trebui inchis doar pentru ca unii n-au facut sex recent.

Inofensiv ca un fluturas

#76 2010-03-27 10:06:37

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Soldier a scris:

Subiectul e unul interesant si util unora, nu ar trebui inchis doar pentru ca unii n-au facut sex recent.

offtopic  rotfl2

on topic
eu sunt de parere ca intr-o relatie de prietenie nu e regula cine plateste...daca are el mai multi bani atunci, plateste el; daca are ea mai multi bani atunci, plateste ea

iar intr-o familie, mie mi se pare absolut normal ca banii sa fie pusi la comun. la mine in familie banii stau la mine, pentru ca eu am mai mult timp pentru achitarea facturilor (unde dau aproximativ 80% din ambele venituri) si restul. dar asta nu inseamna ca sotul trebuie sa vina sa-mi ceara bani daca vrea sa cumpere ceva.  noi avem fiecare card de salariu si ne lasam pe el cativa banuti pentru diferite chestii.

Iubesc si sunt iubita

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.