homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.-14

#248 2007-08-10 09:10:30

MaryM
New member
Inregistrat: 2007-04-06

Re: Ajutorrr!!!!! vreau sa scap de candida si nu stiu cum.

doctoressa mare multumita pentru sfat, da, am gasit informatiile de care spuneai. O sa tin si cura cu iaurt luna viitoare si daca ma voi simti bine am s-o repet la 2-3 luni cum ai spus.
As mai avea cateva intrebari: cate zile sa astept dupa ce termin tratamentul cu gynozol pana sa am contact sexual? Si la cat timp dupa terminarea tratamentului pot sa incep sa folosesc actigel de la Bioclin (asta in cazul in care gasesc, ca numai gel am gasit peste tot)?
Voiam sa mai intreb, dupa contactul sexual e ok sa folosesc un irigator si putina apa? Mi se pare ca (,) curata mai bine decat cu degetul. Dar daca afecteaza flora vaginala, mai bine ma abtin si raman la deget.
Multumesc frumos.

Ultima oara a fost editat de MaryM (2007-08-10 09:48:04)

#249 2007-08-10 11:38:13

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

MaryM, degetul...nu irigator.
A doua zi dimineata, dupa ultimul ovul de gynozol, te speli in vagin si apoi liber la contacte sexuale. Pe toata perioada cit pui gynozol sa nu te speli in vagin! Actigel sau iaurt poti incepe sa folosesti chiar din prima zi de dupa ultimul ovul. Pui in vagin seara, inainte de culcare si dimineata te speli(cu apa, cu degetul)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#250 2007-08-10 11:54:23

MaryM
New member

Multumesc mult, doctoressa. Asa am sa fac. Iaurtul il fac totusi luna viitoare, ca deja i-am dat o pauza prea lunga sotzului si pe durata tratamentului cu iaurt as prefera sa stam cuminti ca sa-si faca bine efectul.

Ultima oara a fost editat de MaryM (2007-08-10 12:24:09)

#251 2007-08-11 19:23:04

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

fetelor am si eu o intrebare.mi am inceput viata sexuala relativ de putin timp si pana acum nu am m-am spalat deloc in vagin.luand si ovule din cauza candidozei am inteles ca nu e recomandat sa te speli in vagin.insa ieri am terminat tratamentul cu gynozol iar in seara asta as vrea sa incep unul cu iaurt.ce vreau sa va intreb,daca nu ma spal in vagin are ceva?e vreo problema?

#252 2007-08-11 21:00:22

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

in tratamentul cu ovule eu stiam ca nu e indicat spalarea in interior ,dar daca ai si inceput viata sexuala iti recomand dupa fiecare contact sexual sa te speli si in interior cu degetul sau cum poti u ,dar spala-te

Publicitate

loading...

#253 2007-08-13 08:33:37

MaryM
New member

deea da, este recomandat sa te speli cu degetul si cu apa (nu cu altceva) in vagin dupa contactul sexual. De asemenea, dupa tratamentul cu gynozol in dimineata urmatoare dupa ce ai pus ultimul ovul trebuie sa te speli tot asa cu degetul si apa. La tratamentul cu iaurt este recomandat sa te speli in fiecare dimineata (seara pui iaurtul si dimineata te speli cu degetul si apa). Astea sunt recomandarile pe care le-am citit aici.

doctoressa sambata am pus ultimul gynozol, duminica dimineata (adica ieri) m-am spalat in vagin cu degetul si apa. Spre seara am observat o sangerare asemanatoare cu menstra, redusa cantitativ, care inca nu s-a oprit. Ultima zi de ciclu a fost miercuri, joi am inceput cu gynozolul, am luat si o pastila de flucovim. Contact sexual nu am avut. Care ar putea sa fie cauza acestei sangerari? E normal? Multumesc.

Ultima oara a fost editat de MaryM (2007-08-13 08:37:43)

#254 2007-08-13 08:42:53

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

MaryM mi-ai dat cumva tu mail in care ma intrebai ceva in legatura cu bioclin multi-gyn?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#255 2007-08-13 13:01:20

Al Pacino
Administrator

MaryM sincer mi-e foarte greu sa imi dau cu parerea asupra cauzelor acestei singerari...pare insa a fi din uter..

#256 2007-08-13 14:02:21

MaryM
New member

Acum s-a oprit sangerarea... E cazul sa ma ingrijorez? Sa merg la un consult... desi de-abia am fost si medicul mi-a zis ca totul e normal, ma rog, cu exceptia micozei, care acum trebuie ca a trecut, simptome nu mai am oricum.

ralucaelena da, ti-am dat mail.

Ultima oara a fost editat de MaryM (2007-08-13 14:03:08)

#257 2007-08-13 14:09:20

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pe ala scrie gel cand ti-am raspuns nu il aveam la mine smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#258 2007-08-13 14:09:46

Al Pacino
Administrator

nu e cazul sa te ingrijorezi...

#259 2007-08-13 14:12:42

MaryM
New member

OK, multumesc doctoressa.

Multumesc si tie raluca.

#260 2007-09-03 15:22:21

lala2006
New member
Inregistrat: 2006-11-15

pentru doctoressa...

am fost de vreo 2-3 sapt la alt medic si mi-a zis ca nu am hpv ...nici vorba.  mi-a facut o lama si mi-a iesit asa:

trihomonas: negativ
    micoze: ++
    anaerobi: negativ
    coci:  +
   grad de puritate: IV
mi-a dat tratament cu polyginax 12 ovule si crema canesten la ext. si inainte de fiecare ovul sa ma spal cu tantum rosa in interior.
am facut tratam. si sunt la fel. secretia e la fel de abundenta, e albicioasa si vascoasa, si mancarimile care persista de anul trecut ... mancarimi care le am numai la exterior.
   doctoressa ce infectie am? din ce ti-am sris ca mi-a iesit? pt ca deja sunt disperata ca de atata timp nu mai imi trece mancarimea asta si pe deasupra si viata mea intima e la pamant pt ca e si alergia la latex.
   oare sa iau antibiotice? ciprinol tablete? ma ajuta oare? ca deja nu mai stiu ce sa ma fac.
   te rog ajuta-ma doctoressa

#261 2007-09-03 16:02:27

Al Pacino
Administrator

ai candida....cum sa iei antibiotice????

#262 2007-09-03 19:34:40

lala2006
New member

doctoressa,

si atunci ce sugerezi sa fac? pt ca vad ca nicicum nu trece. candida este ? ????pt ca stiu ca secretia trebuie sa fie alba branzoasa. si a mea este alba vascoasa... oare nu este ceva medicament mai tare care sa ma ajute sa scap de problema asta?

#263 2007-09-04 14:48:51

Al Pacino
Administrator

lala2006, cu viata intima la pamint nu inteleg pentru ca sunt mai multe metode de protectie contraceptiva nu e prezervativul singura iar candidoza, cu igiena corecta, nu se transmite...mincarimea nici nu stiu de la ce e...o fi de la latex si alergie...o fi de la candidoza????

#264 2007-09-04 16:12:45

lala2006
New member

fara prezervativ mi-e frica sa nu ii dau si lui ceva... si cu prezervativ ma gandesc ca poate nu e chiar  cea  mai buna idee.
  si mancarimea asta nu pot sa imi dau seama de la ce este. de fapt nici medicii se pare ca nu isi dau seama din pacate.
de la latex sincer ma indoiesc ca ar fi. pt ca ar fi trebuit sa inceteze mancarimea daca nu am mai folosit dar e tot la fel.
la antibiotice ma refeream sa iau cu protectie ... cu o tabletica de flucovim ca nu mai stiu ce sa fac...
ce altceva as putea sa iau ca sa ma vindec oare?
                        multumesc!

#265 2007-09-04 16:14:01

Al Pacino
Administrator

lala2006, nu stiu...iarta-ma, dar nu stiu

#266 2007-09-05 14:13:23

simona27
Membru
Inregistrat: 2007-09-05

buna!am fost la medic si mi-a recomandat nizoral cpr si lomexin ov..dar pt prietenul meu nu mi-a dat nimic...sa ia si el nizoral 2cpr pe zi,5 zile ca mine?multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.