homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Si-a batut joc sau nu...???

#1 2010-04-18 00:15:26

larisutza19
New member
Inregistrat: 2009-03-01

si-a batut joc sau nu...???

buna...(sunt prietena larisei...si cum ea are cont pe acest site o sa las mesaju de la ea...)...revenind la subiect....am si eu nevoie de niste lamuriri...sa-mi dau si eu seama cat sunt de proasta. in urma cu 3 luni am cunoscut un baiat care atunci avea prietena...dar cu toate astea se baga in seama cu mine(mi-a spus ca nu se mai intelege cu pr lui cu care era de 4 ani), iar dupa o luna s-a desp de ea. Dupa ce s-a desp de ea mi-a zis sa merg la el acasa, iar eu m-am dus pt ca imi placea f mult de el, dar dupa ce am fost la el nici nu m-a mai bagat in seama.(asta s-a intamplat de 3 ori, iar de o luna nici nu ma mai baga in seama, nu-mi raspunde la tel...nimic si inainte vorbea cu mine doar cand vroia sa merg la el acasa...dupa se facea ca nu ma cunoaste) eu tin f mult la el si vroiam sa fiu cu el, dar nu stiam ce sa mai fac. Oare mai are rost sa insist? mai ales ca astazi mi-a zis ca de cateva zile s-a impacat cu fosta lui pr si sa-i dau pace sa nu-l mai sun pt ca nu vrea sa se certe cu pr lui din cauza asta. Nush ce sa fac...pt ca tin f mult la el....si pt niciun baiat nu am simtit asa ceva

#2 2010-04-18 00:18:13

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

Re: si-a batut joc sau nu...???

ce ai facut la el acasa? big_smile

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#3 2010-04-18 00:26:38

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Numai el ştie ce a avut in cap, dar daca ţi-a zis să nu mai insişti, pai atunci nu mai insista. Nu  poţi face altceva...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#4 2010-04-18 00:30:13

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

cum zicea blackberry depinde ff mult ce ai facut la el acasa
iar eu nu prea cred ca el se despartise de prietena poate te-a facut doar sa crezi asta...
2.nu stiu cum poti tine la cineva asa mult dupa cateva 2-3 intalniri.Si sincer nu are rost sa insisti el deja a ales : prietena lui...si cred ca nu e greu sa te prinzi de alegerea lui din moment ce te flituieste
daca ai facut sex asta e...ai avut si tu o parte de naivitate destul de mare sa-l crezi si el a profitat de asta.

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-04-18 00:35:15)

#5 2010-04-18 00:33:26

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Pare formula clasica de "fuck buddy" doar ca la tine a fost de foarte scurta durata smile Daca TU tii foarte mult la el nu inseamna ca sentimentul este si imparatasit, cum se intampla de multe ori in astfel de cazuri. Ca atare, el s-a intors la fosta... e posibil sa te mai caute cand mai are chef de sex. Asta daca ii ofereai si ceva misto, ca daca era sex doar ca sa faca si el ceva si nu era nimic special e posibil sa nu mai revina nici pentru asta. Obisnuieste-te cu ideea ca ai fost doar o partenera ocazionala de sex si cam atat. Nu-i nimic rau in asta, trebuie doar acceptata situatia reala si atata tot.

Publicitate

loading...

#6 2010-04-18 00:35:00

larisutza19
New member

ba da s-a desp de ea acum doua luni, dar in timpul asta ei mai vorbeau, dar nu s-au intalnit deloc. Si mi-a mai zis ca si-a dat seama ce a avut langa el doar dupa ce a pierdut-o, si am inteles ca acum se inteleg f bine. probabil ca nu mai are rost sa insist, dar eu tin f mult la el si nu pot sa-mi dau seama dc.

#7 2010-04-18 00:36:35

blackberry
Insomniac member

ati facut sex ?

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#8 2010-04-18 00:37:08

Melany1
Banat

pai si daca vorbeau tie nu ti-a dat de inteles ceva?nu cred ca se injurau zilnic la tel...
asta e ,mai bine sa-ti vezi de viata ta ca locul tau nu e intre ei

#9 2010-04-18 00:38:41

LadyPink
Platinum member
Site

blackberry a scris:

ati facut sex ?

Nuuuu, sigur au jucat septica la el de 3 ori rotfl Sau sah, ca e mai intelectuala activitatea big_smile

#10 2010-04-18 00:39:59

Melany1
Banat

LadyPink a scris:

blackberry a scris:

ati facut sex ?

Nuuuu, sigur au jucat septica la el de 3 ori rotfl Sau sah, ca e mai intelectuala activitatea big_smile

rotfl2)))

#11 2010-04-18 00:40:00

larisutza19
New member

LadyPink a scris:

Pare formula clasica de "fuck buddy" doar ca la tine a fost de foarte scurta durata smile Daca TU tii foarte mult la el nu inseamna ca sentimentul este si imparatasit, cum se intampla de multe ori in astfel de cazuri. Ca atare, el s-a intors la fosta... e posibil sa te mai caute cand mai are chef de sex. Asta daca ii ofereai si ceva misto, ca daca era sex doar ca sa faca si el ceva si nu era nimic special e posibil sa nu mai revina nici pentru asta. Obisnuieste-te cu ideea ca ai fost doar o partenera ocazionala de sex si cam atat. Nu-i nimic rau in asta, trebuie doar acceptata situatia reala si atata tot.

am fost eu fraiera ca am acceptat sa merg la el...daca am vaz ca dupa ce am fost odata la el nu ma baga in seama nu trebuia sa mai accept si a doua oara sau sa mai insist sa vb cu el, dar am crez ca poate o sa fie ceva serios mai ales ca s-a desp de prietena, dar el nici cand au fost despartiti nu a vrut sa fie cu mine...nush... ma simt tare nasol:(((

#12 2010-04-18 00:44:04

LadyPink
Platinum member
Site

Daca si tu te-ai simtit bine, nu te gandi ca ai gresit sau ai facut ceva nasol. Sunteti doi oameni maturi (sper) care au facut sex. Gandeste-te ca cel mai probabil cu sau fara asta probabil ca oricum nu ai fi ajuns sa-l faci sa fie in limba dupa tine... asa macar poate te-ai ales si tu cu 3 partide misto. Unele relatii chiar nu se transforma in ce ne dorim noi sa se transforme, din pacate

#13 2010-04-18 00:44:55

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Bai,nu te inteleg pe tine ca zici 'am fost la el acasa' asa cum nu le inteleg nici pe alea care zic ca 'au fost bolnave' cand ele de fapt au fost la ciclu. Frate,v-ati tras-o. Macar zii dracului asa. Ca eu pot sa inteleg ca acasa la el ai fost sa gatiti,sa faceti curat,sa faceti proiecte,sa frecati menta... pot sa inteleg orice altceva. Asa cum si de la alea care zic ca au fost 'bolnave' pot sa inteleg ca au avut pneumonie sau rinofaringita,nu normalul si lunarul ciclu. roll

#14 2010-04-18 00:45:20

blackberry
Insomniac member

pai mai, daca s-a dus la el, nu presupune ca au si facut ceva. serios acum.
dar dupa faptul ca nu mi raspunde la intrebare, stiu raspunsul lol

#15 2010-04-18 00:48:09

larisutza19
New member

LadyPink a scris:

Daca si tu te-ai simtit bine, nu te gandi ca ai gresit sau ai facut ceva nasol. Sunteti doi oameni maturi (sper) care au facut sex. Gandeste-te ca cel mai probabil cu sau fara asta probabil ca oricum nu ai fi ajuns sa-l faci sa fie in limba dupa tine... asa macar poate te-ai ales si tu cu 3 partide misto. Unele relatii chiar nu se transforma in ce ne dorim noi sa se transforme, din pacate

probabil...dar eu nu sunt genu care sa se culce cu toti, dar de el chiar imi placea f mult. plus ca ma gandeam ca am ceva sanse daca s-a desp de prietena, ca zicea ca de cateva luni nu se mai inteleg deloc bine, dar pana la urma tot la ea s-a intors:(((

#16 2010-04-18 00:49:16

LadyPink
Platinum member
Site

Berry, dar serios acum, ce crezi ca ar fi putut sa faca? De 3 ori si apoi si-a pierdut dezinteresul total si s-a impacat cu fosta. Ca doar nu i-a testat reteta de omleta de 3 ori si apoi a decretat ca n-ar face casa buna cu ea lol

#17 2010-04-18 00:50:19

larisutza19
New member

blackberry a scris:

pai mai, daca s-a dus la el, nu presupune ca au si facut ceva. serios acum.
dar dupa faptul ca nu mi raspunde la intrebare, stiu raspunsul lol

nu am jucat nici sah si nimic altceva...ne-am tras-o

#18 2010-04-18 00:51:10

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Melany1 a scris:

cum zicea blackberry depinde ff mult ce ai facut la el acasa
iar eu nu prea cred ca el se despartise de prietena poate te-a facut doar sa crezi asta...2.nu stiu cum poti tine la cineva asa mult dupa cateva 2-3 intalniri.Si sincer nu are rost sa insisti el deja a ales : prietena lui...si cred ca nu e greu sa te prinzi de alegerea lui din moment ce te flituiestedaca ai facut sex asta e...ai avut si tu o parte de naivitate destul de mare sa-l crezi si el a profitat de asta.

nu trebuia sa te implici asa repede, mai ales ca el iesea(daca chiar  iesea) dintr-o relatie de lunga durata.
nu mai insista, probabil au avut si ei o pasa mai proasta, daca el nu te mai cauta si lor acum le merge bine...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#19 2010-04-18 00:52:58

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Deci te-a folosit si s-a intors la relatia lui. Nu iti face si mai mult rau insistand. Nu merita.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.