homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Si-a batut joc sau nu...???-4

#58 2010-04-19 21:19:11

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Re: si-a batut joc sau nu...???

Wild, nu e vorba de ce spui tu aici. Si eu am aceeasi parere, ca nu-i bine sa te arunci in pat cu un barbat, mai ales daca sti ca-i proaspat despartit. De ce? Uite cazul fetei de fatza. Daca ea ar mai fi asteptat putin, si-ar fi dat seama ca tipul ar urma s-o foloseasca strict pentru sex, si ea nu s-ar mai fi indragostit ca fraiera. Asta e problema, ca sunt multi barbati care pentru asta folosesc fetele. Just 4 fun. Daca nu te culci cu el din prima eviti o mare parte din dezamagiri. Nu cred ca se mai pune problema in zilele noastre ca un barbat sa considere "curva" o femeie care s-a culcat din prima cu el. Totusi, nu mai traim pe vremea lui pazvante chioru.
Uite, eu cu V m-am culcat chiar inainte de a fi impreuna lol. Abea dup-aia am format un cuplu. Si doamne fereste n-am regretat nici o secunda ca era o dorinta atat de mare ca ne-am devorat la propriu lol
Sfatul de mai sus e valabil doar daca tipa isi doreste ceva mai mult decat o aventura. Daca vrea doar un fuck friend, n-are decat lol.
Si ontopic: parerea mea este ca ai fost tu fraiera ca te-ai lasat folosita si dup-aia evident aruncata. El? El a fost baiat destept.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#59 2010-04-19 21:24:39

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Alexa,da' eu n-am zis strict de cazul asta. Da,in cazul asta sunt de acord ca nu trebuia sa sara cu el in pat. Dar cineva a afirmat ca atunci cand te oferi fara sa pui omul prin chinurile Tartarului, nu mai reprezinti o sursa de interes iar asta e o mare tampenie. smile

#60 2010-04-19 21:31:18

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Da, asta-i mentalitate de acum 50 de ani, dar fiecare e liber sa faca cum vrea. Dar daca stai bine sa gandesti la rece... pai. La cat de jogidii stiu eu ca sunt barbatii, de ce sa nu sufere nene? lol De ce sa nu stea cu ouale umflate? Sa traga nene serios inainte pentru viitoarea porcarie care inevitabil o va face lol

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#61 2010-04-19 21:35:51

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

da...barbatii sunt niste porci...sunt in stare sa isi insele iubitele cu numele actualei pe buze si viceversa...sunt in stare sa iti spuna ca mor duupa tine, ca ii atragi, te doresc si toate cele...dar fara compromisuri...te vor sa stai cu ei, te strang in brate de parca e ultima data cand pot face asta si apoi se intorc la iubita oficiala...

si dupa asta nu ma luati in seama fetelor  forgetit doar bat campii roll

#62 2010-04-19 21:50:01

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Si eu sunt de parere ca trebuie sa astepti, si nu pentru ca e bine ca asa ti-a zis mama sau asa e normal ci pt simplu fapt ca nu m-as arunca in pat cu unu pe care-l cunosc de o saptamana ca vai imi urla hormonii. Sunt om, ma pot controla si nu as face sex cu o persoana doar pt ca ma atrage fizic. Pai asa ma atrag 10 tipi, ce fac, mi-o pun cu toti pentru ca ma atrag ? Eu personal, am nevoie de mai mult. Si cu cat mi-ar placea tipu mai mult, cu atat as astepta mai mult, tocmai pentru ca suntem femei, iar majoritatea punem suflet si nu m-as risca sa-mi iau vreo teapa cu unu care vrea doar sa mi-o traga. Si da, cred ca interesul unui barbat scade atunci cand i te pui pe tava, sa nu mai vorbim daca el e un genu caruia ii place sa cucereasca, il starneste din ce in ce mai tare chestia asta dar tu nu ai cum sa stii asta daca ti-o pui cu el din prima seara. Eu reactionez la fel, daca mi le pui pe toate pe tava si te descopar relativ repede, m-ai pierdut pe drum. Oricat as fi de indragostita nu ma arat din start, las tot timpul putin suspans, nu sunt disponibila mereu, inchid prima telefonu si conversatia desi as mai vrea sa stau o ora la taclale, etc. Da, nu e "natural" felul in care ma comport dar sunt mici strategii care m-au ajutat sa obtin ce am vrut mereu big_smile si m-au si protejat in unele situatii. pentru mine e clar: daca vrei un barbat cu adevarat, macar la inceput trebuie sa-l joci pe degete big_smile  E la fel ca si cu hainele, cu cat esti mai imbracata cu atat esti mai ravnita ca tipe cu fusta pana in fund si sutien gasesti pe toate gardurile. Se intelege comparatia. Darrrrr, e strict parerea mea big_smile

Publicitate

loading...

#63 2010-04-20 16:07:45

Roxiii
Full member
Inregistrat: 2008-11-28

Summer, sunt perfect de acord cu tine si ai foarte mare dreptate in ceea ce spui si eu gandesc la fel ,doar ca unele fete de pe aici, au inteles cum ca noi respectam niste reguli de acum 50 de ani, ei bine vreau sa va spun ca eu gandesc asa, doar pentru ca asta e normalul si firescul pentru mine si n-as putea face altfel ,deci nu urmez reguli de acum 50 de ani sau sfaturile mamei de a nu te dariu primului intanlit, pur si simplu asa sunt eu si nu am avut situatii neplacute gen fata in cauza care a fost sedusa si abandonata, din contra am avut doar de castigat.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.