|
Nu esti logat.
Si-a batut joc sau nu...???-3#39 2010-04-18 16:43:20Re: si-a batut joc sau nu...???
Asta nu-i o regula Offline #40 2010-04-18 16:53:41
Re: si-a batut joc sau nu...???SoareleMeu ai mare dreptate, barbatii apreciaza ca atare o prada usoara in sensul ca daca o fata li se ofera prea usor ,clar nu o vor considera un trofeu valoros si e normal sa gandeasca asa.Eu cred ca si ei se simt bine cand inainte de inceperea unei relatii in adevaratul sens al cuvantului, exista acele tatonari, cred ca se simt mult mai incitati, mult mai atrasi de o persoana care nu descheie fermoarul pantalonilor de la primele intanliri.Acuma, na nu vreau sa jignesc pe nimeni ,dar asta e realitatea si cei care au trecut prin astfel de situatii ar putea ca macar pe viitor sa nu le repete.Eu sincer nu inteleg astfel de fete, adica eu consider ca orice fata se simte bine atunci cand este curtata si trebuie sa existe si aceste momente pentru ca sunt foarte importante intr'o relatie, chiar indispensabile as spune. Offline #41 2010-04-18 16:58:15
Re: si-a batut joc sau nu...???... o mare tampenie. Daca el te vrea,tu il vrei,fie si doar o chestie de moment,de ce naibii ai amana? "Gigel,eu te vreau de nu mai pot,tu la fel,dar eu nu cedez ca asa zice regula nescrisa cum ca tu o sa ma vrei mai putin daca ne respectam dorintele in momentul asta". E ca si cum ai vedea o prajitura,ai vrea s-o mananci,prajitura ar vrea sa fie mancata dar tu ai astepta ceva timp pentru ca ai trai cu falsa impresie ca prajitura va fi mai mandra s-o mananci dupa un anumit termen,nu chiar imediat. Offline #42 2010-04-18 16:59:36
Re: si-a batut joc sau nu...???Ca fapt divers,n-aveti decat sa abordati tactica asta,da' sa vedeti ce amuzant o sa fie cand o sa dati peste un Gigel care o sa-si bage picioarele in ea de asteptare si o sa-si gaseasca alta Gigica,ca voi faceti pe interesantele si inaccesibilele Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-04-18 17:00:22) Offline #43 2010-04-18 17:05:09
Re: si-a batut joc sau nu...???Daca as fi eu tip si s-ar intampla sa imi pice cu tronc o tipa si as dori-o de n-as mai putea... ca apoi sa aflu ca ea asteapta si face pe mironosita din cauza unor 'reguli' tampite, nu mi-ar mai trebui numai din cauza mintii inguste, nu din alt motiv. Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-04-18 17:05:59) Offline Publicitateloading...
#44 2010-04-18 17:07:19
Re: si-a batut joc sau nu...???Nimeni nu considera pe nimeni curva .. si nici nu cred ca cineva se simte curva daca isi urmeaza inima .. dar barbatii asa sunt nu ai cum sa ii schimbi. Offline #45 2010-04-18 17:08:56
Re: si-a batut joc sau nu...???da nush daca s-a intamplat pt ca "i te-ai oferit" prea usor sau pt ca pur si simplu era ala un magar Offline #47 2010-04-18 17:11:31
Re: si-a batut joc sau nu...???Ok,se poate si invers. Sa te aprecieze pentru ca iti respecti dorintele in loc sa urmezi niste reguli care nu se aplica in toate cazurile. Offline #48 2010-04-18 17:12:40
Re: si-a batut joc sau nu...???
S-a intamplat pentru ca ala vroia ocazionala partida de sex cand era despartit de fosta,pentru ca probabil nu era sigur cat ar fi durat perioada de impacare. Offline #50 2010-04-18 17:15:52
Re: si-a batut joc sau nu...???Poate fi vorba despre orice. Cand vrei sa te daruiesti cuiva - indiferent ca e daruire trupeasca sau sufleteasca, fa-o! Nu are rost sa te gandesti la 'ce ar putea sa creada',tocmai pentru ca e doar o posibilitate. E posibil sa aprecieze,e posibil sa nu dar lucrurile astea sunt valabile si dupa ceva timp, nu neaparat din prima. Nu iti garanteaza nimeni ca barbatul ala te va aprecia mai mult daca astepti, indiferent despre ce daruire e vorba. Poti sa-i oferi lucruri si dupa un an si el sa nu le aprecieze deci nu e o regula. Offline #51 2010-04-18 18:39:39
Re: si-a batut joc sau nu...???sincer, el a vrut doar o aventura, ptr ca din punctul meu de vedere el stia ca se va impaca cu prietena lui..probabil se ajunsese la monotonie sau voia sa vada daca alta e mai buna decat prietena lui...s-a uitat in jurul lui si a ales ceva,atata tot.Te-a mintit ca tu sa il crezi si dupa ce si-a lamurit ideile,sentimentele etc...a luat o decizie. Offline #52 2010-04-18 19:21:12Re: si-a batut joc sau nu...???Sunt 2 categorii de barbati (sau mai multe, dar eu ii impart doar in 2 in discutia asta ): barbatii care te considera curva pentru ca te-ai culcat cu ei fara sa-ti aduca ofrande si sa te curteze cu lunile si barbatii care NU te considera curva si doar se bucura de o experienta mai mult sau mai putin reusita. Dupa umila mea parere, barbatul care considera curva o femeie care face acelasi lucru ca si el in situatia respectiva mai are mult de crescut! Offline #53 2010-04-19 10:04:24
Re: si-a batut joc sau nu...???
ooo da deci tre sa ma dau fecioara Maria ca sa capat statutul de trofeu valoros "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #54 2010-04-19 13:28:00
Re: si-a batut joc sau nu...???Ar fi cazul ca din experienta asta sa inveti ceva pt viitor, iar data viitoare sa nu mai repeti greseala asta. Nu te mai arunca cu capul inainte atat de repede, pt ca numai tu vei avea de suferit. Nu ar trebui sa te mire ca s-a impacat cu prietena lui, cate cazuri nu ai vazut in care 2 se despart si la un moment se impaca, asta pentru ca exista sentimente si pe cei doi ii lega multe, mai ales daca au fost o perioada lunga impreuna. Offline #55 2010-04-19 16:27:08
Re: si-a batut joc sau nu...???dea aici fiecare isi spune propria parere, asa cum am facut si eu si chiar daca exista persoane care nu agreeaza ideea mea pe mine ma lasa rece dar daca tie ti-a starnit un ras asa de tare ma bucur, macar am facut un lucru bun.Faza e ca eu asa gandesc si cred cu tarie ca e o gandire sanatoasa, dar nu incerc sa conving pe nimeni sa faca asa cum cred eu ca e mai bine, nu vreau sa dau sfaturi nimanui, eu doar mi-am spus parerea si hai sa nu aducem numele Sfintei Feciare in discutiile noastre, cel putin cred eu ca astfel de comparatii nu se fac. Offline #56 2010-04-19 20:33:23
Re: si-a batut joc sau nu...???da as fi putut sa scriu si eu un post kilometric in care sa explic ca nu sunt de acord cu tine....eh, simt si eu cateodata nevoia sa fiu mai directa! ma scuzi daca te-a deranjat ironia "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #57 2010-04-19 20:49:11
Re: si-a batut joc sau nu...???E trist sa vezi cum oamenii se considera merituosi abia dupa ce respecta niste reguli sau cum ajung sa creada ca trebuie sa faca ceva pentru a fi vazuti cum sunt ei de fapt. Presupun ca pot adresa o intrebare: cele care aveti impresia asta cu 'trebuie sa asteptam'...cand vedeti un trandafir, vi se pare frumos doar dupa un timp? Trebuie sa faca trandafirul ceva anume ca sa-l considerati voi frumos? L-ati considera mai frumos daca ati astepta o saptamana pana sa-l rupeti din gradina decat daca l-ati lua pe loc? Ar mirosi mai bine dupa saptamana aia? Ar fi mai atragator? E doar o curiozitate. Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-04-19 20:50:21) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|