|
Nu esti logat.
Si-a batut joc sau nu...???-2#20 2010-04-18 00:53:06Re: si-a batut joc sau nu...???Te inteleg, tu-ti doreai ceva mai mult si asta nu s-a concretizat. Poate te gandeai ca daca ii oferi asta o sa il prinzi macar de-un picior. Chestia tricky la relatiile de genul asta e ca nu prea stii niciodata cand se poate termina... mai ales daca nu-i vorba deloc si de alte sentimente de ambele parti. Offline #21 2010-04-18 00:57:21
Re: si-a batut joc sau nu...???
as vrea sa uit de toate cat mai repede, doar ca lucram in acelasi loc si ne vedem in fiecare zi si cu toate astea el abia daca ma saluta:((( Offline #22 2010-04-18 01:00:50Re: si-a batut joc sau nu...???Timpul te va ajuta. In situatia asta, e un atuu ca nu a durat mai mult relatia dintre voi. Ma gandesc ca altfel ar fi stat lucrurile pentru tine daca se intindea pe o durata de 6 luni, spre exemplu. Cu timpul o sa treaca de la sine, o sa vezi. Poate apare altcineva care sa-ti placa si atunci va fi si mai usor. Offline #23 2010-04-18 01:15:50
Re: si-a batut joc sau nu...???larisuttza nu vreau sa te dezamagesc da mai bine iti spun exact asa s-a intamplat si cu prietenu meu: s-a despartit de mine a vazut cum e cu alta (bine, nu s-a culcat cu ea ..da s-au sarutat,iesit etc si asta stiu ptr ca ea a povestit ca nu intelege cum de s-a intors la mine desi ea i-a oferit orice si a fost refuzata) si apoi s-a intors la mine spasit etc.... Offline #24 2010-04-18 08:11:48
Re: si-a batut joc sau nu...???mda , am avut si eu ceva de genu numai ca eram eu ametita iesita dintr-o relatie de 5 ani asa k mi-a picat numa` bine faptul ca nu vroia mai mult .... ...buddy fuckeru` ideal pt mine )))) Offline Publicitateloading...
#25 2010-04-18 08:25:30
aleluia! am citit 17 posturi ca sa aflu lucru asta Offline #26 2010-04-18 10:43:52
Iubesc si sunt iubita Offline #27 2010-04-18 11:10:34
pai asta o sa fac, doar ca mi-e greu sa cred ca a fost cu mine doar pt sex...iar eu imi doream mai mult. Cu toate ca daca ma gandesc mai bine el nu mi-a dat niciodata de inteles ca vrea mai mult, dar m-am gandit ca daca s-a desp de prietena si zicea ca nu s-au mai inteles, nu se intoarce la ea pt ca zicea ca niciodata nu s-a impacat cu fostele, dar se pare ca acum a fost altceva si din cate am inteles ei nu se mai intelegeau bine din cauza ca prietena lui a plecat in bucuresti sa faca masteru si se intalneau mai rar, el fiind din timisoara...in fine...incep si eu sa inteleg incet incet ce s-a intamplat...asta e...am fost eu fraiera Offline #28 2010-04-18 11:17:45
Re: si-a batut joc sau nu...???nu privi asa intamplarea...fraiera erai daca tu te dadeai la el, faceati sex si apoi te lasa... Iubesc si sunt iubita Offline #29 2010-04-18 11:30:54
clar nu as fi vrut asa un prieten...dar am fost eu fraiera ca intre partidele astea de sex au fost cam doua sapt, timp in care el nici nu ma baga in seama...se baga cu mine in seama doar cand vroia ceva...si eu ca proasta acceptam pt ca-mi placea de el si in mare parte is eu de vina pt ca nu trebuia sa accept asa ceva. Sper sa trec cat mai repede peste asta, pt ca de insistat nu mai are rost sa insist, mai ales ca am cunoscut-o din intamplare pe pr lui si e o fata de nota 20 si el nici nu cred ca o merita, dar na...nici pe el nu pot sa-l condamn, pt ca tot ce a facut, a facut in perioada aia de doua luni in care au fost despartiti, iar el de o luna nici nu m-a mai bagat in seama...si m-am trezit eu ieri ca proasta sa insist iar...iar el sa-mi spuna sa-l las in pace pt ca s-a impacat cu fosta:((( Offline #30 2010-04-18 11:49:52
poate el vroia s-o f**a si ea nu se lasa zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #31 2010-04-18 12:07:40Re: si-a batut joc sau nu...???Si se alergau prin casa Offline #32 2010-04-18 12:51:37Re: si-a batut joc sau nu...???Somebody, dar el era despartita de respectiva atunci cand s-a vazut cu fata asta. Nu insela nimeni pe nimeni Offline #33 2010-04-18 13:29:02
. Offline #34 2010-04-18 13:52:31
Re: si-a batut joc sau nu...???larisa eu ti-am zis tocmai faptul ca ei mai vorbeau trebuia sa te puna pe ganduri,de obicei cand te desparti indiferent ca pe moment crezi ca il urasti etc ,sentimentele nu dispar,totusi sunt 4 ani..nu-s 6luni..si probabil unu din ei a facut un pas spre impacare si a mers. Offline #35 2010-04-18 14:51:10
pai da...si nu trebuia sa pun eu atata suflet intr-o relatie(care nici nu a fost o relatie adevarata). La inceput il cauta ea, dupa a inceput el s-o caute si tot vorbeau in fiecare zi la tel si cateodata mai mergeau la un suc, dar ziceau ei ca doar ca prieteni...asta e.. Offline #36 2010-04-18 16:05:23
Re: si-a batut joc sau nu...???tu de unde esti? din timi? Offline #38 2010-04-18 16:34:59
Re: si-a batut joc sau nu...???nu stiu la ce te asteptai .. evident nici unui barbat nu ii place o femeie care se ofera pe tava ... Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2010-04-18 16:35:22) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|