|
Nu esti logat.
SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIE-2#20 2010-05-05 17:07:00
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIE
Offline #21 2010-05-05 17:19:50
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEce rautacioase sunteti Offline #22 2010-05-05 17:27:08
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEimi pare rau dar eu nu am avut un nume de familie foarte indragit si rautatea oamenilor si ignoranta nu au limite.. a unor oameni ca din fericire nu sunt toti la fel mai ales a copiilor la scoala... Offline #23 2010-05-05 17:50:45
mie nici nu mi se mai pare ciudat. Patru ani am auzit la scoala, "naiba claudia" in sus si in jos, ca mi se pare cel mai banal nume de ce atatea probleme pentru "pulhac". Sincer, daca mi-ar fi zis cineva numele asta, fara sa fi citit ce s-a scris la topicul asta, nici nu-mi trecea prin minte sa-l aseman cu ceva. Pe mine ma cheama "craciun", si cand eram mica, mai radeau copiii de mine, dar radeam si eu cu ei si din partea mea, nici nu mi l-as schimba, nu ma deranjeaza deloc. Nu inteleg de ce atatea probleme, mai ales pt un nume normal Offline #24 2010-05-05 17:55:55
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEMai, dar Roxii a zis in primul ei post ca adevaratul motiv pentru care doresc schimbarea numelui e legat de faptul ca sotul isi doreste sa poarte numele mamei lui naturale. Offline Publicitateloading...
#25 2010-05-05 18:23:06
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEbe_happy exact despre asta e vorba, in primul rand vrem aceasta schimbare de nume pt. ca sotul meu vrea sa poarte numele mamei lui, in amintirea ei, pt ca ar fi singura chestie pe care ar avea-o de la ea, pt. el e foarte important. Offline #26 2010-05-05 18:45:27
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEdin ce am gasit aici: http://www.satu-mare.ro/primarie/starec … bnume.html Offline #27 2010-05-05 19:13:43
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEschimbarea numelui mai trebuie publicata si in Monitorul Oficial Offline #28 2010-05-05 19:32:12
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEAdoptia nu se desface asa cu una cu doua. Se desface prin hotarare judecatoreasca, atunci cand este in interesul adoptatului, interes care sigur nu subzista in dorinta de a purta un alt nume. Ultima oara a fost editat de be_happy (2010-05-05 19:33:07) Offline #29 2010-05-05 19:35:03
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIENu nimeni nu vrea desfacerea adoptiei, noi incercam prin alte cai. Offline #30 2010-05-05 19:58:50
si de ce te deranjeaza asa de tare ca am spus si eu? Offline #31 2010-05-05 21:22:04
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEdar mama lui adoptivă, care l-a crescut și s-a chinuit cu el o viață, ce părere are despre asta? e de acord sau n-o interesează? Offline #32 2010-05-05 23:33:55
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEroxxi, dar cand cereti ca numele sa fie schimbat, nu precizati ca vreti din pulhac in "ionescu" pt ca ionescu era numele familiei biologice, dar spuneti ca vreti sa schimbati pulhac pt ca are conotatii sexuale in ionescu, si ionescu doar pt ca va suna voua ok. ideea e sa nu precizati despre adopte, caci apoi devine fff complicat, cu desfacerea adoptiei si bla bla bla... Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #34 2010-05-06 08:50:21
))))) Ultima oara a fost editat de b4rbie (2010-05-06 08:54:04) Offline #35 2010-05-06 14:40:43
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEAnabella, tatal adoptiv e mort de f. mult timp iar mama adoptiva traieste dar n-am discutat cu ea despre aceasta schimbare nu pt. ca vrem sa ascundem ceva ca n-avem de ce, sotul e major are familia lui si asa mai departe si oricum acuma nu suntem in Romania si chestiile astea nu se discuta prin telefon, dar oricum hotararea noastra e luata indiferent daca altii vor sau nu, simplul fapt ca noi schimbam numele de familie nu inseamna ca sotul meu nu-si mai respecta mama vitrega sau ca vrea sa incheie conturile cu ea, nici vorba pt. ca l-a crescut si sa cresti un copil nu e putin lucru, mai ales cand nu-i al tau si nici macar nu ti-e ruda.Dar noi vrem aceasta schimbare si pt. baietelul nostru pt ca n-as vrea sa duca mai departe un nume care n-are nici o treaba cu el, am vrea sa poarte numele unuia dintre bunicii lui, pt ca el la urma urmei de acolo se trage adica n-are nici o treaba si nici un grad de rudenie cu Pulhac. Ultima oara a fost editat de Roxiii (2010-05-06 14:43:30) Offline #36 2010-05-06 15:30:54
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEna, de aia ?ntrebam , dar p?nă la urmă logic că alegerea e a voastră. doar că explicați-i și femeii la un moment dat motivele, atunci c?nd veți considera voi că e momentul, că pentru o mamă poate fi dureros să audă așa ceva și să nu poată ?nțelege de ce. cu at?t mai mult cu c?t veți alege numele unei străine care doar i-a dat viață și apoi s-a dus. pe c?nd mama adoptivă a purtat tot greul pe umeri, iar el e azi ceea ce e datorită ei, ?n principal Offline #37 2010-05-06 15:42:39
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIECu siguranta va afla si ea la momentul potrivit dar situatia nu-i chiar asa cum iti imaginezi tu, adica ar fi asa daca am vorbi de o mama naturala dar ea, fiind vitrega n-o sa aiba o suferinta asa de mare, iti spun eu ca o stiu si pe ea si cunosc si situatia foarte bine, cat despre mama lui naturala imi pare rau ca trebuie sa te contrazic dar pt. sotul meu nu e o straina absolut deloc, faptul ca a murit saraca nu e vina ei dar sa nu uitam ca i-a dat viata si ca oricine l-ar fi crescut, tot sangele parintilor naturali ii curge prin vene. Offline #38 2010-05-06 15:54:24
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEVA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|