|
Nu esti logat.
SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIE-4#58 2010-05-07 15:49:25
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEpoate imi scapa mie ceva dar pe cuvant daca inteleg ce e asa mare crima ca vor sa isi schimbe numele..ce ii face asa rau femeii?! nu cred ca in asta sta tot respectul si recunostinta, in a-i purta numele Offline #59 2010-05-07 16:27:29
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEBe_happy multumesc de intelegere, exact asta si vreau , parerile voastre in legatura cu posibilitatea de schimbare a numelui, n-am deschis acest subiect sa cer pareri daca e bine sau nu ce facem, oricum ma bucur ca sunt si persoane care inteleg ceea ce am cerut eu. Offline #60 2010-05-07 17:20:43
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEDe acord cu be happy si ioana.... chiar trebuie sa se conteste si sa se disece orice lucru care contravine principiilor voastre personale pe acest forum?! intr-adevar, e un forum public si toata lumea isi da cu parerea, dar chiar nu pot sa inteleg nevoia asta a unora de a judeca.. si de a avea impresia ca "stiu mai bine"... Offline #61 2010-05-07 17:22:49
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEroxiii, eu doar mi-am dat cu parerea pt ca nu mi se pare ok sa fii judecata si cu atat mai mult cu cat tu nu ai cerut nicio parere referitoare la moralitatea gestului. Offline #62 2010-05-07 17:56:35
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEAlex2 mersi mult de informatie, asa e, daca numele are conotatii sexuale, cererea se acorda foarte repede dar uite ca depinde si de persoana care trebuie sa iti dea ok-ul, pt. ca din moment ce nu exista o lista cu toate numele cu conotaii sexuale( si na...nici n-ar putea exista asa ceva) ramane doar la alegerea celui care trebuie sa iti accepte cererea de schimbare a numelui, adica daca respectivului ii suna bine numele sau cel putin nu-l deranjeaza( si asta e f. posibil, ca doar nu poarta el acel nume) poate f. bine sa-ti respinga cererea, din pacate asa e si uite ca si in cazul meu directoarea respectiva mi-a spus ca numele nu are conotatii sexuale, dar au fost destui cei care au facut glume pe seama numelui,insa din pacate nu prea conteaza parerile noastre ci doar cele ale doamnei directoare, adica nu stiu mi s-ar parea corect sa aiba si ei anumite criterii dupa care sa vada daca un nume se incadreaza la haios sau nu, ca asa, sa faca dupa cum au chef, nu prea- i corect. Offline Publicitateloading...
#63 2010-05-07 18:36:30
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEsi eu sper sa reusiti sa va schimbati numele,daca asta e ceea ce va doriti. Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #64 2010-05-08 06:50:16
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIERoxi a spus ca vor sa isi schimbe numele pentru ca vor sa poarte numele mamei lui... dar cum asta nu este un motiv plauzibil in fata "legii", s-a gandit ca poate miza pe faptul ca are conotatii sexuale si poate invoca acest motiv.. Offline #65 2010-05-08 09:03:20
Re: SCHIMBAREA NUMELUI DE FAMILIEDa cred ca asa vom face, nu vom spune ca noul nume este cel al mamei lui si poate ne va fi mai usor si sper sa reusim ca altfel, chiar nu stiu ce-i de facut. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|