Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 6-53
- Papucica
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-30
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 6
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
yoyo, cand colul se deschide exista un risc mare de pierdere a sarcinii. in situatia asta colul se coase pentru a impiedica un avort spontan.
papu, sarcina usoara in continuare
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
Multumesc, Garga
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
cu placere yoyo
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- Papucica
- Insomniac member
Neata fetele! Care mai sunteti la dr. Peteu, cam incepand cu ce ora ar fi ok sa il sun? Eu l-as suna si acuma, dar sa nu fie prea devreme... Am racit si as vrea sa il intreb daca pot sa iau ceva... La farmacie am intrebat, am zis ca sunt insarcinata si racita dar farmacista a zis ca cel mai bine sa imi sun medicul sa il intreb... Pe net am tot vazut ca majoritatea gravidutelor au luat oscilococcinum si mult ceai cu miere si lamaie...
Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-06-28 08:36:25)
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
Buna dimineata,
Geo, mare galusca ta sa fie sanatoasa. Si ce col ai... mare, as vrea sa-l am eu atat
Papucica, nu cred ca-ti da dr mai mult de ce-a zis si Blue. Insanatosire grabnica! Dar cel mai bine e sa-l suni... parca trebuia sa-i zici si de urea, nu?
Blue, daaaa, jalnic lunea De ce nu-i ceri nr de tel? daca intervine ceva, Doamne fereste?sa ai cui sa pui o intrebare.
Lili, fruntea sus! Au dreptate fetele in ceea ce ti-au spus, totul va fi bine! O sa treceti cu bine peste toate! Hei, stabilisem ca privim cu optimism inainte
Ultima oara a fost editat de aliy (2010-06-28 09:08:23)
Mamica de Eric Andrei
- Papucica
- Insomniac member
Pai da, trebuie sa ii zic si de ureaplasma... plus raceala... Pe la 9.30 cred ca il sun, cred ca e la spital deci nu cred ca ar fi o problema...
Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-06-28 09:12:18)
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
buna dimineata eu m-am trezit in niste arsuri de stomac groaaaznice. nu mai pot. am baut si lapte caldut si nimic. imi vine sa moor.
ma pregatesc si eu sa merg la dr de fam sa vad daca reusesc sa imi fac analizele gratuit sau trebuie sa dau baniii si pe astea si sa imi faca vaccinul antitetanos. l-a mai facut cineva?
geo felicitari pt fetita! doamne ajuta.. incet incet te apropii si tu! de ce sa nu vrea sa iti faca epidurala?
eu tin minte de cand am fost racita ca mi-a zis sa iau paracetamol simplu daca e musai musai adica daca fac febra si ma simt raunu cumva sa iau sinus
Ultima oara a fost editat de sanca (2010-06-28 09:15:39)
Daria Ioana - 06.08.2010
- far_away
- Hero member
- De la: Ardeal
- Inregistrat: 2010-06-28
buna fetelor! eu sunt noua pe aici , sunt (sper ) o viitoare mamica si am o gramada de intrebari...
- aliy
- Hero member
Bine ai venit Far_away! Esti insarcinata sau inca nu ti s-a confirmat?
Sanca off am auzit multe fete care se vaitau de arsuri...sa treaca mai repede. Bafta la dr de familie. eu n-am facut vaccinul ala si nici n-am auzit ca ar trebui facut
Ultima oara a fost editat de aliy (2010-06-28 09:18:44)
Mamica de Eric Andrei
- Papucica
- Insomniac member
Welcome! Ai facut test de sarcina?
Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-06-28 09:17:27)
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
aliy far_away bine ai venit!
Daria Ioana - 06.08.2010
- far_away
- Hero member
aliy a scris:Bine ai venit Far_away! Esti insarcinata sau inca nu ti s-a confirmat?
am facut 4 teste de sarcina, toate: || apoi am facut betaHCG , rez: 338,.... dupa asta, am mers la primul medic, nu a reusit sa vada nimic la eco endovaginala si a inceput sa ma speriek, initial m-a pus sa repet betaHCG (intre cele 2 dozari au trecut 3 zile si cateva ore), i-am spus rezultatele prin telefon (668,...),iar raspunsul a fost ca ar fi sarcina oprita din evolutie. in clipa in care am terminat convorbirea am inceput sa realizez ce mi-a zis medicul si am inceput sa ma stresez.
in aceeasi zi mi-am facut progr la un alt medic, mi-a facut tot eco endovag. , mi-a aratat de unde a plecat ovulul, si mi-a zis sa nu ma mai stresez ca poate fi o sarcina de pana in 4 sapt......mi-a dat duphaston 2/zi, iar pe 7 merg iar la control
dupa data ultimei menstr (4.mai.'10)sarcina ar trebui sa aiba aproape 8 saptamani, deci ar fi trebuit sa se vada la eco....dar primul dr nu a tinut cont de faptul ca ciclul e neregulat (38-44 zile)
oare sa fi fost prea mica sarcina si de asta sa nu se fi vazut? oare e vreo probl cu cresterea prea mica a betaHCG? sunt foarte nelinistita
- Papucica
- Insomniac member
Eu zic sa te linistesti pana pe 7 cand mergi la control, asculta ce zice medicul si o sa fie bine...
- aliy
- Hero member
Trebuie sa te linistesti. E posibil sa fie sarcina mai mica si sa nu se fi vazut. Asteapta urmatoarea eco si ai incredere! Iti tin pumnii!
Mamica de Eric Andrei
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Si eu zic sa gandesti pozitiv, far_away, si sa dea Domnul sa fie totul bine...
- far_away
- Hero member
Papucica a scris:Eu zic sa te linistesti pana pe 7 cand mergi la control, asculta ce zice medicul si o sa fie bine...
incerc sa ma linistesc, dar parca nu prea imi iese ne dorim atat de mult bebele( ) si orice fac, ma gandesc doar la rezultatele alea care nu s-au dublat, mai sunt in jurul meu pers ce ma streseaza (cumnata: "cate dozari HCG ai facut?stii...ca daca nu se dubleaza valoarea la 48 de ore pierzi sarcina...nu?") abia astept data de 7...cred ca numai atunci o sa ma linistesc
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|