homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce salarii se mai dau in ziua de azi?-11

#191 2010-06-21 18:17:52

PaveLL
Full member
De la: In inima fanilor..
Inregistrat: 2009-07-29

Re: Ce salarii se mai dau in ziua de azi?

Fetele dau banii pe haine si fond de ten nu pentru ele ci pentru invidia celorlalte. Big deal! Zic eu ca mai de apreciat e o fata simpla decat o mutanta cu nu stiu ce fond de ten, cercei, rujuri si haine te miri ce firma. Pentru mine e foarte simplu sa nu-mi iau haine o perioada lunga de timp caci incerc sa ma debarasez de gandirea asta cum ca haina face pe om (la romani in procent de 99% sigur e prezenta) Cine te place te place asa cum esti for the rest I don;t give a shit. Dai bani pe lucruri efemere doar pentru a parea bine in ochii celorlalti si pentru a fi invidiat cam cat timp ? Un minut ? Dupa nimeni nu-si mai aminteste nimic de tine, nu mai da doi bani pe hainele tale. Un coleg de-al meu vine cu aceleasi haine (desi si-a mai cumparat cateva ce-i drept) la scoala de 3 ani si totusi noi il pretuim pentru ceea ce e. Sau un alt motiv e pentru a-i impresiona pe baieti /smile Cand te trezesti cu o fata, in pat, dimineata si o vezi nemachiata o placi asa cum e. Intr-un final tot la chestia asta se ajunge. De ce sa mai dai banii pe balarii ?
Te plangi ca nu ai bani de excursii ? Simplu! Tai din cheltuielti necesare si asa ai sa ajungi sa mai vezi si alte locuri decat Grecia si Turcia. Pana la urma nu iei nimic in mormant dar ce-ti ramane pe retina nu iti fura nimeni.

I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the very best.

#192 2010-06-21 18:18:45

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

ani88 a scris:

Nu sunteti normali la cap. Sacrificiu e sa suferi fizic pentru ceva/cineva , nu sa iti cumperi alt tip de fond de ten.

SACRIF?CIU, sacrificii, s.n. 1. Renunțare voluntară la ceva (prețios sau considerat ca atare) pentru binele sau ?n interesul cuiva sau a ceva; jertfă. ♦ Jertfire de sine (din devotament, din abnegație). ♢ Echipă de sacrificiu = grup de oameni care ?nfruntă o mare primejdie ca să ?ndeplinească o misiune, o datorie. 2. Ofrandă rituală adusă unei divinități, ?n cadrul căreia se jertfește o ființă; jertfă. ? Din fr. sacrifice, lat. sacrificium.

Sursa: DEX

Nu m-am putut abtine.

#193 2010-06-21 18:19:28

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

offtopic
rotfl2
erai foarte draguta hjarta.. al meu deocamdata nu mi-a zis nimic , dar fostu era disperat sa nu ma machiez si sa nu ma indrept la par  tillfreds

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#194 2010-06-21 18:22:58

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Nifelheim a scris:

offtopic
rotfl2
erai foarte draguta hjarta.. al meu deocamdata nu mi-a zis nimic , dar fostu era disperat sa nu ma machiez si sa nu ma indrept la par  tillfreds

atat i-ar trebui....oricum intelege ca o fata trebuie sa se faca  deosebita de un baiat pin farduri, cosmetice si altele...daca nu ar intelege asta nu ar fi cu mine...si nu as sta in veci langa cineva care nu intelege ca imaginea e mai importanta decat balarii de genul: hainu nu face pe om pentru ca asa ar inseamna sa iesim din casa neingrijiti, fara haine spalate. calcate, descutute and so on...poti avea 5 tricouri dar alea ingrijite...si daca nu iti place shoppingul nu esti fata chicot

#195 2010-06-21 18:25:57

AyraBlack
Sr. member

Mie nu imi place shopping-ul neaparat, sa ma duc, sa stau in magazine, sa probez pantofi si alte d-astea.

Dar e mai mult decat necesar.

Si haine face pe om in toate situatiile. Intr-adevar, postura e cea mai importanta, imaginea, atitudinea pe care o afisezi, dar daca tu vrei sa inchei un contract si te imbraci intr-o camasa galbena pe la mansete ... sa nu te miri de ce nu il inchei.

Iar fetele nu se machiaza/imbraca frumos pentru altele, ci pentru ele. Eu cel putin d-asta o fac. Ca altfel as iesi nespalata din casa, cu cearcane si par slinos.

Ultima oara a fost editat de AyraBlack (2010-06-21 18:26:56)

Publicitate

loading...

#196 2010-06-21 18:26:53

Madalina85
Addicted member

ideea de shopping imi place...adik sa am mereu haine noi...

#197 2010-06-21 18:26:59

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

free a scris:

april sunset a scris:

kathrynn a scris:

Si inca o chestie: ca zicea cineva de vacante. Pai, eu pt un concediu in straintate as fi in stare sa mananc pita unsa o luna. (Exagerez pt a sublinia importanta

si acum, pe bune, cate ai fi dispusa sa faci pt o vacanta in strainatate? ca din exagerari nu ne dam seama. daca vrei sa raspunzi, desigur smile

Eu sincer as fi dispus sa mananc o luna pesmeti pentru o vacanta de o saptamana doua in strainatate luna urmatoare. Da, asta inseamna sa-ti traiesti viata si pur si simplu sa-ti faci visele sa devina realitate. Si da, am facut-o.

asta inseamna sa-ti traiesti viata? sa umbli cu matele chioraind dupa tine, punandu-ti sanatatea in pericol? pai ma lipsesc de cele mai frumoase peisaje daca pt a le vedea ar insemna sa mananc precum cei din lumea a 15-a.

am mai constatat ceva: ne plangem intr-un hal ca n-avem bani si ca nenorocitii de la putere ne lasa pe drumuri, dar noi, cand vine vorba de sacrificii, includem in aceasta categorie renuntarea la fondul de ten dior pt unul de la vichy. asta din urma costa 70 de lei si atata timp cat ti-l permiti, mie mi se pare dovada de ipocrizie sa te vaiti ca n-ai bani

bebe V., soarele si luna

#198 2010-06-21 18:27:00

QueenOfRoses
Moderator

Jeniffer a scris:

si daca nu iti place shoppingul nu esti fata chicot

tummenupp
desi pun pariu ca sunt destule fete care au alta parere, dar undeva in adanc tot fete sunt, si tot sunt atrase de haine, si de sentimentul ca lumea devine mai buna cand cumperi  dance

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#199 2010-06-21 18:29:22

Madalina85
Addicted member

Nifelheim a scris:

Jeniffer a scris:

si daca nu iti place shoppingul nu esti fata chicot

tummenupp
desi pun pariu ca sunt destule fete care au alta parere, dar undeva in adanc tot fete sunt, si tot sunt atrase de haine, si de sentimentul ca lumea devine mai buna cand cumperi  dance

nu am mai cumparat nmc de 2 saptamani  roll si azi in magazine mi se parea ca nu am nimic pe acasa si eu supa

#200 2010-06-21 18:30:34

AyraBlack
Sr. member

april sunset a scris:

free a scris:

april sunset a scris:

si acum, pe bune, cate ai fi dispusa sa faci pt o vacanta in strainatate? ca din exagerari nu ne dam seama. daca vrei sa raspunzi, desigur smile

Eu sincer as fi dispus sa mananc o luna pesmeti pentru o vacanta de o saptamana doua in strainatate luna urmatoare. Da, asta inseamna sa-ti traiesti viata si pur si simplu sa-ti faci visele sa devina realitate. Si da, am facut-o.

asta inseamna sa-ti traiesti viata? sa umbli cu matele chioraind dupa tine, punandu-ti sanatatea in pericol? pai ma lipsesc de cele mai frumoase peisaje daca pt a le vedea ar insemna sa mananc precum cei din lumea a 15-a.

am mai constatat ceva: ne plangem intr-un hal ca n-avem bani si ca nenorocitii de la putere ne lasa pe drumuri, dar noi, cand vine vorba de sacrificii, includem in aceasta categorie renuntarea la fondul de ten dior pt unul de la vichy. asta din urma costa 70 de lei si atata timp cat ti-l permiti, mie mi se pare dovada de ipocrizie sa te vaiti ca n-ai bani

Nu asta ... ipocrizie e sa afirmi sus si tare ca nu ai bani in conditiile in care tu ai de platit ratele la creditul pe care l-ai facut pentru un telefon de 800 de euro.

#201 2010-06-21 18:31:08

QueenOfRoses
Moderator

stiu cum e sad.. eu ma duc , caut,caut,caut.. si nu gasesc nimic care sa fie pe placul meu sad.. hai ca deja m-am deprimat rotfl

#202 2010-06-21 18:31:54

Madalina85
Addicted member

april nu ii iau apararea ayrei dar trebuie sa intelegem ca ea are alta lume  lol ...pentru noi probabil oriflame-ul echivaleaza cu diorul  rotfl

#203 2010-06-21 18:32:29

april sunset
Insomniac member

AyraBlack a scris:

april sunset a scris:

free a scris:

Nu asta ... ipocrizie e sa afirmi sus si tare ca nu ai bani in conditiile in care tu ai de platit ratele la creditul pe care l-ai facut pentru un telefon de 800 de euro.

nu, asta e prostie in stare pura lol

bebe V., soarele si luna

#204 2010-06-21 18:36:23

AyraBlack
Sr. member

Cu riscul de a-mi sari toata lumea-n cap si sa imi iau multe injuraturi: eu am fost crescuta altfel, in alt stil si cu alta situatie materiala.

Dar nu cred ca v-am jignit prin vreun post de-al meu. Daca asa a fost sau v-am lezat in vreun fel, imi cer scuze. Si chiar nu am avut nici macar un pic intentia de a face acest lucru.

#205 2010-06-21 18:38:31

Madalina85
Addicted member

AyraBlack a scris:

Cu riscul de a-mi sari toata lumea-n cap si sa imi iau multe injuraturi: eu am fost crescuta altfel, in alt stil si cu alta situatie materiala.

Dar nu cred ca v-am jignit prin vreun post de-al meu. Daca asa a fost sau v-am lezat in vreun fel, imi cer scuze. Si chiar nu am avut nici macar un pic intentia de a face acest lucru.

ayra cu absolut nimic nu ne-ai lezat...nu ai vreo vina ca tu ai o situatie materiala mai buna...din contra...imi place ideea ca parintii te-au invatat sa muncesti daca iti doresti ceva...dar fetele trebuie sa inteleaga ca exemplele tale sunt diferite prin prisma bugetului...

#206 2010-06-21 18:39:04

april sunset
Insomniac member

AyraBlack a scris:

de ce ti-am sari in cap doar pt ca ai avut norocul sa te nasti intr-o familie cu o situatie mult mai buna decat a majoritatea celor de aici? e normal sa vezi altfel lucrurile.

bebe V., soarele si luna

#207 2010-06-21 18:46:31

april sunset
Insomniac member

respectele mele pt ca ai sters, ani!

bebe V., soarele si luna

#208 2010-06-21 18:47:31

AyraBlack
Sr. member

Pentru ca mie una mi s-a parut ca a fost o reactie negativa cand am zis ca pentru mine sacrificiu inseamna a folosi Vichy in loc de Dior.

Cred ca cel mai important lucru este ca copilul tau sa fie invatat sa munceasca - nu neaparat munca contractuala, pfa. Inclusiv rahatelele alea mici, de genul "pui cu mine azi florile in ghiveci si iti cumpar o jucarie" sunt esentiale, pentru ca astfel un copil intelege ca nu totul i se da pe tava.

Asa a fost si cu mine. Nu neg ca am fost rasfatata. Cred ca orice copil este la un moment dat sau altul. Dar de la o varsta acolo mi-am dat seama ca eu vreau mai mult si mi-era rusine sa le cer alor mei. Nu pentru ca mi-ar fi dat, dar am considerat ca nu este normal si necesar ca ei sa imi suporte un moft de-al meu, care costa.

Ai mei au fost si printre parintii norocosi care au reusit sa prospere dupa 90. Ca nu au avut un trai fericit. Tatal meu a trait pana la 14 ani in casa de chirpici cu wc in curte care dadea in garla si cu 4 insi in 20 de mp. Stiu ce inseaman greu. Numai ca ... mereu cand mi-am dorit ceva am incercat sa il obtin prin eforturile mele - inclusiv ca invatam mai bine la liceu ca sa imi iau amarata aia de bursa ca sa imi cumpar la cateva luni o perche de sandale. Dar ... era o cheltuiala pe care nu voiam s-o suporte ai mei.

De aceea vad si lucrurile prin alta prisma. Nu inseamna ca nu le inteleg. Nu inseamna ca daca dau niste exemple care mi se aplica mie nu inteleg si exemplele mai normale. Eu trec prin ele, dar la cu totul alt nivel. Bun, ca sunt anumite diferente care tin de conceptiile si ideile fiecaruia, asta este altceva.

Ma rog, sper ca m-am facut inteleasa..

Ultima oara a fost editat de AyraBlack (2010-06-21 18:50:51)

#209 2010-06-21 19:02:03

april sunset
Insomniac member

free a scris:

april sunset a scris:

free a scris:

Prefer sa fiu si sanatos, si plimbat

pai asta zic. cum sa fii sanatos cand tu timp de o luna mananci numai paine prajita cu gem, sa zicem? si cum iti traiesti viata cand te abtii de la a manca ce-ti place? esti ca un gras care se chinuie cu biscuiti pt a slabi, desi el tanjeste dupa o friptura sau ciocolata. si sa nu-mi spui ca in zilele alea in care ai mancat numai paine n-ai tanjit dupa o masa normala pt ca nu cred.

dar e clar ca avem perceptii total diferite, asa ca inchei pt a evita o eventuala cearta smile

Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-06-21 19:02:43)

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.