Ce salarii se mai dau in ziua de azi?-12
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
Re: Ce salarii se mai dau in ziua de azi?
Jessica_M a scris:P?inea aia prăjită cu gem poate că-i mai sănătoase de 10 ori dec?t m?ncarea din oraş.
dar cine a spus de mancare din oras? si o fi mai sanatoasa, dar cand timp de o luna nu mai mananci si altceva, numai sanatos nu mai poate fi
Ultima oara a fost editat de april sunset (2010-06-21 19:09:18)
V., soarele si luna
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
respectele mele pt ca ai sters, ani!
De ce?
Ceea ce vad eu ca nu intelege multa lume, este faptul ca marcile alea enumerate acolo au fost doar cu scop de exemplificare, nu neaparat litera de lege. Si fiecare dintre noi avem un nivel de trai dar aspiram la cel superior. Luam exemplul cosmeticelor ca la alea ma pricep mai bine. Poate ca sunt persoane care isi doresc un fond de ten. Chiar si dintre cele mai ieftine. Cand isi iau un Ruby Rose sau Miss Sporty sunt mega-incantate. Sunt persoane care-si permit Ruby Rose sau Miss Sporty dar isi doresc L'Oreal sau Vichy. Si desigur ajungem la persoane care isi permit L'Oreal si Vichy dar si-ar dori Dior. Ierarhia asta se poate aplica la orice. Pt (aproape) orice produs exista toate gamele de preturi: haine, pantofi, masini, vacante, etc. Si aici ajungem la ideea de a renunta la ceva (nu vreau sa zic sacrificiu, ca mi se pare un pic prea puternic termenul). Fiecare renunta la ceva. Una poate nu-si mai cumpara deloc, alta isi cumpara dar varianta mai ieftina.
Alt exemplu personal: am o rabla de telefon, tot zgariat, lovit, ma mir ca se mai tine in tzatzani. Dar functioneaza. In mod normal, mi-ar placea altul nou. Daca mi-as lua altul, l-as lua sa-mi si placa si unul care sa-mi placa cred ca ar ajunge la vreo 10 mil. Ori, in momentul asta, sa dau atatia bani pe un telefon, mi se pare prostie curata. Chiar si daca as castiga unul la vreun concurs, nu l-as pastra, m-as duce direct sa-l vand si as pune banii aia pt concediu de anul asta.
Dar aici e vorba de prioritati si de ceea ce prefera fiecare sa faca cu banii "extra" (cei care raman dupa plata strictului necesar).
Cat despre haine, nu stiu cum se face, ca nu-mi cumpar in fiecare saptamana ceva si totusi am suficiente incat sa pot face o multime de combinatii intre ele si sa nu ma plictisesc. E drept si ca nu le arunc dupa un sezon, am unele haine de ani de zile, in stare perfecta.
P.S. Ayra, ma regasesc destul de mult in ce ai povestit tu ... sunt cam in aceeasi situatie.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- april sunset
- Insomniac member
kathrynn a scris:respectele mele pt ca ai sters, ani!
De ce?
Dar aici e vorba de prioritati si de ceea ce prefera fiecare sa faca cu banii "extra" (cei care raman dupa plata strictului necesar).
pt ca ceea ce spusese ar fi iscat certuri
ideea e ca nu prea se vorbea de banii "extra" pt ca nu prea mai sunt dupa ce ai achitat strictul necesar. in cazurile in care mai raman, normal ca iti poti permite un "rasfat": iesiri in oras, haine noi, cosmetice etc
V., soarele si luna
- april sunset
- Insomniac member
free a scris:april sunset a scris:free a scris: Prefer sa fiu si sanatos, si plimbat
pai asta zic. cum sa fii sanatos cand tu timp de o luna mananci numai paine prajita cu gem, sa zicem? si cum iti traiesti viata cand te abtii de la a manca ce-ti place? esti ca un gras care se chinuie cu biscuiti pt a slabi, desi el tanjeste dupa o friptura sau ciocolata. si sa nu-mi spui ca in zilele alea in care ai mancat numai paine n-ai tanjit dupa o masa normala pt ca nu cred.
dar e clar ca avem perceptii total diferite, asa ca inchei pt a evita o eventuala cearta
ce era sa fac? Sa nu vad, si sa mananc?
da normal ca acum spun ce as face eu. intr-un fel e "bine" (pusai in ghilimele pt ca nu e tocmai termenul potrivit, dar nu gasesc altul mai bun) ca poti si asa, sa te abtii de la anumite lucruri pt niste dorinte. legat de cearta, normal ca a avea perceptii diferite nu ar trebui sa duca la asta, dar, de cele mai multe ori, asa a fost.
V., soarele si luna
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
ati luat-o rau de tot pe aratura....fiecare traieste cum vrea idea topicului era cu cat sunteti platiti la locu de munca ...nu ce pudra si fond de ten folositi... pana la urma daca ai salariu de 30 de mil e treaba ta daca folosesti un fond de ten de 300lei...da idea e alta..asa ca terminati cu offtopicu si cu vacante in strinatate bla bla
- april sunset
- Insomniac member
Melany1 a scris:asa ca terminati cu offtopicu si cu vacante in strinatate bla bla
dar nu cumva vacantele astea se leaga de veniturile pe care le ai? deci de salariile care se mai dau in zilele astea?
V., soarele si luna
- kathrynn
- Hero member
Melany,
asa e dar a deviat putin discutia catre ce face fiecare cu banii si cat de mult e dispus sa faca sau nu pt ei.
April,
nu stiu cum e la altii, dar pt mine e vorba de ceea ce ramane dupa. Si-mi amintesc acum de primul concediu al parintilor mei, candva dupa Revolutie, in care m-au luat cu ei, in care am stat pe malul unui lac din maramures, intr-un hotel amarat ca vai de el, in care am dormit intr-un fotoliu pat din care aproape ca-mi ieseau picioarele, in care tata a incercat sa repare tv-ul si m-a curentat putin, in care am mers cu un oltcit care se strica din 50 in 50 km. Dar au fost AVENTURI peste tot pe unde m-au dus cu ei si pe astea o sa le tin minte despre ai mei si asta o sa le povestesc in primul rand copiilor mei. Nu despre ce mi-a bagat mama in burta. Desi sunt o gurmanda si imi pasa foarte mult si de ce bag in burta
Si ca sa revenim putin la topic, am auzit de multe ori de la diverse persoane in cautarea unui loc de munca replici de genul: "pt banii astia nu ma duc / nu ma dau jos din pat". Da, e adevarat ca multe job-uri sunt prost platite dar de undeva trebuie sa incepi si sa poti sa-ti faci experienta necesara pentru un job mai bine platit. Sunt o gramada care prefera sa stea acasa si sa ia 4 mil decat sa mearga undeva sa munceasca pt 6 mil. La fel cum sunt si multi studenti care-si inchipuie ca o sa-i puna cineva direct manageri si o sa castige 1000 euro din prima zi. (stiu eu un caz concret, nu fac referire la nimeni de pe forum).
- daenarys
- Vizitator
kathrynn a scris:Melany,
asa e dar a deviat putin discutia catre ce face fiecare cu banii si cat de mult e dispus sa faca sau nu pt ei.
April,
nu stiu cum e la altii, dar pt mine e vorba de ceea ce ramane dupa. Si-mi amintesc acum de primul concediu al parintilor mei, candva dupa Revolutie, in care m-au luat cu ei, in care am stat pe malul unui lac din maramures, intr-un hotel amarat ca vai de el, in care am dormit intr-un fotoliu pat din care aproape ca-mi ieseau picioarele, in care tata a incercat sa repare tv-ul si m-a curentat putin, in care am mers cu un oltcit care se strica din 50 in 50 km. Dar au fost AVENTURI peste tot pe unde m-au dus cu ei si pe astea o sa le tin minte despre ai mei si asta o sa le povestesc in primul rand copiilor mei. Nu despre ce mi-a bagat mama in burta. Desi sunt o gurmanda si imi pasa foarte mult si de ce bag in burta
Si ca sa revenim putin la topic, am auzit de multe ori de la diverse persoane in cautarea unui loc de munca replici de genul: "pt banii astia nu ma duc / nu ma dau jos din pat". Da, e adevarat ca multe job-uri sunt prost platite dar de undeva trebuie sa incepi si sa poti sa-ti faci experienta necesara pentru un job mai bine platit. Sunt o gramada care prefera sa stea acasa si sa ia 4 mil decat sa mearga undeva sa munceasca pt 6 mil. La fel cum sunt si multi studenti care-si inchipuie ca o sa-i puna cineva direct manageri si o sa castige 1000 euro din prima zi. (stiu eu un caz concret, nu fac referire la nimeni de pe forum).
corect
- april sunset
- Insomniac member
kathrynn a scris:am auzit de multe ori de la diverse persoane in cautarea unui loc de munca replici de genul: "pt banii astia nu ma duc / nu ma dau jos din pat".
dupa mine, oamenii astia n-au voie sa se planga daca o duc prost. parca ar fi columbeanca sau nu stiu care de la noi care zicea ceva in genul asta, ca daca emisiunea X nu-i da 500 de euro, nici nu se scoala din pat ziua aia
V., soarele si luna
- daenarys
- Vizitator
april sunset a scris:kathrynn a scris:am auzit de multe ori de la diverse persoane in cautarea unui loc de munca replici de genul: "pt banii astia nu ma duc / nu ma dau jos din pat".
dupa mine, oamenii astia n-au voie sa se planga daca o duc prost. parca ar fi columbeanca sau nu stiu care de la noi care zicea ceva in genul asta, ca daca emisiunea X nu-i da 500 de euro, nici nu se scoala din pat ziua aia
3000 de euro
- april sunset
- Insomniac member
daenarys a scris:april sunset a scris:kathrynn a scris:am auzit de multe ori de la diverse persoane in cautarea unui loc de munca replici de genul: "pt banii astia nu ma duc / nu ma dau jos din pat".
3000 de euro
ma rog, am dat un exemplu, ma gandeam ca trebuie sa fie mai mult, dar....chiar in halu' asta nesimtit de mult?
V., soarele si luna
- PaveLL
- Full member
- De la: In inima fanilor..
- Inregistrat: 2009-07-29
AyraBlack a scris:Iar fetele nu se machiaza/imbraca frumos pentru altele, ci pentru ele. Eu cel putin d-asta o fac. Ca altfel as iesi nespalata din casa, cu cearcane si par slinos.
Sa fim seriosi.. Daca se machiaza/imbraca frumos pentru ele de ce nu se machiaza/imbraca frumos cand sunt singure acasa ? De ce dupa ce cumperi haine de 500 lei sa zicem nu le porti in casa ? De asta! Pentru ca vrei sa iesi in evidenta in ochii celorlalti. Nu ai cum sa negi caci asta sta in gena fiecaruia, e ceva animalic - prin felurite metode sa iesi in evidenta pentru a atrage sexul opus in concurenta cu rivalii. Si haina face pe om !? Da in Romania inca se mai "poarta" asta. La scoala am diversi indivizi care in fiecare zi apar cu haine noi si nu glumesc! In fiecare zi ii vezi ba cu o camasa nu stiu de care, ba nu stiu ce pantofi. Ei zic ca sunt "la moda" (relativ caci moda e dictata de cei de la Paris, Milano si ei decid ce si cum si nu toti au bani se si cumpere aceste haine haute couture) sau cu stil. Eu zic ca prin haine incearca sa compenseze un element lipsa: istetimea, caracterul s.a.m.d. Un coleg de-al meu e cum s-ar zice painea lui Dumnezeu, cireasa de pe tort, bomboana de pe coliva; daca asta ar veni in haine rupte la scoala crezi ca l-ar dispretui careva ? Nu, fiindca are caracter. Toti cei care dau banii gramada pe haine nu-i dau pentru ca le-ar placea lor ci spera sa le placa altora.
Later edit:
Sa fiu on-topic: castig 42 lei pe luna + cateva zeci de lei ce mai muncesc in plus
Fericita Melany1 ?
Ultima oara a fost editat de PaveLL (2010-06-21 20:12:38)
I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the very best.
- daenarys
- Vizitator
- AyraBlack
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-29
Ah, am inteles, deci eu incerc sa compensez ceva in opinia ta: istetime sau caracter.
- PaveLL
- Full member
- De la: In inima fanilor..
- Inregistrat: 2009-07-29
AyraBlack a scris:Ah, am inteles, deci eu incerc sa compensez ceva in opinia ta: istetime sau caracter.
Nici nu ma intereseaza sincer sa fiu. Crezi ce vrei. Nu te cunosc, nu ma cunosti asa ca totul ramane undercover asa ca poti zice orice.
I have the simplest tastes. I'm always satisfied with the very best.
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Pavell, cand vine vorba de importanta hainelor sunt de acord cu Ayra. E foarte important sa arati prezentabil. Normal ca in casa stau in treining, dar sincer, nu ma duc nici sa arunc gunoiul imbracata asa, si fac asta pentru mine, nu pentru altii. Port ce port in casa ca e comod, si port ce port afara pentru ca ma respect, si stiu ca daca arat prezentabil cei din jur ma vor trata cu respect.
Acum nu ma refer la marci si altele, ci la haine care arata decent, si machiaj decent.
Si mai mult, consider ca nici ca femeie, nici ca barbat nu exista nici o scuza cand iesi din casa, sau te duci la lucru aratand ca ultimul aurolac. Exista haine ieftine si de calitate la SH, in piata daca te uiti atent. Important e sa vrei.
- april sunset
- Insomniac member
PaveLL a scris:AyraBlack a scris:Iar fetele nu se machiaza/imbraca frumos pentru altele, ci pentru ele. Eu cel putin d-asta o fac. Ca altfel as iesi nespalata din casa, cu cearcane si par slinos.
Sa fim seriosi.. Daca se machiaza/imbraca frumos pentru ele de ce nu se machiaza/imbraca frumos cand sunt singure acasa ? De ce dupa ce cumperi haine de 500 lei sa zicem nu le porti in casa ? De asta! Pentru ca vrei sa iesi in evidenta in ochii celorlalti.
Eu zic ca prin haine incearca sa compenseze un element lipsa: istetimea, caracterul s.a.m.d.
cu prima parte sunt de acord. cu a 2-a insa, nu. daca eu imi permit haine de la d&g si incaltari de la jimmy choo (sau cum naiba s-o scrie), asta nu inseamna ca mi le cumpar pt a ascunde sau a compensa ceva ce-mi lipseste la nivel intelectual, de ex. mi le iau pt ca-mi permit, pt ca-mi plac nu ca sa distrag atentia de la caracterul infect sau creierul lipsa
V., soarele si luna
- kathrynn
- Hero member
PaveLL a scris:AyraBlack a scris:Iar fetele nu se machiaza/imbraca frumos pentru altele, ci pentru ele. Eu cel putin d-asta o fac. Ca altfel as iesi nespalata din casa, cu cearcane si par slinos.
Sa fim seriosi.. Daca se machiaza/imbraca frumos pentru ele de ce nu se machiaza/imbraca frumos cand sunt singure acasa ? De ce dupa ce cumperi haine de 500 lei sa zicem nu le porti in casa ? De asta! Pentru ca vrei sa iesi in evidenta in ochii celorlalti. Nu ai cum sa negi caci asta sta in gena fiecaruia, e ceva animalic - prin felurite metode sa iesi in evidenta pentru a atrage sexul opus in concurenta cu rivalii. Si haina face pe om !? Da in Romania inca se mai "poarta" asta. La scoala am diversi indivizi care in fiecare zi apar cu haine noi si nu glumesc! In fiecare zi ii vezi ba cu o camasa nu stiu de care, ba nu stiu ce pantofi. Ei zic ca sunt "la moda" (relativ caci moda e dictata de cei de la Paris, Milano si ei decid ce si cum si nu toti au bani se si cumpere aceste haine haute couture) sau cu stil. Eu zic ca prin haine incearca sa compenseze un element lipsa: istetimea, caracterul s.a.m.d. Un coleg de-al meu e cum s-ar zice painea lui Dumnezeu, cireasa de pe tort, bomboana de pe coliva; daca asta ar veni in haine rupte la scoala crezi ca l-ar dispretui careva ? Nu, fiindca are caracter. Toti cei care dau banii gramada pe haine nu-i dau pentru ca le-ar placea lor ci spera sa le placa altora.
Later edit:
Sa fiu on-topic: castig 42 lei pe luna + cateva zeci de lei ce mai muncesc in plus
Fericita Melany1 ?
Pavel, vrei sa spui ca daca tu te duci la BAC in fata comisiei in trening, se vor uita la tine la fel ca si la colegul tau care in pantaloni cu dunga si camasa? Sau crezi ca ar trebui sa se uite la fel? N-o sa-i pese nimanui ca-s de la second hand sau de la Steilman, nici ca treningul tau e "de marca". Vor observa doar ca unul e imbracat de examen si unul de ... fotbal. Nu ca as avea vreo legatura cu ce aveti fiecare in cap. E doar o chestie de "prima impresie" Multi inteleg zicala asta cu haina care-l face pe om in sensul ca "hainele scumpe il fac pe om". Eu o inteleg fix pe dos "hainele adecvate cu situatia il fac pe om". Trebuie sa stii sa te imbraci adecvat cu locul in care mergi, in care lucrezi, etc. Si am observat asta pe propria piele: in unele zile ma imbrac mai elegant (fuste, tocuri, etc.), in altele mai relaxat (blugi, etc.) Si intotdeauna mi-a fost mult mai usor sa tratez cu un client si sa-l "aburesc" cand eram imbracata elegant probabil pentru ca i-am inspirat mai mult profesionalism. Habar n-avea el ca poate camasa am luat-o de la mag. chinezesc de peste drum sau ca fusta poate era transformata dintr-o fusta de-a mamei de-acum 10 ani sau ca am dat o caruta de bani pe pantofi. Si le spun tuturor acelasi lucruri, indiferent cu ce sunt imbracata. Si am aceleasi lucruri in cap.
Bine, in liceu lucruile astea sunt de domeniul SF, stiu Daca n-ai toale de ultima moda e greu sa te integrezi chiar daca unele ar fi mai degraba potrivite pt club decat pt scoala dar ce sa-i faci? Tre sa le vada colegii si pe alea.
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
Pavel nu stiu de ce te-ai inflamat asa
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|