homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?

• Index
  •  » Totul despre sex
  •  » Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?

#1 2010-06-19 21:09:35

kateman
New member
Inregistrat: 2010-06-19

Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?

Sunt curioasa ce simt baietii,ce ganduri au in cap,cand iubesc o fata enorm,dar stiu ca ea a iubit pe altcineva inainte(si  a facut prima oara dragoste cu primul iubit).Banuiesc ca e mai mult decat pura gelozie indreptata inspre primul.Si as vrea sa aflu pareri venind si din partea baietilor si din partea fetelor.

#2 2010-06-19 21:29:32

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

Re: Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?

cred ca e normal ca baiatul acela sa fie putin gelos pe primul,dar atata timp cat si el a fost cu altele nu prea ar avea ce sa iti reproseze tie.prietenul meu este primul..si sincer cand o fi sa ma despart de el cred ca o sa imi fie putin aiurea sa ii zic celuilalt tot ce sa intamplat.de ce sa nu recunosc,cateodata si chestia asta ma face sa renunt mai greu la relatia cu el.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#3 2010-06-19 21:56:02

kateman
New member

Adevarul e ca el nu a mai avut pe nimeni,si eu am mai avut o relatie inainte de el,dar acum ca il stiu pe el,imi pare rau ca nu am mai asteptat.Privind inapoi,eram aproape detasata emotional cand am hotarat sa o fac,ma gandeam ca el era tandru,ma respecta,era rabdator,atent.dar nu il iubeam,cum se intampla acum,cu actualul meu iubit,care ma uimeste mereu prin daruirea lui.ma face sa cred ca a iubi inseamna a darui,a-ti abandona complet fiinta.Si ma gandesc ca el ma iubeste exact asa cum sunt,dar stiu ca in sinea lui regreta ca nu am fost a lui.si eu regret.si nu stiu cum sa scap de asta.

#4 2010-06-19 22:09:37

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Desi nu-s barbat, incerc sa-mi dau cu parerea: e curata prostie sa ti se puna pata pe unul cu care s-a culcat prietena ta inainte. E inutil pentru ca nu poti da timpul inapoi. Ce-a fost a fost. La fel de inutil si aiurea e sa-ti para rau ca ai facut-o cu X in loc sa-l astepti pe Y. Pt ca in momentul in care ai facut-o cu X nu aveai de unde sa stii ca o sa-l intalnesti curand pe Y care va fi iubirea vietii tale. Puteai sa astepti si sa nu-l intalnesti pe Y pana pe la 30 de ani. Voiai sa fii virgina pana atunci? Zic la modul general, ca au mai fost o gramada de "dileme" de genul asta pe forum.

Iar pierderea virgintatii nu e o favoare pe care i-o faci lui X sau Y care ar trebuie sa se simt onorat si indatorat tot restul vietii, e o favoare pe care ti-o faci tie ca fata ca sa devii, chipurile, femeie.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#5 2010-06-19 22:44:22

kateman
New member

rational vorbind,el stie ca nu mai poate da timpul inapoi,dar de simtit ,nu are cum sa impiedice gelozia,banuiesc ca e aproape automata.cred ca ii vin imagini in cap cu mine si fostul si refuza sa se gandeasca,e ca si cum e prea mult pentru el.in afara de asta putem vorbi despre absolut orice in lumea asta.as vrea sa nu existe gandurile astea in mintea lui,dar.nu vad ce as putea face.

Publicitate

loading...

#6 2010-06-19 22:49:20

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Asta e, ca tu nu ai ce sa-i faci, nu-i poti controla gandurile. smile

Poti doar sa-i spui ca tu asta esti, ai facut-o cu altul inaintea lui si daca vrea sa fie cu tine o sa inteleaga si o sa treaca peste. Daca nu, sa-si caute una virgina. Daca asta e un impediment pentru o relatie in secolul 21...  spranceana

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#7 2010-06-19 22:51:12

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

kateman a scris:

as vrea sa nu existe gandurile astea in mintea lui,dar.nu vad ce as putea face.

poti doar sa-l asiguri ca fostul nu mai reprezinta nimic. in caz ca nu ati facut-o pana acum, purtati o discutie in care sa-i spui ca el este cel care conteaza pt tine si singurul cu care iti doresti o relatie. daca e baiat istet, o sa lase gandurile aiurea deoparte si o sa se bucure de dragostea pe care v-o purtati smile

bebe V., soarele si luna

#8 2010-06-20 00:55:56

spiridus7
Full member
Inregistrat: 2009-06-18

Fiind intr-o situatie asemanatoare (ea nefiind virgina) imi pare rau ca nu am avut ocazia sa o fac si eu cu o virgina sau ca nu am fost eu in locul primului.

Oricum, virginitatea e o chestie foarte relativa si indiferent de ce zice o femeie (ca nu a fost cu niciunl, sau cu 5 sau etc) e bine pt un barbat sa nu tina cont, pentru ca oricum nu va sti niciodata sau va fi mintit referitor la trecut.

#9 2010-06-20 01:50:25

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Eu unu nu as pune atat de multa importanta. Nu m-au deranjat fostii prietenei mele mai deloc, ba as spune ca m-au facut sa o doresc si mai mult.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#10 2010-06-20 03:00:32

kateman
New member

spiridus7 a scris:

Fiind intr-o situatie asemanatoare (ea nefiind virgina) imi pare rau ca nu am avut ocazia sa o fac si eu cu o virgina sau ca nu am fost eu in locul primului.

Oricum, virginitatea e o chestie foarte relativa si indiferent de ce zice o femeie (ca nu a fost cu niciunl, sau cu 5 sau etc) e bine pt un barbat sa nu tina cont, pentru ca oricum nu va sti niciodata sau va fi mintit referitor la trecut.

E atat de alambicata treaba asta. cat suntem impreuna facem numai nebunii,ne dorim nebuneste unul pe altul,si cand vorbim la telefon ne spunem ce am vrea sa ne facem unul altuia:)),caci e o relatie la distanta,dar simt o daruire cum nu am mai pomenit pe lumea asta.probabil tocmai de asta ma racaie gandul ca daruirea ar fi fost completa daca as fi fost a lui,fara sa mai existe vreo sansa sa existe(rarele) momente in care sa ii zboare gandul la fostul meu iubit.nu are idei preconcepute,isi da seama ca e stupid sa vrei sa dai timpul inapoi,dar aproape ca ii inteleg dorinta de se vrea primul si singurul.si de fiecare data cand devin agresiva vizavi de prietena lui(amica),caci sunt o persoana geloasa,ma domolesc imediat cand imi dau seama ca imi fac singura ganduri cretine.cand compar gelozia mea nejustificata cu cea pe care ar simti-o el fata de fostul,ca sa fiu mai exacta.

#11 2010-06-20 05:01:36

Wild_Man
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

kateman a scris:

as vrea sa nu existe gandurile astea in mintea lui,dar.nu vad ce as putea face.

Nu ai ce sa-i faci ... iti zic eu ca e trist cand se gandeste la asta & si-ar fi dorit foarte mult (daca te iubeste cu adevarat ) sa fi-fost primul si ultimul ... Pana la urma sunt doar ganduri ... e om , simte , iubeste ,gandeste ... smile

#12 2010-06-20 12:28:29

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

cand iubesti treci peste prostiile de genu asta.

#13 2010-06-20 12:49:30

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

eu, care am fost cu BF-ul soțului 1 an, ?nainte de el, ce ar trebui să mai zic? rotfl
un bărbat rațional, matur și deștept știe că trecutul e trecut, indiferent că e sexual, sentimental sau de orice altă natură. contează prezentul ?n 2, nu amintirile care vă b?ntuie relația și v-o distrug ?n cele din urmă
și by the way...am?ndoi am zis și merci că nu eram virgini, deși suntem ?mpreună de la 20 ani ai mei și 18 ai lui, ne-am trăit intens viața și sexualitatea ?nainte de a ne cunoaște și am putut aplica ?mpreună tot ce ?nvățasem ?n trecut, plus că am venit am?ndoi cu o mare doză de dezinhibiție ?n relație, care ne-a ajutat mult să ne formăm și să ne definitivăm ca sexualitate. să nu zicem nu la absolut nimic, orice ar implica asta big_smile

#14 2010-06-20 13:04:15

Wild_Man
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Melany1 a scris:

cand iubesti treci peste prostiile de genu asta.

Da , dar pe unii cum e cazul aiea i mai bat gandul... hmm

#15 2010-06-20 14:21:38

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

eu nu inteleg de unde chestia sa ma intereseze cu cine si-a pus-o el..sau pe el cu cine mi-am pus-o eu??
in relatia ASTA sunt eu cu el..nu venim cu bagaj din trecut..
cred ca numai in romania se mai pune pret pe faptul...ca ea nu mai e virgina..sau ca el a mai avut pe alta(altele)

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#16 2010-06-20 17:00:01

anabella_n
Hero member

wild_wind a scris:

cred ca numai in romania se mai pune pret pe faptul...ca ea nu mai e virgina..sau ca el a mai avut pe alta(altele)

nici măcar ?n rom?nia, wild smile
doar ?n anumite medii (rural, unde cu siguranță vor fi mereu și tradiționaliști), la o anumită v?rstă c?nd experiența și maturitatea ta sunt undeva la aproape 0 (gen 15-16 ani) sau de la un anumit nivel cultural și educațional ?ncolo
din fericire genul ăsta de oameni e pe cale de dispariție, slavă domnului  signof10

#17 2010-06-20 17:15:57

wild_wind
Platinum member

ar fi bine sa fie pe cale de disparitie..
sunt cu w de 4 ani,insa niciodata nu m-a intrebat cine a fost inaintea lui,cu cati m-am culcat..
eu insa da...si a trebuit sa lucrez la capitolul asta,pentru ca suntem crescuti cu alte mentalitati...
acum am inteles si eu ce inseamna respect si TRECUT...

Ultima oara a fost editat de wild_wind (2010-06-20 17:21:16)

#18 2010-06-20 17:19:58

anabella_n
Hero member

lasă că ușor ușor se ?nvață și pe aici. copiii noștri cu siguranță vor fi la maturitate mai emancipați și mai deschiși ca noi, ăștia crescuți ?n comunism, fără nici o sursă de informare și cu ?nvățăminte de la părinți gen nu fă sex ?nainte de căsătorie că e păcat, numai o curvă face oral și nu te culca cu unul că răm?i gravidă

#19 2010-06-20 17:23:13

wild_wind
Platinum member

anabella lol  asa e...noroc ca nu am retinut nimic din ce mi-a zis tata...
pubertosul este cel mai fericit,ca sunt asa cum sunt si e mandru...chiar ieri mi-a facut complimentul asta,m-am simtit atat de..implinita..

Acum

• Index
  •  » Totul despre sex
  •  » Pt. barbati:ce simt cand stiu ca ea a fost dezvirginata de altcineva?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.