homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu pot sa cred ca m-a inselat:(((-6

#96 2010-08-26 19:06:00

andreea_s432
New member
Inregistrat: 2010-05-22

Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((

Ms mult puss. Mi-am deschis si eu telefonul intr-un final si am avut 107 mesaje de la el in care isi cerea mii si mii de scuze. Mi-a trimis mesaje toata noaptea, dar nu am reusit sa citesc decat vreo 20 ca mi s-a blocat telefonu de la atatea si a trebuit sa le sterg..X(. Am vrut sa-l sun ca sa ne int sa vb, dar are el acum telefonul inchis. Din ce am citit in mesaje el spunea doar de intamplarea din state, nimic de petrecerea aia. Si daca s-a intamplat doar in state, dupa ce m-am gandit mai bine si m-am mai linistit, am hotarat ca o sa-l iert. Nu sunt convinsa ca o sa fac asta, dar 75% cred ca-l iert daca m-a inselat doar acolo

Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X

#97 2010-08-26 19:28:59

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

eu zic să-l ierți. sarcină ușoară  goodluck
?n c?te săptăm?ni ești? ți-a făcut și eco?

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-08-26 19:30:54)

#98 2010-08-26 19:36:17

andreea_s432
New member

anabella_n a scris:

eu zic să-l ierți. sarcină ușoară  goodluck
?n c?te săptăm?ni ești? ți-a făcut și eco?

Da. Ms mult:*. In 7 saptamani:Xhjartahjarta

Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X

#99 2010-08-26 19:47:58

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

Sa fie intr-un ceas bun rugaciune I-ai spus de bebelus?

Strong reasons make strong actions!

#100 2010-08-26 20:04:07

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

auzi dar ce motive ar avea el sa isi inchida telefonul?

povestea asta cam suna a telenovela spranceana...

Publicitate

loading...

#101 2010-08-26 20:11:40

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

sa stii,jen

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#102 2010-08-26 20:20:27

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

andreea_s432 a scris:

Ms mult puss. Mi-am deschis si eu telefonul intr-un final si am avut 107 mesaje de la el in care isi cerea mii si mii de scuze. Mi-a trimis mesaje toata noaptea, dar nu am reusit sa citesc decat vreo 20 ca mi s-a blocat telefonu de la atatea si a trebuit sa le sterg..X(. Am vrut sa-l sun ca sa ne int sa vb, dar are el acum telefonul inchis. Din ce am citit in mesaje el spunea doar de intamplarea din state, nimic de petrecerea aia. Si daca s-a intamplat doar in state, dupa ce m-am gandit mai bine si m-am mai linistit, am hotarat ca o sa-l iert. Nu sunt convinsa ca o sa fac asta, dar 75% cred ca-l iert daca m-a inselat doar acolo

ai grija, mergi pe un drum foarte periculos  sad

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#103 2010-08-26 20:28:39

andreea_s432
New member

Jeniffer a scris:

auzi dar ce motive ar avea el sa isi inchida telefonul?

povestea asta cam suna a telenovela spranceana...

Pai nu stiu. Acum e la munca. Probabil ca i s-a terminat bateria de la cate mesaje mi-a trimis. Am zis si eu mai sus ca ce mi s-a intamplat e mai ceva ca in telenovele. Acum nu l-am mai sunat si nu stiu daca l-a deschis. Pe la 8 jumate ar trebui sa ajunga acasa si astept sa ma sune

#104 2010-08-26 20:53:16

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Efectiv simt ca ma doare sufletul cand incerc sa ma pun in locul tau, Ruxandra.
Dar nu numai pt partea cu inselatul, ci pentru ca stiu ca aproape sigur nu l-as putea ierta. Copil sau necopil la mijloc.
Nu l-as ierta pentru ca stiu ca daca as face-o, in fiecare dimineata cand m-as trezi si l-as vedea, primul gand mi-ar fi: "esti foarte scump, dar ti-ai tras-o cu alta". Cand am face dragoste: "Mmm, e foarte bine, oare asta a facut si cu ea? Oare asa a atins-o si pe ea?" Si cunoscandu-ma, stiu ca nu m-as putea abtine sa nu-i scot ochii cu asta cu fiecare ocazie posibila si intr-un final ne-as face viata un iad si tot la despartire am ajunge.

De aceea, eu una nu pot sa te sfatuiesc sa-l ierti, decat daca esti mai intelegatoare, mai toleranta decat am scris eu mai sus. Daca ai putea SI sa ierti SI mai ales sa UITI.

Din experienta parintilor mei, pot sa spun ca oamenii pot ramane civilizati dupa divort / despartire si copilul poate sa creasca foarte OK. Nu e la fel ca intr-o familie clasica, dar poate fi chiar foarte bine daca parintii sunt oameni cu scaun la cap.

smile

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#105 2010-08-26 21:13:44

andreea_s432
New member

kathrynn a scris:

Efectiv simt ca ma doare sufletul cand incerc sa ma pun in locul tau, Ruxandra.
Dar nu numai pt partea cu inselatul, ci pentru ca stiu ca aproape sigur nu l-as putea ierta. Copil sau necopil la mijloc.
Nu l-as ierta pentru ca stiu ca daca as face-o, in fiecare dimineata cand m-as trezi si l-as vedea, primul gand mi-ar fi: "esti foarte scump, dar ti-ai tras-o cu alta". Cand am face dragoste: "Mmm, e foarte bine, oare asta a facut si cu ea? Oare asa a atins-o si pe ea?" Si cunoscandu-ma, stiu ca nu m-as putea abtine sa nu-i scot ochii cu asta cu fiecare ocazie posibila si intr-un final ne-as face viata un iad si tot la despartire am ajunge.

De aceea, eu una nu pot sa te sfatuiesc sa-l ierti, decat daca esti mai intelegatoare, mai toleranta decat am scris eu mai sus. Daca ai putea SI sa ierti SI mai ales sa UITI.

Din experienta parintilor mei, pot sa spun ca oamenii pot ramane civilizati dupa divort / despartire si copilul poate sa creasca foarte OK. Nu e la fel ca intr-o familie clasica, dar poate fi chiar foarte bine daca parintii sunt oameni cu scaun la cap.

smile

Pai tocmai asta e problema la mine. Eu pana acum nu prea am iertat daca m-a facut ceva sau cineva sa sufar. Si ma gandesc la toate astea de inainte sa ne impacam. Oare cum a fost, ce a facut si multe altele. Si de obicei scot ochii pt ceva pana se satura pers aia si nu sunt convinsa ca nu as face la fel si cu el. Mai ales ca el m-a facut cel mai mult sa sufar pana acum. Dar pe de alta parte daca ma gandesc la toate momentele frumoase petrecute impreuna, ca urma sa ne casatorim, ca o sa avem un copil, parca se schimba treaba(asta doar daca aflu ca m-a inselat doar in state si daca sa-i pus-o doar cu ea si nimic serios, cred ca sunt dispusa sa trec peste )

Am uitat sa va spun. Am vorbit cu Rares acum jumatate de ora si o sa vina sa ma ia pe la 10 sa mergem sa vorbim

Ultima oara a fost editat de andreea_s432 (2010-08-26 21:19:04)

#106 2010-08-26 23:14:41

myscha86
New member

andreea_s432 a scris:

Pt ca am 25 de ani si oricum urma sa ne casatorim si chiar daca nu ne casatorim pot sa-mi cresc copilul si singura. Oricum nu are nici o legatura sarcina mea cu, casatoria. Si doamne fereste, nu am facut acest copil ca sa-l leg de mine. El oricum nu stie si cum am spus, relatia noastra eu pana ieri o consideram perfecta.

Nu prea obisnuiesc sa ma bag in discutii dar la alt topic http://forum.anticonceptionale.ro/t1669 … ange-.html varsta andreei e cu totul alta hmm Mie, acu' doi ani cand am vrut sa donez, mi s-a spus sa nu mananc nimic inainte. Oricum nu am reusit sa donez pt ca aveam 54 de kg eram putin anemica si nici nu aveam 18 ani(fara vreo 2-3 luni).

#107 2010-08-26 23:17:02

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

a spus in primul post ca e sora andreei,oricum mie povestea mi se pare cusuta cu ata alba,dar in fn..numai comentez

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#108 2010-08-26 23:18:15

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

myscha Rux e sora andreei si scrie de pe userul ei wink ...citeste cu atentie primul post wink

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#109 2010-08-26 23:20:49

myscha86
New member

sorry, am citit pe sarite big_smile

#110 2010-08-26 23:23:17

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Ce mi se pare mie ciudat e calmul ei inainte cu maxim o luna inainte nunta in raport cu toata situatia. Daca intr-adevar se pune problema de despartire, ar trebui anuntati si nuntasii, in ideea ca pana acum invitatiile probabil ca s-au dat si atunci ar trebui anulate. Plus ca presupun ca e f greu sa iei o decizie obiectiva sub presiunea unei nunti iminente, asa ca dupa mine oricum ar trebui amanata pana la luarea unei decizii "la rece" sa zicem.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#111 2010-08-26 23:24:04

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

eu nici pe andreea n-o stiu ...dar asta e alta poveste  forgetit

sunt curioasa ce-ati facut rux  smile

..be the best ...fuck the rest smile))

#112 2010-08-27 00:03:08

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

daca e adevarat ce a spus forgetit

#113 2010-08-27 00:12:32

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

kathryn, am urmarit topicul, dar nu am scris nimic, pentru ca nu stiu ce parere sa am, nu stiu ce as face daca as fi pusa in situatia ei, dar inteleg de ce e asa de calma. Se numeste soc. Proabil ca sora ei, parintii, toti se agita, toti fierb. Oricum nu ai cum sa anunti nuntasii pana nu sti ce va face ea. Si pana la urma calmul ei, ca sa nu faca rau copilului e mai important decat ce vor face nuntasii.

#114 2010-08-27 00:16:10

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Si eu am citit, dar nu am comentat. Pe de-o parte cred ca e soc, pe de alta parte intelegere si toleranta. O femeie matura intelege ca un barbat nu poae sta un an fara sa faca sex. Asa cum nici o femeie (probabil) nu poate sta. Daca i-a spus, e o dovada ca o iubeste. Din nou, orice femeie matura apreciaza sinceritatea, se simte de 3 ori mai femeie stiind ca s-a intors la ea, ca langa ea e cel mai bine.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.