Nu pot sa cred ca m-a inselat:(((-7
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((
pe de-o parte soc pe de-o parte caterinca sincer ...
- andreea_s432
- New member
- Inregistrat: 2010-05-22
In primul rand nu am cum sa va conving ca ceea ce spun este adevarat. Ma numesc Ruxandra, am 25 de ani. Altceva nu am ce sa va spun. Nu am vrut sa supar pe nimeni cand am postat aici. Pur si simplu vroiam sa ma descarc si sa vad ce ar face alte fete/ femei in locul meu. Oricum va multumesc tuturor pt sfaturi si credeti-ma ca la 25 de ani nu ma apuc sa scriu telenovele pe forumuri, chiar daca e vacanta si teoretic nu as avea ce sa fac. In al doilea rand credeti-ma ca ultimul lucru la care m-as fi gandit ar fi fost cum sa-mi anunt invitatii la nunta ca aceasta nu o sa mai aiba loc, in cazul unei despartiri. Probabil la asta m-as fi gandit dupa vreo saptamana, nu dupa o zi. Oricum invitatiile nu au fost trimise si nu vroiam ceva f mare si nu stiau ca ne casatorim decat familiile si pr apropiati. In al treilea rand ne-am intalnit, am vb si am hotarat sa luam o pauza de 2-3 zile pana ne mai linistim. Nunta nu am anulat-o, dar probabil ca o sa o amanam si daca dupa pauza asta o sa ne impacam, o sa aiba si nunta loc
Sa aveti grija de voi. V-am pupat
Ultima oara a fost editat de andreea_s432 (2010-08-27 09:35:00)
Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Ruxandra, sper sa-ti fie bine, orice decizie vei lua tu sau veti lua impreuna. Si bebele sa fie sanatos si sarcina adusa la termen!
- Madalina85
- Addicted member
andreea poate visez eu...
- andreea_s432
- New member
purpleRain a scris:pai si i-ai spus despre sarcina?
Da, i-am spus, dar nu mai vreau sa intru in detalii ca sa nu se interpreteze altceva Inca odata scuzati daca am deranjat cu ceva(ultimul mesaj)
Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
hey , trebuie sa ne intelegi pt ca multe au fost povestile nemuritoare pe aici si nah suntem suspicioase ..si povestea ta e complicata
..be the best ...fuck the rest ))
- andreea_s432
- New member
You_and_Me a scris:hey , trebuie sa ne intelegi pt ca multe au fost povestile nemuritoare pe aici si nah suntem suspicioase ..si povestea ta e complicata
Uite ca am zis ca nu mai postez si nu am putut sa ma abtin Stiu ca povestea mea e mai mult decat complicata si mai ceva ca in telenovele, dar pot sa va asigur ca se poate intampla la fel de bine si in viata reala. Si chiar va inteleg daca sunteti suspicioase, mai ales ca nu ma cunoasteti si tocmai pt a nu mai trezi alte suspiciuni, am decis sa nu mai postez aici.
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
andreea, nu e nevoie sa nu mai postezi, nu au nimic fetele cu tine, dar daca ai stii cate minciuni s-au spus pe forum te-ai cruci.
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
Decizia iti apartine ...faci cum crezi ca e mai bine pt tine ..eu as vrea sa ma postezi , sa stiu cum esti si ce hotarasti sa faci . Bafta !
..be the best ...fuck the rest ))
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Stai asa sa inteleg... voi sunteti impreuna de 4 ani dar el timp de 2 ani a muncit in State... pe tine te-a lasat aici?
Spui ca a cumparat un ap si ti l-a aratat dupa ce a facut actele.. in acte ap era al tau... cum poate sa fie al tau cand tu nu ai semnat niciun act?
Apoi..
andreea_s432 a scris:You_and_Me a scris:Din cate am inteles prietenul lui a dat o petrecere in cinstea lui , si cum sunt barbatii au chemat si niste fetisoare pt mai multa distractie si nah stiti si voi cum zik ei : esti prost , fraier ..etc daca nu o faci cu asta !..cunosc mai multe cazuri asemanatoare nu-i caut scuze dar e posibil sa fi fost asa , oricum eu in locul ei as cantari bine de tot toata situatia asta
Da, cunosc si eu asemea cazuri, dar pana in 20 de ani. Nu la un barbat de 27 de ani care vrea sa se casatoreasca peste 4 luni...
parca ziceai ca urma sa va casatoriti in sept... adica luna viitoare...
Apoi...
andreea_s432 a scris:O sa merg la medicul meu ginecolog, care e pana la 5, dar am sunat-o si ma asteapta sa vada ce am...
Mesajul l-ai scris la 16:56... acolo la hotel au si doctori?
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- -=-baby_pink-=-
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-07-30
love,ti-ai ratat cariera,trebuia sa te faci detectiva
•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
love, ai calculat si diferenta de fus orar?
- Madalina85
- Addicted member
ieiiiiiii Nu sunt nebuna
- andreea_s432
- New member
love_t a scris:Stai asa sa inteleg... voi sunteti impreuna de 4 ani dar el timp de 2 ani a muncit in State... pe tine te-a lasat aici?
Spui ca a cumparat un ap si ti l-a aratat dupa ce a facut actele.. in acte ap era al tau... cum poate sa fie al tau cand tu nu ai semnat niciun act?
Apoi..
andreea_s432 a scris:You_and_Me a scris:Din cate am inteles prietenul lui a dat o petrecere in cinstea lui , si cum sunt barbatii au chemat si niste fetisoare pt mai multa distractie si nah stiti si voi cum zik ei : esti prost , fraier ..etc daca nu o faci cu asta !..cunosc mai multe cazuri asemanatoare nu-i caut scuze dar e posibil sa fi fost asa , oricum eu in locul ei as cantari bine de tot toata situatia asta
Da, cunosc si eu asemea cazuri, dar pana in 20 de ani. Nu la un barbat de 27 de ani care vrea sa se casatoreasca peste 4 luni...
parca ziceai ca urma sa va casatoriti in sept... adica luna viitoare...
Apoi...
andreea_s432 a scris:O sa merg la medicul meu ginecolog, care e pana la 5, dar am sunat-o si ma asteapta sa vada ce am...
Mesajul l-ai scris la 16:56... acolo la hotel au si doctori?
Din nou nu pot sa ma abtin sa nu raspund. Daca ati citi mai bine probabil ati intelege
Stai asa sa inteleg... voi sunteti impreuna de 4 ani dar el timp de 2 ani a muncit in State... pe tine te-a lasat aici?...Da, pt ca deja eram de doi ani impreuna, iar el a primit o oferta de lucru f buna acolo si am decis atunci ca o sa ramanem impreuna chiar daca el lucreaza acolo. Si venea tot la 6 luni acasa.
cum poate sa fie al tau cand tu nu ai semnat niciun act?...Am spus si atunci...erau facute doar actele si eu trebuia sa semnez si am zis ca ne-am certat si ca nu am vrut sa accept
parca ziceai ca urma sa va casatoriti in sept... adica luna viitoare...Dar am zis ca s-a intors acu trei luni, adica in luna mai, cand a avut loc si petrecerea si atunci trebuia sa se gandeasca ca peste 4 luni se casatoreste(din mai pana in septembrie)
Mesajul l-ai scris la 16:56... acolo la hotel au si doctori?...Am spus clar ca o sa ma astepte. E medicul meu ginecolog de la 17 ani si ma cunoaste, iar cand i-am zis ce am patit a zis ca ma asteapta sa vada ce am
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
Ultima oara a fost editat de Jacqui (2010-08-27 01:30:26)
- andreea_s432
- New member
Am spus si care era faza cu cele 4 luni...
- Madalina85
- Addicted member
tu ce cauti fata aici cu toalele la uscat ? pune-le la off
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
ce au tu toalele mele :-w
Ultima oara a fost editat de Jacqui (2010-08-27 01:37:09)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|