|
Nu esti logat.
Nu pot sa cred ca m-a inselat:(((-5#77 2010-08-26 15:27:20
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((ruxandra...e bine ca te-ai descarcat aici,ca ai vazut pareri pro si contra INSA...fara sa te lasi in nici un fel influentata...TU trebuie sa decizi ce e mai bine pentru tine,pentru ca e viata ta,nu a noastra..si indiferent de decizie,fa-o din inima ,cu da sau nu! VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #78 2010-08-26 15:33:10
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((
Da, Love, dar nu ne referim acuma la partea juridica si la avantajele/dezavantajele pe care un copil le are daca se naste in afara sau in cadrul unei casatorii. Offline #79 2010-08-26 15:37:24
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((Pai sufletul meu isi doreste cel mai mult sa ne impacam, dar daca e sa iau decizia cu mintea nu stiu daca pot sa iert sa uit si sa mai am incredere in el pe viitor. Oricum deocamdata nu mi-am deschis telefonul si nici nu cred ca pot inca sa vb cu el Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X Offline #80 2010-08-26 15:45:30
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((chiar daca alege sa se desparta de el, asta nu inseamna ca acel copil nu va avea tata.....chiar ea a zis ca ii va permite sa il vada oricand doreste......si asa e si normal, poate chiar reusesc sa ramana prieteni cu timpul! eu cunosc oameni ai caror parinti s-au despartit la un moment dat si au ramas prieteni, petreceau timp separat cu copiii lor, dar din cand in cand se mai si intalneau, mergeau la plimbare impreuna.....copiii au crescut perfect normal! acuma sincer, cateodata ii si invidiez, desi ai mei sunt impreuna si se inteleg bine, am asistat fara sa vreau la cateva certuri de-ale lor si m-au afectat destul de mult, in timp ce oamenii astia n-au vazut asa ceva.... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #81 2010-08-26 15:57:46
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((cred ca e cam devreme si cam dur sa discutam acum despre parinti care raman amici si care isi plimba copii separat cand intamplarea e asa de proaspata si intre ei mai exista inca atata iubire, cel putin din partea ei...n-are rost sa o aducem in pragul disperarii si mai mult...eu sunt sigura ca ea acum nu constientizeaza bine faza cu despartirea ci ii vine mai degraba sa il stranga de gat si sa ii stearga doua palme...n-are rost sa o speriem si mai tare...mie cel putin cuvintele astea si acceptarea unei prietenii dupa o iubire mare mi se par ingrozitoare... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#82 2010-08-26 16:11:47
Pai o sa ascult ce are de zis, dar nu acum si nu astazi, poate maine. Pt ca acum, cum ai spus si tu, imi vine sa-l strang de gat...Si doamneee cat de tare doare cand ma gandesc ca dupa o relatie de 4 ani pe care o credeam perfecta e posibil sa ma despart de persoana pt care as fi facut orice..( Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X Offline #83 2010-08-26 16:12:55
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((eu sunt de acord cu ladypink. Offline #84 2010-08-26 16:27:22
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((mai eu nu am vrut sa fiu dura, vroiam sa ii arat ca oricat de greu i-ar fi in situatia de fata, lucrurile o sa se aseze intr-un fel sau altul si o sa fie bine pana la urma... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #85 2010-08-26 16:45:25
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((Si de parca nu mi-ar fi ajuns stresul asa de ieri, acu' am alt motiv mult mai grav de ingrijorare. Acum 5 min cand am mers la baie am vazut cateva picaturi de sange pe chilot. E FFF grav? Sunt insarcinata in 7 sapt si nu mi-as ierta niciodata daca ar pati ceva copilul din cauza ca am plans atat si nu am mancat Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X Offline #86 2010-08-26 16:47:31
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((offf,sper sa nu... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #87 2010-08-26 16:53:41
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((Rux mergi la spital ...ACUM! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #88 2010-08-26 16:56:54
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((O sa merg la medicul meu ginecolog, care e pana la 5, dar am sunat-o si ma asteapta sa vada ce am... Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X Offline #89 2010-08-26 17:34:51
ce culoare are s?ngerarea? e posibil să nu fie nimic grav, dar cel mai sigur ?ți va spune medicul tău. mergi la altul dacă pe al tău nu-l mai prinzi. spotting-ul ?n sarcină e ceva normal, se ?nt?mplă la majoritatea gravidelor, mai ales ?n primul trimestru, dar un diagnostic exact vei primi tot de la medic, numai el te poate asigura că e ?n regulă Offline #90 2010-08-26 17:52:40
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((parerea MEA e sa nu il ierti.!!! nu merita! e porc daca te-a inselat si pretinde ca relatia voastra merge ca pe roate Offline #91 2010-08-26 18:38:50
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((Am ajuns de la medic si, doamne ajuta, nu am nimic. Bebele e f bine . Cu Rares, care o streseaza pe sora'mea cu telefoanele, nu am vb inca, dar cred ca o sa ne intalnim in seara asta ca sa lamurim situatia. Oricum nu are rost sa stau asa:(...Ce o fi, o fi. Bine ca este bebele bine, ca m-am speriat f tare Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X Offline #92 2010-08-26 18:40:26
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((ma bucur ca esti ok , mai ales bebele ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #93 2010-08-26 18:41:42
Ms mult Can we pretend that airplanes, in the night sky, are like shooting stars. I could really use a wish right now:X Offline #94 2010-08-26 18:56:07
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((Bv rux! nu te ma supara de acum...gandeste-te la cel mic...intalneste-te cu al tau, vorbiti dar nu te enerva... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #95 2010-08-26 18:58:22
Re: nu pot sa cred ca m-a inselat:(((Importanti acum sunteti voi 2, tu si bebele scump. Ma bucur ca e bine! 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|