homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?

#1 2010-10-02 22:06:15

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?

Va simtiti bine in pielea voastra, multumite de voi? Va simtiti sexy, atragatoare?
Daca sunteti constiente de unele defecte, acestea va deranjeaza? aveti momente cand stati prost cu moralul din cauza asta?

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-02 22:21:00)

#2 2010-10-02 22:11:40

Vania
Full member
Inregistrat: 2010-07-24

Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?

Da ma simt bine....Da cateva defecte care ma deranjeaza enorm dar costa bani sa le operez....

nu pierd mult timp sa ma aranjez, ma machiez chiar f repede fata de alte persoane care in fata oglinzii dintre amicele mele....

Ultima oara a fost editat de Vania (2010-10-02 22:13:05)

#3 2010-10-02 22:18:36

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

am momente cand ma simt f sexy si chiar sunt mandra de mine, dar am si momente cand ma simt stearsa. Insa per total, sunt multumita de felul in care arat, doar burtica ma deranjeaza.

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#4 2010-10-02 22:21:09

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Asa si eu, am momente in care ma simt foarte okey si-mi vine sa ma pup si momente in care imi vad toate defectele lol dar cred ca fiecare om e asa...depinde de dispozitie smile

#5 2010-10-02 22:30:17

jeannie
Addicted member

_Summer_ a scris:

ma simt foarte okey si-mi vine sa ma pup

tummenupp

Publicitate

loading...

#6 2010-10-02 22:44:44

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

Vania a scris:

Da ma simt bine....Da cateva defecte care ma deranjeaza enorm dar costa bani sa le operez....

nu pierd mult timp sa ma aranjez, ma machiez chiar f repede fata de alte persoane care in fata oglinzii dintre amicele mele....

idem

#7 2010-10-02 23:19:03

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

oh bun, exact unde trebuie sa scriu eu lol
nu, nu sunt multumita de felul in care arat pentru ca sunt delasatoare si, desi ma vait la greu (vorba prietenului, e ceea ce fac cel mai bine) nu fac nimic pentru asta big_smile
daca m-as taia si as pastra doar partea de la brau in sus as fi cea mai incantata de mine big_smile restul.. eh e mai dificil tongue
defectul meu principal: sunt mica de statura si sufar enorm din cauza asta

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#8 2010-10-02 23:37:34

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

_Summer_ a scris:

Asa si eu, am momente in care ma simt foarte okey si-mi vine sa ma pup si momente in care imi vad toate defectele lol dar cred ca fiecare om e asa...depinde de dispozitie smile

subscriu lol

Love.  Live. Laugh.

#9 2010-10-02 23:40:52

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

Nu sunt mulţumită deloc de mine, ?n afară de ochi aş schimba totul, asta referitor la fizionomie. ?n ceea ce priveşte corpul, mă lupt să-l ?ntreţin şi să slăbesc c?t mai mult, şi oric?t aş slăbi eu tot grasă mă văd. Adevărul este că am şi eu momente c?nd ?mi place de mine, dar alea ţin vreo c?teva minute, o oră maxim. Nu-mi ia deloc mult timp să mă machiez, eu mă dau doar cu rimel şi cu un strugurel care este puţin colorat, de preferinţă roşu. ?mi ia mai mult timp să-mi aranjez părul, după ce mi-l spăl trebuie să-l dau cu cremă pentru modelarea părului şi să-l las să se usuce de la sine, ca să-mi stea ondulat, dacă ?l usuc cu feonul ?mi stă ?n toate părţile  chicot . Şi c?nd nu am chef să-mi las părul desfăcut, mă chinui mult să ?l prind cu banana  big_smile , ba nu ?l prinde pe tot, ba ?mi stă ?ntr-o parte, ?i foarte enervant.  Cu hainele nu prea am probleme, pentru că nu am foarte multe şi nu-mi ia mult timp să mă hotărăsc  smile . Aaa, şi c?nd mă simt frumoasă? C?nd nu am niciun coş pe faţă, c?nd ?mi cumpăr haine noi, c?nd dansez, cam astea mi le amintesc momentan  smile .

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-10-02 23:52:00)

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#10 2010-10-02 23:42:44

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ally18 a scris:

_Summer_ a scris:

subscriu lol

si eu smile

#11 2010-10-02 23:44:29

coraline
Addicted member

_Summer_ a scris:

offtopic Cum esti mica de statura ? lol Pari foarte inalta hmm Cat ai ?

Summer, sa iti dea D-zeu sanatate, te voi iubi vesnic pentru ce mi-ai spus  buga  buga
am 1,57, sunt micuta, si am si gagic inaaalt, cand ies cu el parca sunt purice

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#12 2010-10-02 23:51:05

jeannie
Addicted member

Nu sunt rupta din soare, dar in orice caz ma vad muuuuult mai urata decat sunt de fapt.

Uneori ajuta: crema hidratanta, rimel (primul strat inainte sa incep sa-mi beau cafeaua lol ), al doilea strat de rimel, dupa un sfert de ora de la aplicarea cremei imi dau cu fond de ten, apoi bile de bronzare in obraji, iar la sfarsit ruj roz natural. Rareori imi dau si cu un fard roz pal, ca imi pune in evidenta culoarea ochilor.
Parul, daca nu m-am facut si cu balsam la spalare, imi ia o ora doar sa il descalcesc bang Si, evident, trebuie spalat macar o data la doua zile ca altfel se ingrasa rau si ma face si pe mine sa ma simt foaaaaarte rau din cauza aspectului lui.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-05 16:58:05)

#13 2010-10-02 23:55:46

coraline
Addicted member

Summer te ador!! hjarta hjarta

Orangina, e si chestia ca te-ai obisnuit ca te vezi machiata, si orice ar fi cu machiaj aratam mai bine. daca ai sta 1 saptamana fara toate astea, doar cu ochii si buzele machiate poate te-ai obisnui sa te vezi frumoasa si fara fond de ten blush etc Fixatie avem cu toatele tongue
Dar clar fata de al meu nu ai fi mai inalta, are 1.95 iti dai seama? lol cum sa nu raman cu fixatia ca sunt pitica cand umblu cu gigantul dupa mine?

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-02 23:56:49)

#14 2010-10-02 23:59:02

D. Loredana
Hero member
Site

_Summer_ a scris:

D. Loredana a scris:

Nu sunt mulţumită deloc de mine, ?n afară de ochi aş schimba totul, asta referitor la fizionomie. ?n ceea ce priveşte corpul, mă lupt să-l ?ntreţin şi să slăbesc c?t mai mult, şi oric?t aş slăbi eu tot grasă mă văd. Adevărul este că am şi eu momente c?nd ?mi place de mine, dar alea ţin vreo c?teva minute, o oră maxim. Nu-mi ia deloc mult timp să mă machiez, eu mă dau doar cu rimel şi cu un strugurel care este puţin colorat, de preferinţă roşu. ?mi ia mai mult timp să-mi aranjez părul, după ce mi-l spăl trebuie să-l dau cu cremă pentru modelarea părului şi să-l las să se usuce de la sine, ca să-mi stea ondulat, dacă ?l usuc cu feonul ?mi stă ?n toate părţile  chicot . Şi c?nd nu am chef să-mi las părul desfăcut, mă chinui mult să ?l prind cu banana  big_smile , ba nu ?l prinde pe tot, ba ?mi stă ?ntr-o parte, ?i foarte enervant.  Cu hainele nu prea am probleme, pentru că nu am foarte multe şi nu-mi ia mult timp să mă hotărăsc  smile .

offtopic Spune-mi si mie, te rog, ce crema pentru modelare folosesti ca iti sta divin paru hjarta
Deci te dai doar cu crema respectiva pe parul ud, il lasi sa se uste de la sine si ramane asa ca-n poza ? yikes

De la Avon, pastă pentru aranjarea părului se numeşte. Şi dacă mi se pare că nu prea are volum, aplic şi puţină spumă pentru volum. ?nainte nu era nevoie să mă dau cu nimic, dar m-a tuns o proastă şi mi-a stricat părul, un timp nu mi-a mai stat nicicum, şi plus că m-am şi vopsit. A trebuit să aştept ceva timp ca să-şi revină. Nu mă mai tund recent şi de vopsit să nu mai aud. Şi da, după ce mă dau cu crema aia, cu puţină spumă şi ?l las să se usuce ?mi stă ca ?n poză smile  .

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-10-03 00:03:41)

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#15 2010-10-03 00:01:59

jeannie
Addicted member

_Summer_ a scris:

Nu esti tu pitica, el e inalt big_smile

Da, asa e smile

#16 2010-10-03 00:02:13

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

La fel am patit si eu sad

Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2010-10-03 13:06:28)

#17 2010-10-03 00:04:17

coraline
Addicted member

asa ok big_smile puss el e de vina, clar lol
vad ca pentru toate parul e beleaua, daca vreau sa ii dau volum stau si o ora sa il coafez si in 2 ore e pleostit. si e asa dureros cand stii ca sunt fete care au o tona de volum si ar vrea sa aiba par lins cesafac
ce ma face sa ma simt bine este sa imi fac unghiile tongue orice ar fi, nu pot sa ies fara sa am unghiile facute din casa si cand le fac ma fac sa ma simt mai frumoasa smile

#18 2010-10-03 00:18:51

D. Loredana
Hero member
Site

_Summer_ a scris:

La fel am patit si eu, de la vopsit cred sad Eu aveam mereu niste bucle dragute si de la vopsit nu mai au nicio tinuta acum neutral
O sa mi-o comand si eu atunci big_smile Ce culoare are ambalajul si din ce gama e ? Ms puss

http://www.comandaproduseavon.com/ingri … ii-c-28_32 - al treilea produs.

Da, eu zic că de la vopsit. Şi c?nd te dai cu cremă să ?l modelezi p?nă se usucă, stai puţin, iar ?l aranjezi, tot aşa. Cu plăcere  puss !

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-10-03 01:23:24)

mornincoffee

#19 2010-10-03 00:22:23

blacklexa
Full member
Inregistrat: 2010-08-19

coraline, eu am 1,55 si al meu are 1,85 , si de fiecare data cand mergem pe strada zice lumea ca isi duce sora mai mica la scoala rotfl . cu timpul m-am obisnuit, dar ma simt f aiurea in corpul meu, fiindca am 1,55 si 47-48 kg bang .
fericita ma simt cand slabesc:D, sau cand imi cumpar ceva nou...sau cand primesc complimente ( sincere )

-Ştiinţa ne-a făcut zei, înainte să merităm să fim oameni-

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.