|
Nu esti logat.
Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?-2#20 2010-10-03 00:46:48
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?cora, esti atat de finutza, esti perfecta ; si nici de la brau in jos nu vad care ti-e problema Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-03 00:55:37) Offline #21 2010-10-03 01:44:54
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?Imi place ca am un ten perfect. Am ajuns sa pot spune asta, inainte aveam mici cosulete pe la menstra, acum nimic. Sunt zile in care ma vad extrem de frumoasa, si mi se mai si zice de catre straini (pe strada chiar )iar asta ma face sa ma simt asa..implinita. In schimb sunt zile in care sunt foarte obosita, am cearcane, si ma chinui dimineata sa le estompez, si-mi iese pana la urma, dar mai greu. Mi-ar placea totusi sa fiu mai inalta, am doar 1,70. Stiu ca n-ar trebui sa ma plang, dar fiecare are dorintele lui.. Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #22 2010-10-03 01:52:23
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?
Ce ai făcut de nu mai ai coşuri ? Şi apropo, doar 1.70 ? Eu zic că stai foarte bine la capitolul ăsta , cum stai şi la celelalte . Dar cum ai spus şi tu, fiecare cu dorinţele lui . Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-10-03 01:54:09) “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #23 2010-10-03 01:53:46
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?pfoai..eu am 1,63 si cand port tocuri mi se pare ca-s prea inalta, nu`mi place Offline #24 2010-10-03 08:43:07
nu m-ai vazut in costum de baie de aia sunt obsedata sa fac un sport, ca aveam un fund misto si s-a dus
hei te inteleg si eu ma simt exact la fel, tare aiurea in corpul meu pentru pe langa ei parca suntem furnicute. prima data cand m-au vazut prietenii lui au zis a pe alta nu iti gaseai, doar pe pitica asta?" Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#25 2010-10-03 09:09:17
chiar si alea sunt nefericite,crede-ma cunosc multe care se plang ca nu pot purta tocuri,ca arata prea a girafa si se fac mai inalte ca iubitii lor decat inalta si slabanoaga,eu zic ca mai degraba bine proportionata Offline #26 2010-10-03 11:37:30
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?Ma simt frumoasa si sexy cand port rochie ,cand port tocuri. Bine, si in alte haine, cu atat mai mult cand sunt noi, dar cred ca asta e valabil la toate Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #27 2010-10-03 14:19:07
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?Eu am pana in 1.60 si nu ma simt deloc complexata am vreo 48 kg, e adevarat, daca stau sa ma analizez, vad mult in plus..mai ales pe aripioare, burta etc. Dar atata timp cat EL zice ca sunt cea mai buna pt el...n-am stres. Ma simt mai frumoasa decat sunt, pentru ca el ma face sa ma simt asa. Offline #28 2010-10-03 15:08:13
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?eu ma simt bine cu mine...nu am un ten perfect asta e si sunt cam palida de aceea cand ies fara blush par cam stearsa...dar toata lumea are defecte Ultima oara a fost editat de Julyyy (2010-10-03 15:10:37) Offline #29 2010-10-03 15:12:17
- pentru ten poti cumpara diverse dermocosmetice Offline #30 2010-10-03 15:26:56
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?paloare nu dispare asa am fost dintotdeauna incluziv bronzata Offline #31 2010-10-03 15:59:50
Hai ca-ti povestesc pe scurt cum a fost. Aveam cosulete si nu cunoasteam cauza. Am incercat argila,le storceam si le ciupeam de mi se faceau pete rosii.Am folosit Vichy Normaderm care mi-a fost foarte buna cand aveam tenul ala gras, uleios in sensul ca imi matifia pielea. Am mers apoi la dermatolog care mi-a prescris o crema de la Bioderma Sebium nush cum se numea...O crema exfolianta de la Isis pharma, gel Skinoren si niste pastile(antibiotice parca) A mers bine tratamentul, Skinorenul era genial, usca tot. Problema era ca ce aveam eu nu erau cosuri propriu zis, ci puncte albe, care se inflamau la praf. Am mers singura la planning, mi s-a facut eco si voila! aveam ovare micropolichistice, cauza cosurilor mele! Dupa ce am inceput sa iau AC s-a dus tot. Imi ingrijesc pielea cu gel de curatare de la The body shop cu alge marine, si cu o crema Artistry. Aa da...si lotiune tonica. Am de la Bioten acum, imi place foarte mult. Tenul meu e unul normal acum, e mai uscat cand nu beau suficient de multa apa. In rest...il ador! Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #32 2010-10-03 16:03:32
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?orangina, unele au probleme cu colaceii, altele cu nasul, noi cu inaltimea fiecare cu cate un complex la mine recunosc ca fundul si inaltimea au fost complexele mele de cand ma stiu, cand mi-am vandut masina voiam sa dau 800 euro sa imi pun fund bine ca m-am potolit Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #33 2010-10-03 16:10:33
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?cum adica sa iti pui fund? adica silicon? Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-03 16:10:47) Offline #34 2010-10-03 16:37:34
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?neah, microlipofiling suna mai stiintific asa Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #35 2010-10-03 17:25:27
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?Eu la 1,60 nu ma simt mica, ma simt "numa' bine", chiar daca prietenul meu are 1,80. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #36 2010-10-03 17:33:50
tot 1.57 am si eu si iubi 1.84 ma simt de parca as fi animalutul lui de companie . ca sa nu mai spun ca am si cateva kg in plus si ma simt foarte aiurea din cauza asta. fata mea imi place n-am cosuri, e finuta, am ochi verzi si niste gene lungi de mi-e mai mare dragu' de ele. dar corpul ma deranjeaza destul de mult. am tinut diete peste diete, am slabit si am pus la loc. faza e ca nu inteleg de ce. pt ca mananc la pranz si apoi nimic toata ziua. si fara porcarii numai mancare gatita pe care atat eu, cat si maica-mea, iubi etc. o facem dietetica. eu din cauza greutatii, mama sa se intretina si iubi pt ca are gastrita. dar deh ... asta e. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #37 2010-10-03 17:34:16
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?in general ma simt bine cu mine,iar cand nu e asa imi mai pun o masca,doua,ma pensez,chestii de genul •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #38 2010-10-03 17:40:08
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?Fetelor, nu va mai stresati cu inaltimea. Baietilor le plac mignonele, nu iepele alea de 1,90 de zici ca nu se mai termina. Mi-au zis multi baieti ca nu se simt deloc atrasi de manechine, inalte si fara nicio forma. Ei vor sa aiba pe ce pune mana, nu un umeras de pus haine pe el. TOATE sunteti frumoase si trebuie sa fiti convinse de asta, ca sa puteti face si pe altii sa vada frumusetea voastra. Ultima oara a fost editat de heart_breaker (2010-10-03 17:41:00) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|