homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?-2

#20 2010-10-03 00:46:48

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?

cora, esti atat de finutza, esti perfecta tummenupp ; si nici de la brau in jos nu vad care ti-e problema

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-03 00:55:37)

#21 2010-10-03 01:44:54

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Imi place ca am un ten perfect. Am ajuns sa pot spune asta, inainte aveam mici cosulete pe la menstra, acum nimic. Sunt zile in care ma vad extrem de frumoasa, si mi se mai si zice de catre straini (pe strada chiar lol )iar asta ma face sa ma simt asa..implinita. In schimb sunt zile in care sunt foarte obosita, am cearcane, si ma chinui dimineata sa le estompez, si-mi iese pana la urma, dar mai greu. Mi-ar placea totusi sa fiu mai inalta, am doar 1,70. Stiu ca n-ar trebui sa ma plang, dar fiecare are dorintele lui..
De cand am vazut schimbarea radicala a Biancai Dragusanu, m-am gandit foarte mult la operatii estetice. Nu-mi place deloc de ea ca fiinta, dar nu neg faptul ca e foarte frumoasa dupa chirurgia plastica. Mi-ar placea foarte mult sa-mi 'operez' nasucul sa-l fac mic si subtire(al meu e drept, insa nu e scurt, ca de papusa), dar nu stiu daca se potriveste fetei mele.Ehh e bine si asa cum e el acum.

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#22 2010-10-03 01:52:23

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

kemikal a scris:

Imi place ca am un ten perfect. Am ajuns sa pot spune asta, inainte aveam mici cosulete pe la menstra, acum nimic..

Ce ai făcut de nu mai ai coşuri  big_smile ? Şi apropo, doar 1.70  big_smile  ? Eu zic că stai foarte bine la capitolul ăsta  tummenupp, cum stai şi la celelalte  wink . Dar cum ai spus şi tu, fiecare cu dorinţele lui  smile  .

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-10-03 01:54:09)

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#23 2010-10-03 01:53:46

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

pfoai..eu am 1,63 si cand port tocuri mi se pare ca-s prea inalta, nu`mi place hmm
de intaltime chiar sunt super multumita...

hjarta

#24 2010-10-03 08:43:07

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

orangina123 a scris:

cora, esti atat de finutza, esti perfecta tummenupp ; si nici de la brau in jos nu vad care ti-e problema

rodnar  puss nu m-ai vazut in costum de baie tongue de aia sunt obsedata sa fac un sport, ca aveam un fund misto si s-a dus sad

blacklexa a scris:

coraline, eu am 1,55 si al meu are 1,85 , si de fiecare data cand mergem pe strada zice lumea ca isi duce sora mai mica la scoala rotfl . cu timpul m-am obisnuit, dar ma simt f aiurea in corpul meu, fiindca am 1,55 si 47-48 kg bang .
fericita ma simt cand slabesc:D, sau cand imi cumpar ceva nou...sau cand primesc complimente ( sincere )

hei te inteleg big_smile si eu ma simt exact la fel, tare aiurea in corpul meu pentru pe langa ei parca suntem furnicute. prima data cand m-au vazut prietenii lui au zis big_smilea pe alta nu iti gaseai, doar pe pitica asta?" lol
bine ca ne obisnuim pana la urma tongue

e asa ciudat sa aud fete ca se plang ca sunt inalte si nu sunt fericite cand eu as da orice sa am 1.70-1.75 lol fi-ti fetelor fericite, cele mai frumoase fete sunt cele inalte big_smile

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#25 2010-10-03 09:09:17

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

coraline a scris:

orangina123 a scris:

rodnar  puss nu m-ai vazut in costum de baie tongue de aia sunt obsedata sa fac un sport, ca aveam un fund misto si s-a dus sad

blacklexa a scris:

coraline, eu am 1,55 si al meu are 1,85 , si de fiecare data cand mergem pe strada zice lumea ca isi duce sora mai mica la scoala rotfl . cu timpul m-am obisnuit, dar ma simt f aiurea in corpul meu, fiindca am 1,55 si 47-48 kg bang .
fericita ma simt cand slabesc:D, sau cand imi cumpar ceva nou...sau cand primesc complimente ( sincere )

hei te inteleg big_smile si eu ma simt exact la fel, tare aiurea in corpul meu pentru pe langa ei parca suntem furnicute. prima data cand m-au vazut prietenii lui au zis big_smilea pe alta nu iti gaseai, doar pe pitica asta?" lol
bine ca ne obisnuim pana la urma tongue

e asa ciudat sa aud fete ca se plang ca sunt inalte si nu sunt fericite cand eu as da orice sa am 1.70-1.75 lol fi-ti fetelor fericite, cele mai frumoase fete sunt cele inalte big_smile

chiar si alea sunt nefericite,crede-ma lol cunosc multe care se plang ca nu pot purta tocuri,ca arata prea a girafa si se fac mai inalte ca iubitii lor lol decat inalta si slabanoaga,eu zic ca mai degraba bine proportionata big_smile
eu am 1,68 si pt mine asta e inaltimea ideala,nici nu imi doresc sa fiu mai inalta,mai ales ca port mai mereu tocuri,ajung la o inaltime de aprox. 1,75 si mai mult de atat mie nici nu imi place lol
eu cred ca cele mai frumoase fete(ma refer aici la faptul k se pot simti frumoase,nu la genereal,k fiecare are gusturile lui ) sunt cele care sunt bine proportionate,in functie de inaltime,greutate,forma/linia corpului etc.
multe artiste mici de statura sunt foarte frumoase si arata foarte bine la corp.cum ar fi Kylie Minogue,care are 1.52 si mereu a fost cotata o femeie sexy,atragatoare,chiar si cu cel mai sexy fund din lume big_smile sau Madonna,Britney,Shakira,Salma Hayek etc.

per total,eu sunt foarte multumita de mine,de formele mele "clepsidra",de sanii mei,de talie,mai ales de fundul meu big_smile lol normal k mai sunt si zile cand vad numai defecte,cum spuneati si voi lol dar e normal asa,nimeni nu e perfect,insa fiecare e frumos in felul sau.suntem frumosi si pt k suntem diferiti smile

cat despre aranjat...nu pot sa zic ca pierd timpul cu asta,o fac ca pe un ritual de ingrijire: demachiere obligatorie seara,crema pt jurul ochilor,lotiune,apoi dimineata un gel purifiant,crema,fond de ten (nu mereu),putin fard,rimel,blush.in weekend o masca pt par,una pt ten,baie relaxanta cu lavanda si ulei de trandafir pt picioare ,exfoliere pt corp(asta o fac lsi la dus mereu ,mai ales pe picioare anti cell. ) si cam astea  chicot

#26 2010-10-03 11:37:30

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Ma simt frumoasa si sexy cand port rochie big_smile ,cand port tocuri. Bine, si in alte haine, cu atat mai mult cand sunt noi, dar cred ca asta e valabil la toate tongue
Uneori ma simt frumoasa cand ma machiez, dar nu e o regula... eu cred ca cele mai frumoase ne simtitm si suntem atunci cand suntem fericite smile

Eu una daca as avea bani mi-as "aranja" dintii... in rest nu ma plang hmm
Dureaza cam o ora pana ma aranjez (doua, daca e vorba de o petrecere lol ) , dar de obicei cand ies pe usa ma simt f ok, n-am niciun stres legat de mine. Dar starea asta nu dureaza neaparat toata ziua hmm
Iar cand ma aranjez, singura problema o reprezinta hainele, fiindca ma decid mai greu... in rest, rimel,creion, fard si eventual pudra, iar cu parul n-am treaba... in 90% din cazuri sta cum il pun lol

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#27 2010-10-03 14:19:07

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Eu am pana in 1.60 si nu ma simt deloc complexata big_smile am vreo 48 kg, e adevarat, daca stau sa ma analizez, vad mult in plus..mai ales pe aripioare, burta etc. Dar atata timp cat EL zice ca sunt cea mai buna pt el...n-am stres. Ma simt mai frumoasa decat sunt, pentru ca el ma face sa ma simt asa.

#28 2010-10-03 15:08:13

Julyyy
Full member
Inregistrat: 2010-09-20

eu ma simt bine cu mine...nu am un ten perfect asta esad si sunt cam palida de aceea cand ies fara blush par cam stearsa...dar toata lumea are defecte
de saptamana viitoare nu voi mai purta ochelari(defectul meu principal)
si poate daca as mai slabi 3 kg m-as simti si mai bine
dar sunt MULTUMITA ..ptr ca Dumnezeu mi-a dat sanatate si are grija de mine..restu-s trecatoare sau cel putin au un leac...si ptr asta Ii multumesc zilnic si de asta consider ca sunt cea mai ok chiar si cand nu sunt.
Nu ma simt bine ptr ca este el sau ptr ca altii imi fac complimente ci ptr ca traiesc,ptr ca sunt sanatoasa si ptr ca atunci cand merit primesc lucruri bune.

Ultima oara a fost editat de Julyyy (2010-10-03 15:10:37)

#29 2010-10-03 15:12:17

jeannie
Addicted member

Julyyy a scris:

au un leac

- pentru ten poti cumpara diverse dermocosmetice
- paloarea dispare cu fond de ten si blush sau cand te bronzezi; sau pur si simplu daca esti odihnita
- e bine ca poti sa nu mai porti ochelari (mi-as face si eu lentile de contact)
- 3 kg le poti da jos cu vointa de a merge la sala si de a tine un pic de regim

#30 2010-10-03 15:26:56

Julyyy
Full member
Inregistrat: 2010-09-20

paloare nu dispare asa am fost dintotdeauna incluziv bronzata
ptr ten trebuiue sa merg la un tratament ptr puncte etc..dar am probleme mai importanante decat asta acum plus ca nu am acum 200 ron
merg la salade o luna de 3 ori pe saptamana..
oricum astea nu-s importante pe cat este sa fii sanatos..iar eu ma simt bine daca sunt sanatoasa si mi se intampla lucruri bune

#31 2010-10-03 15:59:50

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

D. Loredana a scris:

kemikal a scris:

Imi place ca am un ten perfect. Am ajuns sa pot spune asta, inainte aveam mici cosulete pe la menstra, acum nimic..

Ce ai făcut de nu mai ai coşuri  big_smile ? Şi apropo, doar 1.70  big_smile  ? Eu zic că stai foarte bine la capitolul ăsta  tummenupp, cum stai şi la celelalte  wink . Dar cum ai spus şi tu, fiecare cu dorinţele lui  smile  .

Hai ca-ti povestesc pe scurt cum a fost. Aveam cosulete si nu cunoasteam cauza. Am incercat argila,le storceam si le ciupeam de mi se faceau pete rosii.Am folosit Vichy Normaderm care mi-a fost foarte buna cand aveam tenul ala gras, uleios in sensul ca imi matifia pielea. Am mers apoi  la dermatolog care mi-a prescris o crema de la Bioderma Sebium nush cum se numea...O crema exfolianta de la Isis pharma, gel Skinoren si niste pastile(antibiotice parca) A mers bine tratamentul, Skinorenul era genial, usca tot. Problema era ca ce aveam eu nu erau cosuri propriu zis, ci puncte  albe, care se inflamau la praf. Am mers singura la planning, mi s-a facut eco si voila! aveam ovare micropolichistice, cauza cosurilor mele! Dupa ce am inceput sa iau AC s-a dus tot. Imi ingrijesc pielea cu gel de curatare de la The body shop cu alge marine, si cu o crema Artistry. Aa da...si lotiune tonica. Am de la Bioten acum, imi place foarte mult. Tenul meu e unul normal acum, e mai uscat cand nu beau suficient de multa apa. In rest...il ador!

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#32 2010-10-03 16:03:32

coraline
Addicted member

orangina, unele au probleme cu colaceii, altele cu nasul, noi cu inaltimea big_smile fiecare cu cate un complex big_smile la mine recunosc ca fundul si inaltimea au fost complexele mele de cand ma stiu, cand mi-am vandut masina voiam sa dau 800 euro sa imi pun fund lol bine ca m-am potolit

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#33 2010-10-03 16:10:33

jeannie
Addicted member

cum adica sa iti pui fund? rodnar adica silicon? big_smile

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-03 16:10:47)

#34 2010-10-03 16:37:34

coraline
Addicted member

neah, microlipofiling lol suna mai stiintific asa lol
prin buric se scoate cu niste furtunele grasimea de pe burta si coapse (da, se recomanda sa te ingrasi putin inainte big_smile ), apoi acea grasime se injecteaza in fund big_smile sau sani, cearcane, unde ai nevoie big_smile metoda neinvaziva, fara internare, fara cicatrici big_smile doar ca nu ai voie sa stai pe fund 2 sapramani lol se pune mai multa grasime la inceput ca se va resorbi aprox 40% si am inteles ca arata ca si un fund bombat natural, muschi big_smile
eh vise  supa

#35 2010-10-03 17:25:27

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu la 1,60 nu ma simt mica, ma simt "numa' bine", chiar daca prietenul meu are 1,80.  nustiu
Am avut o perioada in adolescenta in care mi-as fi dorit sa fiu mai inalta pana mi-am dat seama ca inaltimea e singura chestie pe care nicio procedura estetica si nicio suma de bani nu o pot modifica si ca n-are rost sa-mi fac sange rau asa ca am schimbat foaia si am inceput sa vad avantajul de a putea purta orice fel de tocuri ca n-as putea fi vreodata "prea inalta".  tummenupp

Zicea cineva mai sus ca daca stai o sapt fara machiaj, te obisnuiesti. Eu de-o vreme sunt nevoita sa stau mai mult in casa, drept urmare nu ma machiam doar ca am ajuns sa nu mai suport sa ma vad asa de cate ori ma duc in baie si ma uit in oglinda. Asa ca, in loc sa ma obisnuiesc, am inceput sa ma machiez si in casa. Creion negru pe interiorul pleoapelor si rimel si deja sunt alt om.

Cand ma simt cel mai bine? De multe ori  big_smile  Cand ma imbrac still office, de exemplu. Fusta-creion, camasa, pantofi cu toc - imi dau o incredere in minte de as putea muta muntii din loc.
Cand stau in pat in lenjerie sexy inainte de a face sex.
Cand iesim undeva in oras si ma aranjez si imi ies bine machiajul si coafura. Iar daca ceva nu iese cum trebuie, imi zic ca oricum n-o sa stie nimeni cum voiam eu sa iasa, dupa modelul "ziceam ca asa trebuia sa fie" si gata. Nu ma stresez aiurea.

Ce-as schimba prin operatii estetice ... linia parului pe frunte, ca am triunghi. Acum am breton si nu se vede dar as vrea sa o am asa rontunda, ca a lui   JLo de exemplu.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#36 2010-10-03 17:33:50

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

coraline a scris:

_Summer_ a scris:

offtopic Cum esti mica de statura ? lol Pari foarte inalta hmm Cat ai ?

Summer, sa iti dea D-zeu sanatate, te voi iubi vesnic pentru ce mi-ai spus  buga  buga
am 1,57, sunt micuta, si am si gagic inaaalt, cand ies cu el parca sunt purice

tot 1.57 am si eu si iubi 1.84 neutral ma simt de parca as  fi animalutul lui de companie rotfl2. ca sa nu mai spun ca am si cateva kg in plus si ma simt foarte aiurea din cauza asta. fata mea imi place hjarta n-am cosuri, e finuta, am ochi verzi si niste gene lungi de mi-e mai mare dragu' de ele. dar corpul ma deranjeaza destul de mult. am tinut diete peste diete, am slabit si am pus la loc. faza e ca nu inteleg de ce. pt ca mananc la pranz si apoi nimic toata ziua. si fara porcarii neutral numai mancare gatita pe care atat eu, cat si maica-mea, iubi etc. o facem dietetica. eu din cauza greutatii, mama sa se intretina si iubi pt ca are gastrita. dar deh sad... asta e.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#37 2010-10-03 17:34:16

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

in general ma simt bine cu mine,iar cand nu e asa imi mai pun o masca,doua,ma pensez,chestii de genul big_smile
sunt destul de pretentioasa cu mine si stiu ca ar trebui sa mai trec pe la sala pt ca as vrea sa am corpul mai tonifiat,+ ca am inceput de celulita si daca as avea bani si nu mi-ar fi frica as face o rinoplastie big_smile
cu inaltimea nu am probleme..am 1,70 si chiar daca nu as mai creste ,tot as fi multumita  cu atat.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#38 2010-10-03 17:40:08

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Fetelor, nu va mai stresati cu inaltimea. smile Baietilor le plac mignonele, nu iepele alea de 1,90 de zici ca nu se mai termina. Mi-au zis multi baieti ca nu se simt deloc atrasi de manechine, inalte si fara nicio forma. Ei vor sa aiba pe ce pune mana, nu un umeras de pus haine pe el. TOATE sunteti frumoase si trebuie sa fiti convinse de asta, ca sa puteti face si pe altii sa vada frumusetea voastra. smile

Ultima oara a fost editat de heart_breaker (2010-10-03 17:41:00)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.