homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?-3

#39 2010-10-03 17:44:57

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?

ehe ce bine ar fi de ar fi asa pentru toti, al meu e lesinat dupa femeile inalte, inainte de mine a avut doar la 1.75, 1.77.
cred ca doar roxana nu stiu cum o mai cheama de la pro motor l-ar satisface lol
si ma oftic rau rau de tot cand citesc faze de genul "pitica frumoasa este pleonasm, femeile superbe sunt cele inalte" cum am citit pe un site acum o saptamana. vorba spusa de o femeie. parca chiar ma doare sufletul ca o pitica nu poate fi considerata frumoasa doar pentru ca nu are craci lungi sad

aa am vazut si intr-un club asta vara un concurs de miss cu fete normale. doua fete erau sperbe!!! corp superb, lenjerie sexy, fata frumoasa si o inalta la 1.70 urata, grasuta, cu colacei. ghiciti cine a castigat prin votul publicului. cea inalta!!!

emm tare faza rotfl animalut de companie rotfl tatal prietenului meu mereu rade de el, ca ma baga in buzunar si pleaca, ca pe un pui de matza lol

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-03 17:47:54)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#40 2010-10-03 17:45:49

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

eu cred ca toate suntem frumoase in felul nostru si pt fiecare exista macar un barbat care ne place asa cum suntem...

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#41 2010-10-03 17:49:39

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

mie imi vine in cap reversul rotfl2 "arata-mi o femeie frumoasa si iti voi arata un barbat care s-a saturat de ea" rotfl

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#42 2010-10-03 17:58:18

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Ma simt frumoasa atunci cand imi place de mine, daca incep ziua cu o parere pozitiva atunci am o zi buna; iar daca sunt negativista si ziua mea este compromisa

#43 2010-10-03 19:07:52

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Emm a scris:

pt ca mananc la pranz si apoi nimic toata ziua.

Te-ai gandit ca s-ar putea ca tocmai asta sa fie problema? Toate dietele normale si serioase recomanda sa mananci mai putin cantitativ, dar mai des. Adica in loc sa mananci 1 data pe zi sa te saturi pt toata ziua, mai bine mananci 3 mese cu cantitati mai reduse. Si neaparat sa nu sari peste micul dejun. Si ma opresc aici ca sa nu devin offtopic. smile

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Publicitate

loading...

#44 2010-10-03 19:22:39

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

hmm am momente si si ...adica am momente cand ma simt super bine si's mandra de mine... am momente si cand ma simt stearsa... dar momentele astea mai putin placute le rezolva repede cu cateva masti, un peeling ....poate o schimbare de look lol

in ultimul timp nu imi fac probleme din cauza asta ... mereu ma aranjez nu ies din casa nearanjata (nemachiata, nearanjata la par)-haine potrivite ... imi place dichisul ...si am grija si de atentiile mai mici ...
singurul lucru care m'o dernajat dintotdeauna e ca mereu am fo slaba... nu exagerat dar pun pariu ca cu 2 kile in plus as arata mult  mai bine ... dar am inceput sa consider asta un atu nustiu
sani cam mici da'mi plac asa lol
un cos, un fir de celulita astea nu's o problema aq forgetit

sunt bine tummenupp

#45 2010-10-03 20:28:53

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

kemikal a scris:

D. Loredana a scris:

kemikal a scris:

Imi place ca am un ten perfect. Am ajuns sa pot spune asta, inainte aveam mici cosulete pe la menstra, acum nimic..

Ce ai făcut de nu mai ai coşuri  big_smile ? Şi apropo, doar 1.70  big_smile  ? Eu zic că stai foarte bine la capitolul ăsta  tummenupp, cum stai şi la celelalte  wink . Dar cum ai spus şi tu, fiecare cu dorinţele lui  smile  .

Hai ca-ti povestesc pe scurt cum a fost. Aveam cosulete si nu cunoasteam cauza. Am incercat argila,le storceam si le ciupeam de mi se faceau pete rosii.Am folosit Vichy Normaderm care mi-a fost foarte buna cand aveam tenul ala gras, uleios in sensul ca imi matifia pielea. Am mers apoi  la dermatolog care mi-a prescris o crema de la Bioderma Sebium nush cum se numea...O crema exfolianta de la Isis pharma, gel Skinoren si niste pastile(antibiotice parca) A mers bine tratamentul, Skinorenul era genial, usca tot. Problema era ca ce aveam eu nu erau cosuri propriu zis, ci puncte  albe, care se inflamau la praf. Am mers singura la planning, mi s-a facut eco si voila! aveam ovare micropolichistice, cauza cosurilor mele! Dupa ce am inceput sa iau AC s-a dus tot. Imi ingrijesc pielea cu gel de curatare de la The body shop cu alge marine, si cu o crema Artistry. Aa da...si lotiune tonica. Am de la Bioten acum, imi place foarte mult. Tenul meu e unul normal acum, e mai uscat cand nu beau suficient de multa apa. In rest...il ador!

Mulţumesc mult pentru răspuns, Kemikal  puss .

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-10-04 12:40:47)

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#46 2010-10-03 21:24:37

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Emm a scris:

coraline a scris:

_Summer_ a scris:

offtopic Cum esti mica de statura ? lol Pari foarte inalta hmm Cat ai ?

Summer, sa iti dea D-zeu sanatate, te voi iubi vesnic pentru ce mi-ai spus  buga  buga
am 1,57, sunt micuta, si am si gagic inaaalt, cand ies cu el parca sunt purice

tot 1.57 am si eu si iubi 1.84 neutral

si eu la fel neutral eu 1.57 el 1.85
cel mai mult nu imi place la mine faptul ca sunt mica de inaltime.. incerc sa remediez cat de cat problema cu tocuri mereu sa am si eu macar peste 1.60 lol

si on topic: la fel si eu am zile cand ma simt f ok, daca imi sta parul bine, daca am tenul curat.. in general, in afara de inaltime si faptul ca am sanii prea mici, ma plac asa cum sunt.
pierd f putin timp aranjandu-ma in fiecare zi, ma spal pe fata, crema, fond de ten, mascara si atat. ma pieptan, putina spuma si sunt gata.

#47 2010-10-03 23:18:43

blacklexa
Full member
Inregistrat: 2010-08-19

eu sunt complexata rau si cu inaltimea si greutatea ( am vreo 3-4 kg in plus)....si ma enerveaza fiindca momentan nu am banii necesari sa imi procur produsele pe care as vrea sa le folosesc. si e un mare dezavantaj sa fii mica, de ex nu poti sa te duci la o prezentare ori degustare de vin ori chestii de genu fiindca se cere minim 1,70-1,77....  disperat  si tipele alea sunt super bine platite...cu 100 de lei pe zi... pai cum naiba sa nu ma oftic ca sunt mica  supa

-Ştiinţa ne-a făcut zei, înainte să merităm să fim oameni-

#48 2010-10-03 23:39:57

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Mie nu mi-ar fi placut sa am mai mult decat am, adica 1,65...poate cativa cm in plus nu m-ar fi deranjat, dar acum cu tocuri ajung la 1,70 -1,75, depinde;

Cand ai 1,75 si iti mai pui si tocuri de 10, e un pic prea mult... mai ales daca nu ai atitudinea necesara si un corp de masura

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#49 2010-10-03 23:50:47

cretzulici
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-10

Sa fiu naturala , putin aranjata , iar daca sunt iubita ma simt cea mai frumoasa ... mai ales dimineata cand ma trezesc langa iubitul meu big_smile .

Written in the stars ...

#50 2010-10-04 00:00:25

persifona
Vizitator

Eu nu sunt aproape niciodata multumita de numarul kilogramelor, ma simt grasa mai mereu.. sunt prea putine exceptiile.
Cand nu-mi sta parul ok iar nu ma simt bine.. oricum, nestat bine la mine inseamna ca nu e proaspat spalat.. ca oricum nu am rabdare sa il aranjez, tot ce fac cu el e spalat si pieptanat lol

In rest de machiat ma machiez in 5 minute maxim, asta insemnand corector, pudra, blush, 2 creioane de ochi, fard, rimel si ruj...

Si daca intr-o zi nu ma simt eu frumoasa (de fapt asa nu ma simt niciodata, eventual ma simt ok in pielea mea), pot sa fac orice, ca sigur nu o sa imi schimb parerea lol

#51 2010-10-04 11:10:50

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

si eu sunt mica de inaltime,am 1m62,cateodata imi doresc sa fiu mai inalta,insa de cele mai multe ori ma simt bine asa,acum a inceput sa ma enerveze celulita dar ceea ce ma enerveaza cel mai tare si asta a fost dintotdeauna, este parul ba nu sta,se ingrasa repede:((

#52 2010-10-04 16:58:21

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

De ceva timp port lentile de contact colorate. Mi le-a facut iubi cadou de ziua mea. Sunt gri-albastre si sunt adorabile. Imi place la nebunie cum imi sta, nu le-as mai da jos nici moarta. Dar trebuie..oricum nu le port zilnic. Dar nu stiu ce o sa ma fac atunci cand o sa se duca cele 30 de purtari si...de unde scot 1mil jumate sa-mi iau altele?? smile)Imi place cum arat cu ochii mei, dar lentilele ma fac mai interesanta, si daca mai aplic si un gloss roz/rosiatic, nu ma mai dezlipesc de oglinda lol oare e de rau?!  cesafac  cesafac  cesafac  disperat

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#53 2010-10-04 17:15:35

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Kem, lol de ce ar fi de rau? e de rau daca te lauzi ca esti frumoasa si ai un aer de superioritate; stiu cateva fete cu trasaturi atat de frumoase dar carora li s-a urcat la cap ideea asta si nu-si mai vad lungul nasului big_smile iar asta le face foarte urate in ochii mei lol
off: Pt lentile ai fost la oftalomolg inainte?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#54 2010-10-04 18:28:50

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Parerea mea testata si brevetata este ca orice femeie e frumoasa atata timp cat se simte bine in pielea ei si e dezinvolta. Nimic, dar absolut nimic nu e mai sexi decat asta. Si mai influenteaza si parerea baietilor.

Hai sa fim serioase, daca am sta sa ne uitam cu lupa, toate avem defecte. E si normal. Eu una ma simt bine in pielea mea. As mai schimba cate ceva pe ici pe colo, adica as mai slabi si m-as apuca de sport ca sa mai fac un muschi si sa tonifiez pielea... dar nu ma simt complexata.

Imi ia 30 de minute sa ma pregatesc de plecare, 45-50 atunci cand nu stiu cu ce sa ma imbrac. Ritual de make-up: crema, fond de ten, anticearcan, corector pe ici pe colo, tus, dermatograf, fard pentru pleoape (baza) si blush.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#55 2010-10-04 20:15:25

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

kathrynn a scris:

Emm a scris:

pt ca mananc la pranz si apoi nimic toata ziua.

Te-ai gandit ca s-ar putea ca tocmai asta sa fie problema? Toate dietele normale si serioase recomanda sa mananci mai putin cantitativ, dar mai des. Adica in loc sa mananci 1 data pe zi sa te saturi pt toata ziua, mai bine mananci 3 mese cu cantitati mai reduse. Si neaparat sa nu sari peste micul dejun. Si ma opresc aici ca sa nu devin offtopic. smile

nu mananc mult. 1 portie absolut normala.

si ca sa dau un ex: un pic de piept de pui (aprox 100gr) cu niste legume (cel mult 200gr) sau... 1 polonic de ciorbita sau... daca am de ex ostropel de pui: 1 pulpita sau 1 aripioara (depinde cu ce-l fac) si 2 linguri de sos. ah da.. si fara paine smile. daca ti se pare mult eu una ma impusc lol. nu mananc deloc mult. am probleme cu tiroida, tratamentul il fac dar sunt sigura ca mai am ceva pe langa asta. nu mi se pare normal la cat mananc eu sa fiu atat de grasa. maica-mea a incercat si ea sa manance cat mananc eu si intr-o saptamana a slabit 2,5 kg, iar eu nu dau jos nici macar 1 gram. cu miscare am incercat. am fost la sala vreo 2 luni de zile de luni pana vineri si nu stateam sa casc gura p-acolo, chiar faceam tot si nu am dat nici macar 50 de grame jos, vazand ca nu merge am trecut acasa pe tae-bo, faceam si cate 3 ore pe zi si tot nimic sad am fost foarte dezamagita, mai ales ca m-am tot plimbat pe la niste nutritionisti: atat in bucuresti cat si in pitesti. am avut rezultate pe moment, ma tineau o perioada si cum intram in vacanta de vara si stateam cu fratiorul acasa cum puneam la loc, cu tot cu miscarea facuta.

Ultima oara a fost editat de Emm (2010-10-04 20:23:04)

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#56 2010-10-04 22:52:58

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Emm, eu n-am zis ca mananci mult, iar acum din contra, ma intreb cum poti trai cu asa de putina mancare smile

Hai sa-ti zic o chestie pe care am citit-o in f multe articole despre slabit. Daca mananci rar (sau si mai rau daca te infometezi) etc, in momentul in care bagi ceva in tine, orice, se depune pt ca organismul isi creaza rezerve pt perioadele lungi in care nu-i dai nimic. Daca mananci cat de cat regulat, organismul invata - in timp, nu de pe o zi pe alta - ca nu mai e nevoie sa-si creeze depozite, ca primeste hrana atunci cand ii trebuie, consuma cat are nevoie si gata. Asta in teorie si cu un metabolism bun.
Daca tu zici ca ai si ceva probleme medicale, acolo nu ma bag.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#57 2010-10-05 00:57:18

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

coraline a scris:

"arata-mi o femeie frumoasa si iti voi arata un barbat care s-a saturat de ea" rotfl

ce vorbe corecte, Coraline!

Lelaina, adica ii atrag cele sigure pe ele, spontane si nu cele timide si stangace? asa este...
Atitudinea conteaza?

kathrynn, asa este, un doctor mi-a zis ca daca rabzi de foame, colesterolul creste, pt ca organismul stocheaza grasime

Ultima oara a fost editat de iris2 (2010-10-05 01:23:58)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.