|
Nu esti logat.
Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?-3#39 2010-10-03 17:44:57
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?ehe ce bine ar fi de ar fi asa pentru toti, al meu e lesinat dupa femeile inalte, inainte de mine a avut doar la 1.75, 1.77. Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-03 17:47:54) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #40 2010-10-03 17:45:49
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?eu cred ca toate suntem frumoase in felul nostru si pt fiecare exista macar un barbat care ne place asa cum suntem... •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #41 2010-10-03 17:49:39
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?mie imi vine in cap reversul "arata-mi o femeie frumoasa si iti voi arata un barbat care s-a saturat de ea" Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #42 2010-10-03 17:58:18
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?Ma simt frumoasa atunci cand imi place de mine, daca incep ziua cu o parere pozitiva atunci am o zi buna; iar daca sunt negativista si ziua mea este compromisa Offline #43 2010-10-03 19:07:52
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?
Te-ai gandit ca s-ar putea ca tocmai asta sa fie problema? Toate dietele normale si serioase recomanda sa mananci mai putin cantitativ, dar mai des. Adica in loc sa mananci 1 data pe zi sa te saturi pt toata ziua, mai bine mananci 3 mese cu cantitati mai reduse. Si neaparat sa nu sari peste micul dejun. Si ma opresc aici ca sa nu devin offtopic. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#44 2010-10-03 19:22:39
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?hmm am momente si si ...adica am momente cand ma simt super bine si's mandra de mine... am momente si cand ma simt stearsa... dar momentele astea mai putin placute le rezolva repede cu cateva masti, un peeling ....poate o schimbare de look Offline #45 2010-10-03 20:28:53
Mulţumesc mult pentru răspuns, Kemikal . Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-10-04 12:40:47) “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline #46 2010-10-03 21:24:37
si eu la fel eu 1.57 el 1.85 Offline #47 2010-10-03 23:18:43
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?eu sunt complexata rau si cu inaltimea si greutatea ( am vreo 3-4 kg in plus)....si ma enerveaza fiindca momentan nu am banii necesari sa imi procur produsele pe care as vrea sa le folosesc. si e un mare dezavantaj sa fii mica, de ex nu poti sa te duci la o prezentare ori degustare de vin ori chestii de genu fiindca se cere minim 1,70-1,77.... si tipele alea sunt super bine platite...cu 100 de lei pe zi... pai cum naiba sa nu ma oftic ca sunt mica -Ştiinţa ne-a făcut zei, înainte să merităm să fim oameni- Offline #48 2010-10-03 23:39:57
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?Mie nu mi-ar fi placut sa am mai mult decat am, adica 1,65...poate cativa cm in plus nu m-ar fi deranjat, dar acum cu tocuri ajung la 1,70 -1,75, depinde; Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #49 2010-10-03 23:50:47
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?Sa fiu naturala , putin aranjata , iar daca sunt iubita ma simt cea mai frumoasa ... mai ales dimineata cand ma trezesc langa iubitul meu . Written in the stars ... Offline #50 2010-10-04 00:00:25
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?Eu nu sunt aproape niciodata multumita de numarul kilogramelor, ma simt grasa mai mereu.. sunt prea putine exceptiile. #51 2010-10-04 11:10:50
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?si eu sunt mica de inaltime,am 1m62,cateodata imi doresc sa fiu mai inalta,insa de cele mai multe ori ma simt bine asa,acum a inceput sa ma enerveze celulita dar ceea ce ma enerveaza cel mai tare si asta a fost dintotdeauna, este parul ba nu sta,se ingrasa repede:(( Offline #52 2010-10-04 16:58:21
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?De ceva timp port lentile de contact colorate. Mi le-a facut iubi cadou de ziua mea. Sunt gri-albastre si sunt adorabile. Imi place la nebunie cum imi sta, nu le-as mai da jos nici moarta. Dar trebuie..oricum nu le port zilnic. Dar nu stiu ce o sa ma fac atunci cand o sa se duca cele 30 de purtari si...de unde scot 1mil jumate sa-mi iau altele?? )Imi place cum arat cu ochii mei, dar lentilele ma fac mai interesanta, si daca mai aplic si un gloss roz/rosiatic, nu ma mai dezlipesc de oglinda oare e de rau?! Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #53 2010-10-04 17:15:35
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?Kem, de ce ar fi de rau? e de rau daca te lauzi ca esti frumoasa si ai un aer de superioritate; stiu cateva fete cu trasaturi atat de frumoase dar carora li s-a urcat la cap ideea asta si nu-si mai vad lungul nasului iar asta le face foarte urate in ochii mei Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #54 2010-10-04 18:28:50
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?Parerea mea testata si brevetata este ca orice femeie e frumoasa atata timp cat se simte bine in pielea ei si e dezinvolta. Nimic, dar absolut nimic nu e mai sexi decat asta. Si mai influenteaza si parerea baietilor. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #55 2010-10-04 20:15:25
nu mananc mult. 1 portie absolut normala. Ultima oara a fost editat de Emm (2010-10-04 20:23:04) Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #56 2010-10-04 22:52:58
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?Emm, eu n-am zis ca mananci mult, iar acum din contra, ma intreb cum poti trai cu asa de putina mancare Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #57 2010-10-05 00:57:18
ce vorbe corecte, Coraline! Ultima oara a fost editat de iris2 (2010-10-05 01:23:58) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|