homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?-4

#58 2010-10-05 11:27:45

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?

kemikal a scris:

D. Loredana a scris:

kemikal a scris:

Imi place ca am un ten perfect. Am ajuns sa pot spune asta, inainte aveam mici cosulete pe la menstra, acum nimic..

Ce ai făcut de nu mai ai coşuri  big_smile ? Şi apropo, doar 1.70  big_smile  ? Eu zic că stai foarte bine la capitolul ăsta  tummenupp, cum stai şi la celelalte  wink . Dar cum ai spus şi tu, fiecare cu dorinţele lui  smile  .

Hai ca-ti povestesc pe scurt cum a fost. Aveam cosulete si nu cunoasteam cauza. Am incercat argila,le storceam si le ciupeam de mi se faceau pete rosii.Am folosit Vichy Normaderm care mi-a fost foarte buna cand aveam tenul ala gras, uleios in sensul ca imi matifia pielea. Am mers apoi  la dermatolog care mi-a prescris o crema de la Bioderma Sebium nush cum se numea...O crema exfolianta de la Isis pharma, gel Skinoren si niste pastile(antibiotice parca) A mers bine tratamentul, Skinorenul era genial, usca tot. Problema era ca ce aveam eu nu erau cosuri propriu zis, ci puncte  albe, care se inflamau la praf. Am mers singura la planning, mi s-a facut eco si voila! aveam ovare micropolichistice, cauza cosurilor mele! Dupa ce am inceput sa iau AC s-a dus tot. Imi ingrijesc pielea cu gel de curatare de la The body shop cu alge marine, si cu o crema Artistry. Aa da...si lotiune tonica. Am de la Bioten acum, imi place foarte mult. Tenul meu e unul normal acum, e mai uscat cand nu beau suficient de multa apa. In rest...il ador!

Ce sa zic, totul  bine si frumos ca iei pastile. Dar cand te vei opri din ele, ce te faci? In situatia asta sunt eu, din iulie nu mai iau AC si sunt la pamant: m-am ingreasat 5kg, am cosuri peste cosuri si nu pot scapa de ele, nu mai am ciclu si banuiesc k am chisturi. Mi se pare un cerc vicios asta cu anticonceptionalele. Sunt ca un drog, cat timp le iei e totul ok, dupa ce renunti iti revin toate problemele. NU mi se pare in regula

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#59 2010-10-05 11:31:10

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

kemikal a scris:

De ceva timp port lentile de contact colorate. Mi le-a facut iubi cadou de ziua mea. Sunt gri-albastre si sunt adorabile. Imi place la nebunie cum imi sta, nu le-as mai da jos nici moarta.

Eh, eu am ochii gri-albastrui, iar daca ma imbrac in vernil par si ei vernil. Daaaaaar imi doresc lentile de contact caprui. rodnar Pentru ca mi se pare mie ca ochii caprui sunt mai "calzi" si sunt mai conturati prin faptul ca au o culoare mai inchisa.
Cred ca toate ne dorim ceea ce n-avem rotfl

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-05 11:37:17)

#60 2010-10-05 11:36:23

jeannie
Addicted member

coraline a scris:

ochii meu au o forma uratica, arcada pica peste pleoapa mobila, aratand ca si cum as fi plansa mereu. astfel daca machiez doar pleoapa mobila arat ciudat, nu se vede forma, modelul sau codita.
astazi am incercat ceva si va arat si voua. oricum la ce forma de ochi am eu cred ca mai repede merg culorile inchise pe pleoapa si deschis pe arcada.

Cora, daca mai zici de tine ceva de ochi sau de fund, o sa te bat punish Because you're perfect. As vrea sa fiu si eu asa draguta ca tine.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-05 11:37:48)

#61 2010-10-05 12:16:26

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

orangina, esti inalta, cu ochi gri-albastrui, as da orice sa fiu ca tine big_smile si tu vrei sa fi micuta si u ochi caprui.. nu vrei sa facem schimb? rotfl  puss  puss

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-05 12:25:43)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#62 2010-10-05 12:28:46

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

coraline a scris:

orangina, esti inalta, cu ochi gri-albastrui, as da orice sa fiu ca tine big_smile si tu vrei sa fi micuta si u ochi caprui.. nu vrei sa facem schimb? rotfl  puss  puss

cora, crede`ne cand iti zicem ca esti perfecta, esti exotica, esti tu smile conteaza sa te accepti pe tine, ca oricum nu poti fi ca altcineva tongue  kram

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

Publicitate

loading...

#63 2010-10-05 13:15:05

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

pink_martini a scris:

kemikal a scris:

D. Loredana a scris:

Ce ai făcut de nu mai ai coşuri  big_smile ? Şi apropo, doar 1.70  big_smile  ? Eu zic că stai foarte bine la capitolul ăsta  tummenupp, cum stai şi la celelalte  wink . Dar cum ai spus şi tu, fiecare cu dorinţele lui  smile  .

Hai ca-ti povestesc pe scurt cum a fost. Aveam cosulete si nu cunoasteam cauza. Am incercat argila,le storceam si le ciupeam de mi se faceau pete rosii.Am folosit Vichy Normaderm care mi-a fost foarte buna cand aveam tenul ala gras, uleios in sensul ca imi matifia pielea. Am mers apoi  la dermatolog care mi-a prescris o crema de la Bioderma Sebium nush cum se numea...O crema exfolianta de la Isis pharma, gel Skinoren si niste pastile(antibiotice parca) A mers bine tratamentul, Skinorenul era genial, usca tot. Problema era ca ce aveam eu nu erau cosuri propriu zis, ci puncte  albe, care se inflamau la praf. Am mers singura la planning, mi s-a facut eco si voila! aveam ovare micropolichistice, cauza cosurilor mele! Dupa ce am inceput sa iau AC s-a dus tot. Imi ingrijesc pielea cu gel de curatare de la The body shop cu alge marine, si cu o crema Artistry. Aa da...si lotiune tonica. Am de la Bioten acum, imi place foarte mult. Tenul meu e unul normal acum, e mai uscat cand nu beau suficient de multa apa. In rest...il ador!

Ce sa zic, totul  bine si frumos ca iei pastile. Dar cand te vei opri din ele, ce te faci? In situatia asta sunt eu, din iulie nu mai iau AC si sunt la pamant: m-am ingreasat 5kg, am cosuri peste cosuri si nu pot scapa de ele, nu mai am ciclu si banuiesc k am chisturi. Mi se pare un cerc vicios asta cu anticonceptionalele. Sunt ca un drog, cat timp le iei e totul ok, dupa ce renunti iti revin toate problemele. NU mi se pare in regula

Tu chiar trebuie sa comentezi fiecare lucru pe care il spun? Daca tu te-ai umplut de cosuri asta nu inseamna ca mie mi se va intampla la fel  rotfl Din moment ce iau AC ca si tratament, pentru chistulete, e logic ca acestea vor disparea. Tenul meu nu are tendinte acneice, nu am avut "cosuri" decat pentru o perioada de 3-4 luni de zile pana am rezolvat problema. Imi cunosc tenul si stiu ca nu e unul dificil. In plus, am un regim alimentar echilibrat, cu stresul stau binisor, si sunt sigura ca si celelalte probleme care provoaca 'eruptii' nu vor aparea la mine.  Btw, daca nu ai observat am specificat ca inainte sa iau AC  un rol important l-au jucat urmatoarele: Skinoren gel, vichy normaderm, Bioderma si exfoliantul de la isis pharma. Practic ele m-au scapat de o mare parte din probleme. wink AC au fost necesare pentru problema mea interna cu ovarele, dar m-au ajutat si in altele(tenul)
PS: Nu m-am ingrasat(poate 1kg dar nu pot acuza ac. pentru asta) celulita s-a intensificat, dar am inteles ca e normal sa se intample asta. si nu e foarte deranjanta.

Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-10-05 13:21:40)

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#64 2010-10-05 13:18:39

katharina_x
Full member

carmen_21 a scris:

Kem, lol de ce ar fi de rau? e de rau daca te lauzi ca esti frumoasa si ai un aer de superioritate; stiu cateva fete cu trasaturi atat de frumoase dar carora li s-a urcat la cap ideea asta si nu-si mai vad lungul nasului big_smile iar asta le face foarte urate in ochii mei lol
off: Pt lentile ai fost la oftalomolg inainte?

Nu am fost. M-am dus direct la optica cu prietenul meu, mi-am ales nuantele pe care vroiam sa le probez, le-am probat si....am zis hotarat "Platinum!" big_smile Tin minte ca m-a intrebat daca am prob cu vederea, sau daca port ochelari. Am zis nu, pt ca vad bine lol

Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-10-05 13:19:13)

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#65 2010-10-05 13:22:38

jeannie
Addicted member

offtopic Fetele, nu fiti rele.
Intradevar un mare semn de intrebare: trebuie sau nu tratate ovarele micropolichistice? am inteles varianta ca s-ar putea trata cauza care produce microchisturile, intrucat anticonceptionalele trateaza doar efectul lor (cosuri, par gras etc.) si le face sa stagneze, sa nu mai creasca. hmm
Exista oare un asemenea tratament minune, care sa faca microchisturile sa dispara complet?
Are oarecum legatura cu topicul: Vreau sa fiu frumoasa, dar sa iau anticonceptionale pentru asta?! big_smile Sau exista vreun tratament mai destept?

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-05 13:28:50)

#66 2010-10-05 13:25:40

jeannie
Addicted member

kemikal a scris:

M-am dus direct la optica cu prietenul meu, mi-am ales nuantele pe care vroiam sa le probez, le-am probat si....am zis hotarat "Platinum!" big_smile Tin minte ca m-a intrebat daca am prob cu vederea, sau daca port ochelari. Am zis nu, pt ca vad bine lol

Eu am probleme cu vederea. M-ar interesa daca pot sa imi fac lentile de contact cu dioptrii care se pot purta o luna de zile intruna (am inteles ca exista si de o luna intreaga si de 3 luni - cel putin in cazul celor transparente) si sa fie si colorate.

#67 2010-10-05 13:27:12

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

pink cam are dreptate smile ac nu trateaza, doar opresc inmultirea si microchisturile se retrag, dar dupa ce le opresti, povestea se reintampla smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#68 2010-10-05 13:27:49

katharina_x
Full member

orangina123 a scris:

offtopic Fetele, nu fiti rele.
Intradevar un mare semn de intrebare: trebuie sau nu tratate ovarele micropolichistice? am inteles varianta ca s-ar putea trata cauza care produce efectul de microchisturi, intrucat ac trateaza doar efectul lor (cosuri, par gras etc.) si le face sa stagneze, sa nu mai creasca. hmm
Exista oare un asemenea tratament minune, care sa faca microchisturile sa dispara complet?
Are oarecum legatura cu topicul: Vreau sa fiu frumoasa, dar sa iau ac pentru asta?! big_smile Sau exista vreun tratament mai destept?

Mie mi s-au diminuat. Am vazut si eu pe monitor(la eco), ca-mi arata doamna doctor, si mi-a confirmat si dansa. Control fac o data la 3 luni, si merge foarte bine, in sensul ca se micsoreaza, sper sa si dispara. Tratament minune nu stiu daca exista, si daca ar fi, sigur ar costa foarte mult.

Yeah, that's my eye!

#69 2010-10-05 13:30:49

katharina_x
Full member

orangina123 a scris:

kemikal a scris:

M-am dus direct la optica cu prietenul meu, mi-am ales nuantele pe care vroiam sa le probez, le-am probat si....am zis hotarat "Platinum!" big_smile Tin minte ca m-a intrebat daca am prob cu vederea, sau daca port ochelari. Am zis nu, pt ca vad bine lol

Eu am probleme cu vederea. M-ar interesa daca pot sa imi fac lentile de contact cu dioptrii care se pot purta o luna de zile intruna (am inteles ca exista si de o luna intreaga si de 3 luni - cel putin in cazul celor transparente) si sa fie si colorate.

O fosta colega de-a mea avea lentile colorate cu dioptrii. Mi-a spus la momentul acela ca a dat foarte mult pe o pereche(acum 2 ani parca). Daca acum e 140 ron perechea de lentile colorate..+ dioptrii..nu stiu cam cat ar veni.

Yeah, that's my eye!

#70 2010-10-05 13:31:29

jeannie
Addicted member

Sper sa existe si vreun tratament care sa actioneze direct asupra cauzei.
Tu, Kemikal, ce ac iei, daca esti draguta sa-mi spui?

Colega aia a ta cat timp poate sa poarte lentilele non-stop? big_smile

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-05 13:33:24)

#71 2010-10-05 13:33:38

katharina_x
Full member

Yaz.
Ea le-a purtat o luna fara sa le dea jos. Partea proasta era ca se demachia cu ele in ochi, se spala pe fata in timp ce le purta si s-a ales cu o mica infectie. I-am spus ca a fost greseala ei sa le poarte fara sa le dea jos deloc.

Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-10-05 13:34:44)

Yeah, that's my eye!

#72 2010-10-05 13:38:18

jeannie
Addicted member

Mersi de raspuns.
Pot fi purtate non-stop o luna daca asa au fost proiectate, cel putin eu asa am inteles. Se prescriu si niste picaturi de ochi.

#73 2010-10-05 13:42:10

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Nu poti purta lentilele non-stop! nu e deloc bine! si mama mea poarta lentile valabile si un an, dar si le da jos cand se pun la culcare sau se demachiaza...Doamne, cum sa le porti non stop?ma mir ca s-a ales numai cu o mica infectie....

#74 2010-10-05 13:44:52

jeannie
Addicted member

Well, asta mi-au zis si mie cele de la optica despre lentilele valabile 1 luna sau 3 luni, ca "e bine ca macar seara sa le scoti" big_smile
Dar cunosc un tip care le poarta non-stop o luna si isi pune acele picaturi mereu in ochi si zice ca-i e bine. nustiu
Deocamdata citesc cu ochelari, dar nu ii port decat in casa.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-05 13:48:38)

#75 2010-10-05 13:46:06

katharina_x
Full member

smile Da. pot fi purtate non stop. Sunt din silicon-hidrogel iar modul de purtare este unul flexibil in timpul zilei si ocazional peste noapte / sau zi si noapte pana la 30 de zile. Acest material permite ochiului sa respire pe timpul noptii, de aia poti sa si dormi cu ele. daca erau doar din hidrogel, cum sunt cele colorate ale mele, nu puteam sa dorm cu ele, simteam ca mi se usuca ochiul.(am adormit din greseala intr-o dup'amiaza..vreo 2 ore.)

Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-10-05 13:46:44)

Yeah, that's my eye!

#76 2010-10-05 14:48:19

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu in general ma simt frumoasa. Ce ma afce sa nu ma simt frumoasa e sa imi apara cate un cos de-ala mare si dureros, sau sa nu fi avut timp sa ma spal pe cap si sa am parul gras. Ma simt foarte neatractiva. De asemenea,  cand sunt obosita ma simt neatractiva orice as face.

A spus cineva mai sus, dar daca te simti bine in pielea ta te si simti frumoasa. Evident ia destui ani sa inveti sa te placi pe tine, dar si dupa ce te simti bine in pielea ta, atunci pazea lume lol Sincer, mi se pare ca de cand m-am acceptat asa cum sunt, toata lumea m-a acceptat. Baietii stau la coada, si fetele se uita dupa mine. Sunt sigura ca atitudinea conteaza muuult mai mult decat frumusetea in sine. Sunt sigura ca o fata imbracata ca ultimul vagabond, care se vede frumoasa, si are incredere in ea, va arata mult mai bine in ochii tuturor decat o fata imbracata perfect, cu machiajul facut, dar care se vede urata.

Aaaa, si de pregatit dimineata imi ia cam jumate de ora cu tot cu mancat, 45 de minute daca nu gasesc hainele pe care le vreau. Si prin pregatit ama refer la machiat (fond de ten, anticearcan, pudra, blusher, huighlighter, fard, rimel, creion de ochi) Evident de multe ori nu ma dau cu atatea si scap mai repede lol Dar cand am chef de pictat, imi colorez toata fata lol

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-10-05 14:52:42)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.