Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?-5
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
Re: Ce va face sa va simtiti frumoase? pierdeti mult timp aranjandu-va?
Apropo de ce ai spus tu pill... ca dureaza cativa ani pana incepi sa te placi: Fetita de 3 ani : Se priveste si se vede regina .. Fetita de 8 ani : Se priveste si se vede Cenusareasa. Adolescenta de 15 ani : Se priveste si vede Sora cea Urita (?Mama, nu pot merge la scoala aratand in halul asta!!?) Tanara de 20 de ani : Se priveste si se vede "prea grasa/ prea slaba, prea inalta/ prea scunda, prea cu parul lins / prea creata" - dar decide sa iasa oricum. Femeia de 30 de ani: : Se priveste si vede "prea grasa / prea slaba, prea inalta / prea scunda, prea cu parul lins / prea creata" - dar decide ca nu are timp sa se aranjeze, asa ca iese oricum. La 40 de ani: Se priveste si vede "curata" si iese oricum. La 50 de ani : Se priveste si vede "Sunt eu" si merge oriunde isi doreste. La 60 de ani: Se priveste si isi reaminteste de toti oamenii care nu se mai pot privi in oglinda. Iese si cucereste lumea. La 70 de ani : Se priveste si vede intelepciune, rasete si abilitate, iese si se bucura de viata. La 80 de ani : Nu mai pierde vremea sa se priveasca. Isi pune palaria violet si iese sa se bucure de lume.
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
carmen_21 a scris:Apropo de ce ai spus tu pill... ca dureaza cativa ani pana incepi sa te placi: Fetita de 3 ani : Se priveste si se vede regina .. Fetita de 8 ani : Se priveste si se vede Cenusareasa. Adolescenta de 15 ani : Se priveste si vede Sora cea Urita (?Mama, nu pot merge la scoala aratand in halul asta!!?) Tanara de 20 de ani : Se priveste si se vede "prea grasa/ prea slaba, prea inalta/ prea scunda, prea cu parul lins / prea creata" - dar decide sa iasa oricum. Femeia de 30 de ani: : Se priveste si vede "prea grasa / prea slaba, prea inalta / prea scunda, prea cu parul lins / prea creata" - dar decide ca nu are timp sa se aranjeze, asa ca iese oricum. La 40 de ani: Se priveste si vede "curata" si iese oricum. La 50 de ani : Se priveste si vede "Sunt eu" si merge oriunde isi doreste. La 60 de ani: Se priveste si isi reaminteste de toti oamenii care nu se mai pot privi in oglinda. Iese si cucereste lumea. La 70 de ani : Se priveste si vede intelepciune, rasete si abilitate, iese si se bucura de viata. La 80 de ani : Nu mai pierde vremea sa se priveasca. Isi pune palaria violet si iese sa se bucure de lume.
Ce frumos carmen. Perfect spus.
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
ma simt frumoasa atunci cand port o haina cu care imi sta bine ma simt frumoasa dimineata cand imi sta parul cum trebuie, si mai ales seara dupa ce fac un dus si imi iau halatul pufos de la mama. so...in general nu am complexe si nici regrete despre felul in care arat, ma simt bine cu mine, uneori chiar prea bine
- blegutica
- New member
- Inregistrat: 2010-09-28
orangina123 a scris:atunci cand fac sex, nu ma mai gandesc cum arat dispar toate complexele
orangina123, subscriu
- jeannie
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-07-13
Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-09 20:34:30)
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
_Summer_ a scris:Asa si eu, am momente in care ma simt foarte okey si-mi vine sa ma pup si momente in care imi vad toate defectele dar cred ca fiecare om e asa...depinde de dispozitie
asa si eu.
si nu, nu pierd deloc mult timp pt asta. l-as pierde eu cu drag, dar... nu il am
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- iris2
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-08
PillBlast a scris:dar si dupa ce te simti bine in pielea ta, atunci pazea lume Sincer, mi se pare ca de cand m-am acceptat asa cum sunt, toata lumea m-a acceptat. Baietii stau la coada, si fetele se uita dupa mine. Sunt sigura ca atitudinea conteaza muuult mai mult decat frumusetea in sine. Sunt sigura ca o fata imbracata ca ultimul vagabond, care se vede frumoasa, si are incredere in ea, va arata mult mai bine in ochii tuturor decat o fata imbracata perfect, cu machiajul facut, dar care se vede urata.
Bine punctat, PillBlast
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
Intotdeauna m-am simtit bine in pielea mea, sunt multumita de cum arat si niciodata n-am stat sa-mi fac complexe si sa ma simt naspa din cauza asta. Pe lumea asta sunt multe alte lucruri mai grave decat de a pierde vremea facandu-ne griji de cum nu aratam sau de cum aratam. In fata oglinzii nu stau mult, cand e sa ma machiez in 15-20 de min sunt gata. Niciodata nu le-am inteles pe acele fete care stau 1 ora sa se machieze plus cat le mai ia pt a se imbraca etc.
- Joy'n'Happiness
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-18
o ora sa se machieze????eu chiar le compatimesc pe fetele alea...doamne iarta=ma insa pierzi jumatate de viata numai sa te aranjezi...no way...eu in general stau vreo 10 min sa ma machiez, in ce priveste parul nu ma stresez prea mult, ies din casa si nepieptanata, il infoi putin cu degetele, si sta f ok sau il indrept cu placa si gata... in concluzie nu pierd prea mult timp aranjandu-ma, doar strictul necesar..
Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
stau si ma gandesc dupa ce am citit pe aici atatea pareri pozitive despre propria persoana, unde sunt femeile acelea care au tot timpul complexe si ceva de modificat la ele? )de cand ma stiu am auzit aceasta opinie, ca nu exista om complet fericit cu ce are, ca o femeie care are parul cret il vrea lins si invers, ca nu exista femeie fara macar un complex. din ce citesc aici parca reiese altceva
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
si eu ma simt frumoasa, complexata nu sunt, dar am niste mici nemultumiri. insa, din fericire exista make-up, sutiene push-up asa ca nu imi fac griji in alta ordine de idei, cu parul pierd cam 10 min zilnic sa il aranjez si machiajul tot vreo 10.cam asta fac eu ca sa ma simt frumoasa. si in rest tabieruri d-ale femeilor: epilari, pensari, unghii si vopsit parul
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
offtopic: am vazut ca discutati despre ovarele micropolichistice si ac. nu inteleg, ce legatura e intre ele? adica mie doctorita mi-a zis ca nu i nimic ca am ovare d-astea, ca nu-i mare branza, e ca si cum n-as avea nimic. insa iau ac ca metoda de contraceptie
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- coraline
- Addicted member
aa eu nu stiam ca este asa o banalitate sa ai ovare polichistice, sora mea are si este grasuta, ii apare par pe fata si i se ingrasa parul foarte repede. am o prietena care s-a operat din cauza ovarelor polichistice. nu vreau sa imi dau cu parerea aiurea, dar din cate stiu nu e chiar in regula, chisturile trebuie sa dispara
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
si cum dispar?
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- coraline
- Addicted member
stiam k ac face sa nu mai creasca chisturile, sa se resoarba sau sa "cada". nu am foarte multe cunostinte in domeniu, stiu doar ca daca sunt prea mari, chisturile trebuie operate (prietena mea avea unul de 7mm).
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
coraline a scris:stau si ma gandesc dupa ce am citit pe aici atatea pareri pozitive despre propria persoana, unde sunt femeile acelea care au tot timpul complexe si ceva de modificat la ele? )de cand ma stiu am auzit aceasta opinie, ca nu exista om complet fericit cu ce are, ca o femeie care are parul cret il vrea lins si invers, ca nu exista femeie fara macar un complex. din ce citesc aici parca reiese altceva
Nu cred ca este femeie 100% multumita de ea sau care sa nu vrea sa schimbe macar o particica. Totul e - zic eu - sa nu iti petreci viata expunandu-ti tuturor defectele. Exemplu: esti mai plinuta si cineva iti spune ca iti sta bine cu o rochie. O persoana complexata va spune: vai, da nu vezi ce sunci am? Iar o alta, necomplexata care se accepta asa cum e (desi poate in sinea ei ar vrea sa mai dea jos) o sa spuna simplu: Multumesc. Sau, si mai inteligent, adopta tactica unei auto-ironii glumete. Pentru ca daca tu treci peste anumite defecte, nici altii nu ti le vor vedea imediat. E mai usor sa placi o persoana care se accepta chiar daca e urata ca muma padurii decat o persoana draguta care ba iti arata ce cos imens i-a iesit pe nas, ba se plange ca are parul gras, ba ca s-a ingrasat 1 kg pe care nimeni nu-l sesizeaza de fapt, etc. Intelegi la ce ma refer?
Si eu, in teorie, as schimba unele chestii la mine: as vrea sa nu mai am parul gras, tenul gras, celulita, vergeturi, etc. (Si da, dupa ce o sa am un copil, daca o sa fie cazul si daca o sa-mi permit, o sa-mi fac diverse operatii de remodelarea corpului). Dar nu are rost sa ma plang de ele pt ca parul si tenul nu am cum sa le schimb (sunt genetice), celulita mi-ar trece daca m-as ocupa de ea constant iar vergeturile stiu eu ca nu trec (decat cu niste operatii foarte complicate si costisitoare). Asa ca nu numai ca ma accept si ma plac asa imperfecta, ba chiar caut tot timpul aspectul pozitiv in toate. Da, am parul gras, dar macar e lung si bogat si drept, nu 3 fire laiete acolo din care nu poti sa faci nicio coafura. Da, am tenul gras, dar macar nu am riduri si la 27 de ani abia imi dai 18. Cat despre celulita si vergeturi, n-am nicio jena sa merg la mare, la strand (nu port tanga la plaja oricum) si ma bucur ca sunt slaba!!! Si oricat de ciudat suna, ma bucur ca am 2 maini, 2 picioare, toate partile corpului la locul lor cand sunt atatia care nu pot spune acelasi lucru.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|