homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietenii prietenului

#1 2010-10-29 21:54:32

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

prietenii prietenului

Nu am gasit sa se fi vorbit despre asa ceva daca da..umilele mele scuze!
care dintre voi aveti prieten care are niste prieteni sau macar un singur prieten de-a reptul insuportabil, dezgustator?
Eu cel putin ridic manuta sus, al meu are un prieten urat cu spume, analfabet, prost, lent la minte, foarte pe interes, o adevarata lipitoare. Si nu inteleg de ce nu vrea sa scape de el!! el spune ca este singurul cu care daca vorbeste o vorba, aia este, nu spune cu 5 minute inainte ca nu mai vine sau faze de genul.
si este asa de insuportabil acel baiat, doamne, este urat dar se vede mare gagicar, stim cu totii cum isi inseala prietena si cum a umplut-o de boli de la altele (ca normal, nu o face cu prezervativ ca ii moare), a vrut sa ne arate tuturor un filmulet cu ea cand ii facea sex oral, am vazut conversatii cu al meu cand ii spunea sa mearga la masaj erotic sau la "fetite" impreuna.
Mergeau in club impreuna "ca baietii", al meu ii platea tot, taxi, bautura, intrare ca el saracul nu avea bani, efectiv era ca o femeie intretinuta.
Acum al meu vad ca s-a potolit cu "cadourile" dar tot ma enerveaza ca iese cu el, de fiecare data cand sunt impreuna parca deja ii vad cum merg sa faca sex in grup.
In al meu am incredere, dar nu am incredere in ei doi cand sunt impreuna.
Am vorbit cu el de milioane de ori, zice ca sunt nebuna, ca asa e el si ca nu trebuie sa ii mai dau atata importanta. Dar nu pot! efectiv ma seaca!!

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2 2010-10-29 22:18:16

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: prietenii prietenului

cora sunt de acord...chiar daca ai incredere in al tau nu poti avea incredere daca e cu el sad

anturajul schimba un om, din pacate...asta e firea umana suntem predispusi sa gresim...si mai ales daca sti ca "prietenul" are antecedente...eu as insista sa nu mai iasa cu el...si cu toate astea nu ii poti interzice ca na...apoi zice ca nu ai dreptul asta si ca nu e frumos...

cel mai bine ar fi sa incerci sa discuti cu el prieteneste fara sa se infurie ca apoi mai rau e nustiu

#3 2010-10-29 22:37:56

coraline
Addicted member

am incercat jeniffer sad am insistat sa nu mai iasa cu el, l-am rugat frumos, i-am zis ca terminam relatia daca mai iese cu el, mereu a considerat ca exagerez, ca ii acord prea multa importanta si ca este prietenul lui de la 6 ani.
imi reproseaza ca nu am incredere in el, desi i-am explicat de atatea ori ca nu am incredere in "prietenul lui drag".

maine cica pleaca impreuna la curtea de arges sa faca nu stiu ce la tara aluia, deja simt un gol in stomac..

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#4 2010-10-29 22:40:04

Madalina85
Addicted member

dar daca tu ai avea o prietena care e foarte panarama? cum ar reactiona? cauta-ti una lol

#5 2010-10-29 22:44:26

coraline
Addicted member

dau anunt la ziar rotfl2
din pacate omu e imun lol n-are strop de gelozie si de neincredere in el lol plus ca mi-ar spune ca el cu ala e prieten de 20 de ani, sunt "ca fratii" rotfl2

cred ca maine il omor cu telefoanele cat timp e acolo

imi tot zice sa il ignor, nu stiu ce fata sau baiat de altfel ar suporta ideea ca partenerul/partenera sa aiba asa specimen in preajma

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-29 22:47:59)

Publicitate

loading...

#6 2010-10-29 23:26:50

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Brrr... urat din partea lui. Nu inteleg cum pot unii sa fie prieteni cu tipi de genul. Nu vreau sa ma gandesc ce ar putea insemna legat de caracterul prietenului tau cesafac. Sa nu te superi pe mine, dar cine ar putea fi prieten cu un astfel de om?

Nici mie nu imi place un prietel de-al prietenului meu, dar, e ok, nu oies impreuna decat din an in paste, si acum ca are si el prietena stabila nu s-au mai vazut de secole. Au racit relatia. Iti doresc ca si la tin sa se intample la fel.

#7 2010-10-29 23:38:41

coraline
Addicted member

doamne ajuta sa fie asa! desi tare ma indoiesc...

nici eu nu pot intelege de ce dumnezeu stau impreuna, sunt total diferiti si totusi.. ii leaga ceva, mi-e si frica sa ma gandesc ce anume. cica este singurul pe care se poate baza dintre toti prietenii lui.

acum sa nu zic ca sunt eu paranoia... sambata seara (maine mai exact) cica se duce la 5 spre curtea de arges la tara cu respectivul sa faca nu stiu ce. sunt eu nebuna sau nu asta merg sa faca? cand ai treaba la tara, pleci cand deja se innopteaza?

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-29 23:42:28)

#8 2010-10-29 23:41:55

Madalina85
Addicted member

eu zic ca nu asta ! bn ca si eu sunt cam paranoica de felul meu deci poti sa sari peste opinia mea lol

#9 2010-10-29 23:43:27

coraline
Addicted member

rotfl am inteles

si eu zic la fel, clar sambata seara pe innoptate nu merg cateva sute de km (chiar nu stiu cati sunt nustiu ) ca sa care ceva

#10 2010-10-29 23:45:04

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

din pacate, eu nu cred ca o sa renunte la prietenia cu el... in general baietii tin la prieteniile lor si nu se lasa convinsi de o femeie sa rupa legatura cu ei.... si asa cum zici si tu... cine stie ce ii leaga, o sti ala vreun secret de`al prietenului tau sau o fi ceva intre ei... nu stiu ce sa zic.

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#11 2010-10-29 23:51:04

coraline
Addicted member

stiu ca sunt paranoia dar am impresia ca inventeaza pe parcurs povestea plecarii de maine, mi-a zis tarziu de tot, cu 5 minute inainte sa iasa cu un prieten, desi cica stia de ceva timp ca pleaca.
nici nu stiu daca mi s-au zbarlit simturile sau doar ma enerveaza prezenta idiotului ala

rose stiu grater e si al naibii de conservator al meu, nu ii plac deloc schimbarile de nici un fel, fata de el respectivul nu a gresit deci nu vede de ce sa o rupa cu el, nu ma intelege deloc

#12 2010-10-29 23:57:27

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

off, cora, te inteleg perfect.. sad
al meu totusi, de voie de nevoie, i`a mai lasat pe "prietenii" astia ["lipitori" si "hai frate la gacici"] bang nu chiar sa fuga cand ii vede pe strada lol, dar cu cat se vad mai rar, cu atat mai bine forgetit
poate totusi, reusesti sa`l faci sa te inteleaga.. slabe sanse sa renunte la prietenia lor, dar sa incerce macar s`o lase mai moale daca te deranjeaza..

If you take it personal, that's ok! wink

#13 2010-10-30 00:20:04

Monica999
Hero member
Site

eu i-as zice ca merg si eu cu ei sa ii ajut wink

#14 2010-10-30 00:22:18

coraline
Addicted member

esti norocoasa vanilleeis puss
probabil tine si de maturitate, al tau suna mult mai matur ca al meu numai pentru ca a scapat de asa personaje.
mai incerc,,, probabil maine o sa fumez ca turcii cat va fi plecat ...

#15 2010-10-30 00:27:43

Monica999
Hero member
Site

serios coraline, chiar nu ai putea sa mergi si tu cu ei? Macar propune-i sa vezi cum reactioneaza. daca nu ar avea nimic de ascuns, ar trebui sa fie incantat.

#16 2010-10-30 00:50:16

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

lol ma regasesc intr`o oarecare masura in povestea ta cora..asa are(de fapt avea) al meu un prieten, se cunosc din copilarie, locuiesc la o strada distanta si eu numai cand il vedeam pe tipul ala mi se ridica sangele la cap..tot asa, este o lichea de om, il intretin parintii de puturos ce e, se imprumuta de la unul si altu` care muncesc, un terchea- berchea ce sa mai.. roll
cand ma duceam la al meu, hop si el striga la poarta..ca o lipitoare era, daar asta pana la un moment dat cand i`am zis ca eu renunt la relatie(ulterior si`a dat seama singur ce "comoara" de prieten are)..efectiv ma obosea "personajul" asta..

la tine e diferenta ca ala il indeamna la prostii si  ai indoieli ca nu te ia si pe tine in locurile respective..pe mine ma lua mereu dupa el, nici nu se punea problema doar ca nu suportam eu prezenta ratatului(asa ii ziceam eu visslar )

incearca sa pui putin piciorul in prag, din ce povestesti tu prietenul tau pare prea sigur pe el, da`i putin peste nas.. wink

baftaa! puss

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-10-30 01:35:46)

#17 2010-10-30 08:55:55

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

cora,eu zic sa pui piciorul in prag,sa nu stai sa suferi in tacere,ca noi femeile,nu ne-am nascut sa suferim de pe urma barbatilor.spune-i pt ultima oara ca daca azi pleaca cu ala sa plece definitiv.cine stie unde l-o fi chemat nesimtitu ala?eu nu as sta toata noaptea sa ma gandesc pe unde o fi.sau fa-ti bagajelul si in masina cu el!nu mai suferi in tacere!succes! puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#18 2010-10-30 10:22:30

Monica999
Hero member
Site

Da, da, asa, du-te cu el. O sa ii iei iuitul. Si daca chiar se duce sa ajute la mutat, cu atat mai bine, esti acolo sa il sustii moral lol

#19 2010-10-30 11:22:43

coraline
Addicted member

ryanna22 a scris:

lol ma regasesc intr`o oarecare masura in povestea ta cora..asa are(de fapt avea) al meu un prieten, se cunosc din copilarie, locuiesc la o strada distanta si eu numai cand il vedeam pe tipul ala mi se ridica sangele la cap..tot asa, este o lichea de om, il intretin parintii de puturos ce e, se imprumuta de la unul si altu` care muncesc, un terchea- berchea ce sa mai.. roll
cand ma duceam la al meu, hop si el striga la poarta..ca o lipitoare era, daar asta pana la un moment dat cand i`am zis ca eu renunt la relatie(ulterior si`a dat seama singur ce "comoara" de prieten are)..efectiv ma obosea "personajul" asta..

la tine e diferenta ca ala il indeamna la prostii si  ai indoieli ca nu te ia si pe tine in locurile respective..pe mine ma lua mereu dupa el, nici nu se punea problema doar ca nu suportam eu prezenta ratatului(asa ii ziceam eu visslar )

incearca sa pui putin piciorul in prag, din ce povestesti tu prietenul tau pare prea sigur pe el, da`i putin peste nas.. wink

baftaa! puss

of ce or avea baietii cu prietenii ratati ma depaseste pur si simplu. si eu ca si tine detest prezenta "pasaroiului jumulit" (asa ii zic eu ca este slaaaab si cu fata supta, ochii infundati cu cearcane, zici ca e peste - la propriu tongue )incerc pe cet posibil unde este el sa nu apar eu, si cu zilele de nastere era problema daca venea sau nu.

prietenul meu? ESTE foarte foarte sigur pe el, este un om foarte incapatanat si increzator, eu ii mai dau peste nas dar zici ca il are din piatra lol isi revine mereu

nu stiu daca merita sa ma despart de al meu din cauza respectivului, nici santajul sentimental nu stiu cat ar functiona.

am sa ii propun sa merg cu el (desi sincer nu vreau, nu vreau sa vad moaca pasaroiului, ma ia urticaria) tare sunt curioasa cum se va purta. desi s-ar putea sa se prinda ca merg la bluf..

pasaroiul s-a facut si soldat, nu il trimit undeva in irak sau afganistan oare? lol sa am si eu putin noroc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.