|
Nu esti logat.
Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?#1 2011-07-24 22:07:50
Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?Mai bine zis..************* Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-12-19 17:41:19) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #2 2011-07-24 22:12:52
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?eu nu stiu cum poti sa te indragosteti subit de cineva, inainte sa-l cunosti bine-bine... dar asa sunt eu, mai rationala. de aceea ti-as recomanda sa te gandesti bine daca chiar esti indragostita de baiatul asta, daca il cunosti destul de bine incat sa poti avea o relatie frumoasa cu el pt care sa merite sa renunti la actuala relatie si daca nu cumva e doar o reactie pt ca intri in panica in actuala relatie care devine din ce in ce mai serioasa. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #3 2011-07-24 22:18:58
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?Si mie mi s-a intamplat sa-mi mai fuga ochii, fiind intr-o relatie serioasa. Insa eu pun in balanta si ma gandesc de 1000 de ori inainte sa fac un pas, pentru ca stiu ca apoi regret. Asa ca fericirea si siguranta relatiei au atarnat mai mult decat niste calcaie aprinse pe moment si stinse la fel de repede. Insa daca relatia nu te mai multumeste, nu mai e totul perfect...atunci e alta discutie. Trebuie sa te gandesti bine ce ai de castigat si ce ai de pierdut. Nu merita nici sa dai o relatie pe o aventura care nu stii cat o sa dureze, nici sa stai intr-o relatie, tu fiind indragostita de altcineva. Depinde numai de ce simti tu. Offline #4 2011-07-24 22:24:02
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?de-odata ce iti fug ochii dupa altul...inseamna ca nu-l iubesti pe cel de lanag tine...sunt de parere ca atunci cand esti cu omul potrivit langa tine si langa iubirea vietii tale, ochii nu ar mai trebui sa iti fuga dupa altcineva, d'apai inima sau gandurile cum e in cazul de fatza... relatia nu e de viitor, s-a intamplat o data, se intampla si a 2a oara...iar relatia pe care o ai eeeee pura obisnuinta ...mare grija Offline #5 2011-07-24 22:32:05
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?eu nu cred cadaca esti intr-o relatie si iti place de altul, inseamna ca relatia nu mai e buna. pentru ca suntem oameni si suntem supusi tentatiei, important este sa stim sa deosebim tentatia de ceva mai grav. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-24 22:33:19
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?eu m-am indragostit de altcineva, la fel, fiind deja intr-o relatie cu cineva. dar mie mi-a fost usor sa decid intre cei doi baieti, oricat de atasata as fi fost de prietenul meu, pentru ca el se purta mizerabil si relatia oricum era pe duca. inteleg ca nu este si cazul tau... daca prietenul tau se comporta bine cu tine, banuiesc ca acum te intrebi daca oare "cel nou" va fi cel putin la fel de bun ca "cel vechi" Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-07-24 22:34:10) Offline #7 2011-07-24 22:41:14
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?Bai,nu stiu ce parere aveti voi,dar eu din moment ce sunt intr-o relatie,nu am timp sa ma indragostesc de altul,ca sa zic asa. Daaaar,cum bine spune cora,suntem oameni si suntem supusi tentatiei. Dar de ce sa fii supus tentatiei atunci cand cel de langa tine iti ofera totul. Inseamna ca tu cauti ceva mai bun,sau ai ceva lipsuri in relatia actuala. Ia-ti relatia la "puricat" mai bine si vezi ce lipseste de fapt si ce ai gasit la "baiatul visurilor tale". Offline #8 2011-07-24 22:47:20
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?si eu cred la fel ca fetele.esti si tanara,nu stii ce vrei.si nici nu cred ca e o logodna adevarata cand tu te uiti dupa alt baiat.acum putin timp scriai ca esti fff indragostita.bine eu fac o diferenta intre a iubi si a fi indragostit.cand esti indragostit iti trece.tu stii mai bine.oricum esti tanara.mergi cum iti dicteaza inima. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #9 2011-07-24 22:52:19
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?Inima ii dicteaza sa-l probeze pe asta nou. Do the world a favor, stay like this forever. Offline #10 2011-07-24 22:56:53
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?random,la 21 de ani asa e viata.daca ii place noua aroma,sa ii spuna logodnicului ca totu s-a cam terminat.poate sunt de-o seama si ii trece si lui.decat sa-l minta... "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #11 2011-07-24 23:01:32
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?Hai mai...pai asta-i rautate suprema...Cu ce ti-a gresit omusorul ala sa-i faci asa ceva? Ma pun in postura lui...sa primesc asa veste, mi-ar pica cerul in cap si n-as mai avea motiv sa deschid ochii..sa-mi pierd femeia alaturi de care visez un trecut caruia i-am oferit totul...pentru un necunoscut... Do the world a favor, stay like this forever. Offline #12 2011-07-24 23:03:23
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?random,pai si ce vrei sa faca daca e atrasa de altul?cum sa procedeze? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #13 2011-07-24 23:04:36
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?Maaai, dar daca e doar atractie fizica pt cel nou si doar iti doresti sa iti astamperi pofta asta? Ca pe urma sa te gandesti ca ai dat cu piciorul la o relatie frumoasa pt o pofta trupeasca? Daca cel nou e doar o proiectie a imaginatiei tale, in sensul ca el poate nu e chiar asa cum crezi tu ca e? Daca, daca, daca... Gandeste-te bine daca cel nou nu e doar un capriciu, o nebunie de moment. Nu te arunca cu capul inainte, in iubire nu e cel mai intelept lucru de facut... The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #14 2011-07-24 23:05:27
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?si atunci ce sa faca? sa iasa cu ala nou, sa il insele pe cel vechi ca sa ii menajeze sentiimentele? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #15 2011-07-24 23:05:58
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?si daca e atractie fizica pt cel nou,cata iubire mai e pt cel vechi? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #16 2011-07-24 23:06:11
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?Nu stiu, chiar n-am idee. Si am spus clar ca nu vreau sa-mi ia de bun si de urmat ce spun. Pun si eu niste intrebari...logice...s-o fac sa puna in balanta ce are si ce poate avea...E treaba ei desigur ce face in continuare......pare rau ca e in postura asta totusi. Do the world a favor, stay like this forever. Offline #17 2011-07-24 23:08:09
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?atractia nu este egala cu iubirea. oricand poti simti ca te atrage cineva, asta nu inseamna ca o sa clocotesti de patos si amor si ce ai acasa e bun de lasat ca ai poftit la altul/alta. inseamna doar ca acea chimie interumana si-a facut treaba si ceva ti-a atras atentia. ca nu o fi ala de iti e alaturi singurul om de pe planeta care iti poate starni simturile. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-07-24 23:10:23) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #18 2011-07-24 23:08:48
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?daca era mai batrana poate se mai gandea.asa...toti stim cum e la tinerete...depinde de om.eu iubesc,nu ma uit in veci dupa altu,nu am nevoie.ce-mi da ala si nu-mi da al meu?nimicuta.da la ea o fi altfel... "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #19 2011-07-24 23:09:58
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?Eu n-am zis sa-l insele. Eu i-am zis sa nu se arunce cu capul inainte, sa stea, sa analizeze daca ceea ce simte pt cel nou e o nebunie de moment sau chiar ceva atat de puternic incat sa renunte la ce are. Si nu mereu atractia fizica=iubire. Ultima oara a fost editat de lala20 (2011-07-24 23:11:02) The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|