|
Nu esti logat.
Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?-3#39 2011-07-26 00:18:17
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?hi5 e greu, e greu al naibii. Eu tocmai sunt patita, si de aceea iti spun chestiile astea. Eu oricat de furioasa am fost sambata pe el, acum vad doar partile bune ale relatiei, si il respect si apreciez ca venit la mine si a fost sincer cu mine. Assa mi-a dat si mie ocazia sa fiu sincera si sa lamuresc totul. Si crede-ma discutia aia o sa scurteze multe si pentru tine si pentru el. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #40 2011-07-26 05:53:44
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?Hi 5 am trecut si eu printr-o astfel de situatie...am gresit cumva caci, ca si tine acum, ma tot amageam ca mergem la mare, munte etc si reglementam conturile. Norocul meu a fost ca m-am trezit la timp si am considerat ca tergiversand lucrurile fac rau amandurora: si mie si lui. Asa ca am decis sa discut cu el si sa ii spun ca sentiemntele mele s-au mai "molesit" si ca as vrea ca sa ne vedem fiecare de frumul nostru. A fost greu caci il vedeam ca sufera dar a meritat si pt mine si pt el caci amandoi suntem fericiti in relatiile pe care le avem acum. Nu conteaza varsta cand iei astfel de decizii. De ce sa stai si sa te framanti ca ceva nu merge cand ai putea sa iti vezi de drum si mai bine singura decat cu stresuri? Cu atat mai mult cu cat ai 21 de ani. C'mon, bucura-te de viata si nu sta in stres. Este o varsta prea mica pt logodne, nunti, casatorie si alte angajamente serioase. Mai traieste, experimenteaza, greseste si bucara-te de libertate caci ai timp de lucruri serioase toata viata ta. Vrei sa ajungi la 40 de ani sa plangi in pumni ca te simti batrana si obosita de un om de are ti-a fost frica sa te desparti cand puteai sa o faci fara prea mare tam-tam? in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #41 2011-07-26 11:19:56
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?e clar ca isi da seama ca ceva nu e in regula, dar daca ar vrea cu adevarat sa stie care e problema ti-ar spune "mai, eu vad ca tu nu mai esti ca inainte, hai sa ne asezam frumos si sa discutam". asta cu "ma mai iubesti?", "mai esti dispusa sa lupti?" mi se pare o prostie, ceva in genu' "hai s-o intreb sa nu creada ca nu ma intereseaza". legat de faptul ca sta mai mult in oras cand iese cu baietii - asta nu mi se pare o chestie pe care sa te superi. mi se pare oarecum normal. si al meu sta pana tarziu cand iese la bere sau la un meci. insa faza cu "n-am bani", dar pt iesirile cu baietii gaseste mi se pare de neiertat. eu l-as fi intrebat direct "mai baiete, cum naiba se face ca pt iesit cu mine nu ai niciodata bani, dar cand e vorba de mers cu baietii imediat faci rost?!". sunt atat de multe motive sa termini relatia cu el...stiu ca ti-am spus sa-i mai dai o sansa, sa mergeti la mare, dar cred ca mai rau ai face. din teama de a nu te pierde, sunt sanse foarte mari sa se poarte exemplar cu tine, sa nu-ti dea niciun motiv de suparare si mai greu ti-ar fi dupa sa-i spui ca nu mai merge relatia, daca nu chiar imposibil V., soarele si luna Offline #42 2011-07-26 22:04:37
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?eu nu as mai merge cu el la mare... "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #43 2011-07-26 22:21:37
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?nu stiu ce concediu va mai fi..oricum,daca nu va mai intelegeti,puteti sta separat.mai nasol cu impartitu camerei... "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online Publicitateloading...
#44 2011-07-26 22:35:46
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?si mergeti singuri sau mai vin si ceva priteni de ai vostri ? daca esti in impas sa ai la cine apela sau cu cine iesi Offline #45 2011-07-27 02:44:32
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?
hepatita c nu se transmite in general pe cale sexuala, stai linistita. Offline #46 2011-07-27 09:39:56
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?Hai_faiv esti tanara, fa ce iti spune inima si ce crezi ca e mai bine pt tine... acum un an si ceva am fost si eu in situatia ta...stai de vorba cu actualul daca nu mai merge,nu va chinuiti..si-n primul rand nu te chinui tu pe tine.. Ne dorim si noi Offline #47 2011-07-27 10:48:25
Si nici farsa asta n-a fost suficienta pentru a umple paharul? Eu n-as accepta glume de genul asta de la nimeni, ce sa mai zic de iubit/iubita.
Dupa ce si-a batut joc de tine in felul povestit mai sus cred ca ar merita din plin Ultima oara a fost editat de Iasmina15 (2011-07-27 10:51:10) Offline #48 2011-07-27 12:55:14
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?hai_faiv, am fost si eu in o situatie asemanatoare cu a ta. Simteam ca nu mai merge (((((, la mine nu se pune/punea problema financiara, totusi te inteleg perfect. Tu doar iti doresti sa traiesti frumos tineretea, pana la a fi materialista mai e cale lunga. Acele atractii, veneau si la mine ca urmare a unor vise. Totusi cunosteam persoanele respective. Fiind o persona rationala, mereu am pus pe cantar toate Pro si Contra. Norocul meu e ca mi s-a stins flacara(sau ma rog, am stins-o eu) la fel de repede precum s-a aprins. Acum sunt fericita ca am reusit, chiar il iubesc pe actualul (indiferent de ce ar zice unii), vreau sa fiu cu el pentru totdeauna, privind in jur la alte relatii vadca el e cu un cap mai sus decat altii, iar problema mea venea doar din faptul ca el e la mine primul si suntem impreuna de la o varsta frageda, cand inca nu imi jucau hormonii )))) Oricum, nici eu nu sunt in stare sa insel pe cineva. Faci bine ca nu te lasi prada tentatiei inainte de a pune un punct mare in relatia actuala. Doar tu stii cum merge defapt relatia voastra. Ia decizii la rece si referitor la concediu, eu zic ca neaparat trebuie sa mergi, poate totusi nu e tot pierdut. Tind sa cred ca nebunia ce o traiesti acum vine din monotonie. Eu stiu cum e ! Ai grija detine si .... Bafta ! Eu te sustin indifirent de ce decizie o sa iei ! Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #50 2011-08-12 00:27:44
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?hai_faiv ce s-a mai intamplat? Offline #51 2011-08-12 00:40:29
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?si eu sunt curioasa ca nu a mai intrat "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #52 2011-08-12 15:41:50
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?si eu ... Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #53 2011-08-12 19:31:34
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?Marea este o alegere f buna! It cleans everything away. Ultima oara a fost editat de ani88 (2011-08-12 21:29:27) I love you. Remember. They cannot take it Offline #54 2011-08-12 21:04:05
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?am vazut ca e online hai_faiv Offline #55 2011-08-13 00:14:52
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?ani, de ce ai sters ce ai scris? Offline #56 2011-08-13 07:18:43
ma era prea subiectiv, avea legatura cu o problema sociala, n-avea legatura cu problema topicului. Ultima oara a fost editat de ani88 (2011-08-13 09:40:50) I love you. Remember. They cannot take it Offline #57 2011-08-13 16:53:38
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?eu un lucru nu inteleg-cum sa simti o mare greata cand saruti persoana iubita "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|