homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?-4

#58 2011-08-13 17:08:03

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?

hi5, ar fi bine sa fie asa cum spui tu insa din moment ce au aparut "simptomele" anterioare e clar ca ceva nu merge si nu prea va merge. Ce o sa faceti cand o sa dispara rasaritul si zilele pe plaja si o sa va intoarceti iar la coltul blocului !? smile Eu cred ca aparitia tipului nou a fost un semnal mare de alarma...

Eu daca am invatat ceva din toate relatiile e ca la varsta asta nu e cazul sa ma complac intr-o relatie care nu ma multumeste 99,9%. Nu e cazu sa fac prea multe compromisuri, sa inghit chestii care nu-mi plac doar pe principiul ca nu gasesc altul mai bun sau ca am investit mult in relatie etc forgetit

#59 2011-08-13 18:38:58

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

hai_faiv eu ma bucur foarte mult pt. tine si in acelasi timp ma bucur si ca al facut alegerea de a ramane cu prietenul tau !!
Sper ca lucrurile bune care le vezi acum la ei si la relatia voastra sa le vezi mereu...
Va doresc tot binele din lume puss

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#60 2011-08-13 21:19:29

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Si eu ma bucur pt tine haifaiv, si va doresc numai bine. Intr-adevar, ceea ce s-a intamplat indica o problema a relatiei voastre, dar iubirea adevarata o poate invinge.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#61 2011-08-13 21:29:10

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Am citit acest topic cap coada si am fost convinsa ca o sa ramai cu actualul. Pt tine tipul cel nou a fost doar o actractie (esti om si pt o clipa ai avut o scapare din cauza problemelor cotidiene care se intampla in fiecare cuplu intr-o mai mica sau mai mare masura). A aparut tipul cel nou, tu aveai unele probleme cu actualul, te simteai coplesita de unele griji si ti s-a pus tie pata ca vezi doamne poate fi si mai bine. Am si eu momente cand ma enervez si gasesc numai defecte unor persoane car emereu au fost bune si atente cu mine. A fost o criza de moment si ai fi facut o prostie. Si daca cumva o sa ti se mai intample sa fi tentata sa renunti la actualul pe care il cunosti mai bine decat te cunosti pe tine sa fi atenta pt cine renunti la el pt ca toata lumea are cate o problema si cine stie ce poate ascunde o noua persoana. Viata este grea, are si bune si rele si niciodata nu o sa poate fi totul perfect, mereu o sa lipseasca ceva pt ca asa e firea omului, sa-si doreasca de fiecare data mai mult. Fireste ca acum nu-ti sugerez sa te multumesti cu putin, doar iti sugerez sa fi realista ca nu totul este "ca in vis". Bafta!

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#62 2011-08-13 22:22:03

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

eu sunt mai batrana asa,lasa-ma sa ma indoiesc ca e totu ca-nainte.chiar tu ai scris ca pt o vreme n-ar avea rost sa fii cu amicul.in viata asta care trece asa repede sa ne mai plafonam in ceva e crima.mult succes!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

Publicitate

loading...

#63 2011-08-13 22:47:19

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Ca inainte nu poate sa mai fie. Ori e mai bine, ori e mai rau. Asta depinde de cat de mult ti inteles ce vrea celalalt si cat de mult va doriti sa fiti impreuna pt ca in viata se tot fac compromisuri, nu e asa roz cum dau unii de inteles pt ca nici la ei nu e, doar aparente. Trebuie sa invatam sa lasam de la noi si unii si altii.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#64 2011-09-14 14:46:04

Peacekeeper
Sr. member
Inregistrat: 2011-09-06

?n genereal aleg unul care se dovedeşte a fi destul de idiot, apoi sunt frustrată şi c?nd ?n sf?rşit am ocazia să-l ?ncerc şi pe celălalt mi se pare la fel retardat (?n majoritatea cazurilor rotfl

Trust me or not, I don't give a fuck !
-------------------------

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.