|
Nu esti logat.
Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?-2#20 2011-07-24 23:10:19
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?cora,la mine al meu e singurul om de pe planeta care imi starneste simturile cat o dura,nu stiu.si nu voi sti-o poate niciodata "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #21 2011-07-24 23:11:21
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?dar inainte de el nu au mai fost altii sonia? a fost primul si singurul? pe moment cu totii stim ce vrem si cum vrem. pacat ca peste ani si ani se pot schimba multe. din pacate. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #22 2011-07-24 23:11:30
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?Eu am o intrebare pt hi5. Da cum ai reusit sa te indragostesti,doar dintr-o privire? S-au intamplat mai multe lucruri? Ca totusi nu-mi explic:esti intr-o relatie(ba chiar si logodita) si subit ti-ai gasit baiatul visurilor tale. Offline #23 2011-07-24 23:12:32
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?cora,eu credeam ca te referi la altii in acelasi timp cu cel de langa tine. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #24 2011-07-24 23:12:57
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?ah nuuuu sonia ma refeream in general, pe parcursul vietii nu neaparat concomitent Ultima oara a fost editat de coraline (2011-07-24 23:13:43) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#25 2011-07-24 23:37:53
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?Numai tu stii ce fel de relatie ai si cum si cat de mult l-ar afecta si pe el. De acord cu tine ca nu poti sta nefericita. Asa ca, mult curaj in luarea unei decizii bune. Do the world a favor, stay like this forever. Offline #26 2011-07-25 00:08:35
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?Deci relatia ta actuala scartie(dupa cum vezi,un detaliu face diferenta ) . Daca relatia scartaie,si simti puternic distanta dintre voi e ok sa iti largesti orizonturile si sa cunosti persoane noi. Daca simti ca cel nou iti poate oferi ceva mai bun,sau te simti mai ok cu el...da-i bataie. Dar nu uita ca trebuie sa fii sincera cu actualul. Offline #27 2011-07-25 00:24:17
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?
in aceeasi situatie am fost si eu cu fostul, cu toate ca eram de aproape 5 ani impreuna nimic nu mai mergea si stiam ca mult nu va mai tine.
in relatia cu actualul exact asa ma simt, nu pot sa ma uit la altii (nici macar cand sunt pe strand, la mare..etc) fiindca inima mea e la el si el e tot ce mi-am dorit. nu regret o clipa ca l-am parasit pe celalalt pt baiatul actual fiindca el imi ofera absolut totul. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #28 2011-07-25 00:36:18
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?Haifaiv, am trecut si eu prin asta exact acum un an, si la fel ca tine, imi spuneam ca nu mi se poate intampla asa ceva, nu ma mai intelegeam cu mine. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #29 2011-07-25 01:37:52
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?hai_faiv... daca deja nu simti ca ar mai merge , eu zic sa renunti la actualul. Uite eu cand am stat ieri de vorba cu fostul meu stiam ca ii place de altcineva, stiam ca il atrage altcineva, pentru ca intre noi a murit ceva. Stiu ca acum e cu ea, si nu pot decat sa ma bucur ca e asa. Ca macar el e fericit, si a avut bunul simt sa vina sa-mi spuna ca desi ma iubeste si vrea sa ne mai dam o sansa, numai e la fel. Nici eu numai simt la fel,si nici el. Iar dupa lungi discutii ieri, am vorbit cu el despre ea. Si i-am zis ca il iubesc, dar tocmai pentru ca il iubesc nu vreau sa mai am o relatie cu el de dragul a ceea ce a fost. A fost de acord cu mine. Am plecat impacata si el la fel. Azi l-am vazut cu actuala... Si nu pot sa spun decat ca m-am intristat dar macar stiu ca o sa fie fericit. Asa ca fii un pic egoista.. si vorbeste cu prietenul tau. Credde-ma ca o discutie de genul pe care am avut-o eu lamureste multe, si scurteaza multe. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #30 2011-07-25 08:32:53
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?Stiu cum e sa incepi sa vezi doar defectele din cel de langa tine, sa simti ca te sufoca, sa vrei sa fugi undeva unde sa nu te gaseasca, sa fii tu singurica. Cred ca tipul asta nou e de fapt o gura de aer proaspa, semnul ca probabil se poate si mai bine. Ziceai ca mergeti la mare... cred ca atunci iti vei da seama de fapt ce si cum, daca mai are rost sa incerci sa iti impui sa ramai langa el (in opinia mea, intr-o relatie e nevoie si de autocontrol, de aia am zis ce-am zis). Daca nu va fi asa, degeaba o sa incerci sa ramai langa el de dragul de a nu-l rani... cu timpul "sila" se va accentua, si va fi mult mai rau pt amandoi daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #31 2011-07-25 15:15:33
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?si eu am fost in situatia asta inainte de a avea o relatie cu actualul (sotul). Iubesc si sunt iubita Offline #32 2011-07-25 16:10:11
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?queen mi s-a facut pielea de gaina pe mine :-| sper ca esti bine Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2011-07-25 16:15:56) Offline #33 2011-07-25 18:48:56
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?foarte bine te-ai gandit ca n-au intrat baietii in sac. esti prea tanara sa te multumesti cu jumatati de masura , sa faci atatea compromisuri ... Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #34 2011-07-25 18:56:12
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?asa te sfatuiesc si eu.sa vezi daca mai simti ceva pt el.apoi sa iti continui viata.esti tanara!nu trebuie sa te simti legata de nimeni la varsta asta.mai ales ca nu mai simti acea tresarire cand te suna si vorbesti cu el.nu esti de condamnat cu nimic.fii sincera pana la capat!si succes! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #35 2011-07-25 20:27:52
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?ma suprinde ca nimeni nu a sesizat urmatorul lucru: tie iti e scarba de actualul, nu te mai atrage, conform propriilor tale spuse. dupa parerea mea, asta-i un motiv suficient de despartire. daca acum, cand ai 20 de ani omul de langa tine nu te mai atrage, ce te vei face toata viata in caz ca va luati? V., soarele si luna Offline #36 2011-07-25 22:15:41
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una? Jen, sunt bine "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #37 2011-07-25 23:41:56
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?hai_faiv, eu simt ce simti tu acum. Oricum noi ne-am mintit 2 luni unul pe altul ca ne mai iubim, ca ne simtim lipsa. Pentru ca intr-adevar ne simteam lipsa, din cauza obisnuintei. Stiu cate trebuie sa induri si cate lacrimi sa inghiti doar ca sa iei o decizie. Stiu ce inseamna toate astea. Ti-am zis, eu nu cred ca tu il mai iubesti la fel, sunt convinsa ca il iubesti pentru ce a fost intre voi, pentru tot. Dar in momentul asta tu, trebuie sa te calmezi si sa astepti sa mergeti la mare ca sa vorbiti. Nu fa greseala sa vorbesti cu el in ultima seara ! O sa-i strici mai mult decat zilele dupa concediu, pentru ca el se va gandii cat ai putut fii de falsa sa ii spui abia in ultima seara. Si ca poate asa ai fost toata relatia. Asculta-ma ca stiu ce spun. Eimportant ca voi dupa toate astea sa lasati macar loc de buna-ziua. E important sa pleci impacata. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #38 2011-07-26 00:10:05
Re: Ce faci cand ei sunt 2, iar tu una?ma bucur.. adica daca stai sa te gandesti un pic, iti dai seama ca nu ai vrea sa fie suparat pe tine nu stiu cat timp ca nu ai fost sincera cu el si te-ai prefacut in vacanta ca e totul ok. Iti spun eu , lui nu o sa-i pese ca ai facut asta ca sa ii fie lui bine, el o sa fie de parere ca asa ai fost toata relatia. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|