homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Povara virginitatii...-6

#96 2011-08-04 22:23:50

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Povara virginitatii...

Here's the attitude problem again... no wonder no one wants to f*ck you daca te porti asa. smile Cred ca atitudinea ta ar trebui sa fie rezolvata, ca sa ti-o poti pune si tu intr-un sfarsit...

#97 2011-08-04 22:24:03

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

sm  sm  sm  sm  sm  sm  sm  sm  sm

happy  macar si-a dat seama ce vrea ... deci n-a fost in zadar  bang  bang  bang

Ne dorim si noi bebic

#98 2011-08-04 22:31:59

Nataşa
New member
Inregistrat: 2011-08-03

mai fetele, eu nu inteleg ceva.

m-ati atacat ca ma cred superioara ca m-am luat de astia care nu stiu a scrie. daca ai habar de gramatica limbii romana, ortografie si vocabular, inseamna ca esti demn de denumirea homo sapiens sapiens? tre' sa-ti ridice cineva o statuie? nu, esti doar un om normal, care a ramas cu ceva de pe la scoala. pe bune, nu ma consider superioara din acest motiv.

what's the problem with my attitude? ok, o sa ma straduiesc sa adopt aerul de fetita cuminte, nepusa pe cearta, sa va multumesc.
in ceea ce priveste faptu' ca nimeni nu vrea sa mi-o puna... n-as paria ca nu exista pretendenti. refuzuri, da.
vai, here we go again.

şase saşi în şase saci.

#99 2011-08-04 22:35:08

Gizeh
Banat

Natasa, poate ca ar trebui sa lasi putin de la tine .. nu iti place ce citesti nu raspunde... pana la urma e important ca tu ti-ai dat seama ce vrei de fapt si ca nu virginitatea ta in sine este o povara...

Ne dorim si noi bebic

#100 2011-08-04 22:36:24

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

Vai natasa, tu cred ca ai noroc ca ai si ceva prin capusor, adica ceva cultura, dar oricum, aveam eu una in clasa alexandra, tot asa cu gura mare ca tine era si intepata si...

intr-o zi a prins-o una, proasta si fara cultura, da' a enervat-o asa rau incat... i-a spart mufa, ca sa vorbesc asa, ca-n cartier.

Morala, atitudinea face mult, daca te-au plictisit primele randuri... mna du-te si fa o degetica, te mai destreseaza, te pregateste si pentru act in sine.

p00py m00lty si  succes

out/

Publicitate

loading...

#101 2011-08-04 22:37:56

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Inseamna ca n-ai vorbit prea mult cu ei, daca inca exista pretendenti. Natasa, toti am trecut pe la scoala, toti ne-am construit o educatie intr-o masura sau alta, nu e cazul sa vorbeasca nimeni pe un ton de superioritate cum faci tu - pentru ca asta faci, indiferent daca iti dai sau nu seama. Ideea e ca nimeni nu o sa te ajute vreodata si nu te va lua in serios cat timp te porti asa... e precum comportamentul unui copil de 5 ani care bate din piciorus ca ea are jucarii mai frumoase decat restul lumii; la varsta ta, ar fi trebuit sa treci peste faza asta. Poate reusesti sa ti-o pui, good for you, da' tu crezi ca poti mentine o relatie asa? Ai idee cate sacrificii necesita o relatie? Si cate faze trecute cu vederea, iertate, uitate? Cu atitudinea pe care o ai acum, cea mai buna sansa a ta pentru o relatie e cu unul dintre tipii care pun anunturi din categoria "sclav, caut stapana". Nu e ok...si nu sunt singura care ti-a spus asta.

#102 2011-08-04 22:40:45

Nataşa
New member

am gasit persoane pe aici, carora chiar le apreciez felu' de a gandi si raspunsurile prompte. Lala, tot respectu' smile
scopu' meu era sa vad cum privesc baietii din ziua de azi, nu de acum 10 ani, fetele virgine. daca prefera o experimentata in pat, daca atunci cand afla ca esti virgina zic "aa, pai eu i-o trag asteia si dupa da-o in.... ca doar n-o sa stau s-o invat meserie". atat, asta era dilema mea.
repet, titlu' a fost prost ales.

Ultima oara a fost editat de Nataşa (2011-08-04 22:44:40)

şase saşi în şase saci.

#103 2011-08-04 22:42:22

Gizeh
Banat

fetele .. usor ... ea are o problema... poate este si o criza adolescentina ... fiind mai mature ar trebui sa o intelegem si sa ne expunem parerile ... daca vrea sa tina cont sau nu e alegerea sa. as putea sa vorbesc si termeni academici,dar nu ar intelege mare lucru. poate fi vorba si despe o criza de personalitate. aceasta se poate face la orice varsta. are nevoie de sprijin si daca nu reuseste sa se indrepte poate apela la serviciile de specialitate pentru a isi rezolva problemele.

Ne dorim si noi bebic

#104 2011-08-04 22:43:14

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Intri pe un forum de anticonceptionale si astepti sa gasesti... tipi? lol
Dar pot sa-ti raspund eu intr-o oarecare masura. Am mai multi amici decat amice. Mult mai multi. Majoritatea nu s-ar incurca cu o virgina pentru ca e de munca in plus si multi nu vad rostul. Pe de alta parte, in societatea romana exista si masculi cu gandirea secolului trecut, care afirma sus si tare ca ei vor numai virgina, ca ei nu vor o haina dupa ce-a probat-o altul. Acum depinde spre ce categorie inclini tu.

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2011-08-04 22:44:04)

#105 2011-08-04 22:45:02

Gizeh
Banat

experienta vine pe parcurs si conteaza foarte mult primul partener ...

Ne dorim si noi bebic

#106 2011-08-04 22:45:22

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Natasa, important e ca din toata vorbaria asta tu sa iei ce e mai bine si sa pui in aplicare.

Fetelor, daca citeati tot vedeati care e de fapt problema ei si ca intr-un final a inteles ce are de facut. A formulat titlul topicului gresit, de fapt problema e mai profunda si nu se rezuma la virginitate si cum sa scape de ea mai repede.

Da, a fost mai acida la inceput da apoi a lasat garda jos si am reusit sa purtam un dialog civilizat, fara ironii.

Ultima oara a fost editat de lala20 (2011-08-04 22:46:18)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#107 2011-08-04 22:46:13

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

V. a scris:

Vai natasa, tu cred ca ai noroc ca ai si ceva prin capusor, adica ceva cultura, dar oricum, aveam eu una in clasa alexandra, tot asa cu gura mare ca tine era si intepata si...

intr-o zi a prins-o una, proasta si fara cultura, da' a enervat-o asa rau incat... i-a spart mufa, ca sa vorbesc asa, ca-n cartier.

Morala, atitudinea face mult, daca te-au plictisit primele randuri... mna du-te si fa o degetica, te mai destreseaza, te pregateste si pentru act in sine.

p00py m00lty si  succes

out/

rotfl2))))))) subscriu .

natasa, (hai leaga-te si de mine) nu trebuie sa fii asa. gresesti mai mult decat iti poti imagina. ai idee cate fete regreta ca s-au culcat cu primul venit care nu merita lucrul asta? de ce te grabesti ? de ce esti atat de intepata ?

nu cred ca in viata reala esti asa, ba din contra, cred ca esti o persoana retrasa.

esti o fata desteapta, de ce trebuie sa reactionezi asa? dai dovada ca esti precum pitipoancele din bucuresti. chiar asa vrei sa te perceapa lumea? tu faci ce vrei! ai primit sfaturi bune si le-ai refuzat pe toate, ba chiar ai dat dovada de superioritate. nu suntem prostii nimanui, cu atat mai putin ai tai, ca stam sa-ti dam sfaturi ca sa te ca.. tu pe ele. sincer acum!

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#108 2011-08-04 22:49:57

Gizeh
Banat

daca nu vrea sa tina cont de parerile/sfaturile noastre atunci sa vorbeasca cu o persoana avizata.... poate ca problema asta a ei este de cu totul alta natura..

Natasa, oricum o data si o data cineva tot o sa te inceapa ca sa spun asa

Ne dorim si noi bebic

#109 2011-08-04 22:50:32

Nataşa
New member

fetele lu' mama, fete...

Puteti sa spuneti ce vreti despre mine. Tot ce va vine in capusor. Pe mine nu ma afecteaza, habar nu aveti daca-s asa sau nu si-n realitate, daca prietenii mei sunt la fel de artagosi ca mine, daca, daca, daca si cu parca, intr-o barca. Stiti aia, nu?

Na, nu stiu peste ce tipi voi da eu, cert ii ca nu ma vad o scandura in pat, da' nici Jenna Jameson.

Stii care-i culmea culmilor? Aici pe forum considerati ca-s vreo ciudata, premisa gresita, nici macar n-are fundamente solide.
Da' in viata reala, n-am astfel de reprosuri. Nu pare nimeni deranjat de atitudinea mea.

@Lala, multumesc pentru sfaturi, ca mi-ai ascultat of-ul. mi-a facut placere sa vorbesc cu tine.

Ultima oara a fost editat de Nataşa (2011-08-04 22:53:46)

şase saşi în şase saci.

#110 2011-08-04 22:53:13

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Nataşa a scris:

mai fetele, eu nu inteleg ceva.

m-ati atacat ca ma cred superioara ca m-am luat de astia care nu stiu a scrie. daca ai habar de gramatica limbii romana, ortografie si vocabular, inseamna ca esti demn de denumirea homo sapiens sapiens? tre' sa-ti ridice cineva o statuie? nu, esti doar un om normal, care a ramas cu ceva de pe la scoala. pe bune, nu ma consider superioara din acest motiv.

what's the problem with my attitude? ok, o sa ma straduiesc sa adopt aerul de fetita cuminte, nepusa pe cearta, sa va multumesc.
in ceea ce priveste faptu' ca nimeni nu vrea sa mi-o puna... n-as paria ca nu exista pretendenti. refuzuri, da.
vai, here we go again.

off topic. mie imi place de tine sa stii, am citit ce ai scris si desi iti lipseste experienta si vezi doar tonuri de alb si negru, nu si de gri, imi place cum gandesti in general. cu timpul o sa devii mai flexibila in gandire si principii si o sa fie bine.

tot off topic, imi place mult si de wildchild, in general. mi se pare ca ai niste idei foarte faine, mai ales pentru varsta ta smile

si un pic on topic...mai ales de cand sunt in alta tara, intr-un oras foarte amestecat din punct de vedere al nationalitatilor, m-am relaxat un pic in ceea ce priveste mentalitatea...da, conteaza primul. dar da, conteaza si sa experimentam si sa ne bucuram, nu? pentru ca draga mea natasa, cand o sa il cunosti pe fat-frumos, cel care o sa fie pe sufletul tau, destept si toate cele, cred ca ai vrea sa ai putina experienta. asta e parerea mea. si as avea mai multe, dar incerc sa imi impun sa scriu doar pe teme medicale smile

mult succes! smile

later edit: sa stii ca e un pic fara fundamente solide ce sustii despre forum vs viata reala smile evident pe un forum expui alte parti ale personalitatii tale decat in viata reala, dar fondul tot acelasi este, oricat vrem sa il ascundem. asa ca premiza este foarte solida in cazul in care cineva crede ca esti artagoasa, pentru ca ai fost intr-adevar. cum am spus, mie imi place de tine, fiindca imi plac oamenii asa dintr-o bucata, DAR trebuie sa inveti sa vezi griul, cum am scris mai sus. e important si incet incet o sa iti dai seama de asta.

Ultima oara a fost editat de moksha (2011-08-04 22:59:08)

#111 2011-08-04 22:58:22

Nataşa
New member

Companeros, ca sa vedeti ca nu-s a dracului precum ati dedus, spun ca si mie imi palce de Wild. O finete de intrebare mi-a pus, acolo, cu tipu' in punctu' culminant, daca... citeti voi si aflati. Mi-a placut, in sensu' ca nu mi-ai turnat o galeata de clisee.

@moksha, you made my day!

Ultima oara a fost editat de Nataşa (2011-08-04 23:00:52)

şase saşi în şase saci.

#112 2011-08-04 22:58:23

Gizeh
Banat

dupa parerea mea intotdeauna primul barbat din viata unei femei trebuie sa fie un exemplu, sa te "initieze" in tainele sexului,sa iti faca placere... apoi te poti infructa,poti gusta din plin tot felul de experiente

Ne dorim si noi bebic

#113 2011-08-04 23:11:26

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

nu neaparat, cunosc tipe care s-au culcat cu virgini prima data, si nu au fost lei in pat si dupa s-au infruptat tosui fetele de n-au mai stiut de ele... deci...

#114 2011-08-05 00:25:06

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

Nataşa a scris:

fetele lu' mama, fete...

Puteti sa spuneti ce vreti despre mine. Tot ce va vine in capusor. Pe mine nu ma afecteaza, habar nu aveti daca-s asa sau nu si-n realitate, daca prietenii mei sunt la fel de artagosi ca mine, daca, daca, daca si cu parca, intr-o barca. Stiti aia, nu?

Na, nu stiu peste ce tipi voi da eu, cert ii ca nu ma vad o scandura in pat, da' nici Jenna Jameson.

Stii care-i culmea culmilor? Aici pe forum considerati ca-s vreo ciudata, premisa gresita, nici macar n-are fundamente solide.
Da' in viata reala, n-am astfel de reprosuri. Nu pare nimeni deranjat de atitudinea mea.

@Lala, multumesc pentru sfaturi, ca mi-ai ascultat of-ul. mi-a facut placere sa vorbesc cu tine.

Au bun simt si nu-ti reproseaza nimeni.
First of all poate pentru ca le esti singura prietena...
Second of all, stiindu-te asa (orice ai spune tu, din ce si cum vorbesti cu noi, ne arati ca te crezi mult superioara altora si ai o atitudine care sincer mie unul imi provoaca scarba/lehamite. N-as putea ever sa port o conversatie cu tine din moment ce te porti ca un ţ?nc de 4 ani) in niciun caz n-ar spune ceva sa nu iei foc sa-i faci cu ou si otet.
Pentru ca oricat ai incerca tu sa te abtii, tot te dai de gol. Se cunoaste de la o posta cum te comporti dupa modul cum le-ai raspuns fetelor. Imediat ti-a sarit capsa si ai luat-o razna. Nu e bine deloc.
Ai vrut parere de barbat. Here it is. N-as face nazuri la o fata virgina. E alegerea ei cat se pastreaza capsata si cand vrea sa i se dea cep. As incerca terenul o vreme, dar in niciun caz n-as sta mai mult de 3-4 luni pana sa ma bucur pe deplin de relatie. Like wtf...am prietena sa fac o laba in baie ca nu e ea ready sa faca sex?? Nu mersi. Imi pare rau de aia de stau ani de zile langa ele...chiar si de cele care nu mai sunt virgine. Pana la urma urmei intervine nevoia. Si oricata dragoste o fi...mi se ia tot daca ma priveaza de niste placeri CU si ALATURI de ea, doar pentru ca se tine ea tare sa nu cedeze usor o.O
Prefer o fata cu experienta care stie ce vrea si cum (si probabil nu m-ar tine pe uscat n luni), decat o virgina speriata ca de bombe si nu stie ce vrea de la ea...d-apoi de la mine.

Do the world a favor, stay like this forever.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.