|
Nu esti logat.
Doresc un sfat......-8#134 2011-09-15 11:38:59
Re: doresc un sfat......o legatura propriu zisa nu are cu familia lui,decat prin telefon k vb in fiecare zi cu mami si cam o data la doua zile cu tati(asa le spune el),iar "mami" dk nu a avut grija de el cand trebuia, s-a gasit acum,si il intreaba mereu "ai mancat,mamica", "vezi sa nu stai nemancat","ai dormit,mamica" etc.iar mie una mi se pare o ipocrizie din partea ei, mai ales k stie k stam impreuna de un an si ca eu gatesc atunci cand sunt libera si nu ma duc la servici.evident nu mai pot sa-i spun nimik de ma-sa k nu-i convine si de multe ori s-a suparat pe mine cand am comentat anumite faze,dar mai zice el cand se enerveaza pe "mami si tati".eu o iau ca atunci cand un parinte isi ia mana de pe copilul lui dar mai intreaba asa niste chestii total aiurea.de ochii lumii.de cate ori vb eu cu ea si-i zic k pe marius il doare piciorul k il doare capul etc,pe ea o aud numai "pai sa va duceti la doctor mami" sau "da-i mami o pastila". nu inteleg de ce nu pune mana pe telefon sa-l intrebe ce are sau sa-i spuna hai mami sa mergem la doctor....k pana la urma e fi-su nu e fi-miu.eu de ex si acum ma duc la dentist numai cu mama.ideea e ca dk de la ma-sa nu vine nici un sfat sau un ajutor pt el,nu stiu dk eu singura ma pot descurca.il iubesc dar ma iubesc mai mult pe mine si tin mai mult la sanatatea mea...cateodata imi vine sa ma duc pe un camp,sa stau acolo sa tip pana ma descarc,sa dau naibii tot si sa ma mut inapoi la mama k sa stau linistita Offline #135 2011-09-15 11:41:54
Re: doresc un sfat......daca tu crezi ca ai nevoie de ajutorul parintilor lui atunci inseamna ca relatia voastra nu e prea sudata. in mod normal VOI DOI ar trebui sa treceti prin toate impreuna, nu sa-l ia mamica de mana sa-l duca la doctor. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #136 2011-09-15 12:24:26
Re: doresc un sfat......alinda,eu consider ca din cauza familiei lui a ajuns aici si nu cred k eu ar trebui sa trag ponoasele.pana la urma am vrut o relatie,am vrut sa plec in vacanta,sa ma distrez si sa ma simt bine in compania lui k dk vroiam sa umblu pe la doctori,faceam un copil si era mult mai simplu asa.nu am vrut sa-i fiu mama.spui k ramai la parerea ta,k e copil,dar eu consider k atata timp cat ma-sa nu l-a tratat ca pe un copil,acum nu cred k a redevenit un copil.cat despre "luatul de mana si dus la doctor":1.de ce l-as lua eu de mana sa-l duc la doctor.si 2.atata timp cat, ca mama de baiat te intereseaza majoritatea lucrurilor minore gen ai mancat,ai dormit..nu vad de ce atunci cand ti se spune k fi-tu are nevoie de ajutor,tu vii si spui faceti ce vreti.....si consider k are nevoie de ajutor si sustinere din partea tuturor nu doar din partea mea.multumesc frumos pentru sfaturi dar cred k mai mult sunt judecata eu si nu vad de ce,pt k mi-am expus punctul de vedere si am zis doar ce mi se pare mie normal.va doresc o zi frumoasa si probleme cat mai putine! Offline #137 2011-09-15 12:29:09
Re: doresc un sfat......doamne, da' de ce ataci in halu' asta, femeie? ti-a spus cineva ca tu esti vinovata? ti s-au dat sfaturi cel putin pertinente... si da, din moment ce nu si-a trait copilaria, e un copil; nu are maturitatea emotionala specifica unui "barbat", ca dovada stand modul lui de a-si "rezolva" problemele; daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #138 2011-09-15 12:31:03
Re: doresc un sfat......doolcy, subscriu tot ce a spus alinda... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline Publicitateloading...
#139 2011-09-15 12:40:04
Re: doresc un sfat......doamne sfinte, da' ce am zis eu de ti-a sarit asa tzandara? Ultima oara a fost editat de alinda (2011-09-15 12:45:13) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #140 2011-09-20 19:28:26
Re: doresc un sfat......fetelor (si eventuali baieti ) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #141 2011-09-20 20:05:34
Re: doresc un sfat......Spre rusinea mea si eu mai fac mofturi din astea. Adica nu imi place sa mananc din aceeasi mancare 2 zile, sau o mancare facuta de 2 zile. Daca stau sa ma gandesc doar ciorba mananc si a doua zi, in rest... nu. Probabil maica-sa gatea zi de zi, sau cel putin asta s-a intamplat la mine. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #142 2011-09-20 20:18:54
Re: doresc un sfat......Explica-i ca nu ai timp sa gatesti in fiecare zi si nici atatia bani de risipit aiurea pe mancare. Si in cazul in care face mutre, ar fi bine ca inainte sa te apuci de gatit sa-l intrebi ce ar avea pofat sa manance si daca nu mananca ai cu ce sa-i dai peste nas ca doar el a preferat varza in loc de fasole. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #143 2011-09-20 20:19:01
Re: doresc un sfat......Da, stiu sigur ca maica-sa l-a invatat asa (ce i-as spune vreo cateva de dulce in mai multe privinte ). Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-09-20 20:20:28) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #144 2011-09-20 20:23:34
Re: doresc un sfat......Poate asa a fost obisnuit de acasa, cum zice si carmen. Al meu mananca si mancare gatita cu o zi in urma, si jumatate de portie si apoi altceva, pana se satura. Dar asta tine si de situatia care a avut-o acasa de la 17 ani, ca isi gatea singur . Offline #145 2011-09-21 10:22:24
Re: doresc un sfat......kathrynn, partial ma regasesc si eu in situatia descrisa de tine. si noua ni se intampla, din pacate, destul de des sa avem mancare gatita acasa si sa ne apuce diverse alte pofte - de orice, mai putin de ce e in frigider. asa ca fie mancam o pizza, fie facem un gratar, paste sau altceva acasa, toate astea in detrimentul mancarii deja existente. ce pot sa spun... si pe mine ma deranjeaza faptul ca aruncam mancare dar imi asum si eu partea mea de vina pentru asta. oricum nu se intampla extrem de des si nici nu aruncam cantitati industriale de mancare. de fapt nici nu stiu cum sa calific treaba asta, e un fel de rasfat aiurea, incurajat probabil de faptul ca nu suntem siliti sa ne uitam la fiecare banut - daca am fi in situatia de a pune cu greu ceva pe masa sigur risipa ar inceta. Ultima oara a fost editat de alinda (2011-09-21 10:28:22) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #146 2011-09-21 11:51:22Re: doresc un sfat......Si noi facem mai multa risipa de mancare decat a trbui. Cand a stat bunica-mea la mine o saptamana saraca sa pice cand l-a fazut ca vroia sa arunce un termos jumate plin de cafea Offline #147 2011-09-21 12:46:11
Re: doresc un sfat......monica, tu sigur nu locuiesti in Romania Ultima oara a fost editat de alinda (2011-09-21 12:47:07) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #148 2011-09-21 14:30:24Re: doresc un sfat......Nu, i-adevarat, dar am vazut ca in bucuresti in supermarketuri aveau. Adevarat e ca nu am cautat carne, dar de toate celelalte, banza, iaurt si ou aveau. Oricum si aici e greu de gasit carne eco, ca se vinde ca painea calda cand e la preturi decente... si cand nu e... e enorm de scumpa,daaaaaar, am inceputs a mananc fasole, naut, linte, ecologice, yum yum. Offline #149 2011-09-21 14:38:41
Re: doresc un sfat......tot la mine in oras exista in magazinele mari "uscaturi" bio (ce-ti spuneam mai sus, paste, biscuiti, etc) si nimic altceva, din pacate. mai gasesti cu greu cate un suc de rosii sau de legume, faina, chestii de-astea. cam atat... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #150 2011-09-21 14:51:10Re: doresc un sfat......pacat e oi metoda testata de a nu mai arunca mancarea ca daca dai o groaza de bani pe ea nu te mai induri sa o arunci. Interesant e ca de cand facem asta nu cheltuim mai multi bani, dar nu mai cumparam chipsuri, sucrui, nu mai aruncam de toate, merge foarte bine cand faci asa. Offline #151 2011-09-21 14:52:02Re: doresc un sfat......asa era si al meu la inceput, tot obisnuinta de acasa pentru ca soacra-mea venea de la servici la 5 si se apuca de facut mancare pentru seara, a doua zi mai mancau ce gaseau prin frigider, branza, rosii, de astea, apoi seara iar facea de mancare. Si tot asa, mancare proaspata zi de zi. Asa ca al meu nu manca mancare reincalzita, manca atunci o data si la revedere. Daca am vazut asa am inceput sa nu mai gatesc si dupa o saptamana de mancat uscaturi mi-a cerut el mancare gatita. Ok, dar daca gatesc mananci si maine si poimaine. Da, da. Si de atunci nu mai face dragul meu mofturi. Merg pe principiul mananci ce este ca te intreb inainte sa gatesc daca iti place/ti-e pofta. Nu vrei sa mananci mori de foame. Simplu Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #152 2011-09-21 17:14:38
Re: doresc un sfat......
Subscriu ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|