Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.
- dudu.f
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-09-01
Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.
Buna seara,
Ma confrunt si eu cu o problema interesanta si ciudata in acelasi timp. Am o vecina cu care petrec foarte mult timp si care are prieten.Suntem si foarte buni prieteni.Petrec asa de mult timp cu ea incat din cand in cand imi spune: "am devenit prea intimi","dorm mai mult cu tine decat cu prietenul meu","ma simt mai bine cu tine decat cu prietenul meu",...(se plange ca nu ii merge bine cu prietenul) .De fiecare data cand o aud ii spun ca imi place de ea ma expediaza foarte repede cu replica "Mie nu imi place de tine.Nu o sa fim niciodata impreuna.Nu exista 'chimie' intre noi" si dupa accea luam o mica pauza sa ma 'linistesc'.Acum suntem in pauza.Am fost de mai multe ori in vacante decat a fost cu prietenul ei.(2 pentru mine - 1 pt el).Totul e cam circular.Petrecem timpul vine cu o replica precum cele de mai sus, eu ii spun ca imi place de ea, ea ma expediaza, iar petrecem timpul impreuna, iar vine cu o replica, iar ma expediaza, de fiecare data facand mai mult. Imi explica si mie cum vine asta?Nu inteleg.
Multumesc.
“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.
am trecut si eu prin asta cu un prieten foarte apropiat mie. Petreceam zilnic cateva ore bune impreuna si mi-am dat seama ca la un moment dat prietenia se transforma in altceva, erau anumite gesturi si atingeri care nu sunt ok intr-o relatie strict de prietenie. Asa ca am stat ca niste oameni adulti de vorba si am ajuns la concluzia ca ne cunoastem mult prea bine unul pe celalalt si ca suntem prea asemanatori sa poata fi ceva mai mult intre noi. Si am avut de ales: sa ne continuam prietenia care poate sa dureze la nesfarsit sau sa incercam o relatie care intr-o luna doua se poate sfarsi fara sa ne putem vreodata intoarce la a fi doar prieteni. Si am ales prietenia evident. In cazul tau: mi se pare ca ea se cam joaca, pe de o parte vrea sa fie cu tine din cauza problemelor cu al ei, pe de alta se trezeste la realitate si te respinge. Daca s-ar simti cu adevarat jignita de ceea ce ii spui nu ar mai reveni, te asigur. Poti sa o iei la o discutie sincera, fara reactii copilaresti sau sa astepti sa se desparta de respectivul
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- dudu.f
- Sr. member
Iti multumesc Emilya pentru mesaj.Petreceai ore bune, noi petrecem si zile...
Nu am fortat niciodata nota pentru ca tin la prietenia cu ea si sunt constinent si eu ca nu ne potrivim si este mai ok sa pastram prietenia decat sa transformam in alceva. Apropo de discutii..de fiecare data cand incerc sa vorbesc cu ea sincer pe tema asta imi spune "ai nevoie de atentie","iar te apuca".E a 5-a oara cand "ma apuca" sa ii pun intrebarea asta cu acelasi rezultat.Sincer sa fiu nici eu nu stiu ce vreau.Pe de o parte ne intelegem bine ca prieteni(amici) si vorba cuiva, cand se taie ea sangerez si eu, si cand ma gandesc 'la rece' constat ca nu suntem tocami potriviti. Concluzia este ca amandoi daca gandim la rece constatam ca nu ne potrivim.Dar ma tulbura atunci cand face afirmatii ca cele de mai sus.
“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi
- deealexx
- Hero member
- De la: Hu
- Inregistrat: 2009-07-30
- Site
si eu sunt de aceeasi parere cu emilia. cred ca pentru ea e o joaca. dupa cum stii, multor fete le place sa fie in centrul atentiei, sa fie dorite de mai multi baieti, insa cand vine vorba de a fi ceva, se da inapoi. e un fel de soarecele si pisica.
daca "la rece" amandoi ajungeti la concluzia ca nu va potriviti, atunci revino-ti in fire si poarta-te ca un adult responsabil. nu mai "tanji" dupa ea si incearca sa iti gasesti si alte preocupari.
- ani88
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-17
doarme in timp ce vb cu ea sau cum doarme cu tine?
I love you. Remember. They cannot take it
- deealexx
- Hero member
- De la: Hu
- Inregistrat: 2009-07-30
- Site
da..si mie mi se pare multe chestii anormale din ce mi-a spus el
- dudu.f
- Sr. member
Doarme la mine peste noaste si eu la ea.Nu ne atingem.O data cand am dormit la ea a dormit toata noapte lipita de mine.M-am deslipit, s-a lipit la loc.Cand ii zic dimineata imi zice ca a fost involuntar.Am crezut-o.
Acum ceva mai tare:. De o saptamana suntem in pauza ca sa imi "revin" pentru ca ea nu imi impartaseste aceleasi sentimente.O chem la mine zice ca nu vrea ca s-a schimbat, ca ii face rau sa vina la mine.Ok..respect dorinta fetii..Vre-o 4 zile ..liniste dupa care urmatoarele 4 zile stam si purtam discutii interminabile si contradictorii cu teme 'filozofice'(nu me potrivim,reprosuri,regrete,amenintari chiar).Imi spune ca a facut greseala ca mi-a spus atatea lucruri despre viata ei, ca ce proc sunt eu,..eu i-am spus si eu lucruri rele si ii dau un mesaj prin care ii spun ca imi pare rau ca m-am purat urat si ca nu mai putem continua ca amici, dar ca o sa fim incontinuare vecini.La care ea imi raspunde printr-un mesaj cum ca s-a gandit la problemele mele si ca ea a vrut doar sa imi dea o pauza ca sa ma linistesc.O intreb daca vrea sa continuam dupa ce 4 zile mi-a reprosat toate chestiile ..si imi zice "Da!Da!Normal ca vreau!"....si intr-un final a ramas sa o caut eu cand "ma linistesc".Ii spun ca m-am linistit si o caut pe 1 octombrie. Crezand toate chestiile pe care mi le-a zis in ultimele 4 zile din spusele ei rezulta ca intre noi nu mai poate fi nimic(nici amicitie..nimic).Apoi imi spune hotarat ca "Da vrea". Ori joaca bine ori nu stie nici ea ce vrea.Voi ce credeti?(Culmea e ca nici eu nu stiu ce vreau.Dupa ultimele 4 zile sunt aproape convins ca nu vreau nimic de la ea ca vad ca nu merge).
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
mie imi suna a naibii de cunoscuta povestea asta.
ontopic: de ce-ti bati capul cu ea? pa si pusi, vezi-ti de viata si gata, daca ea se comporta asa ce rost are?
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- dudu.f
- Sr. member
@deealex Sunt chestii si mai anormale pe care nu le-ai auzit.Ea are o problema cu 'cosurile'...la inceput pe spate.Ma roaga daca pot sa i le scot.Zic ca da.Scot 1-2 cosuri pe care le avea si apoi incep sa o mangai.Imi tot zice ca o mangai, eu ca nu o mangai.O mangaiam si nu zicea nu.Alta data am trecut la cusurile de pe picioare.Aceasi poveste.O mangai...Avea pantaloni..ridic pantalonul putin mai sus.Constata ca e prea sus ..(ea se juca pe telefonul meu si statea cu piciorul pe "lanterna mea" si eu o mangaiam pe picioare.Ii zic ca are picorul pe lanterna si am lanterna aprinsa il da jos si peste 1 minut pune iar piciorul si imi zice ca o mangai.Ma opresc. Alta data eram la ea.Ma intreaba daca pot sa ii storc un cos de pe fund.Eu ii zic ca nu prea pot(ii dau de inteles ca ma excita).Mergem pe la bucatarie si cand ne intoarcem sare in pac cu pantalonii in vine si ma roaga sa ii storc cosul.Numai de cos nu imi ardea.Storc unu pe care il avea.dupa care incep sa ma joc cu fundul meu.Constata asta.Ii spun ca imi place fundul el.Mai constata o data si dau sa ma opresc.Ea tot o mai tine "mai am, mai am"(cosuri).Ii zic ca nu si ma opresc.Mai insista o data vede ca nu ii iese si ne lasam de sportul asta.La ceva vreme dupa faza asta cand face ea o constatare ca "face mai mult cu mine decat cu prietenul" eu o intreb "Daca vrea sa..".Ea imi spune "cum de mi-a dat mie prin cap asta"..Eu ii zic..stii ..fazele cu cosurile de pe fund parca nu au fost tocmai normale.Ea imi spune ca a mai rugat pe cineva sa ii scoata?!?! si ca sunt normale si ca am inteles eu prost.Ii zic ca numai costuri nu storceam ca o pipaiam in toata firea si ea imi da un argument de genul "Cum?Nu mi-ai stors cosuri?Eu asta credeam ca faci!Sa iti fie rusine" (hai sa fim seriosi.O fata nu stie cand o pipai pe fund..si culmea e ca si zice atunci si mai si vrea).Am considerat ceva "normal" faza cu cosurile de pe fund.Si m-a mai rugat sa ii storc o data si...a fost "normal" si putin mai mult
@yoyolina Mie nu imi suna.Daca imi suna nu mai postam.Poti sa imi dai mai multe detalii.(Sunt 'baietel mare' deci nu trebuie sa te chinui sa 'impachetezi' mesajul sub o anumita forma incat sa fie usor de inghitit.)
De ce? In 95% din timp ne intelegem foarte bine.Adevarul este ca si eu ii fac o gramada de placeri si incerc sa o fac sa se simta bine.Daca eu vreau sa mergem in parc si ea vrea la restaurant..mergem unde vrea ea.(Sunt ingaduitor.Mi-am dat seama ca am exagerat uneori(mai tot timpul))...a si imi place fundul ei . Ce rost are.Se pare ca nu are...Oricum dupa perioada de "liniste" presimt ca o sa fie o liniste definitiva.Nu o sa mai fiu vecinu' cel bun.O sa fiu "daca vrei ceva de la mine, insemna ca si eu vreau ceva de la tine".Daca vrei la restaurant..eu vreau in parc ca sunt satul de 4 pereti.Daca nu se conformeaza insemna ca nu este ceea ce vreau eu.
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
imi cer scuze anticipat ca sunt rea...dar pentru numele lui Dumnezeu, alta activitate decat stors cosurile nu ati gasit?
- dudu.f
- Sr. member
surprinzator..am gasit ...am gatit impreuna..am fost la cumparaturi impreuna..la mare..la munte..in oras..am vazut filme... am facut foarte multe lucruri.Mai multe decat facea ea cu prietenul ei chiar.Din afara lumea ne vedea ca un cuplu..Daca faceam si dragoste/sex pot sa zic ca eram 'un cuplu'.
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
moksha a scris: imi cer scuze anticipat ca sunt rea...dar pentru numele lui Dumnezeu, alta activitate decat stors cosurile nu ati gasit?
Mie mi-a venit instant in minte imaginea a doua maimutici care se paducheaza una pe alta Imi cer scuze pentru asta, dar mi se pare cam haios sa va stoarceti cosurile Eu unu nu mi-l imaginez pe barbatu-meu storcandu-mi cosurile de pe fund
Ultima oara a fost editat de blueeyes (2011-09-05 21:44:27)
- moksha
- Hero member
mie nu mi se pare haios. mi se pare, repet scuzele daca deranjeaza pe cineva, scarbos.
in tema in discutie nu vreau sa ma bag prea mult. eu consider ca sexul in acest caz nu face diferenta neaparat. e la fel cum zic unele fete pe forum ca sunt virgine dar intreaba daca sunt gravide pentru ca au facut dus cu prietenul lor. fix la fel. doar am de gand sa subliniez un lucru. tu nu stii ce face ea cu prietenul ei. doar ea stie si stie si el, atat. deci nu te grabi sa il judeci si sa judeci relatia lor. parerea mea. in rest, daca tot continuu nota de rautata de la inceput, vecina ta sufera de o usoara spre medie instabilitate emotionala si pentru asta tu esti singurul care poate decide ce isi asuma sau nu. deci eu iti urez multi succes.
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Holly Cooooow!!!!!! Tu chiar te mai simti atras de ea dupa ce te-a pus sa-i storci cosurile, indiferent de pe ce parte anatomica, fie ea fund, picior, ureche, sau varful limbii?????
Mie imi provoaca repulsie chestia asta, pt ca mi se pare o treaba foarte foarte intima, nu intre 2 oameni care sunt in perioada de tatonare. Ar trebui sa fiu beata rau de tot sa ii cer unui tip sa-mi faca asa ceva. Sau sa fiu treaza dar sa vreau sa-i tai pofta de-a mi-o trage. Un turn-off mai mare ... greu de gasit...
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- dudu.f
- Sr. member
Ok.Este scarbos.Sper sa nu o vina acum inca vreo 3-4-5-6 membrii sa spuna ca este scarbos pt ca este.Din pacate mai facem si lucruri de care nu suntem mandrii.Eu am incercat sa pun acceptul ca ea 'm-a lasat' sa o mangai/ating si apoi s-a facut ca ploua ba chiar a afirmat ca nu stie ca am pipait-o pe fund si ca i se pare normal sa ii scoata cineva cosurile ... Hai sa o luam atfel ca se pare ca unii au orori cu lucrurile scarboase(normal).Eu, sa zicem cer unei femei sa vada daca am pielea aspra pe piept.Ea acceopta si ma mangaie, eu ii spun ca ma mangaie dar cand se retrage ii spun sa mai verifice.Ea vine apoi la mine si imi spune "te-am mangaiat".Eu ii spun "Cum?Eu credeam ca vezi daca am pielea aspra".
@kathrynn Da, este o chestie intima, intradevar.Si vecina a venit cu replica "am devenit prea intimit".De acord cu ea.Devenisem prea intimi.Intrebarea mea este de ce?Pentru ca nu eu am vrut sa facem chestii intime, dar nici nu am zis nu.Cand venea la mine ma intreba "vrei sa dorm la tine?".Eu ii ziceam "Cum vrei, nu ma deranjeaza, m-am obisnuit cu tine".Eu nici nu spun ca in toata treaba asta nu am nici o vina pentru ca e clar ca din moment ce am acceptat lucruri sunt si eu vinovat.Ceea ce nu inteleg eu inca este de ce nici ea nu a zis nu, ba chiar a 'cerut' unele lucruri si cand treaba devenea mai serioasa imi zicea ca 'nu are sentimente' pt mine.
Cand am deschis topicul l-am deschis cu ideea de a intelege anumite lucrui.M-am convins de o parte dintre ele.
P.S.: Pentru cei cu imaginatie bogata si cu o atractie/respingere pentru cosuri.Sa nu va imaginati ca avea un fund plin cu cosuri si ieseau tone de mizerie.Din punctul meu de vedere cosul este 'un motiv'.
Ultima oara a fost editat de dudu.f (2011-09-05 22:41:25)
- moksha
- Hero member
eu cred ca ai fost prea repugnat de prima parte a postului meu, legat de cosuri, ca sa citesti partea on topic, care avea sens. poate incerci mai tarziu.
in al doilea rand, cum am zis discutia despre cosuri a fost off topic. mie personal mi se pare scarbos si crede-ma ca am vazut multe lucruri scarboase la viata mea, spre exemplu picioare amputate, avorturi si multe din aceasta familie, deci comentariile tale rautacioase nu isi au deloc rostul. dar nimic nu mi se pare mie personal mai odios decat imaginea unui cuplu/ne-cuplu storcandu-si unul altuia cosurile. asta e parerea mea.
si nu stiu care e marea ta dilema...de fapt. probabil faptul ca nu vrea sa faceti sex are un prieten, habar nu are ce sa faca, tu esti prin preajma. restul l-am scris mai sus.
mult succes.
- dudu.f
- Sr. member
@moksha. Imi cer scuze pentru comentariile rautacioase.Nu asta a fost intentia. Stors cosuri=lucru scarbos.[punct]
M-ai inteles gresit.Nu are legatura cu sexul.E super normal sa nu faci sex cu altcineva daca ai un prieten si tii la el.Din moment ce suntem destul de buni prieteni(amici) sexul poate sa strice tot. Dilema mea este: De ce tot timpul se ajunge sa facem foarte multe lucruri impreuna, mai multe decat ar trebui sa facem?(Eu nu insist sa faceam.Este tot timpul alegerea ei.Ea a fost cea care a propus sa mergem in vacanta de exemplu.Eu am acceptat.)
- ally18
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-08-05
dudu.f a scris:@deealex Sunt chestii si mai anormale pe care nu le-ai auzit.Ea are o problema cu 'cosurile'...la inceput pe spate.Ma roaga daca pot sa i le scot.Zic ca da.Scot 1-2 cosuri pe care le avea si apoi incep sa o mangai.Imi tot zice ca o mangai, eu ca nu o mangai.O mangaiam si nu zicea nu.Alta data am trecut la cusurile de pe picioare.Aceasi poveste.O mangai...Avea pantaloni..ridic pantalonul putin mai sus.Constata ca e prea sus ..(ea se juca pe telefonul meu si statea cu piciorul pe "lanterna mea" si eu o mangaiam pe picioare.Ii zic ca are picorul pe lanterna si am lanterna aprinsa il da jos si peste 1 minut pune iar piciorul si imi zice ca o mangai.Ma opresc. Alta data eram la ea.Ma intreaba daca pot sa ii storc un cos de pe fund.Eu ii zic ca nu prea pot(ii dau de inteles ca ma excita).Mergem pe la bucatarie si cand ne intoarcem sare in pac cu pantalonii in vine si ma roaga sa ii storc cosul.Numai de cos nu imi ardea.Storc unu pe care il avea.dupa care incep sa ma joc cu fundul meu.Constata asta.Ii spun ca imi place fundul el.Mai constata o data si dau sa ma opresc.Ea tot o mai tine "mai am, mai am"(cosuri).Ii zic ca nu si ma opresc.Mai insista o data vede ca nu ii iese si ne lasam de sportul asta.La ceva vreme dupa faza asta cand face ea o constatare ca "face mai mult cu mine decat cu prietenul" eu o intreb "Daca vrea sa..".Ea imi spune "cum de mi-a dat mie prin cap asta"..Eu ii zic..stii ..fazele cu cosurile de pe fund parca nu au fost tocmai normale.Ea imi spune ca a mai rugat pe cineva sa ii scoata?!?! si ca sunt normale si ca am inteles eu prost.Ii zic ca numai costuri nu storceam ca o pipaiam in toata firea si ea imi da un argument de genul "Cum?Nu mi-ai stors cosuri?Eu asta credeam ca faci!Sa iti fie rusine" (hai sa fim seriosi.O fata nu stie cand o pipai pe fund..si culmea e ca si zice atunci si mai si vrea).Am considerat ceva "normal" faza cu cosurile de pe fund.Si m-a mai rugat sa ii storc o data si...a fost "normal" si putin mai mult
@yoyolina Mie nu imi suna.Daca imi suna nu mai postam.Poti sa imi dai mai multe detalii.(Sunt 'baietel mare' deci nu trebuie sa te chinui sa 'impachetezi' mesajul sub o anumita forma incat sa fie usor de inghitit.)
De ce? In 95% din timp ne intelegem foarte bine.Adevarul este ca si eu ii fac o gramada de placeri si incerc sa o fac sa se simta bine.Daca eu vreau sa mergem in parc si ea vrea la restaurant..mergem unde vrea ea.(Sunt ingaduitor.Mi-am dat seama ca am exagerat uneori(mai tot timpul))...a si imi place fundul ei . Ce rost are.Se pare ca nu are...Oricum dupa perioada de "liniste" presimt ca o sa fie o liniste definitiva.Nu o sa mai fiu vecinu' cel bun.O sa fiu "daca vrei ceva de la mine, insemna ca si eu vreau ceva de la tine".Daca vrei la restaurant..eu vreau in parc ca sunt satul de 4 pereti.Daca nu se conformeaza insemna ca nu este ceea ce vreau eu.
Asa te sfatuiesc si eu sa faci.Eu cred ca ii cam place sa se joace..probabil nici ea nu stie ce vrea.Poate gaseste la tine,ce ii lipseste din relatia cu iubitul ei si asa se manifesta
Love. Live. Laugh.
- moksha
- Hero member
dudu.f a scris:@moksha. Imi cer scuze pentru comentariile rautacioase.Nu asta a fost intentia. Stors cosuri=lucru scarbos.[punct]
M-ai inteles gresit.Nu are legatura cu sexul.E super normal sa nu faci sex cu altcineva daca ai un prieten si tii la el.Din moment ce suntem destul de buni prieteni(amici) sexul poate sa strice tot. Dilema mea este: De ce tot timpul se ajunge sa facem foarte multe lucruri impreuna, mai multe decat ar trebui sa facem?(Eu nu insist sa faceam.Este tot timpul alegerea ei.Ea a fost cea care a propus sa mergem in vacanta de exemplu.Eu am acceptat.)
Este intr-adevar complicat sa te intelegi in scris.
Exista o varianta lunga si o varianta scurta ca raspuns la intrebarea ta. O sa incerc una medie.
Eu am fost inselata, ca femeie ce ma gasesc , in cateva ocazii. Si pot sa spun sincer ca atunci cand a fost vorba de sex pur si simplu nu m-a durut la fel de tare cum m-a durut ca atunci cand nu a fost sex dar a fost ceva asemanator cu ce povestesti tu plus mai multe giugiuleli. De aceea nu sunt de acord neaparat ca e asa normal sa nu faca sex cu tine, in masura in care eu cred ca ceea ce face inseamna mai mult ca sexul, ea fiind, sa nu uitam, femeie
Pe de alta parte, nu sunteti amici. Cel putin din ceea ce tu povestesti. Poate asta isi spune ea ca sa se simta mai bine seara cand pune capul pe perna.
Raspunsul la dilema ta este simplu: are un prieten de care este nemultumita numai ea stie de ce, respectiv acum ti-a povestit si tie. Tu esti acolo, accepti ceea ce propune ea (ceea ce nu e asa usor de intalnit), dar la un moment isi da seama ca are un prieten si se suceste. Este femeie, asta e raspunsul.
In legatura cu analizatul fiecarui gest al ei si ce a vrut sa zica atunci cand te-a lasat sa ii storci cosul de pe fund (nu m-am putut abtine, punct ), desi probabil o sa fiu huiduta pentru asta....cel mai probabil nu vrea sa spuna mare lucru, habar nu are ce transmite si e mai ametita decat o veverita care a baut prea mult mojito. Pentru ca asa sunt femeile, vorbesc mult, pana se zapacesc si pe ele. Ca exemplul de fata, am zis ca fac o varianta medie, revin.
Prin urmare, tot ceea ce poti sa faci e sa continui jocul. Nu stiu daca vrei sa te bagi in relatia altcuiva, mai ales in relatia unei persoane care pare instabila, cel putin emotional. E strict alegerea ta.
Ultima oara a fost editat de moksha (2011-09-05 23:47:37)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|