|
Nu esti logat.
DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAU-3#39 2011-10-14 14:33:43
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUde ce, garga? Offline #40 2011-10-14 14:47:13
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUSi leziune la nivelul colului inseamna rana pe col? As vrea sa-mi raspunda si doctoressa ca vad ca e online. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #41 2011-10-14 15:07:34
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAU
pentru ca am vazut multe cazuri cu papanicolau ok dar cu leziuni pe col, diagnosticate la colposcopie. Offline #42 2011-10-14 15:20:28
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUpt mine asta e singura metoda acceptabila de a verifica daca am sau nu rana, pt ca ectopia mea se vede ca o rana extinsa la control. cum nu imi surade sa fac cate o colposcopie anual, ma bazez pe papanicolau. Offline #43 2011-10-14 15:22:25
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUSa vad ce-mi spune marti la control si ce investigatii imi da sa fac si oricum asa pentru linistea mea o sa fac si o colposcopie doar ca pentru a o face va trebui sa astept pana luna viitoare ca se face pana in a-12-a zi a ciclului.Gargarita tu cum te simti, s-a inchis rana si ce simptome aveai de la rana respectiva? Aveai si tu dureri in timpul actului sexual si sangerari?Pe mine durerile nu ma sperie prea mult dar sangerarea ma sperie groaznic si ma face sa ma gandesc la ce e mai rau, parca nu mai trece odata timpul sa vina ziua de marti sa stiu si eu ce se-ntampla exact cu toate ca de la un simplu control nu-mi poate spune mare lucru dar oricum o sa-i duc PAP-ul sa-l vada sa-si faca o idee si pe urma imi va spune ea ce analize sa mai fac. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline Publicitateloading...
#44 2011-10-14 15:29:58
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUeu nu aveam nici un simptom, Pap ok... s-a vazut cu ochiul liber ca "arata rau" colul, la colposcopie s-au pus in evidenta leziunile, am mai cerut diverse pareri si pana la urma am ales sa fac ERAD. asta se intampla acum cativa ani. am facut colposcopie la 6 luni pana acum 2 ani in vara dupa care am ramas insarcinata, am nascut... si n-am mai gasit resurse ( financiare si de timp ) pentru a repeta colpo. am facut doar Pap care a iesit frumusel foc in fine, evolutia , urmarita colposcopic, pana la momentul respectiv a fost foarte buna. scuze ca m-am intins cu istoricul meu. Offline #45 2011-10-14 15:38:16
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUCe inseamna ERAD? nu de alta dar vorbim 2 limbi diferite ca eu habar n-am cu ce se mananca.Tu macar nu aveai nici un simptom dar eu cum sa nu ma ingrijorez? Oricum la mine ar fi un PAP2 nu? ca n-a iesit rau.Practic eu cand am fost la control mi-a spus medicul ca am o rana pe colul uterin, apoi mi-a facut PAP-ul si dupa rezultat mi-a dat reteta despre care v-am spus si trebuia sa merg la control sa vad cum a decurs situatia doar ca eu am plecat din tara si n-am mai fost dar voi merge aici marti dimineata sa vad cat de grava e situatia.Ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie totul bine. Ultima oara a fost editat de ALIV (2011-10-14 15:39:39) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #46 2011-10-14 15:46:04
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUmie asa mi se pare, ca s-ar incadra la clasa II. iar tu cred ca ai tendinta sa te gandesti muuult prea departe, iti faci mult prea multe griji. Offline #47 2011-10-14 15:50:48
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAU
Avind in vedere faptul ca singerezi la contactul sexual eu una as merge acolo sa repet testul Babes Papanicolau si sa urmez apoi pasii ce se cer urmati...automedicatia nu o recomand in nici un caz Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #48 2011-10-14 16:28:29
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUMultumesc pentru raspuns doctoressa, oricum voi merge aici si am sa fac tot ce trebuie dar ma intreb daca pot repeta PAP-ul mai repede de 6 luni, eu am abia 4 luni la inceputul lui noiembrie.E posibil ca PAP-ul sa nu fi fost bine facut sau de ce sa-l repet? Ultima oara a fost editat de ALIV (2011-10-14 17:21:12) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #49 2011-10-14 19:24:39
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUFetelor astept raspuns la ultimul meu mesaj, daca nu am un raspuns de la doctoressa, atunci macar va am "aproape" pe voi.Ce ziceti? este indicat sa repet PAP-ul asa de repede si de ce sa-l repet? e posibil sa nu fi iesit bine cel pe care l-am facut acum 3 luni jumatate? Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #50 2011-10-16 11:09:24
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUE cineva pe aici? Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #51 2011-10-17 10:13:55
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUtu stii cel mai bine cata incredere ai in laboratorul care a facut analiza si in doctorul care a recoltat proba. Offline #52 2011-10-17 10:38:32
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUDate clinice: Offline #53 2011-10-17 11:16:01
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUe ft bun rezultatul. Offline #54 2011-10-17 11:22:27
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUanca 90 medicul e cotat foatre bine si clinica la fel, ce sa spun?.....inainte de a merge la el am intrat pe internet si am citit doar cuvinte de lauda de la multe fete, doar ca era vorba despre nastere, nu despre tratarea bolilor.Dar continui sa ma intrb, un PAP poate sa nu fie bine facut? Eu credeam ca nu prea e important cine ti-l face, ci cel ce ti-l citeste, si-ti da tratamentul sau nu-i asa? Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #55 2011-10-17 11:31:59
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUconteaza ft mult unde faci analizele. daca personalul e plictisit ori nemultumit de salariu, daca nu are chef sa faca analiza sau o face neglijent, superficial, daca asistenta de la receptie uita sa duca proba sau o pierde, etc., poti primi un rezultat fals. Offline #56 2011-10-17 11:43:06
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUFrecvente celule superficiale cianofile si orangeofile. Frecvente celule endocervicale . Polimorfonucleare frecvent ....asta ma ingrijoreaza Offline #57 2011-10-17 11:49:01
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUAi dreptate Anca 90, ne auzim maine si va spun ce mi-a spus doctorita. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|