|
Nu esti logat.
DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAU-4#58 2011-10-17 11:53:07
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUanna, polinorfonucleare e normal sa existe la femeile active sexual. celulele endocervicale sunt celule de pe suprafata colului, prezenta lor indica o recoltare bien facuta. despre cianofile si orangeofile nu stiu ce sa-ti spun, cred ca tin doar de descrierea frotiului, nu au vreo semnificatie patologica. eu raman la parerea ca e bun rezultatul tau. Offline #59 2011-10-18 16:59:41
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUBuna fetelor, am fost la medic asa cum v-am spus si mi-a spus ca intr-adevar am o rana pe col si astazi mi-a prelevat secretii vaginale si culturi din col si merg peste o saptamana sa iau rezultatul si tot atunci a spus ca-mi va face o ecografie abdominala si repetam PAP-ul (ma intreb oare de ce vrea sa-l repetam? dar totodata ma gandesc ca poate vrea sa-l repete sa vada exact situatia actuala si plus de asta nu cred ca vrea sa se ia dupa un PAP facut de alt medic si din alta tara) si a spus ca daca e doar rana imi va da tratament, iar daca e si imflamatie atunci vom face si o colposcopie.I-am spus ca sunt foarte ingrijorata si mi-a spus sa stau linistita dar ma tem ca in lunile astea sa nu fi generat in ceva mai urat, sper ca si PAP-ul acesta sa iasa tot la fel de bun.Mi-a spus ca durerile din timpul actului sexual si sangerarea de dupa e de la rana si sunt normale atunci cand ai o rana pe col.Acuma dupa ce mi-a facut control simt asa ca o usoara jena si a curs un pic de leucoree foarte putin rozie cu toate ca in timpul controlului nu m-a durut absolut deloc.Dubiul meu ramane: de ce repeta PAP-ul? daca l-am facut acum 4 luni? Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #60 2011-10-18 17:15:48
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUca sa iti alimenteze tie anxietatea si paranoia Offline #61 2011-10-18 21:21:47
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUStiu moksha ca fiecare medic face ce considera el ca e mai bine si la fel de normal e sa nu se ia dupa analize facute de altcineva dar sunt foarte ingrijorata si mai am de stat vreo 2 saptamani in starea asta pana aflu despre ce e vorba, pe urma sper sa fie ceva care se poate trata si sa fie din ce in ce mai bine. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #62 2011-10-18 22:41:14
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUeu sincer cred ca ai un grad de anxietate exagerat si ai face bine, pentru binele tau, sa te linistesti. Offline Publicitateloading...
#63 2011-10-18 23:23:17
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUE foarte usor cand privesti din afara si nu esti direct implicat, eu oricat as incerca tot sunt ingrijorata. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #64 2011-10-18 23:30:50
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUnu e deloc usor, am citit tot ce ai scris si iti spun, informat, ca exagerezi. Offline #65 2011-10-18 23:53:16
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUCred ca nu mi-ai spus cu rautate dar ma ingrijoreaza aceasta durere (binenteles nu-i vorba de o durere insuportabila) si sangerarea de dupa contact (o sangerare f mica, defapt e de o culoare rosu deschis) si uite astazi dupa cum am mai spus mi-a prelevat culturi din col si secretii vaginale dar mi-a mai introdus ceva care arata ca o eprubeta, doar ca ceva mai groasa, cu ajutorul careia doctorita a vazut cat de mare e rana si mi-a facut si controlul ginecologic.Deci in timp ce mi-a facut toate astea n-am simtit nici o jena sau durere dar dupa control cand am ajuns acasa scurgerile vaginale au fost mai abundente si la inceput am vazut pe chilot putina leucoree rozalie, asta doar la inceput ca dupa aceea a fost leucoree normala dar spre dupa-amiaza si chiar si acum simt asa ca o jena si in partea de jos a abdomenului am simptomele care le am cand imi vine ciclul (un fel de sagetaturi foarte usoare si parca o usoara durere).oare sa fie din cauza ca a atins rana? Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #66 2011-10-19 00:06:00
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAU1. durerea si sangerarea sunt cauzate cel mai probabil de "rana" de pe col, o inflamatie pana la urma. Offline #67 2011-10-19 09:46:05
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUAsa e moksha sa dea Bunul Dumnezeu sa ai dreptate si sa nu am motive de ingrijorare.Astept pe luni sau marti sa primesc rezultatele la secretia vaginala si la culturile din col sa vedem daca e infectie sau ce anume a provocat aceasta rana pe col si dupa ce voi face si ecografia si PAP-ul, inainte sa-mi prescrie o reteta, am sa fac si o antibiograma si antifungigrama, defapt deja i-am spus doctoritei ca as vrea sa le fac.Si sa va mai spun ceva care poate multe dintre voi deja stiti, mi-e spus doctorita ca orice femeie activa sexual, care are pana in 40 de ani (si care nu poate face mamografie) trebuie sa faca o ecografie mamara o data la 2 ani si am zis ca daca da Dumnezeu sa scap cu bine din toate astea am sa fac si aceasta ecografie, defapt ieri doctorita mi-a facut control si la sani, fara sa-i cer eu acest lucru, a vrut sa-mi arate cum trebuie sa ma palpez eu acasa. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #68 2011-10-19 11:13:08
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUnu stiu cum sa iti mai zic ca nu e cazul sa privesti atat de pesimist toata situatia, asa ca iti urez multa sanatate si astept vesti. Offline #69 2011-10-19 11:32:37
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUIti multumesc ca incerci sa ma incurajezi dar ingrijorarea mea vine si de la faptul ca acum 3 luni cand am facut PAP-ul nu aveam aceste simptome de asta mi-e frica, na...ma gandesc ca poate tratamentul pe care l-am facut 3 luni n-a avut nici un efect din contra a lasat ca boala sa se agraveze, de asta-s in ceata complet. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #70 2011-10-20 16:38:47
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUM-ati parasit toate? Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #71 2011-10-20 21:20:27
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUeu nu te-am parasit dar nu stiu ce sa iti mai zic ca sa intelegi Offline #72 2011-10-20 21:29:21
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUMultumesc ca esti langa mine la inceputul saptamanii viitoare vin cu vesti noi, practic imi vin rezultatele de la analiza de secretie si culturi din col, imi face o ecografie abdominala(pelvina) si imi repeta iar PAP-ul.Deci oricum pentru un rezultat final mai am de asteptat, pt. ca rezultatul la PAP dureaza cam o sapt. deci....dar ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie totul bine.O seara placuta la toata lumea. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #73 2011-10-20 21:58:32
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUeu una nu stiu ce sa mai zic dar sper sa vii cu vesti bune in urma investigatiilor. Offline #74 2011-10-27 23:24:14
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUBuna fetelor, rezultatele inca n-au venit dar in schimb am facut o eco transvaginala unde mi-a iesit lichid in endometru (2.9mm)si endometrul un pic ingrosat .Tin sa precizez ca am ovulat cu vreo 6 zile inainte si mai am 5 pana la urmatorul ciclu.Medicul mi-a spus ca vrea sa repete ecotransvaginala dupa menstruatie sa vada daca mai e acel lichid si daca endometrul a devenit mai subtire.A spus ca daca dupa menstruatie lichidul e tot acolo, in endometru, atunci voi face o endoscopie(nu stiu sigur daca asa se cheama) practic o telecamera care ti-o introduce in colul uterin (mi-a spus ca-i cam dureroasa) .Lamuriti-ma si pe mine ce inseamna acest lichid si cat e de grav? Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #75 2011-10-28 08:26:06
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUnu e grav deloc....esti inainte de menstra, endometrul se descoameaza, se rup vase de singe, etc. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #76 2011-10-28 10:13:03
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUMultumesc din suflet pentru raspuns si pentru sfat doctoressa, asa am sa fac, am sa-ncerc sa ma linistesc.Tot miercuri mi-a repetat si PAP-ul si acum n-am altceva de facut decat sa astept rezultatele de la secretii vaginale si culturi din col si PAP si vin cu vesti noi si sper eu, bune.O zi buna tuturor! Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|