|
Nu esti logat.
DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAU-6#96 2011-11-12 09:59:36
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUMa ganeam eu ca in timpul tratamentului cu ovule-i bine sa nu Stiu ca 6 zile trec repede dar eu nu magandesc la astea 6 zile ci la cele 3-4 saptamani de inainte cand nu am facut dragoste,bine nu pot sa zic ca n-am facut deloc, dar am facut mult mai rar decat ar fi fost normal, nu pentru ca nu mi-as fi dorit ,dar pur si simplu nu ma simteam in stare, eram foarte stresata si ingrijorata in legatura cu durerile si sangerarile din timpul contactului sexual, plus ca am avut de facut tot felul de controale si de asteptat rezultate si na....am postit amandoi si acuma dupa ce am aflat rezultatele, eram super fericita si foarte hotarata sa ne scoatem parleala, sa recuperam dar.... mai trebuie sa asteptam 2 zile(mai am 2 ovule). Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #97 2011-11-12 13:55:53
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUhai ca trec repede, nu mai e mult Offline #98 2011-11-12 21:55:03
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUAsa e abia astept sa termin cu toate astea si sa reintram pe fagasul normal.As vrea sa va mai intreb daca e posibil ca in 3 luni sa se cicatrizeze o rana doar cu 6 ovule pe luna? Adica nu vi se pare prea putin acest tratament?Oare sunt fete care s-au tratat in doar 3 luni ca am auzit de cazuri care s-au chinuit cu rana cativa ani. Ultima oara a fost editat de ALIV (2011-11-12 21:59:05) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #99 2011-11-13 14:44:19
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUluna aceasta vreau sa merg sa imi fac papanicolau, dar nu mai stiu exact cand mi-a zis dr sa merg. eu tin minte ca ar fi zis de a 11-a pana la a 14-a zi de ciclu (calculat din prima zi de menstruatie), e bine asa? iubesc si sunt iubita Offline #100 2011-11-14 10:19:00
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUda, e ft bine. desi il poti face oricand . Offline Publicitateloading...
#101 2011-11-16 10:38:36
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUAstazi la 5.30 merg la doctor sa repetam eco-transvaginala sa vedem daca mai iese acel lichid in endometru, sper din tot sufletul sa fie bine si sa nu mai am nici urma de lichid.Cand ma intorc va anunt care-i rezultatul. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #102 2011-11-16 10:48:53
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUOffline #103 2011-11-16 10:49:29
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUsucces aliv What doesn't kill me, makes me stronger Offline #104 2011-11-17 09:57:01
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUSalut fetelor, aseara cand m-am intors de la medic n-am mai intrat pe forum ca eram foarte abatuta si ingrijorata.M-a bagat in ceata rau de tot, nu mai inteleg nimic.Mi-a repetat eco transvaginala si mi-a spus ca nu mai am lichid in endometru deci e bine dar a spus ca pe ovarul drept am o formatiune de ceva (nu stiu ce) tip un chist de 3 cm, deci practic acuma 3 saptamani cand am fost si mi-a facut tot eco am intrebat daca am chisturi si mi-a spus ca nu si aseara, la 3 saptamani dupa, cum e posibil sa fi aparut acest chist de 3 cm (deci destul de mare) n-as crede ca un chist sau orice ar fi el reuseste ca in 3 saptamani sa ajunga la 3 cm.Incerc sa va traduc ce a scris ea pe foaie: ovar drept de dimensiuni marite, ecostructura disomogena cu o formatiune ovarica prezenta in interiorul sau, formatiune ipoecogena,uniloculara, cu pereti regulari cu continut fluid, dens, corpuscular de dimensiunile 27/30.Aceasta formatiune nu rezulta vascularizata la examenul cu Doppler.Formatiunea despre care vorbeste ea se cheama corp galben daca nu gresesc.Practic ea mi-a spus ca aceasta formatiune s-ar putea sa fie pt. ca dupa ce am ovulat este ceva care ramane si in mod normal se reabsoarbe si poate ca la mine a ramas si.......nu stiu ce sa zic si ce sa cred.Mi-a dat sa fac niste analize de sange Ca 125, Ca 19.9(poate e 199) si CEA a spus ca-s niste analize tumorale (m-am speriat ingrozitor) si am intrebat daca am vreo tumoare ceva si a spus sa stau linistita ca daca era ceva grav se vedea la eco dar sa fac aceste analize sa vada exact ce aceasta formatiune si apoi imediat dupa ciclu in primele zile sa merg la o colega de-a ei la spital sa-mi faca iar o eco-transvaginala( practic s-a exprimat ca ar vrea sa ma vada un ochi mai specializat, plus ca a spus ca in spital ecograful e mai performant) dar nu inteleg de ce nu m-a chemat la ea in spital sa-mi faca tot ea cu un alt ecograf si ma trimite la alta colega, ma face sa cred ca ea nu intelege nimic, nu cunoaste, nu-i capabila sa puna un diagnostic precis.Nu stiu ce sa fac, mama mea a spus sa astept 3 saptamani si sa merg in Romania la medic ca astia habar n-au, is praf la capitolul medicina si nu numai.As incerca la alt medic aici la clinica unde am nascut (Fabia Mater) se spune ca-s medici buni dar daca sun si ma programeaza peste 2-3 saptamani ce fac? ca eu pe 11 dec. vin in tara.Ce parere aveti, ce credeti ca-i mai bine sa fac si nu in ultimul rand despre ce formatiune credeti ca-i vorba? (cred ca un chist am, pt. ca atunci cand atingea in dreapta simteam o durere extraordinar de mica, deci foarte putin dar ma gandesc ca la 3 cm m-ar fi durut mai tare plus ca m-ar durea la contact sexual sau pur si simplu cand as apasa pe abdomet ca 3 cm is destul de mult).Intr-adevar zilele trecute m-a durut ovarul drept vreo 2-3 zile, dar am facut masaj si mi-a trecut.Doctorita m-a mai intrebat daca am dureri la menstruatie si i-am spus ca nu, in rest spuneti-mi voi ce parere aveti ca eu stau intr-un stres continuu(am uitat sa va spun ca mi-a mai spus ca daca atunci cand colega ei imi varepeta eco si aceasta formatiune e tot acolo va trebui sa ma operez laparoscopic si-am intrebat-o daca inainte de operatie nu putem incerca in tratament si a spus ca da, putem incerca dar de obicei chisturile vascularizate dispar cu ajutorul anticonceptionaleler si al meu nu e vascularizat si crede ca ar fi nevoie de operatie.Deci acuma 3 saptamani, acelasi medic mi-a spus ca n-am nici un chist, acum tot ea,vede un chist sau formatiune cum o numeste ea de 3 cm si ma anunta ca s-ar putea sa trebuiasca sa ma operez......spuneti si voi ce sa mai inteleg eu......daca e ceva de inteles. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #105 2011-11-17 11:55:56
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUaliv, eu sincer cred ca n-ai nimic si ca cea mai buna abordare ar fi sa opresti controalele astea macar pana vii in tara si mergi la un doctor bun (sau daca ai auzit acolo de unul, mergi acolo, sa te linisteasca). Offline #106 2011-11-17 12:32:07
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUAnca uite chiar acuma m-a sunst doctorita si mi-a spus ca daca vreau pot sa merg chiar azi sau maine dimineata la colega ei in spital sa-mi faca din nou eco si am intrebat-o daca e bine sa fac acuma avand in vedere ca aseara mi-a spus ca trebuie repetata imediat dupa menstra si a spus ca pot sa merg si acum si dupa menstra.A spus ca ar putea fi acel corp galben(care ramane dupa ovulatie si care in mod normal trebuie sa se reabsoarba) si ca de asta zice ea sa merg azi sau maine sa ma vada colega ei pt. ca acea formatiune s-ar putea rupe si.....cam astea mi-a spus.M-a intrebat daca aseara si azi am avut dureri in partea dreapta si i-am spus ca nu.Anca daca nu ma gresesc tu esti medic si chiar am incredere in parerea ta sincera, tu ce crezi ca ar putea fi? daca as astepta 3 saptamani pana vin in tara e mult?I-am spus ca am cautat pe internet si am gasit acei marker(Ca125,Ca19,9 si CEA) si din cate am citit se fac doar cand e vreo suspiciune de vreo tumora si am intrebat-o daca am vreo tumora ceva si a spus ca ea mi le-a dat sa le fac asa preventiv si ca la varsta mea(29) nu se pune problema de asa ceva plus ca a zis ca daca era ceva malign se vedea la eco anumite chestii.Voi ce parere aveti?Mi-a mai zis ca azi sau maine cand merg la colega ei, imi va face si HCG sa vada daca nu e sarcina extrauterina (dar daca era sa fie sarcina mai aveam eu menstra?) plus ca as fi simtit ceva ciudat, schimbat(sincer mi se pare ca vrea sa-mi faca mult prea multe analize).Totusi acest corp galben care in mod normal se reabsoarbe, ar putea disparea de la sine, adica o data ce nu s-a reabsorbit la timp se poate reabsorbi de acum in colo sau nu? exista vreun tratament in acest sens? Ultima oara a fost editat de ALIV (2011-11-17 12:59:53) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #107 2011-11-17 13:31:07
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUaliv, imi pare rau ca ti-am lasat impresia asta. nuu, nu sunt medic. moksha si doctoressa sunt. Offline #108 2011-11-17 13:46:48
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUAi dreptate te-am confundat cu moksha dar poate intra si ea si-mi da un sfat sau doctoressa.Asta cred si eu, ca vrea sa faca practica pe mine, avand in vedere ca-i destul de tanara (in jur de 37 ani) si asa am sa fac, am sa merg in tara ca de moment ce nu ma simt rau inseamna ca nu e ceva foarte grav si cred ca pot sa astept 3 saptamani.Nu stiu ce sa spun dar mi se pare ciudat insasi faptul ca aseara nu mi-a spus nimic de sarcina extrauterina si azi s-a gandit ea sa fac si aceasta analiza sa fim sigure, daca chiar suspecta asa ceva putea sa-mi spuna aseara sa fac si HCG-ul ca doar mi-a scris sa fac anumite analize si putea foarte bine sa-mi scrie pe foaia respectiva si HCG-ul, dar cred ca a visat ea aseara sa fac si asta.Mai astept pareri de la voi pt. ca vad ca sunteti bine informate (ma refer la cele cateva cu care am dialogat si va cunosc cat de cat). Ultima oara a fost editat de ALIV (2011-11-17 13:48:31) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #109 2011-11-17 14:21:08
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUnu te gandi la nicio sarcina extrauterina. aia nu se vede la ecograf, ar fi minunat sa se vada. uita de doctorita asta, eu nu m-as mai duce la ea. fii optimista, esti bine! Offline #110 2011-11-17 14:25:39
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUDar e posibil sa fie de moment ce am avut menstra? Dupa parerea ta ce ar putea fi? un chist sau ce? Eu de cate ori am fost la ea mi-a facut si control ginecologic clasic (cu mana) si ma intreb oare acest chist pe ovar sau formatiune in urma ovularii, nu o simtea avand in vedere ca-i asa de mare (3 cm)? Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #111 2011-11-17 14:57:44
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUnu, n-ai cum sa fii insarcinata. chist iarasi nu cred ca e, ca nu se facea de 3cm in 3 saptamani. de asta eu cred ca nu ai nimic, cine stie ce a vazut? Offline #112 2011-11-17 18:27:54
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUPai asta zic si eu ca n-am cum sa fiu insarcinata si totusi ea mi-a zis sa fac HCG-ul sa fim siguri ca nu e o sarcina extrauterina .Zilele trecute am avut intr-adevar o durere la ovarul drept dar poate fi o raceala poate e imflamat si ea a crezut ca-i vreun chist si cu riscul de a ma repeta ma intreb oare la controlul clasic(manual) pe care mi l-a facut de fiecare data chiar nu ar fi simtit daca era ceva la ovarul drept?Totusi ar putea fi acel corp galben care a ramas de la ovulatie si nu s-a reabsorbit? Stie cineva daca se mai poate elimina? Ea mi-a spus ca aceasta chestie nu e vascularizata si de asta nu trece cu tratament gen anticonceptionale si altele si ca are o consistenta densa si in aceste cazuri e o singura varianta:operatia.Intr-adevar daca apas foarte tare pe partea dreapta a abdomenului, simt o usoara durere si chiar cand mi-a facut eco am simtit ceva in partea dreapta, deci ceva e dar poate e o imflamatie sau poate e acel corp galben sau poate chiar am un chist de 3 cm pe care ea nu l-a vazut pana acum(de buna ce e) dar daca ar fi sa fie nu m-ar supara? nu stiu n-am avut niciodata si nu stiu cum se manifesta. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline #113 2011-11-17 20:25:33
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUBuna, ALIV! In speranta ca te ajuta cu ceva parerea mea, iti pot spune ca o prietena de-a mea foarte buna a facut recent un ecograf abdominal, i-au gasit un chist de vreo 5 cm pe un ovar, doctorita ginecolog a spus ca se simte ceva pe ovar dar nu asa tare incat sa fie de 5 cm si i-a dat sa faca markerul CA125 pe care vad ca ti l-a dat si tie doctorita ta sa-l faci. Markerul a iesit cu mult peste valoarea maxima, ea disperata s-a dus la un centru oncologic crezand ca are cancer ovarian, doctorul de acolo a controlat-o si la fel, a spus ca se simte chist dar nu asa tare( prin asta inteleg eu ca la palparea de la controlul ginecologic, chistul nu se simte chiar atat cat arata la ecograf). In final, doctorul de la oncologie i-a spus ca nu este nici intr-un caz tumora, ci doar un chist care se absoarbe cu ajutorul anticonceptionalelor. Offline #114 2011-11-17 22:22:28
Re: DOCTORESSA AJUTOR INTERPRETATRE PAPA NICOLAUA spus ca nu e vascularizat (deci nu poate fi tratat cu anticonceptionale) si ca in interior are ceva(lichid cred sau nu stiu ce) dens, deci nu e functional, problema e ca din cate am inteles eu ea nu e sigura daca e chist sau e corpul galben ramas din urma ovulatiei, care practic ar fi trebuit sa se reabsoarba si nu s-a reabsorbit.Ma intreb daca ar putea sa se elimine pe parcurs? Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|