|
Nu esti logat.
Cand ati fost ultima data la biserica ?#1 2011-10-12 14:28:35
Cand ati fost ultima data la biserica ?Ia sa vedem cum stati cum viata spirituala ... Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline #2 2011-10-12 14:29:25
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?hmm... sa tot fie vreo 8 ani daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-10-12 14:30:14
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ? 8 ani, moama Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #4 2011-10-12 14:32:29
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?da ma enerveaza babele, imbulzeala si mai ales barfele care acopera vocea popii; daca am chef de "spiritualitate", ma desfasor acasa, sau intr-un loc care chiar imi inspira legatura cu divinitatea suprema, oricare ar fi ea. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-10-12 14:35:36
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?de acord, dar acasa nu stiu daca e "valabil" (in termen religiosi, nu stiu cum sa ma exprim). daca "desfasurarea" de acasa ar fi echivalenta cu cea bisericeasca n-ar mai exista biserici, toti ne-am ruga acasa.. da, in multe biserici in care am calcat era imbulzeala, barfe, etc dar de regula doar la sarbatori mari, in duminicile obisnuite chiar pot sa ma rog calumea fara sa ma deranjeze nimeni Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline Publicitateloading...
#6 2011-10-12 15:08:17
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?yoyolina SUBSCRIU ! Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline #7 2011-10-12 15:43:30
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?Acum o saptamana si un pic. Biserica era aproape goala deci am putut sta linistita fara sa fiu pandita de ochii babutelor "credincioase". 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #8 2011-10-12 15:59:35
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?Eu nu cred ca daca vrei sa fii spiritual ai nevoie neaparat de tamaie si predici. Cred ca te poti ruga si in liniste acasa in fata unei icoane ... dealtfel nu am auzit ca aceste rugi sa nu "functioneze", sau sa nu fie "acceptate" de biserica. Deci de nu mai bine in liniste si pace ? Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline #9 2011-10-12 16:23:49
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?cam de 1 an... Am o minune de fetitza Offline #10 2011-10-12 16:25:25
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?saptamana trecuta,sa aprind lumanari si sa ma rog #11 2011-10-12 16:25:45
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?cred ca saptamana trecuta..oricum nu merg la slujbe sau la pupat icoane. eu merg doar sa aprind lumanari Cap patrat cu minte-n colturi Offline #12 2011-10-12 16:33:40
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?
wow, lumea chiar se simte bine spiritual intr-o biserica? de asta se duce lumea la biserica adica? mda, bine de ei, ce sa zic. Offline #13 2011-10-12 16:49:23
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?Acum vreo 3 luni. Nu-mi place ideea de biserica de la noi. Offline #15 2011-10-12 18:06:38
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?de vreun an si ceva .. Offline #16 2011-10-12 18:39:27
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?Subsum ... te stresezi cam mult nu crezi? Eu am enuntat o opinie. Si daca imi aduc bine aminte e ok sa te rogi si acasa, oriune te simti tu bine, daca tie iti place la biserica bravo tie ... nu te acuza nimeni, dar exista oameni care ating niveluri spirituale mai ridicate si mai vaste in confortul locuintei lor. Atat am spus, nu am sugerat ca bisericile ca si cladiri ar fi inutile. Doctrina e aceeasi, credinta conteaza. Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline #17 2011-10-12 19:15:16
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?Cununiile si parastasele se pun? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #18 2011-10-12 19:23:57
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?Ultima oara am fost in august la o nunta. Si prin primavara cred ca am fost un pic sa ma rog. Uneori as vrea sa ma duc mai des, dar nu stiu ce se intampla cu mine ca in ultimul timp nici acasa nu ma mai rog. Si sincera sa fiu viata mea era in altfel atunci cand eram apropiata de cele sfinte. Probabil mi-am pierdut din credinta, asa cum se spune. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #19 2011-10-12 19:26:58
Re: Cand ati fost ultima data la biserica ?de aproape 1 an. nepunand la socoteala manastirile... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|