homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....-4

#58 2011-11-13 15:43:31

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....

ii arunci o felie de salam rotfl  rotfl  rotfl nici nu am retinut cine a scris  rotfl

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-13 15:44:20)

#59 2011-11-13 15:50:30

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Daca se stiu deja de tz+ 1 ani eu cred ca mai degraba vrea sa o duca daca tot vreti voi neaparat  sa o duca undeva in lume, nu in casa din copac.
Hic. Parerea mea.

I love you. Remember. They cannot take it

#60 2011-11-13 16:04:14

eph
Hero member

anii88 what?

#61 2011-11-13 16:06:57

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cred ca vrea sa spuna sa o duca la casuta din padure si sa o lase acolo... ceva de genul

#62 2011-11-13 17:50:44

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

ma, nu stiu
Am zis sa o scoata in oras sau ceva
Oricum sunt prea subiective chestiile, cine stie..nu mai zic nimic.
Dar femeia are dreptate sa stea botoasa macar un pic daca a refuzat-o...mare minune daca nu se si razbuna pe el. Poate-l da afara cu matura sau ceva
Glumesc.

I love you. Remember. They cannot take it

Publicitate

loading...

#63 2011-11-13 18:20:53

eph
Hero member

samantha tongue

#64 2011-11-13 19:11:32

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

dudu.f a scris:

Eu cred ca o surpriza mai mare decat sa o duci la Casa din Copac (http://www.harmonie.ro/index.html ) nu poate sa fie...Lenjerie..Cadouri..cam banal big_smile . La casa din copac se simte rasfatata si iubita tongue .

(Chiar daca a sunat putin cam a publicitate mesajul meu, nu vand nimic.Dar mi se pare foarte tare ideea de casa in copac, in care esti rupt de lume si poti sa fi doar tu cu sotia/iubita/amanta.E cam scump..dar cred ca merita fiecare banutz)

Aaaah ador casuta din copaaac lol  hjarta  m-as muta acolo! mi se pare cel mai romantic loc ever tummenupp

#65 2011-11-13 23:33:36

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Nu esti singura.
Casuta e ceva inedit zic eu.Inca nu am fost acolo..dar intentionez...

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#66 2011-11-14 12:50:30

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

E super la Casa din copac, am fost si eu asta vara,superb!

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#67 2011-11-16 10:54:24

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

sa ne spui cum a fost la casuta!

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#68 2011-11-17 00:05:51

elenka
New member
Inregistrat: 2009-01-19

In  ceea ce priveste sexul spui ca sotia ta a fost de cur?nd promovata la locul de munca. Sigur ca este mult mai ocupata si are mult mai multe responsabilitati pe cap dec?t inainte. Eu cand vin seara acasa dupa o zi de munca imi vine sa ma prabusesc direct in pat de oboseala.  Imi arde de sex fix ca de mere paduretze. Si inca eu nici nu am copil. Insa in week-end mai recuperez si eu daca se poate spune asa, insa nici atunci nu am chef mereu; stressul cam ucide libido-ul. Eu totusi nu pot sa inteleg cum puteti face cateva luni fara sa faceti sex, incearca si tu sa fii mai diplomat, fa-o sa r?da, sa se simta in largul ei si atunci ...la atac. Nu stiu cum sa iti spun, de fapt totul trebuie sa vina natural. Eu una trebuie sa fiu foarte suparata pe prietenul meu sau prea obosita ca sa il refuz doua saptamani la r?nd. Incearca sa afli ce se int?mpla cu sotia ta, nu mi se pare normal ca dintr-o data sa nu mai fie atrasa de tine. Sau daca e asa si nu te mai considera atragator atunci incearca sa aschimbi ceva la tine, mergi la sala, fa un sport care sa-ti tonifice muschii, nu te mai centra atat de mult pe problema voastra. cum pentru tine e important ca ea sa fie frumoasa si aranjata asa si pentru ea e important. Mie de exemplu nu imi place deloc sa ma imbrac elegant si sa port tocuri dar cand sunt cu prietenul meu ma chinui sa ii fiu cat de cat pe plac pentru ca el arata destul  bine si mi-ar fi jena ca eu sa ies nearanjata. in acelasi timp are si el momente cand arata rau dupa parerea mea, de exemplu cand se tunde foarte scurt aproape zero. Nu imi place deloc deloc de el, si atunci involuntar nici eu nu mai sunt at?t de ingrijita, nu ma mai machiez, nu mai port fusta si parca il si refuz mai des in...pat smile La fel cum voua va plac femeile frumoase, si noua ne plac barbatii atragatori, la care alte femei se uita si poate ne dorim ca ele sa ne invidieze un pic.

#69 2011-11-17 12:32:56

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

poti sa ii cumperi ceva sexy in care ai vrea s-o vezi imbracata. o intrebi ce marime are la sutien si la chiloti; un corset/babydoll sau orice are cupe se ia tot in functie de marimea si cupa de sutien care i se potriveste ei.

#70 2011-11-17 12:49:18

mature_man
Full member
Inregistrat: 2011-02-17

DarkStar,

...sau Darth Vader  diablo  cum te-o chema... ca nu mai am chef sa merg o pagina in urma, sa vad exact ce nickname ti-ai ales, desi poate fi si asta un indiciu despre tine, deci, omule, hai sa-ti spun parerea mea, ca om trecut prin multe... ca nu degeaba mi-am ales acest username:

Esti sigur ca iti mai iubesti cu adevarat (dragoste) sotia?
Esti sigur ca ai iubit-o vreodata cu adevarat?!
Sau a fost totul trandy, economically and politically corrrrrect?!

Daca recitesc primul tau post, nu gasesc niciun cuvant privind iubirea/dragostea voastra, nici macar nu ai amintit ceva de genul:
Dragoste nebuna, la prima vedere, sau iubire calma, sau sex demential in wc-uri publice...
Nimic!

Erai multumit cu partida saptamanala, cu dush inainte si dupa, imbracati corect, in pozitia misionarului, si gata, la somnic.
Ce pozitie, frate, ce joaca sau jucarii sexuale/lenjerie etc.?!
Nimic, nada, nicevo!
Tacere! sau pe limba ta: Silance!

Auuuu, am zis limba?!  tongue
Rusine! Cum sa-i dai o limba in pasarica sotiei tale, aici vorbim de facut dragoste clinic!

Te-ai ajuns, probabil muncind si invatand pe branci (sau poate doar ai fost norocos - vezi parintii, rudele etc.), ti-ai gasit o sotie frumoasa (?), corecta, cu o slujba buna, perspective de promovare (sau te-a gasit ea pe tine, nu stiu...).
Ai sotie, case, masini, bone (bune?), cisme (sau cizme?) concedii etc. Uitasem, aveti si menajera!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am mai vazut pe un forum un caz (nu similar, dar foarte interesant prin anumite similitudini de abordare), la fel am avut parte de o insiruire de bani, bunuri, masini, case, etc. Acolo sotia era cea nefericita, dar mi-a fost clar ca tot ce conta era starea materiala, nu iubirea.)

In primul rand ar fi trebuit sa spun ca aveti un copil, sanatos, frumos! De data asta o spun fara sarcasm...

In fine, ai di toati!

Dar a aparut o mica problema, o fisura in viata perfecta...
Sotia ta a venit la tine cu chef de facut dragoste (dupa 4 luni - spui tu, dar eu zic ca nu conteaza asta!) si, culmea culmilor, era cam "neangrijita", cam sleampata...

Hai ca am treaba multa si nu mai am timp sa scriu, cu toate ca subiectul merita multa atentie, ca studiu de caz.

In concluzie, ai doua posibilitati:
1. Casa din copac! (Ce-o fi asta nu stiu, probabil acolo merg corporatistii sa se distreze)
2. Divortul. Cauta pe cineva pe care sa iubesti, si care sa te iubeasca. Neconditionat, asa cum esti / este fiecare dintre voi.
3. Mergeti la consiliere psihologica/de cuplu. Dar ai grija, sa fie un cabinet de teapa ta, nu cumva sa apelezi la cineva sub 2.000 EUR pe sedinta. (Cu toate ca tariful meu nu depaseste 200 lei / ora. Glumesc!)

In fine, poate va potriviti de minune, tu si sotia ta, cu toate ca n-as crede, dupa cum descrii faptul ca n-a dat doi bani (sau EURO) pe cismele de PESTE 200 EUR din DE, in schimb a indraznit sa-i placa o pereche din Romania, auzi, tu, din ROMANIA, 'ti-ai dracului de fomisti, ca nu mai am loc cu geepanul pe strada de voi!

MM

PS. Am gasit subiectul si am postat la sugestia unei amice foarte bune.
Multumesc A. !

Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-11-17 12:55:11)

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

#71 2011-11-17 14:54:20

Peacekeeper
Sr. member
Inregistrat: 2011-09-06

Dar ai incercat sa vb cu ea sa-i spui, asta si asta ma deranjeaza ??? Poate ca trece printr-o perioada mai proasta in viata ei si daca voi incetati sa mai comunicati cam asta poate sfarsitul sad.

Trust me or not, I don't give a fuck !
-------------------------

#72 2011-11-17 19:48:56

mature_man
Full member

@ Peacekeeper, hai ca esti amuzanta...
Adica ce-ar fi trebuie sa-i spuna sotul pedant, proaspat dushat, parfumat, politically correct asezat in pat?!

- Iubita mea, te rog sa mergi sa te speli inainte sa vii in pat langa mine.  nails
Chiar daca esti horrny acum, dupa 4 luni de pauza, eu nu pot accepta asa o partenera, fara cizme de 2000 EURO, aaaa, pardon, cum sa vina cu cizmele in pat?! Ce, e Pretty Woman?!

Deci, voi vorbiti de casa din copac, de comunicare, de bona/buna, de concedii exotice... Nu intelegeti insa ca in primul rand ar trebui sa fie dragoste intre cei doi?!
Chiar asa de mult v-au deformat englezismele de la job?!
V-ati multi-culturalizat si v-ati multi-nationalizat de nu mai stiti nici cum arata adevarata iubire?!

Si nevasta-mea umbla cu un trening lalai prin casa, nu cu din alea sexy, de 100 EUR cracul... Si ce?, credeti ca nu stiu ce ascunde pe dedesupt, credeti ca nu profit de orice ocazie sa i-l trag brusc jos, fie ea chiar cu mainile ocupate cu spalatul vaselor, ca deh, noi n-avem nici macar masina de spalat, da' menajera :-)
Sau pur si simplu imi strecor mana in pantalonii largi, si o sarut tandru... Asta-i avantajul treningului de 15 lei din piata!

MM

Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-11-17 19:51:04)

#73 2011-11-17 19:52:24

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

rotfl  rotfl

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#74 2011-11-17 19:56:37

Peacekeeper
Sr. member

Nu am spus sa-i reproseze faptul ca nu se mai aranjeaza si bla bla-uri ci doar sa incerce sa vorbeasca deschis despre faptul ca din relatia lor lipseste cu desavarsire sexul.

#75 2011-11-17 20:17:09

mature_man
Full member

Minunat, asta-i problema: lipseste sexul, in rest totul merge ca pe apa!

Cam simplist mod de a vedea viata in doi, nu crezi, PeaceKeeper?

MM

PS. Pai ia-te de mana cu sotul revoltat, si el zice cam acelasi lucru: i-am oferit sotiei mele case, masini, concedii exotice si cizme de mii de euro, iar ea nu binevoieste sa-si spele parul slinos inainte sa ma atinga?!
Mai bine si-ar trage un prezervativ pe tot corpul inainte sa faca "dragoste" cu ea. De teama asa nu se "murdareasca".
L-as mai fi intrebat pe sotul de milioane (la propriu!) daca a simtit vreodata gustul (si mirosul) acela ametitor din pasarica sotiei. Da' cred ca nici n-are rost...

#76 2011-11-17 20:46:48

Peacekeeper
Sr. member

Pai eu cred ca adevarata problema e lipsa de comunicare, dar si lipsa sexului care reyulta din aceasta lipsa si multe altele, si eu cred ca e cam suficient pentru ca totul sa se duca pe rapa.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.