|
Nu esti logat.
No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....-4#58 2011-11-13 15:43:31
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....ii arunci o felie de salam nici nu am retinut cine a scris Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-13 15:44:20) Offline #59 2011-11-13 15:50:30
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....Daca se stiu deja de tz+ 1 ani eu cred ca mai degraba vrea sa o duca daca tot vreti voi neaparat sa o duca undeva in lume, nu in casa din copac. I love you. Remember. They cannot take it Offline #60 2011-11-13 16:04:14
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....anii88 what? Offline #61 2011-11-13 16:06:57
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....cred ca vrea sa spuna sa o duca la casuta din padure si sa o lase acolo... ceva de genul Offline #62 2011-11-13 17:50:44
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....ma, nu stiu I love you. Remember. They cannot take it Offline Publicitateloading...
#63 2011-11-13 18:20:53
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....samantha Offline #64 2011-11-13 19:11:32
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....
Aaaah ador casuta din copaaac m-as muta acolo! mi se pare cel mai romantic loc ever Offline #65 2011-11-13 23:33:36
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....Nu esti singura. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #66 2011-11-14 12:50:30
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....E super la Casa din copac, am fost si eu asta vara,superb! "Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric." Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill Offline #67 2011-11-16 10:54:24
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....sa ne spui cum a fost la casuta! Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #68 2011-11-17 00:05:51
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....In ceea ce priveste sexul spui ca sotia ta a fost de cur?nd promovata la locul de munca. Sigur ca este mult mai ocupata si are mult mai multe responsabilitati pe cap dec?t inainte. Eu cand vin seara acasa dupa o zi de munca imi vine sa ma prabusesc direct in pat de oboseala. Imi arde de sex fix ca de mere paduretze. Si inca eu nici nu am copil. Insa in week-end mai recuperez si eu daca se poate spune asa, insa nici atunci nu am chef mereu; stressul cam ucide libido-ul. Eu totusi nu pot sa inteleg cum puteti face cateva luni fara sa faceti sex, incearca si tu sa fii mai diplomat, fa-o sa r?da, sa se simta in largul ei si atunci ...la atac. Nu stiu cum sa iti spun, de fapt totul trebuie sa vina natural. Eu una trebuie sa fiu foarte suparata pe prietenul meu sau prea obosita ca sa il refuz doua saptamani la r?nd. Incearca sa afli ce se int?mpla cu sotia ta, nu mi se pare normal ca dintr-o data sa nu mai fie atrasa de tine. Sau daca e asa si nu te mai considera atragator atunci incearca sa aschimbi ceva la tine, mergi la sala, fa un sport care sa-ti tonifice muschii, nu te mai centra atat de mult pe problema voastra. cum pentru tine e important ca ea sa fie frumoasa si aranjata asa si pentru ea e important. Mie de exemplu nu imi place deloc sa ma imbrac elegant si sa port tocuri dar cand sunt cu prietenul meu ma chinui sa ii fiu cat de cat pe plac pentru ca el arata destul bine si mi-ar fi jena ca eu sa ies nearanjata. in acelasi timp are si el momente cand arata rau dupa parerea mea, de exemplu cand se tunde foarte scurt aproape zero. Nu imi place deloc deloc de el, si atunci involuntar nici eu nu mai sunt at?t de ingrijita, nu ma mai machiez, nu mai port fusta si parca il si refuz mai des in...pat La fel cum voua va plac femeile frumoase, si noua ne plac barbatii atragatori, la care alte femei se uita si poate ne dorim ca ele sa ne invidieze un pic. Offline #69 2011-11-17 12:32:56
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....poti sa ii cumperi ceva sexy in care ai vrea s-o vezi imbracata. o intrebi ce marime are la sutien si la chiloti; un corset/babydoll sau orice are cupe se ia tot in functie de marimea si cupa de sutien care i se potriveste ei. Offline #70 2011-11-17 12:49:18
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....DarkStar, Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-11-17 12:55:11) Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri. Offline #71 2011-11-17 14:54:20
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....Dar ai incercat sa vb cu ea sa-i spui, asta si asta ma deranjeaza ??? Poate ca trece printr-o perioada mai proasta in viata ei si daca voi incetati sa mai comunicati cam asta poate sfarsitul . Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline #72 2011-11-17 19:48:56
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....@ Peacekeeper, hai ca esti amuzanta... Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-11-17 19:51:04) Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri. Offline #73 2011-11-17 19:52:24
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #74 2011-11-17 19:56:37
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....Nu am spus sa-i reproseze faptul ca nu se mai aranjeaza si bla bla-uri ci doar sa incerce sa vorbeasca deschis despre faptul ca din relatia lor lipseste cu desavarsire sexul. Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline #75 2011-11-17 20:17:09
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....Minunat, asta-i problema: lipseste sexul, in rest totul merge ca pe apa! Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri. Offline #76 2011-11-17 20:46:48
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....Pai eu cred ca adevarata problema e lipsa de comunicare, dar si lipsa sexului care reyulta din aceasta lipsa si multe altele, si eu cred ca e cam suficient pentru ca totul sa se duca pe rapa. Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|