homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa ma intalnesc sau nu cu el?

#1 2011-11-24 20:02:43

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

sa ma intalnesc sau nu cu el?

Buna tuturor:*  sunt intr-o situatie complicata, si am nevoie de niste pareri. Sunt intr-o relatie de ceva timp. Cand m-am certat cu prietenul, am cunoscut un baiat pe internet. Mi.a dat nr lui de telefon, am vorbit cu el prin mesaje, si imi tot zice ca vrea sa ne intalnim. Eu m-am impacat cu fostul ( desi nu sunt foarte multumita de situatie) iar baiatul dupa net imi tot zice sa ne intalnim sa bem o cafea. Si nimic mai mult. Vrea f mult sa ma cunoasca. Sincer si eu vreau acelasi lucru, dar ma simt oarecum cu constiinta incarcata fata de iubitul meu. Desi stiu ca o cafea nu poate fii considerat k l-am inselat, dar asta sunt eu. Dati-mi un sfat, va rog!

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#2 2011-11-24 20:09:07

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: sa ma intalnesc sau nu cu el?

incep prin a te intreba de ce stai in relatia respectiva daca nu esti multumita.oricum ciorba reincalzita...stii si tu.in al 2 lea rand daca tu vrei sa il cunosti pe cel de pe net du-te!asta inseamna ca vrei sa cunosti  si alti baieti.si e normal daca nu esti multumita de relatia ta wink

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#3 2011-11-24 20:13:24

mrn
Full member

sonia.. el mi-a gresit mie mult, nu prin inselat, ci prin vorbe urate, lipsa de respect... eu din cauza asta i-am gresit lui de 2 ori... si imi e tare frica sa nu afle. Nu ar avea de unde, dar minciuna are picioare scurte... sad

#4 2011-11-24 20:15:56

sonia30
Moderator

eu nu sunt de acord cu inselatu intr-o relatie.clar iubire nu exista.de ce mai stai langa el?eu ti-as sugera sa pui punct.sincer?n-are rost!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#5 2011-11-24 20:18:54

mrn
Full member

probabil ca stau de dragul celor 2 ani de zile, si de frica de ceva nou. este prima mea relatie de lunga durata, si mi-ar fii oarecum frica dar si greu sa o iau iar de la capat cu cineva.. Pentru ca mereu voi face comparatii intre ei. sad

Publicitate

loading...

#6 2011-11-24 20:23:05

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

aiurea situatie.. ori e o chestie de moment si ti s-a urcat la cap pentru simplul fapt ca e cineva nou, gandire noua, comportament nou etc. ori intr-adevar te-ai saturat de fostul dar ti-e frica de dragul celor 2 ani..

#7 2011-11-24 20:24:47

sonia30
Moderator

eu n-am inteles niciodata,nici cand am fost mai tanara,de ce sa stau langa un om doar de dragu unor nr de ani daca il insel sau ma insala?sincer nu inteleg.decizia sta la tine.tu clar vrei sa cunosti oameni noi.ce teama de nou?

#8 2011-11-24 20:37:18

mrn
Full member

eu am avut mai multe incercari de a ma desparti de el... si ma lasa in pace cateva zile, apoi ma cauta iar, si cedam iar, si tot asa mult timp incoace. Se leaga mereu de lucrurile care stie ca ma dor pe mine, si ma face sa inteleg ca nu o sa mai gasesc pe nimeni ca el...acum la ultima cearta mi-a zis ca o sa raman singura de Craciun, cand va ninge prima oara eu o sa fiu singura, de revelion am sa stau acasa.. si eu ca o fraiera, "am pus botu" si m-am impacat cu el...

#9 2011-11-24 20:39:41

mrn
Full member

si ca sa raspund di in legatura cu teama de nou.. dupa ce stai 2 ani de zile cu o persoana, ii stii toate calitatile, toate defectele, orice semn are pe corp, care ii sunt reactiile in anumite situatii.. si mie imi e foarte frica de singuratate. Daca ma despart de el, si nu cunosc pe cineva in timpul asta, iar ma intorc la el. Nu sunt genul care ii schimba ca pe sosete, dar vorbind cu un alt baiat, ma face sa ma simt mai bine, si imi distrage oarecum atentia...

#10 2011-11-24 20:41:13

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

du-te si intalneste-te cu el, daca asta vrei smile
pana la urma asta nu inseamna ca il inseli, eventual spune-i, daca te simti cu constiinta incarcata, ca ai iesit cu un amic si gata.
oricum, daca te entuziasmezi de el si incepe sa-ti placa, e clar ca relatia cu actualul nu prea isi are rostul

#11 2011-11-24 20:41:32

sonia30
Moderator

si ce daca esti singura cand ninge?si ce dacaesti singura de revelion?decat cu un om nepotrivit lana tine mai bine singura.si ce daca te cauta?daca stii ce vrei rezisti!poti sa petreci craciunul si revlionul cu prietenii.sa fii singur,fara o relatie cand esti tanar doar pare a fi cel mai ingrozitor lucru din lume.dar pare,nu este....

relatia cu actualul nu-si are rostu de cand l-a inselat...

eu am stat 4 ani intr- o relatie.si cand n-a mai mers am plecat.se poate crede-ma!

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-11-24 20:43:49)

#12 2011-11-24 20:45:40

mrn
Full member

meliko, nu ii pot spune. pentru ca "prieteni" baieti nu am... si ar intra sigur la idei, nu as vrea sa il mai fac iar sa sufere..

sonia cum am zis si mai sus, imi e frica de singuratate, si m-am obisnuit si atasat foarte mult de el.. prietenele vor face la randul lor cu iubitii, si tot asa..

#13 2011-11-24 20:47:14

mrn
Full member

aici depinde si de persoana.. dak esti o fire mai puternica si ambitioasa, e posibil. si daca atunci cand iti da mesaje, si iti plange la tel poti sa rezisti e super. eu nu pot. sad

#14 2011-11-24 20:48:13

meliko
Full member

gandeste-te ca mai bine sa iti cauti acum un baiat care sa te iubeasca si pe care sa-l iubesti, decat sa stai legata de un om doar de dragul momentelor trecute. Peste 3 ani crezi ca o sa-ti fie mai usor sa te indepartezi de el? Nu, o sa-ti fie si mai greu, pt ca o sa te obisnuiesti si mai mult, chiar daca lucrurile nu o sa mearga bine intre voi.
Si ce e asa rau in a fi singura? Iesi cu prietenii, distreaza-te ca doar esti tanara, da-ti sansa sa cunosti oameni noi

#15 2011-11-24 20:51:31

mrn
Full member

mi-ar place foarte mult sa fac treaba asta.. Dar totusi simt ca nu am puterea sa ma despart de el. Mi-ar fii mult prea mila de el, pentru ca el nu are prieteni, eu am. Deja, cu fiecare rand citit si scris imi dau lacrimile.. cand e vorba de el sunt cea mai sensibila persoana. Cand e vorba despre altceva sunt f pternica si orgolioasa.

#16 2011-11-24 20:54:58

meliko
Full member

mrn, fii putin mai egoista si gandeste-te in primul rand la tine. Tu il iubesti? Te vezi tot cu el si peste 10 ani? Crezi ca va mai puteti resuscita relatia?
daca raspunsul e nu, atunci n-are rost sa mai tragi degeaba de ceva ce a murit nustiu Pune-te pe tine pe primul loc, o viata ai, si e pacat sa-ti irosesti cei mai frumosi langa cineva cu care nu esti fericita.

#17 2011-11-24 20:56:50

sonia30
Moderator

mila?asta spune multe.cand l-ai inselat ce-ai simtit?

#18 2011-11-24 21:02:46

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

De ce nu?  hmm

#19 2011-11-24 21:04:28

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

mrn eu anul trecut inainte de craciun m-am despartit de fostul cu care am stat 2 ani jumate.unele fete stiu cat de cat povestea.eram la fel ca tine,frica de singuratate,prieteni nu f multi pentru ca stateam bot in bot cu el mereu,chiar daca nu ne mai intelegeam de mult..si mi-am facut curaj fix in perioada craciunului,sau atunci poate mi-am dat seama ca se poate si altfel.mi-a venit putin greu la inceput,dar imediat am inceput sa ies cu prieteni mai vechi cu care el nu ma lasa sa ies..probabil tot lui i-a fost mai greu pentru ca nu se astepta sa am curaj sa fac pasul asta,ma credea proprietatea lui si a si recunoscut asta..acum sunt bine,mult mai bine decat atunci...si nu ii simt lipsa..daca imi e dor de ceva,imi e dor doar de o relatie serioasa in care stiu ca ma pot baza pe celalalt,nu sufar dupa el.acum daca stau sa ma gandesc nici macar nu il iubeam asa cum credeam atunci,era doar obisnuinta si dependenta...acum am un grup de prieteni,ies mereu,si imi e bine.si cel mai important: nu o sa mai depinde emotional de un baiat si nu o sa mai las pe nici unul sa imi faca viata dupa bunul lui plac. kram

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.