Buna, am si eu nevoie de o parere...
In martie 2010 am fost la un control de rutina unde mi s-a descoperit o inflamatie a colului si o rana. Am urmat 2 luni tratament cu ovule cervugid. Dupa 3 luni mi-a aparut la lama, candidoza, au urmat alte 2 luni de tratament.
In septembrie am schimbat medicul ginecolog pentru o alta parere, nu mai aveam candidoza si mi-a dat iar 2 luni sa iau ovule cervugid si niste pastilute roz ( retard..., pe care le-a intrerupt dupa 3 zile, ma intepa inima de la ele), pentru a face cauterizare, pt. rana era de marimea unei monede de 50 de bani.
Am urmant tratamentul, dar nu m-am dus la cauterizare (am simitit ca inca nu e momentul) si am gasit un doctor ginecolog f. bun in Timisoara, la control (ian 2011) mi-a spus din start ca nu pot face cauterizarea pt. ca secretia mea este prea abundenta si ca daca fac cauterizarea, aceasta nu se va vindeca. Din pacate la eco. mi-a descoperit un chist pe ovarul stang de 2.5 cm, umplut cu sange. Lama mi-a iesit ok, Pap 2 dar din nou candidoza, pt care mi-a dat 3 ovule canesten.
Azi (14 feb) am fost la control dupa prima menstruatie pt. a vedea daca chistul mi s-a retras, dar e inca acolo. Mi-a prescris pastile ac Yaz (eu n-am mai luat niciodata, desi am 25 de ani), desi mi-a zis ca nu crede ca acesta se va retrage. Dupa 2 luni trebuie sa merg din nou la control si sa fac iar lama, ca sa ma pot cauteriza.
Pt.mine totul este un cosmar (mai ales ca am fost depistata si cu mici noduli la sani) si ma intreb: cand se va termina totul? Am avut doar 2 parteneri si intotdeauna am folosit prezervativ si n-am folosit ob-uri.
Intrebarea mea ar fi: e ok ca mi-a dat ac Yan? si ca mai stau 2 luni fara cauterizare?
Doctoressa te rog mult daca ai timp sa-mi spui te rog si parerea ta.
Multumesc.