homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rana pe col si alte probleme-17

#305 2008-09-30 22:35:49

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: rana pe col si alte probleme

dar nu te gandi la hpv...poate rana e de la o infectie netratata.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#306 2008-10-01 01:18:10

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

clau virusul hpv nu apare la pap si l poti avea ani buni fara sa prezinte probleme...

happy with him...inlove with him...puss

#307 2008-10-01 14:07:40

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

hpv intretine rana si netratata se mareste normal ....nu e obligatoriu sa-ti iasa la pap ...cel mai bn e sa-ti faci tipajul si genotiparea hpv vezi si ce tulpini ai si atunci vezi ce e de facut u cu dr tau

..be the best ...fuck the rest smile))

#308 2008-10-02 20:19:14

claup
New member
Inregistrat: 2008-03-03

Stie cineva in cat timp vine rezultatul la acest test?

#309 2008-10-03 00:45:52

crys_ty_na
Platinum member

depinde de laborator...de oras...cand mergi sa l faci poti intreba...

Publicitate

loading...

#310 2008-10-03 12:13:12

Khristall
Insomniac member

o intrebare: rana pe col de la ce mai poate sa apara? in afara de hpv si infectii netratate...

#311 2008-10-03 12:13:59

crys_ty_na
Platinum member

contacte fara suficienta excitare...asa mai pe sec tongue

#312 2008-10-03 12:19:12

Khristall
Insomniac member

aha...de la altceva nu mai are de ce sa apara? :-/

#313 2008-10-03 16:20:19

alexuta25
New member
Inregistrat: 2007-02-13

Poate ma ajuta cineva cu o lamurire:
Am fost astazi la un control si mi-a descoperit o rana pe col.....mi s-au preluat probe pentru PAP si secretie si mi s-a sugerat sa fac determinare genotip HPV....buun....am facut si colposcopie, poate ma ajuta cineva si imi spune despre ce este vorba in acesta descriere:
FP:col cu intinsa zona rosie periorificiala cu vascularizatie fina pe suprafata
AA: JSC tip 1. Intinsa zona de modificari minore, acidofilie medie. Pe BP 2 zone de modificari minore intens acidofile, neomogene, mozaic pe toata suprafata pe care una izolta la ora 4. Pe BA zona de modificari minore cu mozaic neregulat.
TL: iod negativa contur net periorificial

Pls....habar nu am ce inseamna, sunt disperata.....va rog.

#314 2008-10-03 17:30:37

You_and_Me
Diamond member

pai nu ti-a explicat doctorul ?.....sau n-ai ajuns inca la el cu rezultatele ?.....iti vor raspunde fetele care se pricep

#315 2009-01-18 12:05:38

claup
New member

Buna,

Revin...dupa 2 luni...ideea e ca tot nelamurita sunt. Ca s-o iau pe scurt de la capat, am o rana pe col, am facut Pap - mi-a iesit LSIL, am facut HPV - este negativ. Mi-a dat un tratament (niste ovule preparate), am repetat PAP in decembrie si a iesit" Negativ pt leziune intraepiteliala sau maligna" - dar rana tot acolo e. D-na doctor mi-a zis ca e bine acum, este doar o imflamatie, dar trebuie eliminata rana.
   Ideea este ca acum am observat o sangerare ( a doua zi dupa contact sexual ) si nu imi explic ce se intampla.... Rana nu a disparut - dupa 2 tratamente cu ovule - insa Pap a iesit bine ultima oara. Cum se poate?

#316 2009-01-18 12:25:12

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

sincer nici eu nu inteleg cum la pap iese "negativ pt...."  dar rana totusi exista.au mai fost cazuri.... probabil rana e mai mica si recoltarea nu se face bine sau nu din zona afectata?
oricum, daca sangereaza nu e prea bine
o colposcopie nu ai facut sa vezi cat de mare e rana acum dupa tratament?

#317 2009-01-18 12:45:04

claup
New member

Inca nu, vreau sa merg saptamana urmatoare... Ciudat e faptul ca rana nu vrea sa dispara odata, d-na doctor a spus ca inca exista. Nu ar vrea sa ma cauterizeze, ci oarecum sa taie portiunea cu rana....nu am inteles eu bine..Dar acest lucru cica nu e bine sa se faca daca nu ai inca copii.

D-na doctor este destul de buna din cate stiu eu (dr.Alexandra Crisan) ...poate sa nu fi recoltat din zona afectata? Oricum, o s-o iau de la capat cu analizele..colposcopie....pap...
Bine ca tot fac analize ( anul trecut am facut vreo 4 pap), dar rana asta nu dispare odata.... Ar fi bine sa ma cauterizez si sa scap de ea?

#318 2009-01-19 05:38:13

You_and_Me
Diamond member

intr-adevar dak faci conizatie ...exista riscuri la tinerea sarcinii ....e cu dus si intors ....si eu stau pe ganduri dak sa fac sau nu ....dar mi-e frik ...

#319 2009-02-13 17:27:49

onuta
Membru
Inregistrat: 2008-09-29

pt. claup: daca ai avut contact in timpul tratamentului cu ovule sa stii ca din cauza asta ai sangerat, ai facut o rana. si mie mi-a dat dna dr.  niste ovule preparate care erau foarte tari si in timpul contactului am singerat puternic, astfel formans-du-se o rana.

#320 2009-02-26 13:44:49

Ramonadragan
New member
Inregistrat: 2009-02-26

Dragele mele, vreau sa va impartasesc bucuria mea in legatura cu o veste minunata pe care am primit-o de la ginecolegul meu (Dr. Stoian Ioan - Gynecoland). Aveam o rana pe col, cu C3 la Papanicolau,cu care ma chianuiam de cca 1 an si de care AM SCAPAT COMPLET!!!!  Sa va spun si cum: timp de 1 luna de zile, in fiecare seara mi-am pus tampoane interne (OB) imbibate cu solutie de ALOE FIRST.  Si il tineam pana dimineta, dormeam cu el. A facut minuni efectiv! Colposcopia a confirmat faptul ca rana s-a vindecat. Medicului meu nu i-a venit sa creada, dar asta e purul adevar. Deci, incercati cu incredere daca aveti o astfel de problema! Multa sanatate va doresc!  :-)

#321 2009-02-26 16:22:32

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Ramonadragan ai warn pt postare multipla. citeste te rog regulamentul si respecta-l.

#322 2010-08-01 23:39:12

alina_4ever
Membru
Inregistrat: 2010-08-01

buna poate cineva sa ma ajute si pe mine....i have a big problem....acum 3-4 luni de zile mi-am reinceput viata sexuala (nu am mai facut-o de 1 an si 4 luni)...cand mi-am inceput viata sexuala nu am avut probleme, nu ma prea durut si nu au aparut complicatii, dar acum aproape la fiecare contact sexual am dureri....prima oara cand am facut-o cu actualul partener ma durut foarte tare si nu inteleg de ce pt k lubrifiata am fost...posibil k daca nu am mai facut-o de 1 an si ceva sa ma doara, dar la fiecare contact sexual sa fie din cauza aceasta?asta nu are cum....plus k mi s-a dereglat menstruatia..mie imi venea in fiecare luna regular, dar acum nu mai:( ... ok am decis sa imi fac un control medical...am mers la un doctor care mi-a zis k e ceva obisnuit pt k am reinceput sa o fac dupa o perioada lunga de timp (mentionez k am fost la acel medic dupa primele 2-3 contacte sexuale cu actualul partener)...si ca am o simpla raceala...si mi-a dat un tratament pt raceala+anticonceptionale pt reglarea menstruatiei....dar fiind mai banuitoare din fire am decis sa imi mai fac un control cu un alt medic...acolo mi-a descoperit o rana pe col, mi-a luat analize, iar rezultatul analizelor a fost o infectie si o inflamare usoara smile mi-a dat tratament cu ovule (cervugid), anticonceptionale karissa + spalaturi cu musetel si control dupa 3 luni...cu anticonceptionalele nu am avut probleme (adik decat in prima zi knd le-am luat m-am simtit foarte slabita, nu aveam putere sia veam stari de voma), dar dupa nu am mai avut probleme de acest gen, am inceput tratamentul cu ovule dar mi-a venit menstruatia si a trebuit sa il intrerup...am terminat tratamentul si am inceput sa o fac din nou, dar durerile tot persista si de fiecare data sunt din ce in ce mai puternice...sau dk schimb pozitia, de exemplu dk ma pun eu peste el incepe sa ma doara vaginul si park simt k mi se rupe ceva inauntru si e foarte dureros sad ....plus k ne si masturbam inainte sa o facem...si de asemenea doare la inceput, dupa totul e ok, dar dupa am o senzatie de disconfort si ma ustura jos...dar asta numai pt cateva minute...pana aici toate bune, dar ceea ce mis e pare ciudat este k la ultimul contcat sexual+masturbare dupa ce am vrut sa ma duc la baie sa ma spal am observat k aveam pe lenjerie sange combinat cu o substanta alba plus k simt usoare usturimi jos...am crezut ca mi-a venit menstruatia, desi ink iau anticonceptionale, dar nu a fost asa...menstruatia nu mi-a venit...si nu inteleg de ce mi-a curs sange?sa fie din cauza ca ne-am masturbat si probabil a deschis rana jos sau a zgariat poate din greseala cu unghiile acolo jos?sau din ce cauza mi se intampla toate acestea?chiar nu mai inteleg nimic...plus k am scurgeri din ce in ce mai abundente, dupa terminarea tratamentului o perioada nu am mai avut asa de abundente, dar acum din nou sunt si au o culoare inchisa, maronie...inainte de inceperea tratamentului erau de culoare alba, dar acum nu mai sunt asa...mentionez k inainte sa iau anticonceptionale faceam sex protejat, cu prezervativ, dar acum o facem fara prezervativ...iar medicul nu ia dat nici un tratament lui...deci pana la urma ce am?ma poate lamuri si pe mine cineva, va rog...pt k eu sincer nu mai inteleg ce se intampla cu mine....imi pare foarte rau pt partenerul meu, deoarece el saracu incearca sa ma faca sa ma simt bine si simt k il dezamagesc, k nu reusesc sa ma bucur de actele noastre sexuale sad ...astept si eu un raspuns..va multumesc anticipat!

#323 2010-08-02 13:17:23

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

parerea mea este a mergi sa refaci analizele, poate nu a trecut infectia. cervugidul este un medicament destul de general, nu actioneaza prea specific. e bun pentru rani pe col dar in rest nu face mare lucru.
pentru rana pe col poate ar fi buna o colposcopie sa vezi exact despre ce este vorba.
daca sangele era rosu, cel mai probabil era din col.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.