|
Nu esti logat.
Rana pe col si alte probleme-15#267 2008-04-09 21:57:04
Re: rana pe col si alte problemebuna tuturor...lolita zi-mi si mie te rog cum tratezi anexita ca si eu sufar de asa ceva...din pacate am avut si eu o rana pe col pe care am cauterizat-o si acum astept sa vad daca s-a vindecat....multa sanatate Offline #268 2008-04-09 22:04:00
Re: rana pe col si alte problemedaca sangerez la 10 zile dupa cauterizare trebuie sa ma ingrijorez?...doctorita mea mi-a spus ca s-ar putea sa am un lichid incolor galben roz sau chiar rosu dar sa nu ma ingrijorez...voi ce stiti?? Ultima oara a fost editat de amalya (2008-04-09 22:05:27) Offline #269 2008-04-09 22:08:17
Re: rana pe col si alte problemeinvata sa editezi corect. apesi editeaza la mesajul care ai ceva de completat nu la urmatorul ca asa degeaba ai editat... mami de minuni Offline #270 2008-05-22 14:57:55
Re: rana pe col si alte problemebuna fetelor! Am si eu o intrebare in legatura cu o rana pe col ...mi s'au recomandat spalaturi cu cloramina b seara de seara(cand i'am zis dr dak flora vaginala nu e in pericol daca fac spalaturi seara de seara a zis : "care flora? ai secretia prea abundenta"-mai am si trichomonas vaginalis:() Din cate am citit pe internet nu multa lume agreeaza aceasta metoda cu cloramina b , ati putea sa imi recomandati ceva mai naturist??am auzit de ceai de pelin...sau galbenele... Aaa...si mi'a zis fara contact sexual deloc! chiar asa trebuie? sau se poate numai folosind prezervativul? Offline #271 2008-05-22 14:59:51
Re: rana pe col si alte problemelouie daca ai rana pe col nu sunt recomandate spalaturile nu de alta dar sa nu faci mai mult rau.tratament pt.thrivimonas nu ti-a dat?noi nu putem sa iti recomandam un tratament pe forum.si personal as schimba medicul tratamentul nu e deloc adecvat pt.ce ai tu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#272 2008-05-22 15:10:48
Re: rana pe col si alte problemeam facut tratament pt trichomonas cu flagyl si tinizol si acum astept rezultatul la SV sa vad daca mi'a trecut...cand o sa iau rezultatul o sa'mi dea probabil si alt tratament insa deocamdata a zis sa fac spalaturi .....nu stiu ce sa fac Offline #273 2008-05-22 15:12:10
Re: rana pe col si alte problemeatuni este ok.sicer eu nu as face spalaturi nu sunt indicate cand ai rana pe col VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #274 2008-05-22 15:13:29
Re: rana pe col si alte problemeok ,multumesc pt raspuns Offline #275 2008-05-22 15:14:10
Re: rana pe col si alte problemecu placere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #276 2008-05-22 18:19:35
Re: rana pe col si alte problememie mi-a zis dr. sa iau cervugid pt rana pe col dupa ce ma spal, cu irigatorul, cu apa calduta. Offline #277 2008-05-22 18:34:14
Re: rana pe col si alte problemein ranile pe col nu prea sunt recomandate spalaturile cu irigatorul avand in vedere ca irigatorul poate favoriza aparitia unei rani pe col...cu degetul insa merge mami de minuni Offline #278 2008-05-28 21:42:19
Re: rana pe col si alte problemeAm o rana pe col si mi s-a dat pentru inceput un tratament cu Cerviron si Cervucid, ovule. As vrea sa stiu daca in perioada acestui tratament pot avea relatii sexuale cu partenerul meu? Offline #279 2008-05-28 22:10:05
Re: rana pe col si alte problemeuita te pe prospect sa vezi daca ataca latexul...desi avand in vedere ca contactele pot intretine rana eu v-as sfatui sa va abtineti sau sa fie mai rare... happy with him...inlove with him... Offline #280 2008-06-02 18:37:04
Re: rana pe col si alte problemesaptamana trecuta v-am cerut o parere la ce mi se intamplase..v-am spus ca am facut dragoste cu iubytul meu si din senin am inceput sa sangerez...nu aveam dureri..e a doua oara pe luna mai cand sangerez in timpul actului sexual...mi-ati spus sa merg urgent la medic sa vad ce am ca nu putea el sa ma raneasca cu penisul ca precis am o rana p col..astazi am fost la consult si mi-a gasit ovarul drept chistic si cand am intrebat de ce am sangerat .mi-a spus "ca de unde sa stie ea".mi-a dat tratament cu karissa si mi-a spus dupa 3 luni sa merg la control...oare din cauza chistului au aparut sangerarile?mi-a spus ca dak vreau sa merg la un cabinet particular si sa fac o ecografie intravaginala,dar ca nu e neaparat. a si mi-a mai dat niste supozitoare ptr durerile de ovare.voi ce parere aveti?am mai luat longest din oct pana in ian strict ptr contraceptie..apoi am renuntat...karissa sunt mai puetrnice?mi-e groaza ca iar in prima luna voi avea spotting..cum am patit si cu longest:cry: Ultima oara a fost editat de reea20 (2008-06-02 18:40:26) Offline #281 2008-06-02 18:48:15
Re: rana pe col si alte problemes-ar putea sa fi sangerat de la chist dar eu zic ca nu ar strica si o investigatie suplimentara...si daca ai sangerat de la logest nu e obligatoriu sa sangerezi si de la karissa... happy with him...inlove with him... Offline #282 2008-06-02 19:15:02
Re: rana pe col si alte problememersi mult...m-am cam speriat sa speram ca totul va fi bine Offline #283 2008-06-02 20:05:17
Re: rana pe col si alte problemecu placere...multa sanatate iti doresc si te asteptam cu vesti happy with him...inlove with him... Offline #284 2008-06-26 16:44:21
Re: rana pe col si alte problemebuna ziua, sunt noua pe aici, dar am o problema mare, daca am o rana pe col, am tarat-o, a mai rams putin din ea, am sanse sa fac un copil, deocamdata nu am incercat. 9 ani de copilarie .... Offline #285 2008-06-26 16:53:43
Re: rana pe col si alte problemerana pe col nu afecteaza fertilitatea...dar ar fi bine sa rezolvi problema complet... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|