|
Nu esti logat.
Rana pe col si alte probleme-13#229 2008-02-27 22:21:56
Re: rana pe col si alte problemeDraga doctoressa poate ma ajuti si pe mine ca m-am cam speriat dupa ce am citit ce e mai sus. Mi-am inceput viata sexuala acum 7 luni (dupa ce m-am casatorit), am fost la ginecolog acum 2 saptamani si dupa un control de rutina imi zice ca am o mica rana pe col si o scurgere mai abundenta si zice sa fac un test Papanicolau. Din ce inteleg eu aici : examen citologic cervico-vaginal-bethesda -> Evaluarea frutiukui - satisfacator; Infectii ----- micoze - candida, microorganisme - bacili: Descriere citologica: Papanicolau - e incercuit II, apoi nu mai inteleg si mai jos scrie "citologie in limite normale". Pe examenul bacteriologic si parazitologic al secretiei vaninale: Candida - prezent (numeroase filamente), Celule epiteliale - numeroase, Leucocite - frecvente, Flora microbiana - bacili. Medicul mi-a zis ca Papanicolau e OK dar ca am o mica problema cu candida si o mica rana pe col, aparuta probabil de la scurgeri (trebuie sa mentionez ca iau si karissa) si mi-a dat un tratamet 2 luni cu ovule facute in farmacie (1-seara) nu stiu din ce sunt preparate, si o luna cu colposeptine (1 dimineata si 1 seara), iar la inceputul si la sfarsitul tratamentului si eu si sotul 2 tablete de diflazone(la diferenta de 4 zile) si spalaturi cu femigin B si tantum Rosa intre cure. Am intrebat daca rana se vindeca doar cu ovule si a zis ca e mica si ca se poate. Poti sa-mi spui parerea ta? E chiar asa de simplu? M-am cam speriat. Offline #230 2008-02-27 22:40:56
Re: rana pe col si alte problemetannya...candida se rezolva (desi nu am inteles pt ce sunt exact ovulele...pt rana sa candida...sau amandoua?)...rana daca intradevar e mica se rezolva cu ovule...dar va dura umpic probabil...iar durerile sunt de curand...sau de la inceputul vietii sexuale? iar legat de placere...acolo totul tine de voi 2...nu are legatura cu altceva... happy with him...inlove with him... Offline #231 2008-02-28 10:56:51
Re: rana pe col si alte problemesa o luam pe rind: papanicolau e intr-adevar ok si da, ai candida.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #232 2008-02-29 21:50:53
Re: rana pe col si alte problemecrys_ty_na, durerile sunt inca de la inceput, atunci au fost mult mai intense, dar pe masura ce atrecut timpul s-au mai diminuat. Tratamentul este de 3 luni, crezi ca o sa fie mai mult de atat? Offline #233 2008-02-29 23:17:39
Re: rana pe col si alte problemedaca l asculti pe medic si respecti toate regulile in 3 luni cred ca se va rezolva...iar durerile pe care le ai acum sunt de la candidoza...sunt curioasa daca vor mai exista dupa ce ea trece...caci eu asa zic... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#234 2008-03-03 01:08:49
Re: rana pe col si alte problemebuna ziua Offline #235 2008-03-03 01:34:30
Re: rana pe col si alte problemeasa am stiut si eu in jur de 3 saptamani-o luna;sper sa nu gresesc Offline #236 2008-03-03 10:17:51
Re: rana pe col si alte problemesi eu stiu tot asa: 3 saptamani pentru cauterizare si vaporizare. Offline #237 2008-03-03 10:18:37
Re: rana pe col si alte problemeexact 3-4 saptamani de pauza sexuala.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #238 2008-03-05 11:50:25
Re: rana pe col si alte problemeBuna.E prima data cand intru pe acest site.Acum o saptamana am facut si un control ginecologic si m-i sa spus ca am rana pe col + anexita bilaterala cervicita.M-i sa dat tratament cu ovule,spalaturi vaginale cu tamtum rosa si antibiotice.dupa terminarea tratamentului trebuie sa merg la cauterizare,dar cineva mi-a recomandat niste spalaturi vaginale cu ampicilina si ceai de musetel.Intrebarea mea este daca sa urmez tratamentul cu ampicilina sau sa merg la cauterizare?Si mai am o nelamurire:doctorul mi-a recomandat si anticonceptionale yasmine si ar trebui sa le iau de astazi pe ca e prima zi de menstruatie,dar nu stiu daca sa incep sa iau pt ca as vrea sa fac tratamentu cu ampicilina si daca nu dauneaza in vreun fel la cauterizare?Va rog daca puteti sa imi paspundeti. Offline #239 2008-03-05 11:52:07
Re: rana pe col si alte problemenu baga ampicilina in vagin...ca faci mai mult rau decat bine..."cineva" ul acela ma indoiesc ca e medic...incepe de azi pilulele si mergi si mai vb odata cu medicul...daca rana e mica roaga l sa incercati cu ovule...daca e mare...nu prea e alta cale... happy with him...inlove with him... Offline #240 2008-03-05 11:57:19
Re: rana pe col si alte problemeSi in afara de declansarea candidei, la ce ar mai putea folosi ampicilina aia in vagin? Sincer nu vad nici o legatura. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #241 2008-03-06 14:30:28
Re: rana pe col si alte problemeVa multumesc pt raspunsuri.tratamentul cu antibiotice si cu ovule tocmai l-am terminat si nu cred ca este sansa sa imi treaca,deoarece cand am fost la control doctorul mi-a spus ca dupa ce termin tratamentul sa ma duc la cauterizare. Iar persoana care mi-a recomandat tratamentul(spalaturi vaginale cu ampicilina si ceai de musetel) a zis ca poate trata rana pe care o am,chiar si cancerul de col uterin. Va multumesc inca o data Offline #242 2008-03-06 14:34:27
Re: rana pe col si alte problemedoamne fereste, nu te mai lua dupa astfel de persoane... cum sa tratezi cancerul cu ampicilina ? sa nu care cumva sa apelezi la astfel de metode Offline #243 2008-03-06 14:34:42
Re: rana pe col si alte problemecine poate trata asta, el ca persoana sau tratamentul? Offline #244 2008-03-06 14:40:47
Re: rana pe col si alte problemeAtunci tot cauterizarea este sansa sa scap de rana si as vrea sa mai stiu daca este dureroasa?este posibil ca in timp aceasta rana sa reapara?si cauterizarea nu dauneaza cand o sa am o nastere?deoarece imi doresc foarte mult copii Ultima oara a fost editat de mada_lina (2008-03-06 14:47:49) Offline #245 2008-03-06 14:50:01
Re: rana pe col si alte problememergi la medic si daca tratamentul cu ovule nu a fost suficient, o sa-ti recomande cauterizarea. poti sa faci copii fara probleme Offline #246 2008-03-07 20:43:07
Re: rana pe col si alte problemebuna seara daca cineva poate sa ma ajute prietena mea are o rana pe col si doctorul i-a prescris un tratament cu ovule mai exact kliond 100 si le-a luat 4 zile si in afara de greturi voma diaree si dureri de ovare si de stomac are si sangerari ea zice ca ba sunt rosii ba maro ba roz.Mentionez ca inainte sa ia tratamentul nu avea acele sangerari roz rosii cum or fi.De la ce poate sa fie eu m-am gandit ca din moment ce are senzatii de voma diaree sigur nu le suporta insa sangerarea e motiv de ingrijorare sau tot asa nu le suporta organismul???Si ce ar trebui sa faca sa opreasca tratamentul? Offline #247 2008-03-07 20:58:02
Re: rana pe col si alte problemeklion nu sunt pt rana pe col in primul rand. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|