homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rana pe col si alte probleme-16

#286 2008-07-15 17:02:43

ccrriissttiinnaa
Membru
Inregistrat: 2008-07-14

Re: rana pe col si alte probleme

buna ziua!am 21 de ani si am o intrebare....am si eu o scurgere foarte urata am observat ca peste zi este groasa si albiciasa iar dimineata cand ma trezesc este foarte lichida si transparenta dar nu miroase delok....imi spuneti va rog frumos ce ar putea fi...imi fac controlul tot la 6 luni si tot cu tratamente am fost nu demult am luat antibiotic doxiciclina 3zile pt k m.au durut foarte tare ovarele poate sa nu ma fi tratat cum trebuie?acum vreau sa iau polygynax este bun pt asa ceva?

#287 2008-07-15 18:23:58

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

cristina nu putem sa stim ce anume ai trebuie sa mergi la ginecolog si sa faci o analiza la secretie smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#288 2008-08-26 10:19:54

alebasi
New member
Inregistrat: 2008-08-26

in ianuarie 2006 papanicolau mi-a iesit: frotiu puternic inflamat frotiu tip III b, inflamator, displazie severa.
frecvente pmn grupate, intregi si distruse, frecvente celule epiteliale grupate, frecvente hematii, frecvente filamente de fibrina, bogata flora microbiana mixta, polimorfa, predomina bacili gram pozitivi dispusi in palisada. prezinta frecventi bacili gram negativi intraleucocitari. prezente foarte frecvente levuri inmugurite, grupate si filamente levurice, candida
ce sa inteleg de aici?
am pus apoi niste ovule, degeaba.
In febr 2008 la colposcopie: (nu prea se intelege scrisul)col hipertrofic, ....tip I exteriorizat ectomor.(nu inteleg)....metaplazici paviment... zona sechelara TL +,
papanicolau 2
In aug 2008 la colposcopie apare un chist voluminos, o rana cam urata,
zice: col cu ....perif...intinsa. chist voluminos pe BA (ce-o fi?)
AA: ...exteriorizata cu multiple arii de TAG minor
nu inteleg ce inseamna TL care e negativ, iar in febr 2008 TL e pozitiv la colposcopie.

Ce-o fi insemnand toate astea?

In timp ce pun ovule simt intr-adevar ceva rotund, de ce nici un doctor nu spune nimic de asta?
Nu poate fi un chist pe uter, chiar dincolo de col?

mi s-au dat ovule coposeptin (care mi-au facut f rau, am avut probleme cu tiroida si cu ficatul) si ceviron (din febr pana in august cand am facut iar colposcopia am pus doar 10 zile cerviron)

Va rog din suflet, recomandati-mi si mie un doctor ginecolog bun, cel mai bun

Sunt extrem de speriata, la colposcopia de ieri rana sangera si am putut sa vad punctisoare mici, in interiorul ranii si o regiune mare roz

Nu stiu de la ce se face rana asta,
eu am contact sexual f rar
se poate s-o fi luat de la piscina?

acum daca mi s-a recomandat sa fac 3 luni tratament cu ovule cerviron
si spalaturi cu iod, cu tantum verde, cu pelin, etc
voi scapa
sau va trebui sa fac operatie?

Cu cine as putea lua legatura?
Am nevoie de un doctor de incredere care sa imi spuna clar ce sa fac
si sa nu mai alerg pe drumuri
mai ales ca sunt din alta localitate si vin in bucuresti in vacanta, in timpul anului f rar
acum sunt in bucuresti saptamana asta si vreau sa fac ceva, altfel voi amana pt inca un an
ajutati-ma sa gasesc un doctor de incredere
va multumesc

Ultima oara a fost editat de alebasi (2008-08-26 10:20:59)

#289 2008-08-26 10:37:57

evilpink
Banat

nu mai amana rezolva problema din cate spui tu sincer nu cred da ovulele sunt solutia.cad depsre un medic eu iti recomand de doamna doctir Tarlea Virginia lucreaza la sanador dar trebuie programare cu cateva saptamani inainte

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#290 2008-08-26 10:46:00

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

am tot citit din sfaturile voastre si am observat ca nu sunt indicate spalaturile cu irigatorul atunci cand ai o rana pe col....doctorul mi-a dat prima data tratament: spalaturi cu femigin b si dupa  ovule preparate in farmacie timp de 10 zile. rana s-a redus destul de mult(insa mi s-a parut ca am vazut o pata mai rosie decat rana care este rozalie neutral)
iar mi-a dat acelasi tratament....ma sfatuiti sa nu mai fac spalaturile alea timp de 10 zile cu irigatorul?

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Publicitate

loading...

#291 2008-08-26 10:46:48

alebasi
New member

va multumesc mult

am uitat sa spun ca am si niste arsuri chiar din senin, in afara ciclului...

am facut in 2003 tratament cu interferon si atunci au inceput niste arsuri foarte puternice in partea dreapta...

deci dupa analize si dupa tot ce am scris pare grav, nu?

sad

Ultima oara a fost editat de alebasi (2008-08-26 10:47:16)

#292 2008-08-26 10:47:07

evilpink
Banat

eu personal nu as mai vace eventual doar cu degetul dar cu irigatorul in nici un caz

puss puss puss

#293 2008-08-26 10:48:45

evilpink
Banat

alebasi a scris:

va multumesc mult

am uitat sa spun ca am si niste arsuri chiar din senin, in afara ciclului...

am facut in 2003 tratament cu interferon si atunci au inceput niste arsuri foarte puternice in partea dreapta...

deci dupa analize si dupa tot ce am scris pare grav, nu?

sad

cum adica arsuri? analiza la secretie ai facut? nu grav ci seros mai bine spus... papanicolaul ala din 2006 e de tip 3 nu stiu de ce nu a intervenit nimeni asupra ranii pana acum

puss puss puss

#294 2008-08-26 11:15:08

alebasi
New member

Pai am facut si analiza la secretie, dar nu mi-a iesit nimic suspect, asa a spus dna dr nicolaescu de la fundeni -oncologie
mi-a dat niste ovule preparate in farmacie
pai nu a intervenit
a spus sa fac tratament
si s-a mirat ca nu imi trece rana
ca mi-a spus ca la secretie nu aparea nimic suspect
si nu intelege de ce nu se trece
in tot acest timp, nu am avut deloc contact sexual, deci ,...
nu stiu ce sa spun
e mai buna dna virginia tarlea sau dr herghelegiu de la sanador?
multumesc

as vrea sa fac ceva zilele astea
pentru ca, sincer...
sunt f ingrijorata
mai ales ca am vazut ieri la colposcopie cum sangera, mi s-a facut rau  nocry

Ultima oara a fost editat de alebasi (2008-08-26 11:15:35)

#295 2008-08-26 11:16:35

evilpink
Banat

eu la Tarlea merg pt.o problema asemanatoare

puss puss puss

#296 2008-08-26 11:22:49

alebasi
New member

sunt arsuri foarte puternice, din senin....
asa cum te-ai frige la deget....
si ma tin destul de mult
nu au legatura cu menstruatia

apar in general dupa menstruatie

arsuri in dreapta, jos,
m-am gandit, o fi apendicita, o fi ovarul drept....
dar am facut ecografie la medsana in febr 2007 dar ce o fi scriind?
e cam indescifrabil...
dupa cate se pare nu ar fi un chist, sau dk sunt, nu ele sunt cauza, asa mi s-a spus, pt ca erau prea mici....
ma tot gandesc
e chiar normal ca atunci cand iti pui ovule sa simti ceva rotund in interiorul tau?
ma tot gandeam, ce o fi?
de ce nici un doctor nu si-a pus problema? poate nu stiu eu....
dupa pozele de pe net colul nu are cum sa semene cu ce simt eu....

sad

Ultima oara a fost editat de alebasi (2008-08-26 11:23:22)

#297 2008-08-26 11:34:13

evilpink
Banat

ce simti tu acolo cand pui ovulul cred ce e colul smile

puss puss puss

#298 2008-08-26 12:49:18

alebasi
New member

mai este cineva pe site?

Ultima oara a fost editat de alebasi (2008-08-26 12:49:40)

#299 2008-08-26 12:54:35

alebasi
New member

evilpink, scuze, sunteti doctorita?

Ultima oara a fost editat de alebasi (2008-08-26 12:54:48)

#300 2008-08-27 00:39:16

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

multumesc de sfat evilpink wink

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#301 2008-09-30 20:01:09

claup
New member
Inregistrat: 2008-03-03

Buna,

Am si eu o mica poveste...cam neplacuta...
In primul rand, am o rana mare pe col. In urma unui test papanicolau ( cu rezultatul CII ) facut in februarie am luat Cervugid o cutie. Doctorul imi spusese sa iau 3 cutii...cate una in fiecare luna...In august, cam o saptamana, am observat o sangerare.... Am fost la doctor...am facut o colposcopie si papanicolau. Rezultatul a fost cam nasol... Mi-a iesit LSIL, mi-a dat un tratament cu niste ovule preparate si mi-a zis sa revin cu o programare pentru un alt test...presupun ca pentru testare HPV.
Sunt cam speriata. Din seara asta incep sa iau ovulele, si apoi o sa ma programez pentru test...Ideea e ca nu ma doare nimic...nu am negi...nu am decat acea rana pe care eu nici nu o simt... Eu ma simt super ok (doar fizic, dupa aflarea rezultatului)..e posibil sa fie chiar asa avansata treaba? Si inca ceva, am dreptate cand zic ca acest test e pt hpv nu? Nu mai retin cum s-a exprimat, ca in momentul cand mi-a zis despre ce e vorba...m-a cam luat ameteala.. A zis ca e 350 ron...

Multumesc anticipat

#302 2008-09-30 20:05:17

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

cred ca e testul pt hpv...ala este asa de scump... si e posibil ca rana de pe col  sa o ai poate de la hpv...ca sa ai hpv nu e nevoie de negi neaparat...

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#303 2008-09-30 20:32:59

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

da e testul hpv (tipaj + genotipare ) .....LSIL e categ a treia ....la care nu apar condiloame  de obicei,, si probabil rana s-a marit din cauza virusului....faci tratament si poate se mai vindeca rana , depinde de organism.....dak nu se face cauterizare ....iti va spune dr tau in fc de cum ies analizele .....si mie mi-a iesit tot LSIL si fac tratament

..be the best ...fuck the rest smile))

#304 2008-09-30 22:23:06

claup
New member
Inregistrat: 2008-03-03

Dar daca am luat acest virus..in cat timp iese la analize...? Sau nu stiu cum sa spun..la testele anterioare pap rana nu era mare...niciun doctor nu a zis ca e asa nasol, iar eu am pe cineva de 4 ani..stam impreuna...stiu sigur ca nu a umblat in stanga si-n dreapta, eu nici atat....de unde sa il fi luat? Presupun ca virusul isi face prezenta destul de repede, nu? hmm

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.