Rana pe col si alte probleme-2
- xania
- New member
- Inregistrat: 2007-01-14
Re: rana pe col si alte probleme
Nashira a scris:candida se trateaza de cate ori apare ca si cum ar fi aparut prima data, din cate am inteles...
Bun...si atunci de ce nu trece??Dupa 2 tratamente?Ma duc la medic si iar imi da ovule si tot asa...e un cerc vicios..
- xania
- New member
Nashira a scris:candida se trateaza de cate ori apare ca si cum ar fi aparut prima data, din cate am inteles...
Si nu prea e chiar asa. O candida care apare prima oara trece cu primul tratament, dar deja cand te tratezi de n ani, nu mai trece cu orice, devine imuna la anumite ovule.
- ZZZZ123
- Addicted member
- De la: Never-ever-land
- Inregistrat: 2006-05-19
xania, ai warn. al doilea mesaj puteai sa il scrii in primul (editai)
Nobody home
- green_fairy
- Platinum member
- De la: undeva...
- Inregistrat: 2006-03-11
candida o poti trata, trece, si poate reapare de nspe ori cum e cazul la tine.asta e.se scapa cam greu de ea.skimba si tu medicul...zi-i sa iti prescrie altceva...incearca...altceva nu poti face.
Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer
- kukli
- New member
- Inregistrat: 2006-12-27
xania am si eu aceeasi problema cu candida si cu scurgerile si cu tot ce a scris plummy.in vara orice tratament am facut nu a trecut tot mai aparea la lama.ultima oara la lama nu a mai aparut.am facut tratament cu gynofort este in doza unica si este crema.ce e bine este ca poti sa introduci crema destul de adanc pentru ca are aplicator aici o sa afli mai multe despre el http://www.blanca.ro/index.php?page=stiri.3.1032 si acum mi-a trecut...asta pana data viitoare cand de stres sau orice altceva o sa apara iar si inca ceva la cei care candida rezista asa de bine trebuie depistat factorul care o declanseaza si acela trebuie tratat.asta poate sa fie stres,anticonceptionale, dereglari hormonale,diabet etc iar cu rana nu o cauteriza pana nu faci o colposcopie eu cel putin asa am fost sfatuita ca sa fii sigura ca e acolo
- kukli
- New member
30ron am dat eu pe ea.dar merita banii zic eu incercati si voi
- xania
- New member
kukli a scris:xania am si eu aceeasi problema cu candida si cu scurgerile si cu tot ce a scris plummy.in vara orice tratament am facut nu a trecut tot mai aparea la lama.ultima oara la lama nu a mai aparut.am facut tratament cu gynofort este in doza unica si este crema.ce e bine este ca poti sa introduci crema destul de adanc pentru ca are aplicator aici o sa afli mai multe despre el http://www.blanca.ro/index.php?page=stiri.3.1032 si acum mi-a trecut...asta pana data viitoare cand de stres sau orice altceva o sa apara iar si inca ceva la cei care candida rezista asa de bine trebuie depistat factorul care o declanseaza si acela trebuie tratat.asta poate sa fie stres,anticonceptionale, dereglari hormonale,diabet etc iar cu rana nu o cauteriza pana nu faci o colposcopie eu cel putin asa am fost sfatuita ca sa fii sigura ca e acolo
Mersi de raspuns.Am incercat deja crema asta si n-a dat rezultate.Apoi cu cervugid si in ultima tura cu macmiror.Si niente.Am usturimi si mancarimi si o albeata pe labii...of of. Am renuntat la anticon deci nu asta-i cauza.probl hormonale nu cred ca am.Merg la medic sapt viit-din nou si mai vedem pe urma.
- kukli
- New member
xania da chiar dupa tratament iti iese candida in toata puterea cuvantului?ca spre exemplu mie ultima oara mi-au iesit doar niste filamente de candida care cica ar fi normal sa iasa....oricum e tragic...si eu o urasc...apare cand imi e lumea mai draga... inca ceva ai incercat diflucan tablete, tot doza unica si sunt puternice...cu ele am scapat pentru cateva luni bune acum 2 ani
- xania
- New member
kukli a scris:xania da chiar dupa tratament iti iese candida in toata puterea cuvantului?ca spre exemplu mie ultima oara mi-au iesit doar niste filamente de candida care cica ar fi normal sa iasa....oricum e tragic...si eu o urasc...apare cand imi e lumea mai draga... inca ceva ai incercat diflucan tablete, tot doza unica si sunt puternice...cu ele am scapat pentru cateva luni bune acum 2 ani
Diflazon am luat dar n-a avut efect.Acum incerc si diflucan ca am auzit ca e mai bun..
- cristina_i
- Full member
- Inregistrat: 2005-12-26
am si eu intrebare daca tot e vorba de rana pe col am fost la ginecolog si mi-a spus ca am cervicita cronica...asta ce inseamna...?cica este colul inflamat,rosu eu ce inteleg din asta...pot face tratament...sau daca nu o tratez va rezulta o rana pe col? ca tratament am cervugid ,flamexin,rowatinex...si pt o klebsiella fac cefotax
- plummy
- New member
- Inregistrat: 2006-12-20
doctoressa, te rog, da-ti cu parerea asupra postului nr. 15 de pe acest subiect. probabil ca nu ai vazut, s-au mai scris multe raspunsuri intre timp. multumesc.
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
plummy a scris:multumesc pentru raspuns, am primit si rezultatul de la lama (de unde am scris inainte era numai ce aparuse pe citologie) deci : Bacteriologic: - frecvente celule epiteliale izolate si grupate in placarde - frecvente leucocite polimorfonucleare neutrofile - foarte frecventi bacili gram negativi cu aspect de enterobacterii - prezenti lactobacili doederlein Citologie: Diagnostic clinic: vulvo-vaginita acuta. cervicita eroziva. Coloratia Papanicolau celule epiteliale scuamoase superficiale si intermediare etalate in placarde cateva celule epiteliale scuamoase parabazale singulare granulocite neutrofile morfologic normale exacerbarea florei bacilare. coci banali. Concluzie: C II/ proces inflamator moderat nespecific, pe fond eroziv
Am primit tratament 12 zile cu Polygynax si Meclon (Meclon inclusiv pentru partener, 1 saptamana), plus spalaturi cu musetel, bicarbonat si femigin (meclonul asta are niste aplicatoare si vad ca este intravaginal, asa sa il folosesc? ca am si ovule... sau cu crema numai pe exterior?). Fara contact in perioada tratamentului :(. Apoi trebuie sa imi vina menstruatia si apoi cauterizare (este deja al treilea medic, in decurs de un an de zile, care imi spune ca am o rana, si al doilea care imi spune de cauterizare. Din ce am mai auzit si de la alte femei este un medic bun, vreau sa raman la el, sa nu mai schimb medicii ca nu cred ca este recomandat).
Multumesc pentru raspunsuri, doctoressa, si scuze ca te stresez atat! Chiar ma tot intreb de unde sa fi aparut aceasta rana, nu am avut multi parteneri si nici "dubiosi", nu am avut nasteri, nu am avut avorturi, in principiu folosesc lenjerie de bumbac, folosesc contraceptive, folosesc foarte rar ob-uri (e drept, vreo 2 ani am folosit numai asa ceva, dar aveam deja rana atunci, mi s-a spus ca nu e recomandat, asa ca le folosesc numai in caz de necesitate -plaja de exemplu- desi mi se par mult mai comode decat cele extrene), nu am facut spalaturi interne decat la recomandarea medicului, nu am avut niciodata candida, trichomonas, herpes sau orice alta BTS despre care am citit!!...
A,si inca ceva, in luna urmatoare cauterizarii, pot sa fac efort fizic? Pot merge la sala de exemplu?
Multumesc si toate cele bune!
Presupun ca asta e postul la care te refereai....nu oi fi avut nimik din cele enumerate insa vad ca ai enterobacterii(bacterii specifice intestinului gros...cum or fi ajuns in vagin????) Oricum, nu te mai stradui sa gasesti explicatie pentru rana pe col, deseori nu exista nici o explicatie pe care sa o poti identifica.... Ai voie sa mergi la sala dupa cauterizare. Nu ai voie contact sexual si nici sa pui ob-uri
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- cristi22na
- Full member
- Inregistrat: 2005-10-23
dupa tratament tb facut control ginecologic sau se fac decat analizele de secretie?
- plummy
- New member
asta e... si doctorul meu s-a mirat de aceste bacterii, iar eu cu atat mai mult... chiar nu am incercat sexul anal pana acum (si daca voi incerca vreodata, stiu ca nu este permis contact vaginal dupa anal tocmai pentru prevenirea infectiilor), as fi recunoscut ca doar nu e nimic rusinos... deci nu imi imaginez cum se poate sa fi ajuns acolo... acum e drept ca inainte de intromisiune poate penisul s-a plimbat si prin zona, dar nici vorba de introducere (sau macar incercare de introducere) in anus. in fine... multumesc pentru raspunsuri.
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
sa presupunem folosirea gresita a hirtiei de toaleta???Ma rog, nici nu mai conteaza
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- plummy
- New member
la asta m-am gandit si eu pana la urma. inca 2 intrebari (cred ca sunt foarte enervanta, dar acum imi vin 1000 de lucruri in cap si nu toate deodata)?
1. ce parere aveti despre tratament? se intampla ceva daca intr-o zi nu fac spalaturile, ci folosesc numai ovulul si crema? (cand nu sunt acasa e cam greu cu fiertul apei samd) ce se poate intampla rau daca totusi am contact sexual o data-de doua ori in timpul tratamentului (dv. mi-ati spus ca pot avea contact sexual, medicul la care am fost a zis sa nu, tind sa va cred pe dvs.)? credeti ca este cumva posibil sa scap de cauterizare cu acest tratament? eu sunt foarte sceptica, avand in vedere ca in trecut am mai facut tratament cu tricomicon, cervugid (care stiu ca sunt ovule f bune), dar am avut prietene care s-au vindecat de rana cu tratament cu gynozol sau cervugid. 2. dupa ce voi termina cu toata aceasta poveste urata, cam ce as putea sa fac pentru a evita recidive? exista o conduita care ar fi potrivita, legata de cresterea imunitatii sau ceva?
va multumesc mult. ideea acestui site este nemapomenita, e foarte bine ca putem pune intrebari cu privire la tratamente etc., poate la multe lucruri nu ne gandim cand suntem la medic si ne vin in minte mai tarziu cand nu mai putem intreba. si oricum niciodata nu strica inca o opinie avizata!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|