|
Nu esti logat.
Rana pe col si alte probleme-3#39 2007-01-16 17:04:19
Re: rana pe col si alte problemePlummy, daca e rana, nu prea trece fara cauterizare. Poti avea contact sexual insa cu prezervativ. Poti sa nu iti faci griji din cauza spalaturilor. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #40 2007-01-16 17:12:27
Re: rana pe col si alte problemeDar pe prospect la Polygynax scrie ca nu face casa buna cu latexul. O sa incerc sa evit sexul... cu toate ca daca ma gandesc la luna de dupa cauterizare... Offline #41 2007-01-16 17:22:47
Re: rana pe col si alte problemesorry, nu stiu pe deasupra care ovule distrug si care nu distrug prezervativul. Cind le pui pe cele care distrug nu ai contact sexual...cind le pui ce cele care nu distrug, poti avea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #42 2007-01-16 17:27:23
Re: rana pe col si alte problemeDraga Doctoressa! in cit timp trece Gardnerella? Ultima oara a fost editat de DI@NU$C@ (2007-01-16 17:27:40) Offline #43 2007-01-16 19:07:00
Re: rana pe col si alte problemedepinde...de tratament...si de mai multi factori...dar trebuie sa urmezi unul in primul rand... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#44 2007-01-18 13:15:13
Re: rana pe col si alte problemeDI@NU$C@...functie de timpul de cind ai probleme si de cum ti-e norocul. Infectia cu gardnerella insa, de regula, trece cam greu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #45 2007-01-18 19:06:35
Re: rana pe col si alte probleme
mama avut o rana pe col,a cauterizat-o dar degeaba. cica e mediu umed in interior si de asat nu se videca. si din cate am auzit o are de la nasterea mea,m-a nascut natural,dar cum eram cam maricica(4,5kg) a mai taiat-o vreo cativa cm in jos. Offline #46 2007-01-23 15:09:56
Re: rana pe col si alte problemeDin nou eu cu o intrebare care poate parea prosteasca dar mi se pare ciudat: am inceput de 8 zile tratamentul cu ovule Polygynax si crema Meclon. Pana acum totul a fost ok, doar ca astazi s-a intamplat ceva ciudat. De obicei, dimineata si apoi in prima parte a zilei ovulul curge, si problema este ca pana acum culoarea substantei care a curs a fost alb si/sau galbui. Ei bine, astazi culoarea a fost roz. E posibil sa fie vorba de sange? (nu mi s-a parut ca culoarea era sangerie, maronie sau ceva de genul, ci pur si simplu roz). Ovulele au o usoara tenta rozalie, dar nicidecum rozul care a curs. Deci, ce poate fi? Offline #47 2007-01-23 15:23:43
Re: rana pe col si alte problemeori singe, ori ovulul....din pacate, iti dai seama ca mai la subiect decit atit nu putem raspunde Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #48 2007-01-23 21:01:43
Re: rana pe col si alte problemedeci...in final mai tarziu in cursul zilei am descoperit ca este vorba de sange. doctorul meu mi-a spus ca in niciun caz nu este de la tratament, ci probabil o reactie la anticonceptionale, pe care sa le continui (mai am numai 2 pastile) dupa care sa le intrerup si sa vedem apoi sa le schimbam. tratamentul a zis sa il intrerup (am facut 2 treimi din el) daca sangerarea continua (el presupune ca va continua si se va transforma intr-o menstruatie mai lunga), dupa care sa il termin si apoi sa merg la cotrol. vad ca acum sangerarea s-a oprit, asa ca daca nu continua voi face tratamentul normal reincepand de maine (mie menstruatia normal trebuia sa imi vina luni). Offline #49 2007-01-23 21:16:48
Re: rana pe col si alte problemee posibil sa fi fost spotting(mai apare si dupa perioada de 3 luni)...ai gresit cand ai inceput sa iei antibb de capul tau...eu zic sa vb iar cu medicul...sa termini tratamentul...ca sa poti sa ti faci cauterizarea ca sa linishtyta...cat despre sex...nush ce sa ti zic...mi e sa nu ti agraveze situatia asa ca eu iti recomanda sa mai stay pe tusa sau oricum dak e sa fie cu prezervativ... happy with him...inlove with him... Offline #50 2007-01-24 12:59:21
Re: rana pe col si alte problemeplummy, mult mai probabil ti-ai facut tu o leziune vaginala cu aplicatorul sau mai stiu eu ce, decit sa fie de la pastile. Reia tratamentul cit mai curind si nu intrerupe pastilele(zic eu)...adica fa pauza de 7 zile dar apoi reapuca-te de pastile. Si infectia va trece, nu iti fa griji....pe de alta parte, rana de pe col, daca e serioasa, poate singera chiar ea(deci nu din cauza tratamentului, in nici un caz) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #51 2007-01-24 20:24:27
Re: rana pe col si alte problemeDeci...nu stiu daca e vorba de o leziune pentru ca mi se pare ca e relativ mult sange (astazi mai mult ca ieri) dar totusi in niciun caz la fel de mult ca, spre exemplu, in ziua a 2-a de menstruatie normala. Sa sangereze rana atat de tare? Dar nu am avut niciodata pana acum niciun fel de sangerari in afara de cele menstruale, dupa contact in niciun caz. Sangele are o alta culoare decat cel menstrual, are o oarecare tenta rozie, e un rosu mai "crud", nu stiu cum sa explic. Acum ma ingrozeste o idee: este posibil sa fie vorba de o sarcina? Ca aceasta sangerare sa fie semnul unei sarcini? Alte simptome nu am. De uitat pilule nu s-a pus problema niciodata, nici de diaree sau varsaturi. Le-am luat intotdeauna corect. Daca imi iau acum testul de sarcina, rezultatul este concludent? Are rost sa imi iau sau nu poate fi vorba de asa ceva? Ultimul contact sexual l-am avut acum ceva mai bine de o saptamana, inaintea inceperii tratamentului. Ma iau fel de fel de idei. A, nu stiu daca are relevanta, dar de 3-4 zile am fost foarte stresata si necajita si tin si o dieta (stiam ca aceste aspecte pot afecta data de venire a menstruatiei, dar nu credeam ca se aplica si in cazul in care se iau anticonceptionale). Ultima oara a fost editat de plummy (2007-01-25 10:43:44) Offline #52 2007-01-25 13:57:15
Re: rana pe col si alte problemeva rog sa-mi spuneti sangerarea dupa un contact sexual este grava? Offline #53 2007-01-25 14:59:30
Re: rana pe col si alte problemee semn de leziune pe col singerarea la contact. E musai sa mergi la doctor sa vezi ce si cum...cancerul de col e tot o leziune si e musai sa stii daca despre el e vorba sau nu(deseori se manifesta doar prin aceste singerari la contact) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #54 2007-01-25 15:05:42
Re: rana pe col si alte problemesi eu?... Offline #55 2007-01-25 15:29:49
Re: rana pe col si alte problemeplummy, iarta-ma....convinsa eram ca ti-am raspuns...parca se oprise singerarea......avind in vedere noile informatii, e posibil sa fie intrauterina...nu stiu de ce ti-a inceput singerarea inca din timpul pastilelor, in caz ca nu ai uitat sa le iei si nici nu ai inghitit diverse medicamente care sa le scada efectul,insarcinata insa nu esti. Fa sex duminica daca vrei, cu prezervativ. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #56 2007-01-25 16:27:14
Re: rana pe col si alte problemeMultumesc. M-am mai linistit putin... Offline #57 2007-01-25 18:36:53
Re: rana pe col si alte problemeam mers la gineco in vara, am o scurgere de cativa ani si nu mai scap este inervanta si am facut fel de fel de tratamente fara rezultat... diagnosticul a fost o micoza si tratamentu pe care l-am primit gynezol ovule si spalaturi cu bicarbonat. bineinteles ca nu mi-a trecut. scurgerea mea nu este mirositoare , (este alba si vascoasa), nu am mancarimi sau alte simtome, testul ala papanicolau mi-a iesit CII, alt diagnostic a fost colpita si mi-a recomandat o colposcopie la care nu am mai ajuns ( de frica ca nu stiu ce este ) dar si din lipsa banilor.cu 1 an in urma am fost la alt medic care imi zicea de o rana pe col ,dar nu mi-a dat nici un tratament special pt asta. medicul la care am fost acum recent iar nu mi-a zis nimic de un tratament pt rana... mai tarziu dupa control am avut contact sex si am sangerat si m-am speriat rau bine ca s-a intamplat doar o sing data, nu afost o sangerare ,doar niste firicele de sange . imi puteti spune ce sa fac ce tratamente sa mai fac ca am testat totul cred, exista tratamente naturiste pt rana pe col? sau pt micoza aia? va multumesc anticipat...cu stima Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|