|
Nu esti logat.
Rana pe col si alte probleme-5#77 2007-02-05 11:37:01
Re: rana pe col si alte problemenici o problema Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #78 2007-02-05 11:49:17
Re: rana pe col si alte problemebuna tuturor...eu sunt noua pe aici..am si eu o problema..acum un an jumatate am fost la un control medical si mi s-a spus ca am o rana pe colul uterin si ca tratament am luat ovule si anticonceptionale mercilon...si nu mi-a trecut..dupa un an am fost sa imi fac Papaicolau si nu mi-a iesit prea bine..am fost sa fac colposcopie si mi s-a recomandat sa fac ERAD,electrorezectie.am facut...se pare ca acum sunt bine(ERAD a fost facut acum 2 luni),am avut sangerari 2 saptamani post erad..mi s-a spus ca e normal..la o luna mi-a venit ciclu normal..iar acum cand ar fi trebuit sa imi vina ciclul mi-a venit cu cateva zile mai devreme...dar nu poate fi cicluy..mai degraba o secretie roz,iar in a doua zi a devenit maronie..am avut aceleasi simptome ca la ciclu..numai ca nu era ciclu!!si nu stiu ce sa cred...e posibil sa fie ceva de la electrorezectia facuta?mentionez ca am avut contact sexual dar PROTEJAT si numai cand am avut voie sa fac..nu am incalcat nicio indicatie a medicului.eu acum tin o cura de slabire si nu prea am mancat fructe..si m-am cam anemiat..e posibil sa fie si asta a o consecinta ?si mai iau si niste pastile de slabit..insarcinata nu am cum sa fiu..deci ..nu stiu!Help!vreau si eu o parere.Va multumesc din suflet! Offline #79 2007-02-05 11:57:14
Re: rana pe col si alte problemeDaca iei in continuare mercilon, din cauza lui singerezi asa putin si nu e nici o problema. Daca insa nu mai iei, atunci de vina sunt pastilele de slabit si de data asta e o mare problema Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #80 2007-02-05 12:00:03
Re: rana pe col si alte problemenu mai iau mercilon de vreo 3 luni..deci asta e...de la pastilele de slabit...pai nu o sa le mai iau..mai ales ca acum o luna am fost la medic si nu am absolut nicio boala..si nici contact neprotejat nu am avut ..Multumesc din suflet!m-am mai linistit...deci de la anemie paote sa itzi vina putzin..de fapt de la o dieta neadecvata.. Offline #81 2007-02-05 12:02:43
Re: rana pe col si alte problemeam patit si eu o chestie de genul asta adica o sangerare mai usoara, care ziceam si eu ca nu e cm si am mers la medic, iar dr mi-a spus ca e din cauza unei raceli.eu iau antibebe, deci mi-a venit peste ele cand nu trebuia, dar tu daca nu iei poate e chiar cm, care a venit mai repede.altceva nu pot sa-zi zic, ateapta sfatul doctoressei, e mult mai avizat. succes Offline Publicitateloading...
#82 2007-02-05 12:06:21
Re: rana pe col si alte problemeda multumesc frumos..dar eram f panicata..ca numai cm nu se putea numi.. Offline #83 2007-02-06 22:32:02
Re: rana pe col si alte problemedoctoressa, stiu ca sunt obositoare, dar cat e totusi perioada de abstinenta de dupa cauterizare? doctorul meu a zis ca pana dupa urmatoarea menstruatie, un alt medic la care se va cauteriza o prietena 5 saptamani, pe net citesc de 1-2 (!!!) luni, pana la vindecarea completa... cat e? ca daca nici dupa urmatoarea menstruatie (care oricum vine peste vreo 2 saptamani cred) nu pot... nu stiu ce o sa ma fac... Offline #84 2007-02-07 11:25:49
Re: rana pe col si alte problemeplummy...la carte zice 4-6 saptamini. Daca medicul tau a zis ca pina la urmatoarea menstra, e posibil sa stie mai bine, asculta-l pe el Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #85 2007-02-08 20:30:10
Re: rana pe col si alte problemeDoctoressa, cand trebuie sa se desprinda acea crusta? Nu mai tin minte ce a zis doctorul 7-8 zile sau 10-12? ce se intampla practic cand cade acea crusta, e vindecat (nu, nici nu ma gandesc sa fac sex inainte ca doctorul sa imi zica ca am voie, desi e foarte greu sunt constienta ca sanatatea e mai importanta)? Si acum, vad ca continua acea scurgere relativ abundenta lichida, ieri am terminat antibioticele si anti-inflamatoarele (cauterizarea am facut-o vineri si martea viitoare trebuie sa merg la control), astazi insa vad ca pe langa acea scurgere mai apare din cand in cand si una mai vascoasa, relativ fara miros, transparent-albicioasa, nu stiu cum sa explic, seamana cu secretiile nazale care apar in cazul racelii (scuze, dar nu am stiut sa o spun altfel), e vreo problema? Alt discomfort nu am avut. Multumesc pentru raspunsuri si imi cer scuze ca sunt asa de stresanta. Offline #86 2007-02-09 12:41:38
Re: rana pe col si alte problemeNu reprezinta nici o probelma secretiile. Despre crusta trebuie sa intrebi ginecologul care a facut cauterizarea...mergi marti la control si vei afla cum stau lucrurile, in general insa in tre 7 si 10 zile crusta cade(depinde de la femeie la femeie) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #87 2007-02-13 18:59:27
Re: rana pe col si alte problemeAm fost astazi la medic si mi-a zis ca este in regula dar nu s-a vindecat inca (cica este "rosu aprins") si ca acea crusta s-a "macinat" si de asta nu mi-am dat seama, insa in mare parte a cazut. De contact sexual nu poate fi vorba deocamdata, dar dupa urmatoarea menstruatie da (teoretic ar trebui sa imi vina in 20, chiar, in luna de pauza la anticonceptionale din cate am vazut la alte femei, in general intarzie cateva zile, nu-i asa doctoressa?). Nu m-a mai chemat la niciun control pana dupa cealalta menstruatie, nu cea din februarie, cea din martie. Mi-a prescris un tratament timp de 3 luni, in fiecare luna cate 10 zile dupa menstruatie, cu spalaturi cu galbenele si ovule cerviron, fara interdictie la "prostioare", tratament pe care de altfel mi-a zis ca e recomandabil sa il urmez, dar nu obligatoriu. Intrebarile mele sunt (nu stiu de ce nu i le-am pus doctorului): Offline #88 2007-02-14 10:30:17
Re: rana pe col si alte probleme1. nu e obligatoriu sa faci spalaturi neaparat cu ceai de galbenele. E ok si daca te speli doar cu apa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #89 2007-02-14 11:45:01
Re: rana pe col si alte problemebuna ziua doctoressa....am discutat la inceputul lui ianuarie despre klebsiella...cum necum ..am avut-o am facut acel tratament cu cefotax 14 zile...si azi am fost iar la doctor pt un consult si mi-a spus ca am o rana pe col destul de maricica...mi-a facut colposcopie ..mi-a luat si niste celule pt papanicolau si mi-a spus ca trebuie facuta neaparat cauterizarea...am facut si urocultura acu cateva zile si a iesit sterila... Offline #90 2007-02-14 12:53:44
Re: rana pe col si alte problemecervugid nu le poti pune in timpul menstruatiei(decit daca singerezi foarte putin) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #91 2007-02-14 13:00:00
Re: rana pe col si alte problemeam citit pe prospect despre administrarea ovulelor cervugid si cica se pot administra "fara probleme si pe durata ciclului menstrual". nu se administreaza cica, decat daca creste durerea de ciclu, "caz in care se va administra doar intre menstruatii". Offline #92 2007-02-14 13:03:28
Re: rana pe col si alte problemeeh.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #93 2007-02-15 18:15:12
Re: rana pe col si alte problemedoctoressa vreau sa te mai intreb doua lucruri: Offline #94 2007-02-15 18:24:42
Re: rana pe col si alte probleme1. maxim-maxim 12 ore. Nobody home Offline #95 2007-02-16 09:24:06
Re: rana pe col si alte problemehello! sunt noua pe aici si am si eu o problema: mi s-a depistat o rana pe col acum mai mult timp si am primit tratament cu ovule, pastile si crema; dupa o anumita perioada cand totul a fost ok, mi s-a prescris din nou tratament cu ovule macminor - intrebarea este: pot lua anticonceptionale in timpul tratamentului cu aceste ovule? are vreo imporatanta? "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|