homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rana pe col si alte probleme-7

#115 2007-02-23 21:37:51

lolita
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2005-10-07

Re: rana pe col si alte probleme

multumesc de raspuns doctoreassa sunt doar putin ingrijorata

You think you know but you have no idea

#116 2007-02-26 17:10:51

plummy
New member
Inregistrat: 2006-12-20

Doctoressa, maine vor fi 25 de zile de la cauterizare (2 februarie). Iti reamintesc ca medicul meu a zis ca dupa urmatoarea menstruatie am voie. Maine va fi ziua a 4-a de menstruatie (in general dupa ziua a 4-a mai am doar usoare scurgeri maronii sau sange, dar cantitate f mica, in zilele 5,6), menstruatie care oricum a intarziat 4 zile. Banuiesc ca maine (27 februarie) am voie. Ma grabesc pentru ca in curand (foarte curand) va veni o alta perioada de abstinenta, impusa de alte motive (distanta in km) de lunga durata. Macar o data, de doua ori sa se mai intample. Ce masuri de precautie ar trebui sa iau maine? Sau sa ma comport ca si cum ar fi un act sexual normal?O sa am vreo neplacere sau ceva?... daca am contact sexual, sa incep sa iau ovulele Cerviron de maine, chiar daca menstruatia nu s-a oprit chiar de tot, sau sa astept inca vreo 2 zile?

In alta ordine de idei, prietena mea care si-a facut la randu-i cauterizare, mi-a zis ca ei i s-a facut cu anestezie generala si apoi i-a curs sange doar o singura data dupa operatiune (fapt ce m-a mirat intrucat mie nu mi-a curs nici o picatura), de asemenea ca doctorul nu a spus niciodata termenul cauterizare, ci i-a povestit ca este ca si cum ar coji un mar, insa ceva mai in profunzime. Ea nu stie asadar ce operatie i s-a facut. Eu am mai auzit de conizatie, insa ea este sigura ca nici acest termen nu l-a zis doctorul, ci parca ceva cu r. Ce putea sa i se faca? Mentionez ca rana ei nu este veche (merge mai des de o data pe an la control si pana acum a fost totul in regula), nu avea nicio infectie, tipologia hpv a iesit bine (cred ca de fapt nu i-a descoperit nicio forma de acest virus).

Multumesc.

#117 2007-02-26 22:46:57

cristina_i
Full member
Inregistrat: 2005-12-26

doctoressa o intrebare am si eu....

astazi mi-am facut cauterizarea...si mi-a spus ca  seara sa-mi pun cate un ovul cervugid ca sa se cicatrizeze
intrebarea mea este : nu fac rau prin inauntrul vaginului daca imi pun ovulul???....deja mi-am pus unul...si nu stiam cat de departe sa-l imping de teama sa nu fac rau

Ultima oara a fost editat de cristina_i (2007-02-26 22:48:49)

Liber Profesionist

http://cuvinte-nespuse.blogspot.com
www.euripedia.ro Dexul tau Alimentar!!!

#118 2007-02-26 22:50:42

silv
New member
De la: constanta
Inregistrat: 2006-02-17

cauterizarea nu e ceva de speriat. eu sunt o fricoasa ,dar vreau sa-ti zic ,ca daca ar mai fi sa fac din nou (sper sa nu mai fie cazul) nu mi-ar fi frica. eu am facut niste analize inainte si dupaia cauterizarea care e un proces simplu

#119 2007-02-27 12:28:11

cristina_i
Full member

eu am avut niste dureri groaznice de burta cand am venit acasa...ca la ciclu au fost durerile...fara 2 pastile de nurofen forte nu mi-a trecut

doctoressa astept si eu raspuns la intrebarea mea de mai sus ..in legatura cu cervugid ..daca este recomandat dupa cauterizare sa bag unu in fiecare seara ca sa se cicatrizeze

Liber Profesionist

Publicitate

loading...

#120 2007-02-27 15:47:17

plummy
New member

Help! Postul 117

#121 2007-02-27 15:56:01

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

plummy, liber la contactul sexual. Nu te stresa, nu e nevoie de precautii speciale, poti deasemenea incepe sa pui ovulele.
Nu stiu ce interventie i s-a facut prietenei tale, imi pare rau

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#122 2007-02-27 16:37:05

plummy
New member

Multumesc. smile

Cat despre prietena mea, am vorbit azi cu ea si a aflat ca diagnosticul ei a fost displazie simpla si cred ca i s-a facut o rezectie. In situatia asta, ar putea avea probleme la o viitoare sarcina? Ca ea isi doreste in curand un copil. Multumesc.

#123 2007-02-27 16:37:59

Al Pacino
Administrator

sa il faca daca si-l doreste

#124 2007-02-27 20:25:53

cristina_i
Full member

doctoressa astept si eu raspuns la intrebarea mea de mai sus ..in legatura cu cervugid ..daca este recomandat dupa cauterizare sa bag unu in fiecare seara ca sa se cicatrizeze....mi-e teama sa nu stric ceva prin interior cand il bag big_smile

multumesc

ps:astept raspuns si din partea fetelor care au facut cauterizare  si li s-au dat ovule ca tratament

Ultima oara a fost editat de cristina_i (2007-02-27 20:33:46)

Liber Profesionist

#125 2007-02-28 12:47:14

Al Pacino
Administrator

nu strici cristina_i, ovulele se pun in fundul de sac posterior vaginal nu se impinge cu ele in col. Daca stricau, nu ti-ar fi fost recomandate. Pune-le asadar

#126 2007-02-28 14:43:17

cristina_i
Full member

au trecut 2 zile de la cauterizare...imi curge un lichid galbui ...fara urme de sange....este ok?....

Liber Profesionist

#127 2007-02-28 16:34:01

plummy
New member

Cristina, vei avea scurgeri multe zile de acum inainte. Nu e nici o problema. La inceput (7-10 zile) scurgerea este mai lichida, usor galbuie mai mult transparenta. Apoi la mine a devenit abundenta si vascoasa (in perioada in care crusta a inceput sa se macine si sa cada). Nu te speria.

#128 2007-02-28 18:07:14

cristina_i
Full member

ok..mersi mult de tot..m-am linistit..am crezut ca se intampla ceva cu vezica mea urinara..si nu-mi dadeam seama de unde curge

Liber Profesionist

#129 2007-02-28 20:57:04

lolita
Full member

plummy, tie ti-a venit menstruatia dupa cauterizare? daca da imi spui si mie la cat timp dupa aceasta?

#130 2007-02-28 21:17:48

plummy
New member

Da, mie mi-a venit in 24 februarie, iar cauterizarea a fost facuta pe data de 2. A intarziat 4 zile (am facut pauza o luna la pastilele anticonceptionale, daca tot...).

#131 2007-02-28 21:26:09

lolita
Full member

si eu am facut pauza dar menstruatia tot nu mi-a venit sad am facut pe 17 ianuarie cauterizarea si .. ink nimic..

#132 2007-02-28 22:28:20

plummy
New member

In cazul asta eu zic ca ar trebui totusi sa mergi la medic si sa il intrebi. Am auzit ca in luna de pauza poate intarzia mai mult, dar eu nu cunosc decat cazuri de maxim o saptamana. Banuiesc ca o sarcina se exclude, sau?

#133 2007-03-01 01:46:19

inutza
Membru
Inregistrat: 2007-03-01

Salutare tuturor!

Si eu am avut si ink mai am o rana pe col,desi am facut cauterizare cu laser si ceva chimic(nu stiu exact ce,pt k doctorita respectiva m-a anuntat dupa sad ).Sunt studenta in Timisoara si am fost la mai multi doctori...fiecare a avut,sa zicem, parerea lui ...In decembrie mi s-a spus k nu mai am nimic,decat o pata rosie,k o iritatie iar in ianuarie k rana e inapoi la locul ei.Pana acum am mai incercat si fel si fel de tratamente,si m-am saturat...as vrea sa merg la un doctor bun,din toate punctele de vedere.Mi-e frica sa mai incerc  sa caut alt doctor,dar nici la cei care am fost nu vreau sa mai merg.Rana mi-a fost descoperita acum 3 ani si nu inteleg de ce nimeni nu a stiut sa ma ajute...(si nu m-am grabit niciodata sa schimb doctorul).Sunt foarte dezamagita...
  (De curand o prietena a fost la o doctorita care inainte sa vada rezultatul de la lama i-a zis k e grav si trebuie cauterizata si nu mai suporta amanare si apoi a zis k dak  rezultatul la lama e bun nu mai e nevoie de tratament...sa fii gresit medicul ce a analizat lama?!?!?!?)
  Doctoressa...ce sa fac?Unde sa gasesc un doctor care sa aiba si timp si interes sa ma ajute?(nu conteaza cat costa...la cati bani am cheltuit pana acum pe tratamente aiurea...).
  Multumesc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.