|
Nu esti logat.
Rana pe col-4#58 2006-11-10 13:17:31
Re: Rana pe colBuna! Sunt noua pe aici.......as dori un raspuns legat de o problema aparuta la nivelul colului..... Offline #59 2006-11-10 13:20:47
Re: Rana pe colNu trebuie sa se manifeste nicicum. Nu e chiar rana...dar e o zona in care o parte din celule nu sunt asa cum as trebui sa fie. Fa tratamentul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #60 2006-11-10 13:22:43
Re: Rana pe colarescara - ti-a spus sa iti faci analize pentru HPV (human papilloma virus)? Ultima oara a fost editat de landdog (2006-11-10 13:24:30) Offline #61 2006-11-10 13:23:28
Re: Rana pe colMultumesc pentru raspuns! Sper sa scap numai cu tratamentul si sa nu fie ceva mai grav. Offline #62 2006-11-10 13:25:04
Re: Rana pe colNu am facut decat testul Papanicolau......al carui rezultat il astept si colposcopia. Atat. Offline Publicitateloading...
#63 2006-11-10 16:45:49
Re: Rana pe colMedicul care ti-a recomandat Cervugid e cel mai in masura sa iti spuna...totusi, sunt de parere ca poti incepe deja tratamentul cu cervugid si ca ar fi de dorit sa eviti contactele sexuale in timpul tratamentului Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #64 2006-11-15 23:50:38
Re: Rana pe coladyna_1308, eu cred ca este suficient de adanc cat lunginea degetului aratator, eu asa am procedat cand am folosit ovule. Numai dupa aceea, fuguta in pat la orizontala. Carpe diem! Offline #65 2006-11-16 00:19:13
Re: Rana pe colAdyna, galma aceea din vagin sigur este colul uterin (cervixul). E asa mai tare, de obicei cam ca varful nasului. Ovulul il pui cat de adanc poti tu, degetul aratator e foarte bun. E cat se poate de bine daca ovulul trece putin de col. Cum a spus si Penellope numai sa stai lungita n pat. Offline #66 2006-11-16 10:35:37
Re: Rana pe coladyna, ovulele trebuie puse in fundul de sac posterior...cel mai bine, pentru a putea impinge ovulul acolo este sa il pui din stind in pat, cu picioarele indoite(pozitie ginecologica)...asta impinge si colul in fata si te lasa sa ajungi in fundul de sac posterior. Daca nu poti din pozitia asta, stai pe vine, si ghidezi ovulul cu degetul catre spate, asa fel incit sa ajunga in fundul de sac posterior Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #67 2006-11-16 10:43:36
Re: Rana pe colnici nu e nevoie....de fapt nici nu ai avea unde.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #68 2006-11-16 10:54:26
Re: Rana pe colba dupa mintea mea sunt ingrozitor de multe....lasa-ma sa citesc(daca e scris pe undeva) de ce ai primit tratamentul asta...am vazut, pentru rana pe col....cervugid e ok...monofemina2 habar nu am ce e...mi-ai putea spune(daca ai un prospect) care e substanta activa? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #69 2006-11-16 10:56:54
Re: Rana pe colam editat....care e substanta activa din monofemina2, ai prospect sa te uiti? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #70 2006-11-16 11:09:15
Re: Rana pe coladyna...pune ovulele cu cervugid(cu acelasi rol cicatrizant)...apoi stop. Poti ajuta flora sa se normalizeze si cu badijonari cu iaurt, 2-3 zile...si aibi fara grija contacte sexuale ca nu sunt interzise. Pastreaza monofemina2 alea, foloseste-le alta data, in cure scurte de citeva zile(4-5), tot fara interdictie la contactul sexual...asta e parerea mea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #71 2006-11-16 11:28:36
Re: Rana pe colin timpul tratamentului cu cervugid...atit. Imi cer scuze, exprimarea mea de la postul anterior a fost ambigua Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #72 2006-11-28 21:30:48
Re: Rana pe coldoctorul la care merg eu zice ca nu pot trata rana de pe col decat prin cauterizare (sper ac am scris bine)...doctoressa imi poti spune daca doare ca mi-e frica de mor... Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #73 2006-11-28 21:38:50
Re: Rana pe colam auzit k nu ar trebui sa doara, cred k depinde si de doctorul care o face http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #74 2006-11-28 21:43:43
Re: Rana pe colnu a incercat pe alta cale, eu i-am zis ca am citit ca se poate si cu ovule sa su un tratament medicamentos...si el a zis nu..nu l-am mai contrazis am zis ca el stie mai bine Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #75 2006-11-29 17:14:35
Re: Rana pe colallle, mai intreaba si un alt medic...daca zice la fel, faci cauterizare. Nu ar trebui sa doara Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #76 2006-11-30 17:50:35
Re: Rana pe colmaine sunt programata pt cauterizare. imi poti spune ce urmari are? adica mai pot sa fac bebe...sau nu stiu, ma afecteaza cu ceva? Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|