|
Nu esti logat.
Rana pe col-6#96 2007-01-14 13:11:17
Re: Rana pe colla betadine e normal sa usture si sa doara putin? Offline #97 2007-01-15 08:45:59
Re: Rana pe colacum 2 luni cand am fost la controlul ginecologic,dr.mi-a spus ca am o rana pe col,dar este normal,sa nu-mi fac probleme ca majoritatea fetelor de varsta mea o au (am 20 de ani).pana acum 3 zile nu am avut nimic,dar de atunci mi-a aparut o usturime in timpul contactului sexual.ma ustura labiile si inauntrul vaginului.dr mi-a spus ca ma pot cauteriza,dar nu vreau sa fac asta.ce ar trebui sa fac? Offline #98 2007-01-15 12:30:53
Re: Rana pe colshe, se poate intimpla sa usture putin betadina, mai ales daca exista o iritatie vaginala. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #99 2007-01-15 12:54:29
Re: Rana pe colmultumesc mult pt raspuns doctoressa! Offline #100 2007-01-15 20:53:01
Re: Rana pe colda, doctoressa, tergynan sunt ovule. seamana cu niste pastile.. nu au suprafata aia care le face sa fie intro mai usor.. Offline Publicitateloading...
#101 2007-01-31 23:08:43
Re: Rana pe colbuna,mi-a fost descoperita si mie o rana pe col si as dori sa stiu daca ce tratamnet am primit ar fi bun:betadini(ovule)amoxicilina si flamexin(tb)sau ar trebui sa mai cer parerea si altor medici.nu am facut nici un test papanicolau sau ce se mai face in astfel de cazuri(eu am avut candida in decembrie si poate din cauza tratamentului de atunci nu mi-a facut acum,poate de la antibiotice),si inca o intrebare,eu de 2 ani folosesc numai prezervativul,am inteles ca si acesta ar putea fi cauza acestei rani,ar trebui sa imi schimb metoda contraceptica?(totusi nu as vrea sa iau pastile).va multumesc foarte mult Offline #102 2007-02-01 10:22:38
Re: Rana pe colandreiuca, fa tratamentul recomandat si pastreaza metoda contraceptiva care iti convine. Toate au si neajunsuri Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #103 2007-02-03 17:36:01
Re: Rana pe colbuna doctoressa,am si eu o intrebare daca se poate,in timpul tratamentului cu ovule pot face baie in cada sau doar dus?(chiar nu stiu)pot avea relatii sexuale in timpul tratamentului pentru rana pe col??va multumesc foarte mult Offline #104 2007-02-03 20:56:50
Re: Rana pe colaa si inca un lucru,in timpul menstruatiei pot lua ovule??va rog sa ma scuzati ca zilele trecute am deschis un nou subiect,nu mi-am dat seama ca trebuia sa scriu direct aici,eram pentru prima oara in acest site si nu prea stiam ce su cum...,inca o data mii de scuze.va multumesc pentru raspunsuri Offline #105 2007-02-04 11:46:20
Re: Rana pe colpai nu prea poti, ca o sa curga tot afara. Nobody home Offline #106 2007-02-05 11:48:28
Re: Rana pe colandreiuca1, poti sa faci baie in cada insa ar fi de preferat sa faci dus, poti avea contact sexual insa doar protejat cu prezervativ si nu e recomandat sa pui ovule in timpul menstruatiei(pentru ca, asa cum bine spune Nashira, curge cu singele menstrual cam prea repede) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #107 2007-02-05 16:33:33
Re: Rana pe colmultumesc foarte foarte mult pentru raspunsuri:) Offline #108 2007-02-06 17:07:16
Re: Rana pe colDraga doctoressa,te rog sa imi raspunzi si mie in legatura cu aceasta problema-rana de col uterin.acum un an am descoperit ca am aceasta rana,mi s-a facut colposcopie si Pap test.nu inteleg un lucru,daca am sau nu infectie provocata de HPV...pe fisa de analize screi: IMAGINI COLPOSCOPICE ANORMALE,ZTA cu aspect de papilomatoza HPV,situata pe buza sup si inf,iodofilie slaba.la momentul cand am facut investigatiile nu stiam nimic de col,rana,HPV deci nici nu am stiu ce sa intreb...am facut tratament cu SUMMAMED TB3 (500mg) MACMIROR ovule,timp de 20 de zile..am facut tratamentul 3 luni,dar nu consecutiv,una da una nu..si trebuia sa merg la control.din pacate am plecat din tara.am venit cu sotul meu in italia.am consultat 3 medicii aici,cica fff renumiti...care m-au lasat fff dezamagita...nu mi-au dat nimic pt rana,desi eu am insistat,mi-au zis ca nu e nicio problema,daca nu sangerez si nu am dureri,ca sunt femei care traiesc toata viata cu astfel de rani si nu e nimic..sunt in pragul depresiei,nu stiu ce sa mai cred si la cine sa apelez.te rog,draga mea,sfatuieste-ma tu cumva.multumesc din suflet Offline #109 2007-02-06 17:45:30
Re: Rana pe colFoarte posibil ca medicii italieni sa vada mai relaxat lucrurile....ai avut papilomatoza, asta inseamna ca ai in organism virusul HPV....asta inseamna ca ai risc mai crescut de cancer de col(cu sau fara o eventuala rana acum) si ca trebuie sa faci testul PAPS regulat, macar odata pe an, daca nu la 6 luni. Daca ei zic sa lasi in pace rana, las-o Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #110 2007-02-06 18:38:14
Re: Rana pe colda,rana este,asa mi-a zis acum 2 saptamani un doctor.multumesc din suflet pt raspuns Offline #111 2007-02-06 18:45:55
Re: Rana pe colBuna seara! As vrea sa va intreb ceva: am o rana mica pe colul uterin (mi-a zis medicul ginecolog) si sunt insarcinata in luna a 4-a, iar medicul mi-a propus o cauterizare dupa ce voi naste. Ce as putea face acum pentru ca dupa nastere sa nu mai fie nevoie de cauterizare? Adica sunt si alte metode alternative de tratament? Multumesc! Offline #112 2007-02-07 10:13:05
Re: Rana pe colbuna,doctoressa! as dori sa ma mai lamuresti in unele privinte. avand aceasta rana si acest virus pot da nastere unui copil,fara a avea probleme? sau trebuie urmate tratamente inaintea acestui moment? sotul meu trebuie sa urmeze si el un tratament? la primul Pap test facut acum un an cand mi s-a descoperit rana mi-a iesit FROTIU CLASA II PAPANICOLAU (INFLAMATOR T.B.S.)- Ce vrea sa insemne INFLAMATOR T.B.S. ?-precizez ca mi se descoperise si o candida albicans.acum 3 luni am facut aici in italia un alt pap test,dar pe rezultat scria doar NEGATIV. infectarea cu HVP poate fi pusa in evidenta prin Pap test? multumesc mult Offline #113 2007-02-07 11:14:41
Re: Rana pe colroxela, acum, insarcinata fiind, nu poti face nimic altceva decit sa iti duci sarcina la termen, mai vezi tu dupa ce nasti ce si cum cu rana de pe col, nu e vreo urgenta. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #114 2007-02-07 11:44:05
Re: Rana pe colmultumesc mult pt raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|